Bernd

Snedker

Alexander

Uddannet produktionsteknolog og cand. tech. med forkærlighed for håndværkerfaget. Jeg udfører ofte håndværksmæssige opgaver for min familie, venner og bekendte.
Jeg har erfaring med alt fra konstruktion i træ, af møbler, skurer, osv. til nedslidning og oliering af køkkenbordplader. Jeg har også erfaring med hækkeklipning, træfældning/tilklipning,
Meget fleksibel. Spørg, så finder vi ud af det.

Frolund

Ingen profilbeskrivelse...

Gilbert

Ingen profilbeskrivelse...

Ruben

Ingen profilbeskrivelse...

Brian

God
Ingen
Alle

Gordon123andersen

Ingen profilbeskrivelse...

Christian & Henrik

Vi er nogle kammerater som har valgt at slå pjalterne sammen og tilbyder nu en lang række service, kvalitet til fair og fornuftige priser.
- Elektrikker - Låsesmed - Pc, Mac, telefon & taplet assistance - Anlægsgartner - Maler - Handymand - Trykkeri Har du opgaven har vi løsningen ring eller skriv endelig.
Vi arbejde når opgaverne er ser men helst inden for normale arbejdstider men vi gør vores for at kunden får en god og profesionel service

Chabrinae

Har mange forskellig kvalifikationer
Har erfaring med mange af de udvalgt :)
Mellem 12:00 til 16

Endrit.liana

Ingen profilbeskrivelse...

Lukaszdenis82

Ingen profilbeskrivelse...

Yessine Mfarrej

Jeg er en frisk fyr på 42 år,jeg bor i Gentofte , er gift med dansk kvinde ,har to børn 12 og 8 år. Jeg er Tunisisk ,har været i danmark i cirka 2 år og lærer Dansk i sprogcenter i Lyngby .Jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have , og Jeg vil bruge min fritid til at tjene penge og øve mere dansk sprog .
Jeg har arbejdet som indretning arkitekt i Tunesien i de sidste flere år men har erfaring med tømrerarbejde, vvs, maleri, havearbejde, murværk.. Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro .
Jeg kan arbejde hverdage fra kl 8.30til kl 15.00 - og i weekenden. Kontakt mig gerne med sms elle Email for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd .

Mehmet

jeg er en mand en på 30 år er alt mulig mand
alt mulig mand
alle tider

Brian Karlsen

Vi er et mindre firma, som kan klare både store og små opgaver.
8 år som selvstændig mindre tømrer firma.
Alle uges dage

Annemette

Jeg elsker at gøre rent, og jeg tilbyder derfor min hjælp. Jeg er meget grundig og perfektionistisk. Jeg udfører både alm rengøring, og hovedrengøring. Da jeg har meget fritid i min hverdag, er jeg nem at booke. Jeg kan også vaske tøj, lægge tøj sammen, pudse vinduer, male osv, hvis det ønskes.
Jeg har 3 års erfaring fra Dfds hvor jeg gjorde Kahytter og offentlige områder rene. Der var også hovedrengøring fra tid til anden.
Efter kl. 10.

Kurt

Tilbyder hjælp med primært lettere indvendige opgaver, malerarbejde, el-arbejde (det som er lovligt at lave af ufaglært), lettere vvs arbejde, opsætning af hylder- persienner- lamper mv., samling af ’Ikea’ skabe, lettere flyttehjælp.
Lidt altmuligmand, som er udlært indenfor elektronik branchen, men som gennem årene fået en del erfaring med udførelse af praktiske håndværksmæssige opgaver, bl.a. gennem renovering af eget hus, bygning af udhus, garage osv.
Jeg påtager mig ingen opgaver, som jeg ikke føler at kunne udføre tilfredsstillende. Billig timeløn, 110,- i timen + kørsel. Arbejder helst weekend, eller evt. formiddag.

Mieluno30

Ingen profilbeskrivelse...

Rdredanz

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper Valbo

Jeg bor i Næstved, med min kæreste og vores datter på fem år. Mit job har jeg sagt op for at bygge om på huset. Derfor er det rart med lidt småjobs ind i mellem. Søger du hjælp fra en mand med skruer i lommerne, eller bare en hånd i overskud, så kan jeg hjælpe dig.
Jeg har gået sammen med en murer og pudset vægge, støbt trapper mv. Jeg har været ude hos kunder med en tømrer og monteret og bygget diverse projekter. Så har jeg endevendt et flerfamiliershus jeg selv ejer, som bliver udlejet, efterhåndet som det bliver færdigt.
Jeg er meget fleksibel med arbejdstider. Jeg er god til at komme i gang tidligt og jeg kan også arbejde i weekender.

Aaju1980

Ingen profilbeskrivelse...

Thorbjørn Moore Højer

Jeg er en frisk fyr på 34 år, Ung Førtidspensionist lyst til at hjælpe alle Der har behov for det der bor i eget hus ved Brovst min egen hund og masser Fritid som man skal udfyldes med hjælpe andre mennesker synes er en god ide i går eller hjemme og laver ingenting mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Hænderne er skruet helt rigtigt
rengøring rengøring i svømmehal rengøring i industrikøkken Generelle rengøringsopgaver i hus Rengøring af have ‘Rengøring vinduer og døre Budservice levering af pakker og diverse madvarer til personer der ikke kan komme ud og købe ind med det samme Og har brug for lidt e
Jeg kan arbejde hverdage efter kl. 10.00 - og Jeg kan arbejde alle dage minus søndag. Kontakt mig gerne for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd. Thorbjørn Moore Højer

Brusli_gk13

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolas Hansen

Jeg har et netværk og ja alt kan laves.. der laves selvfølgelig faktura på alt..
det hele
24 timer i døgnet

Alen

Uddannet maler tilbyder alle former for malerarbejde
11 års erfaring inden for malerbranchen
Kan alle dage

Boris / B.P Multiservice

Hej Jeg kan hjælpe men stort set alt indfor håndværker faget såsom Mure Smed Mindre tømmer opg Rengøring privat/industri/erhverv Flyttehjælp Håndværker rengøring og oprydning OBS!!!!!!!!! BILLIG HÅNDVÆRKER MED AFERING AF LIDT AF HVER RING OG FÅ ET GODT TILBUD
6år Som smed 2år som rengøring og mure
BP Multiservice har åbent hele ugen alle ugens dage 24 timer i døgnet er kun et opkald væk :)

Toni

Hej jeg hedder Toni er 29 år og har arbejdet som maler i 11 år, heraf 6 års erfaring med opsættelse af gipsplader/væg. Jeg maler, spartler, opsætter filt, sliber og opsætter gips. Får altid ros for mine flotte resultater samt hurtighed.
11 års erfaring som maler
Arbejder gerne både morgen, middag, aften alle ugens 7 dage.

Kim

Navnet er Kim og alderen 31. Bor alene i Guldbæk, hvor jeg koncentrere mig om mine studier. Jeg har en god del frihed og dermed også meget fleksibel i forhold til arbejdstider, da jeg læser hjemme fra. Har desværre ikke selv bil, så kræver jobbet dette må der forhandles.
Tilbyder stortset alt arbejde, hvis ellers jeg mener at jeg kan gennemføre opgaven til yderste forventning ellers siger jeg hellere nej tak. Har tidligere haft et gulvlægger firma, hvor det primært omhandlede trægulve. Dernæst har jeg også erfaring med rengøring og vindues pudsning.
Ligegyldigt

Mikkel

Jeg er en frisk 18 årig dreng som til hverdag arbejder som nedriver, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer.
Har prøvet en masse som tømre og som gartner og lidt murer og flytte mand, men som sagt der er en løsning på alt og den løsning skal jeg finde og stå inde for de folk jeg nu skulle komme til at bruge i gældende opgave. Kørekort haves ikke endnu.
Jeg fortrækker fra mellem kl. 16-22 hvis det er nødvendigt og ellers alle weekender. Jeg ikke så pivet med lange dage.

Peter

Tilbage i 2008 da jeg troede jeg skulle være tømrer, tog jeg grundforløbet ude på Herningsholm. Jeg valgte dog at uddanne mig i en lidt anden retning, men jeg har altid været glad for gør-det-selv opgaver. Jeg elsker nemlig at se projekter lykkes uanset størrelse. Så skal lejligheden males, lamperne installeres eller andet handy arbejde, så vil jeg meget gerne hjælpe :-)
Hjulpet min familie og venner med diverse gør-det-selv opgaver som eksempelvis male lejligheder, sætte gipsplader op, bygge terrasse, rive loft ned, installere lamper, flytte møbler, samle møbler, lave møbler og meget mere. Bestået grundforløbet som tømrer tilbage i 2008 på Herningsholm.
Jeg er rimelig fleksibel, så det skal vi nok finde ud af :-)

Philip

Hjælp med indkøb, rengøring, flytning, møbelsamling, endda hjælp til engelsk eller matematik hvis det skulle være det. Jeg er ikke bange for at få mine negle beskidte.
Har arbejdet inden for restaurationsbranchen gennem flere år. Så er god til alle opgaver med fødevarer eller rengøring.
10.00-20:00