Scandinavia Services

Vi er et virksomhed der bruger Ahandyhand.dk til at fylde vores huller i kalenderen. Så har du brug for hjælp ind for de servicer vi tilbyder er du mere end velkommen til at ringe til os på 70 60 51 53
Vi har erfaringer indenfor - Rengøring - Scandinavia Cleaning - Transport - Scandinavia Transport (Danmark billigste) - Handymann - Scandinavia Services
Åbningstider: Mandag - Fredag Kl: 06 - 18 Lørdag og Søndag efter aftale

Anne Mygind og Agnes Lauridsen

Vi er et team bestående af 2 unge piger på 22 år. Vi tilbyder vores hjælp til diverse opgaver i hjemmet og hvor vi ellers kan være nyttig. Vi har erfaring indenfor mange områder og er åbne overfor udfordringer. Prisen er for os begge. Til hverdag arbejder vi sammen fuldtid i en japansk forretnings-kæde, og derfra kender vi hinandens arbejdsrutiner, udgør et godt team, og er yderst seriøse...
Erfaring: hotel/restauration, rengøring, ældrepleje, salg og service, børnepasning, hundeluftning og pasning af diverse dyr, Fest og servering desuden har vi begge arbejdet som bartender i Italien og Barcelona i ca. 6 måneder....
Vi står til rådighed når der er brug for os.

Morten

Udlært tømrer- og snedker 1980. Har siden arbejdet, både indenfor det fag, og - næsten - alle andre håndværksfag. Maler, VVS, elektriker, ventilationsmontør, gartner, brolægger mv.
Tømrer- og snedkerarbejde, montage, flytninger, lettere el- og vvs-arbejde. Siden 2008, selvstændig indenfor ovennævnte, samt havearbejde (det grove....Jeg nusser ikke om dine stauder)....Samt nedrivning og bortskaffelse af affald...Og en masse andet.
Når det passer dig og mig.

Kim P

Udfører alt indenfor stort set alle håndværksgrupper. Er uddannet VVS montør
Har efterhånden arbejdet med det meste. Både VVS, lettere murer, tømrer, el og maleropgaver. Samling af møbler. Osv.
Eftermiddag, aften og weekend

Stefan H

Uddannet tømrer på 24 år med en god røvfuld erfaring på ryggen! Jeg har beskæftiget mig med tømrerfaget hele mit liv sammen med min far, og har arbejdet fuldtid med det i snart 10 år. Mit speciale er alt inventar og køkken, men jeg kan udføre næsten alle opgaver. Der er ingen opgave der er for lille, og mine priser er til at betale.
Køkkenmontage samling af møbler ophængning af div ting på vægge montering af lamper udskift af døre/vinduer gulvarbejde (ikke slibning) som sagt - der er næsten ikke den opgave jeg ikke kan løse! Jeg har også kontakt til VVSer, elektriker og murer hvis der er behov for det!
Alle hverdage efter kl 16, kan til nøds også bookes i dagtimerne. Alle weekenddage døgnet rundt. Jeg har kassevogn med hængertræk så kan også hjælpe med afhentning af møbler osv.

Allan

Uddannet elektrikker.
Murer flise og malearbejde el arbejde og tømrer arbejde have arbejde.
Efter kl 16 tlf 27839397

Morten Kristensen

Ud over maler opgaver tilbyder jeg også - Handyman hjælp - Pc hjælp - og meget mere... Skriv gerne hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe dig Hvis du har et sommerhus eller andet der skal males under åben himmel gør jeg det extra billigt :-)
Jeg er pensioneret maler med svendebrev, med pensioneret mener jeg at jeg ikke arbejder med mit fag fuldtid mere da jeg har valgt at studere videre.
Jeg er meget fleksibel så har ikke noget specifikt tidspunkt jeg fortrækker at arbejde på.

Hjalti

Tømmer arbejde, automekaniker arbejde og diverse have opgaver. Laver også lampe installationer og maler arbejde.
Udannet mekaniker. Har arbejdet som tømmer i de sidste 7 år og lavet en del smede og el arbejde ved siden af. Har også malet en den så det kan jeg sagtens gøre.
Når det passer dig bedst.

Jan

Tilbyder, at hjælpe med havearbejde, malerarbejde, rengøring og hvis du skal have sat en hylde op, samlet et skab eller lig. Minimum 2 timer pr. gange eller efter tilbud. Jeg har god erfaring ( 48 år) og kan hjælpe med alt som handyman.kontakt mig også weekend og hør om jeg kan hjælpe dig. Jeg har bil og trailer til bortkørsel af haveaffald og andet.
Jeg er meget professionel og holder altid mine aftale. Du kan altid regne 100 % med mig. Jeg har et firma der hjælper med forskellige opgaver til hjemmet og til virksomheder så dine opgaver er i trygge hænder. Er uddannet med god kundeservice. Gerne faste dage hver uge som din havemand.
Mandag til søndag 05.00 - 21.00

Steffen

Tilbyder god arbejdskraft
Har erfaringer inden for lidt af hvert
Hele dagen

Niko

Tilbyder alt inde for have/hus arbejde -Vi kan klippe dit græs og din hæk -Alt inde for maler arbejde -Vindue pusning Skriv en mail og vi gir et tilbud
Vi har meget erfaring inde for vores fag Vi har lavet meget arbejde inde for fagne
07:00-15:00 Og ellers finder vi et mere passene hvis kunden ønsker det

Claus

Som alsidig håndværker, tilbyder jeg alt inden for reparationer, renoveringer og byggeopgaver.
Mange! Jeg har gennem mange år opbygget en meget bred vifte af færdigheder og erfaringer. Spørg om jeg kan og jeg vil sige ja!
Det snakker vi om. Alt efter behov.

Bernd

Snedker
I am working on floors, windows, doors, electric systems, water systems, heating systems and boat repais in wood and glassfibre.
daytime and evening is also okay

Christian Nielsen

Renovation/ejendomsvedligeholdelse/reparations opgaver/vedligeholdelse/maleropgaver/afskaffelse af byggematerialer-affald mm/anlægs og have/montering/tømmer opgaver/rengøring/transport og meget mere inden for håndværk. Ring så finder vi en løsning.
Alle medarbejder har 10-25 års erfaring inden for håndværk
Hverdage samt søn og helligdage 7-20

John

Pensioneret smed/montør. alle opgaver som kan forekomme i dagligdagen. vvs -lovligt el.- samle møbler- ophæng tv-male -tapetsere/væv-har selv monteret komplet køkken med alt tilbehør.tilslutte opvask og vaskemaskine. kontakt om alt.
arbejdet over 35 år som servicemedarbejder i medicinal industrien og har også stor erfaring med vandbehandlings anlæg.
Dine planer kan følges da tiden er til at tale om.

Niklas .

-Mødestabil -Ansvarsfuld -Eget værktøj -Erfaring
Opsætning af lamper, opsætning af stikkontakter, entreprise, nye el installationer osv.
Efter aftale

Martin

My name is Martin I am 30 years old, painting dealt with for a year in the uk, if you are looking for fast and solid support for painting, garden work, demolition. Contack me om ahandyhand.dk
painting walls and ceilings - painting the facade - scraping and washing the walls (old paint or wallpaper) - filling voids and priming - wallpapering (including glass fiber) - painting windows and doors - painting pipes, radiators, etc. - application of gypsum plasters - laying flit
Hours of work in which I am available: 7-20

Niels JUhl

murer og andet håndværk. samt have brolægnind
40 år
alt

Nikmi

Mit navn er Henrik selvudnævnt handyman og HF studerende. Jeg er 29 år gammel. Jeg bor i Ballerup. Jeg tilbyder en bred vifte af service arbejde til den almene danske familie. Opgaver jeg kan håndtere omfatter Rengøring, oprydning, havearbejde (har adgang til det meste udstyr), vinduespudsning (i begrænset omfang da jeg mangler speciel udstyr) møbelsamling og IT-HJÆLP (ekspert bruger)
Rengøring. Rengøring hos private. Rengøring af Fodboldforenings lokaler. Rengøring af cafe køkken. Havearbejde Bred vifte af opgaver i haveservice firma (Sæson arbejde). Hækkeklipning, beskæringsarbejde og græsslåning samt generel vedligeholdelse af have
Mandag - Søndag. Hele Dagen

Clara Heidemann

Mit navn er Clara. Jeg er udlært bygningssnedker og har en studentereksamen. Jeg leder efter et/nogle job/jobs til at supplere min indkomst. Jeg er en meget ansvarlig person med et roligt og venligt gemyt. Jeg tager alle mine arbejdsopgaver seriøst og møder til tiden.
Jeg er i øjeblikket svend i et tømrer/snedker-firma og har før arbejdet som lager- og butiksassistent i en perlebutik.
Kontakt mig, så kan vi aftale tidspunkter