Tess

We Can Do IT!!! Alt hvad du kan komme i tanke om :-) Spørg os om alt - så finder vi en løsning :-) Handy Woman har erfaring indenfor alt, hvad der har med hus og have at gøre. HandyWoman's speciale er indretning - men udfører ALT praktisk arbejde i forbindelse med at holde hus og have. Det er fra oprydning, til indretning, malerarbejde, græsslåning og meget meget mere.
Handy Woman - We Do It :-) Alt malerarbejde udføres. Mindre tømrer/snedker opgaver(træterrasser, brændeshelter mm) Alt Havearbejde. Renovering af huse Gøre hus salgsklart/salgbart Mindre el opgaver
Alle dage :-)

Christoffer og Lasse

Vores hænder er skruet helt rigtigt på, hvilket kan ses på hvad vi har formået at lave gennem tiden. Vi har kørekort og bil. Vi udfører primært havearbejde og tømrer arbejde, hvilket vi har en del erfaring med.
Lasse er i gang som tømrer lærling og Christoffer læser til maskinmester
Weekender og eftermiddage

GRAABERG

Vi udføre alle service indenfor Gulv slibning med olie/lud / lak Speciale i skibs gulve Rengøring Have arbejde Murer & tømrer Og masser andre opgaver Så bare spørg Tlf xyxyxyxyx Mail xyxyxyxyxyx.com
Vi er en lille service virksomhed som beskæftige os med stort ser alt fra a-z Vi sætter stor pris på kvalitet og tilfredse kunder
07.00 til 18.00

Peter

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.
Havearbejde Træarbejde Fra græs til fliser Skift af tag skift af Vinduer Elektroniske problemer, som kunne være opsætning af WIFI og alt andet elektronik.
Efter skole, og i weekenderne.

Lemvig

Vi er et par på 29 og 35 år. Kvinde 29 år uddannet sosu-hjælper. Mand 35 år udlært mure-lastbilchauffør/smed.
Kvinde: har arbejde inde for hjemmeplejen i 8 år, rengøring-personlig pleje-omsorg-besøgsven. Mand: har lavet biler i min fritid, samt murerarbejdet. Arbejder inden for smedearbejdet/metal. Har kørt lastbil-kran-trucks kort.
Kontakt os for at lave en aftale.

BennyBenBennyny

Vi er et par erfarende herrer på 50 + med bopæl i Vejle Vi tilbyder facade renovering,samt op-pudsning og reparation af væge samt mindre flise opgaver. Har ingen problemer med at kører langt for jobbet. Hvis det er mindre opgaver tager alene ud ellers vil min arbejdsmand følge med.
Har været murer siden 1980 og arbejdet med alt inden for renovering af facader ny byg m.m. Min arbejdsmand har fulgt mig det meste af tiden.
I lige uger fra Tirsdag til fredag mellem 7 og 16.00. Lørdag mellem 8 og 13.00 Min arbejdsmand kan alle hverdage !!

Ss

Vi er et mindre Brolægning og Haveanlægsfirma som at udføre både store og små belægnings og beplantningsopgaver mv. Derudover udfører vi naturligvis også fast sommervedligehold såsom klip af græs, beskæring og klip af hæk. Vi koster ikke en bondegård, og levere kvalitet frem for kvantitet.
snart 20 års erfaring inden for brolægning, haveservice og mureropgaver
kl 7-16 eller efter aftale

Handyman thomas

Vi er en moderne murer og en maler, tømrer til rimelige penge. Ingen opgaver er for store eller små til os!:) Vi har en fornuftig timepris samt et godt samarbejde med andre håndværkerfirmaer, prisen er 190 kr-220 i timen. Min hjemmeside hedder www.maler-murer.dk tel 42427010
www.maler-murer.dk tel 42427010
alle

Kenny

Velkommen til min profil. Jeg hedder kenny er 28 år. Og uddannet murer i sep 08 jeg er mødestabil serviceminded og kvalitets bevidst.. Jeg tilbyder alt inde for murerarbejdet inde som ude. Pudsrep, fuger, sætningsrevner i huse osv. Speciale i badeværelser. Fliser/klinker
Kan alt inde for murerfaget, så lad mig endelig gøre fra jer.
Efter 15

Brian

vel udført tømrer arbejde er en dyd for mig har arbejdet med faget i 35 år.Har prøvet mange opgaver osse med ejen ide bag.
35 år i tømrerfaget. lige fra punktfundament til gulv og tagarbejder udestuer-halvtag garage redskabsrum invendig snedker og tømrer arbejde.
efter kl.16

Peter

Ung selvstændig Tømrer, få et uforpligtende tilbud, store som små opgaver.
---
---

Damian

Ung mand på 29 år frisk og glad uddannet tømrer snedker.
allround opgaver.
efter 15.30 hverdage og alle tider weekender.

Maati

ung fyr på 19, som studere på gymnasium, som søger job
jeg kan lidt højre og venstre, og yder godt arbejde
lige nu har jeg tid fra 7-16

Michael

Ung frisk gut som ikke er bange for at tage fat når der skal klares en opgave du ikke selv kan eller har mulighed for. Jeg har værktøj, trailer og varevogn tilrådighed.
Har haft ejet firma i 4 år og altid beskæftiget mig med håndværk osv
Det er sådan set lige meget, når det passer kunden

Michael

Udlært tømrer, hjælper med hvad det nu skulle være rundt om og i huset. Døre, vinduer, vægge og lofter indendørs. Derudover skure, hegn og carporte.
Erfaringer fået gennem arbejde indenfor tømrerfaget, og en smule viden inden for andre fag også.
Dage hvor jeg minimum kan arbejde 3 timer, gælder alle dage.

Mikael A

Udlært tømrer 2003 Uddannet bygningskonstruktør 2008
Renoverer eget hus Arbejdet med forefaldende arbejde sideløbende med uddannelse
Weekender og aften

Jonas

Udføre alt tømrer maler mure og havearbejde
7 års erfaring
Weekender

Stefan H

Uddannet tømrer på 24 år med en god røvfuld erfaring på ryggen! Jeg har beskæftiget mig med tømrerfaget hele mit liv sammen med min far, og har arbejdet fuldtid med det i snart 10 år. Mit speciale er alt inventar og køkken, men jeg kan udføre næsten alle opgaver. Der er ingen opgave der er for lille, og mine priser er til at betale.
Køkkenmontage samling af møbler ophængning af div ting på vægge montering af lamper udskift af døre/vinduer gulvarbejde (ikke slibning) som sagt - der er næsten ikke den opgave jeg ikke kan løse! Jeg har også kontakt til VVSer, elektriker og murer hvis der er behov for det!
Alle hverdage efter kl 16, kan til nøds også bookes i dagtimerne. Alle weekenddage døgnet rundt. Jeg har kassevogn med hængertræk så kan også hjælpe med afhentning af møbler osv.

Kenneth

Uddannet tømrer og murer med bred erfaring. Erfaring med Brolægning, rengøring, Vinduespudsning Malerarbejde. Ejer af MBS Møns byggeri og service
tømrearbejde: trapper-vinduer-døre og naturligvis gips og gulve murearbejde: opmuring-puds-fils og flisearbejde. borlæggerarbejde: belægning og trapper samt div. havearbejde. Rengøring og Vinduespudsning Malerarbejde
Jeg foretrækker at arbejde fra kl. 7.00 til 18.00.

Knud J

uddannet tømrer
næsten alt