Lasse Rockall S

Jeg har været murer i 14 år
Jeg er opvokset i en håndværker familie med en far der er jord og beton/kloakmester. Og har tre brødre en Tømer en VVSer og en elektriker. Vi har altid hjulpet hinanden så jeg har prøvet lidt forskelligt.
Er efter mit almindelig arbejde så det er efter kl 16 i hverdage.

Mikael A

Udlært tømrer 2003 Uddannet bygningskonstruktør 2008
Renoverer eget hus Arbejdet med forefaldende arbejde sideløbende med uddannelse
Weekender og aften

Jacob

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper

Uddannet lastvogns mekanikker 6 års arfaring indenfor vvs/smede arbejde Nuværende job som vvs montør
Husbyg med alt tilhørende til det.
06-21

Nichlas

Ingen profilbeskrivelse...

Nick

Selvstændig igennem 2 år, diverse håndværkere under mig. Pt 45 mand tømrere, murere, vvs, elektrikere, maskinfører, gartner og have arkitekt.
Jeg kan hjælpe med det meste via folkene i mit firma jeg har dog ikke autorisation på vvs og el.
Mine folk arbejder gerne aften og weekend.

Daniel

Mekaniker Anlæggartner Murer Maler Tomer Elektriker Altmulig mand
14 i alle disse ting
24 T i 7 dage

René

Ingen profilbeskrivelse...

Kenn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.
Har haft ejet firma de sidste 5 år, hvor vi har hjulpet ca. 4-500 mennesker og firmaer. Med alt fra nedrivning, til have arbejde
Mellem 07-18

Kristian

Uddannet datafagtekniker, IT supporter og elektriker og generelt handyman indenfor en bred kam af arbejdsområder.
21 års erfaring med alt indenfor PC verdenen, netværk og konfiguration. Specielt på Windows platformen. Ved siden af IT har jeg arbejdet med mange former for opgaver indenfor tømrer, maler, elektriker og vvs fagene og valgte at tage uddannelse nr. to som elektriker. Så jeg har erfaring med komplette elektriske boliginstallationer, arbejde med vinduer og døre samt køkkener, lettere VVS opgaver, maleropgaver ude som inde samt fliselægning/opsætning.
9-16

Alexander

Ingen profilbeskrivelse...

Tim

Enterprise
Vi har bygget og vedligeholdt stort set alt mellem himmel og jord siden 2003. vore motto er kvalitet til tiden.
6.00 til 17.00

Krzysztof

Murer
10 ar
15:30-21:00

Murer

Jeg tilbyder at skaffe 3 gratis tilbud på murerarbejde overalt i Danmark: <a href="http://www.3murertilbud.nu">Murertilbud</a>

Joachim

Ventilationsopgaver, herunder montage, service, fejlfinding, indregulering, opstart af anlæg samt meget mere. Mindre byggeopgaver Hegn, Skur, terrasse mv. Maleropgaver EL arbejde. Mindre VVS opgaver. Døre, vinduer og køkkener flyttehjælp Opsætning af indbo
Er faglært VVS & Ventilationstekniker Tidl. selvstændig med Handymans virksomhed ( Dog lukket pga. manglende tid) Flere års erfaringer inden for byggebranchen.
Jeg arbejder alle hverdage mellem 07-20 Samt weekender og Helligdage 08-18 mod mindre tillæg

A

Udlært murer. Har også arbejdet med have rydning
Udlært murer. Har også arbejdet med have rydning
7-17

Dino

Ejer og indehaver af DH-SOLUTIONS Har været selvstændig handymand og entreprenør siden 2013 Jeg er uddannet elektriker, og er selvlært al round hånværker, efter arbejde inden for diverse brancher. Ud over mig selv har jeg et utal af samarbejdspartnere, som jeg deler opgaver med, så vi sammen, på bedste vis kan yde det vi er bedst til. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontak@dh-solutions.dk
5 års erfaring inden for multihåndværk. Alt i - Havearbejde og belægning - Rengøring og ejendomsservice - Skadeservice - Ombygning og renovering - M.M.
Arbejder på alle tider af døgnet.

Christian

Handyman, tømrer, snedker, maler og murer.
Jeg har erfaring med alle faggrupper indenfor håndværksbranchen, som ikke kræver autorisation.
Jeg har ingen foretrukne arbejdstider, og tilpasser mit arbejde efter kundens ønske.

Frolund

Ingen profilbeskrivelse...

Ruben

Ingen profilbeskrivelse...

Anders

hej jeg hedder anders bach og er 24 år gammel er fra suldrup jeg er uddannet tømrer og er kvalitet bevist jeg kan udfører alle opgaver inden for tømrer faget
alt inden for tømrer opgaver
alle weekender hverdage efter kl 16:00

Allan

hej jeg hedder allan,er uddannet tømrer i 1987.jeg tilbyder min tømrer ekspertise på mindre opgaver,såsom vinduesudskiftning et hegn,ny havelåge køkkenmontage,osv.
vinduesmontage,tagrenovering,køkkenmontage,opsætning af skillevægge,loft,gulve. har prøvet meget forskelligt inden for mit fag.
fra kl 8,00 til 14,00,mandag tirsdag,torsdag,fredag.

Mathias

Jeg er en frisk ung mand på 26. Jeg bor sammen med min kæreste og vores barn på halvanden år. Jeg går meget op i kundetilfredshed og finish. Jeg kan godt lide tømrerfaget og der er ikke en opgave der er for lille! Jeg kan godt lide at hjælpe andre og går meget op i kvaliteten på mit arbejde.
Jeg har gået på gymnasiet og været soldat inden jeg gik i lære som tømrer. Jeg har 4 års erfaring som tømrer, men har altid brugt mine hænder og bygget ting.
Jeg arbejder gerne i weekender og om aften. Der er god forståelse fra hjemmefronten. Jeg har ind i mellem brugt min afspadsering så jeg kunne arbejde i hverdagene om dagen.

Lukaszdenis82

Ingen profilbeskrivelse...

Yessine Mfarrej

Jeg er en frisk fyr på 42 år,jeg bor i Gentofte , er gift med dansk kvinde ,har to børn 12 og 8 år. Jeg er Tunisisk ,har været i danmark i cirka 2 år og lærer Dansk i sprogcenter i Lyngby .Jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have , og Jeg vil bruge min fritid til at tjene penge og øve mere dansk sprog .
Jeg har arbejdet som indretning arkitekt i Tunesien i de sidste flere år men har erfaring med tømrerarbejde, vvs, maleri, havearbejde, murværk.. Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro .
Jeg kan arbejde hverdage fra kl 8.30til kl 15.00 - og i weekenden. Kontakt mig gerne med sms elle Email for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd .

Brian Karlsen

Vi er et mindre firma, som kan klare både store og små opgaver.
8 år som selvstændig mindre tømrer firma.
Alle uges dage

Jesper

- Tømrer og snedkerarbejde - Murerarbejde - Til og ombygning - Nybygning - Forandring af eksisterende planløsning - Energibesparelse Se mere på www.byg4.dk eller følg os på Facebook :-)
Se vores projekt afsnit på www.byg4.dk
man - tors 08:00-17:00 fre 08:00-1300 lør Lukket søn Lukket

Daniel

Jeg tilbyder alt indefor murerarbejde til 275 + moms
Har arbejdet 19 år som murer
8-16

Rdredanz

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper

Selvlært tømrer-murer-elektriker-maler-blikkenslager-havemand.
Jeg kan ikke alt, men jeg kan lidt af hvert. Istandsætter pt. mit eget hus. Har gået sammen med en murer og pudset vægge, støbt trapper mv. Jeg har arbejdet for flere forskellige tømrere og monteret og bygget diverse projekter. Så har jeg endevendt et flerfamiliershus jeg selv ejer, og som bliver udlejet, efterhåndet som det bliver færdigt.
Arbejdstid 9-16 / Dagspris kr. 1600 + moms / Se www.valbo.dk