Frolund

Ingen profilbeskrivelse...

Ruben

Ingen profilbeskrivelse...

Anders

hej jeg hedder anders bach og er 24 år gammel er fra suldrup jeg er uddannet tømrer og er kvalitet bevist jeg kan udfører alle opgaver inden for tømrer faget
alt inden for tømrer opgaver
alle weekender hverdage efter kl 16:00

Allan

hej jeg hedder allan,er uddannet tømrer i 1987.jeg tilbyder min tømrer ekspertise på mindre opgaver,såsom vinduesudskiftning et hegn,ny havelåge køkkenmontage,osv.
vinduesmontage,tagrenovering,køkkenmontage,opsætning af skillevægge,loft,gulve. har prøvet meget forskelligt inden for mit fag.
fra kl 8,00 til 14,00,mandag tirsdag,torsdag,fredag.

Mathias

Jeg er en frisk ung mand på 26. Jeg bor sammen med min kæreste og vores barn på halvanden år. Jeg går meget op i kundetilfredshed og finish. Jeg kan godt lide tømrerfaget og der er ikke en opgave der er for lille! Jeg kan godt lide at hjælpe andre og går meget op i kvaliteten på mit arbejde.
Jeg har gået på gymnasiet og været soldat inden jeg gik i lære som tømrer. Jeg har 4 års erfaring som tømrer, men har altid brugt mine hænder og bygget ting.
Jeg arbejder gerne i weekender og om aften. Der er god forståelse fra hjemmefronten. Jeg har ind i mellem brugt min afspadsering så jeg kunne arbejde i hverdagene om dagen.

Lukaszdenis82

Ingen profilbeskrivelse...

Yessine Mfarrej

Jeg er en frisk fyr på 42 år,jeg bor i Gentofte , er gift med dansk kvinde ,har to børn 12 og 8 år. Jeg er Tunisisk ,har været i danmark i cirka 2 år og lærer Dansk i sprogcenter i Lyngby .Jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have , og Jeg vil bruge min fritid til at tjene penge og øve mere dansk sprog .
Jeg har arbejdet som indretning arkitekt i Tunesien i de sidste flere år men har erfaring med tømrerarbejde, vvs, maleri, havearbejde, murværk.. Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro .
Jeg kan arbejde hverdage fra kl 8.30til kl 15.00 - og i weekenden. Kontakt mig gerne med sms elle Email for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd .

Brian Karlsen

Vi er et mindre firma, som kan klare både store og små opgaver.
8 år som selvstændig mindre tømrer firma.
Alle uges dage

Jesper

- Tømrer og snedkerarbejde - Murerarbejde - Til og ombygning - Nybygning - Forandring af eksisterende planløsning - Energibesparelse Se mere på www.byg4.dk eller følg os på Facebook :-)
Se vores projekt afsnit på www.byg4.dk
man - tors 08:00-17:00 fre 08:00-1300 lør Lukket søn Lukket

Daniel

Jeg tilbyder alt indefor murerarbejde til 275 + moms
Har arbejdet 19 år som murer
8-16

Rdredanz

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper Valbo

Jeg bor i Næstved, med min kæreste og vores datter på fem år. Mit job har jeg sagt op for at bygge om på huset. Derfor er det rart med lidt småjobs ind i mellem. Søger du hjælp fra en mand med skruer i lommerne, eller bare en hånd i overskud, så kan jeg hjælpe dig.
Jeg har gået sammen med en murer og pudset vægge, støbt trapper mv. Jeg har været ude hos kunder med en tømrer og monteret og bygget diverse projekter. Så har jeg endevendt et flerfamiliershus jeg selv ejer, som bliver udlejet, efterhåndet som det bliver færdigt.
Jeg er meget fleksibel med arbejdstider. Jeg er god til at komme i gang tidligt og jeg kan også arbejde i weekender.

Nichlas

Jeg er en ung mand på 32 med hænderne skruet godt på. Jeg har intet svendebrev men jeg har en del erfaring med diverse tømre/snedkerarbejde. Jeg har selv det meste værktøj og kan løse de fleste mindre opgaver som opsætning af gips væg, små renoveringer af kolonihavehus eller andre småting.
diverse byggepladser Tømre/snedker arbejdsmand glasmontør nedriver
lige uger (uge 8 Uge10 uge 12 osv.)

Brusli_gk13

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolas Hansen

Jeg har et netværk og ja alt kan laves.. der laves selvfølgelig faktura på alt..
det hele
24 timer i døgnet

Ssfrydenvold

Ingen profilbeskrivelse...

Troels

Hej jeg er en ung mand på 39 år som pt. studere til ingeniør. Da jeg for tiden har få ugentlige undervisningstimer, tilbyder jeg min arbejdskraft til div. opgaver.
Jeg er udlært maskinarbejder men har ligeledes arbejdet med vvs og tømmer/snedker arbejde.
Hverdage 8-18 Evt. Weekend

Søren

Frisk fyr på 24år, udlært energispecialist inden for VVS og kloak arbejde.
Den hjælp jeg kan tilbyde er: VVS arbjede - EL arbjede - hjælp til ombygning- tømrer arbejde - Grave arbjede - belægning - træfældning - frakørsel m. tiptrailer.
hverdage efter 16.00 eller weekend

Thomas

Jeg tilbyder at løse diverse handyman-opgaver i hjemmet. Det kan være alt fra at samle møbler, hænge hylder og lamper op og lave små-reparationer.
Jeg er opvokset på et jysk landbrug og er vant til at udføre mange former for praktisk arbejde.
Jeg er meget fleksibel mht. arbejdstider.

Boris / B.P Multiservice

Hej Jeg kan hjælpe men stort set alt indfor håndværker faget såsom Mure Smed Mindre tømmer opg Rengøring privat/industri/erhverv Flyttehjælp Håndværker rengøring og oprydning OBS!!!!!!!!! BILLIG HÅNDVÆRKER MED AFERING AF LIDT AF HVER RING OG FÅ ET GODT TILBUD
6år Som smed 2år som rengøring og mure
BP Multiservice har åbent hele ugen alle ugens dage 24 timer i døgnet er kun et opkald væk :)

Lasse Christensen

Uddannet tømrer. Tilbyder hjælp til alt fra kælder til tag. såsom udskifning af døre/vinduer, gulv, vægge, lofter, køkken, liste arbejde, rep. og renovering, hegn, terrasse, carporte, overdækninger, samle møbler, opsætning af inventar og generalt bare diverse handyman opgaver.
18 års erfaring som tømrer.
Er fleksibel.

Toni

Hej jeg hedder Toni er 29 år og har arbejdet som maler i 11 år, heraf 6 års erfaring med opsættelse af gipsplader/væg. Jeg maler, spartler, opsætter filt, sliber og opsætter gips. Får altid ros for mine flotte resultater samt hurtighed.
11 års erfaring som maler
Arbejder gerne både morgen, middag, aften alle ugens 7 dage.

Sebastian

Jeg er en imødekommen ung fyr på 17 år snart 18 som godt kunne bruge lidt penge på lommen og jeg er meget smilene og glad så jeg løser gerne dine opgaver med et smil selvom det er noget L O R T nogengange
Jeg kan lave det meste
Jeg kan eftermiddag efter 15 for det meste og ellers nogen weekender

Andreas

Hjælp til hus m.m Bil og trailer kan tilbydes :)
Tømrer m.m
Alt efter aftale

Mikkel

Jeg er en frisk 18 årig dreng som til hverdag arbejder som nedriver, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer.
Har prøvet en masse som tømre og som gartner og lidt murer og flytte mand, men som sagt der er en løsning på alt og den løsning skal jeg finde og stå inde for de folk jeg nu skulle komme til at bruge i gældende opgave. Kørekort haves ikke endnu.
Jeg fortrækker fra mellem kl. 16-22 hvis det er nødvendigt og ellers alle weekender. Jeg ikke så pivet med lange dage.

Jv.pedersen

Ingen profilbeskrivelse...

Kenn

Hej derude! Frisk unge mand på 29. Jeg er selvstændig gulvlægger og har været i branchen i 13 år. Kvalitet og kundetilfredshed er altid første prioritet. Jeg udføre alle former for gulve såsom: Trægulve Linoleum Vilyn Tæpper Spartling af gulve
Jeg er uddannet gulvlægger
Hverdage kl 7-15 Weekend efter aftale

Kevin

Er klar på at arbejde som det meste!
Arbejdet et år i Intersport som sælger, rengøring af butikken og lager arbejde var en del af jobbet
Om dagen

Thomas

Jeg har igennem 30 år arbejdet med alt indenfor hus og have, bl.a. opsætning af køkkener, maling, Kloak (er autoriseret), samt meget andet, ingen opgave er for lille og hvis den er stor har jeg et godt og solidt netværk af gode pålidelige håndværkere som kan byde ind hvor jeg evt. mangler viden.
Renovering/reparation samt bygget nyt indenfor husets 4 vægge, alt hvad der ikke kræver autorisation. har bl.a. bygget toilet og køkkener om fra standart til specialtilrettet. Hvis skabet ikke passer på mål med hullet i væggen så lad mig kigge på det, så finder vi en løsning :-)
Gerne de normale arbejdstider fra kl. 7-17, men lad os se på det sammen.

Thor Frost

Jeg er en ung fyr på 24 år. kommer fra Langeland, opvokset på en gård hvor vi har lavet en masse arbejde fra vvs, el, tv, netværk, tømmer og snedker. er lige flytte til København kunne godt tænke mig at hjælpe til, og tjene lidt penge.
Jeg er Elektriker i min hverdag. Har erfaringer i vvs, tømmer, snedker og tv og netværk, kender snedker og tømmer til hjælp hvis der er brug for det til støre.
alt efter kl 16,00 i hverdage. stort set alle weekender alle tidsrum. Så i ringer bar hvis i har brug for en hånd. 51 18 33 29.