Szabolcs

Hej , Jeg er indehaver ved ecoshine rengørings service firma.. Vi har som dygtige ansættes og altid klar at hjælper med mig.. Hvis du har lyst en dage vi kan mødes og lige snakke om at muligheder.. Her i vores webside : www.ecoshine.dk
Vi er i branche senest om 2 år , vi har haft tid at lære alt med jobbet ..
Vi er meget fleksibel , vi følger altid i vores kunde.. Vi arbejde når du siger .

Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Nicolai

Jeg har erfaring med at male, mindre håndværks mæssigt opgaver, flytte og rydde kældere/loftrum, køre på genbrug. Det meste inden for have.
Arbejdet i et gartner firma som havemand og har arbejdet på byggeplads, mest som ufaglært tømre. Har malet i mange år og lavet mindre håndværksmæssige opgaver.
Når det passer kunden/dig

Daniel U

20 års erfaring med håndværkerarbejde. Fokus på detaljer og ordentlighed. Jeg kan hjælpe med lige fra konceptudvikling af it systemer, ledelse af projektet til montering, opsætning og malerarbejde. Jeg stopper først når du som kunde er tilfreds og har et smil på læben. Respekt, ordentlighed og pertentlighed er hvad min personlighed er bygget op omkring.
Hus og hjem: Opsætning af køkkenet Maler arbejde Opsætning af skillevægge Sænkning af loft Opsætning af filt og tapet Isolering Rådgivning af større omstruktureringer Indendørs arkitektur Elsker udfordrende projekter hvor der skal tænkes i alternative løsninger Lægge gulv (tæpper, parket, vinyl) Opsætning af inventar: lamper malerier osv Auto: Bil pleje Service af bil (olieskift osv) Lettere reparationer: udskiftning af bremsesystem, kølersystem, lygter, skærme kofangere, dæk osv. Hvis du er i tvivl så skriv en SMS eller ring på 31323340
Hverdage mellem 15 og 22 weekender fra 9 til 22

Nelly K

Jeg er byens bedste fodterapeut, derudover har jeg gjort rent i mange år, så jeg er super god til det. Jeg er pålidelig, stærk og grundig.
Fodterapi undervisning rengøring
8-20

Artur

Rengøring ,håndværk
Jeg har en firma
9-15 17-19

Allan

Uddannet elektrikker.
Murer flise og malearbejde el arbejde og tømrer arbejde have arbejde.
Efter kl 16 tlf 27839397

Aurel

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at list two solutions.
Worked as Constructor Engineer, having 20 years experience in manufacturing wood, PVC and aluminium windows, doors, facades. As a constructor my experience is in electrical, ceramics, electronics, wood, painting, renovating pipes, repairing and fixing doors, windows, walls, fence, pavement.
We can discuss about. Mobile: 3187 6985 or 7153 7397

Bøje

Hækklipning, græsslåning og buskrydning, generelt alt havearbejde,brolægning,sten-flisebelægninger.Uforpligtende tilbud gives Bortkørsel af affald, samt forefaldende arbejde udføres også. Eksempelvis udendørs malerarbejde, opsætning af hylder m.m. Giver gerne gerne fast pris på opgaven.
Har arbejdet med brolægning og haveservice i en del år samt, kørt som flyvende vicevært.
Det passer mig bedst om dagen.

Tom H

Ingen profilbeskrivelse...

Nick J

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.
Tømrerlærling samt 5 års personlig erfaring. 2,5 års selvstændig erfaring
08-22

Roberto

Min omgangskreds siger at jeg er: Flittig, meget tålmodig, grundig, ihærdig, dygtig, kan alt... Altså en rigtig Handy mand/gør det selv mand :-)

eftermiddag-aften og weekender, men har også mulighed for lidt på hverdage

Christian

Handyman, tømrer, snedker, maler og murer.
Jeg har erfaring med alle faggrupper indenfor håndværksbranchen, som ikke kræver autorisation.
Jeg har ingen foretrukne arbejdstider, og tilpasser mit arbejde efter kundens ønske.

Jan

Jeg er en hårdtarbejdende altmuligmand, kommer fra landet, så det grønne element passer mig rigtig godt. Jeg er pligtopfyldende og pålidelig, præcision og detaljer går jeg meget op i når jeg påtager mig en opgave, derfor er jeg også kritisk med de opgaver jeg påtager mig.
Jeg har to håndværks mæssige uddannelser, har arbejdet i mange forskellige brancher, mine kompetencer ligger indenfor: have arbejde, cykel-reparation, små opgaver omkring hus (inde/ude), samle opgaver, lettere istandsættelse af møbler, lettere snedker opgaver. Alm. vicevært opgaver.
Kan arbejde på næsten alle tider af døgnet, dog helst mellem kl 08-21

Tina D

Jeg er grundig, effektiv og stabil. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig ligeså godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.
Rengøring både i virksomheder og privat. Hjælp til lektier og opgaveskrivning. Havearbejde. Servering og anden hjælp til arrangementer.
Hverdage kl. 8-16 Weekender i ulige uger.

Sigheim

Ingen profilbeskrivelse...

Senad S

Frisk handymand med hænder rigtig skruet på. Har alt værktøj/tilbehør.

Hverdag efter kl 15 Lørdag/Søndag hele dagen

Per

hus & have................................................................................... tlf...........22700930 www.sch-service.dk
20 år...............................................................................................................
8-16...........................................................................

Paulina P

Hello My name is Paulina . I am a diligent, hard-working girl.
I work for cleaning 2 years. I am cleaning both flats and houses. I also take care of cleaning the office . I have a cleaning company.
I do my work after establishing. I work from Monday to Friday, if there is a necessity I can come on a Saturday.

Signe J

Jeg tilbyder rengøring, havehjælp og servingsjobsarbejde.
-arbejdet på cafe og spisested 'Behov' -arbejdet i isbutikken 'Isobar' ved nyhavn -arbejdet i vuggestue og børnehave -arbejdet som opvasker og rengøringshjælper i børnehave -haft div. private rengøringsjobs,havejobs og serveringsjobs -været frivillig på en skole i colombia
Jeg er meget fleksibel mht. arbejdstider.