Szabolcs Bencze

Hej , Jeg er indehaver ved ecoshine rengørings service firma.. Vi har som dygtige ansættes og altid klar at hjælper med mig.. Hvis du har lyst en dage vi kan mødes og lige snakke om at muligheder.. Her i vores webside : www.ecoshine.dk

Tobias Karlsen

Jeg er en ung mand som arbejder til dagligt med nedrivning og er tidligere bygge/skadeservice arbejder. Jeg er altid møde stabil og til at snakke om tingene med. jeg køre primært med min makker eller min kæreste kommer an på hvilken opgaver vi bliver sat ud for. vi køre I hele Danmark Vi er hurtige og effektive Skriv endelig så finder vi et tilbud/kommer ud og ser opgaven

Nicolai Svendsen

Jeg har erfaring med at male, mindre håndværks mæssigt opgaver, flytte og rydde kældere/loftrum, køre på genbrug. Det meste inden for have.

Daniel Usman

20 års erfaring med håndværkerarbejde. Fokus på detaljer og ordentlighed. Jeg kan hjælpe med lige fra konceptudvikling af it systemer, ledelse af projektet til montering, opsætning og malerarbejde. Jeg stopper først når du som kunde er tilfreds og har et smil på læben. Respekt, ordentlighed og pertentlighed er hvad min personlighed er bygget op omkring.

Phillip Hom

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Nelly Kikontwe

Jeg er byens bedste fodterapeut, derudover har jeg gjort rent i mange år, så jeg er super god til det. Jeg er pålidelig, stærk og grundig.

Tom Hansn

Ingen profilbeskrivelse...

Nicolai Kjelleruo

Jeg arbejder til dagligt med nedrivning, dog har jeg beskæftiget mig med en masse andet.

Allan Follin

Uddannet elektrikker.

Artur Reichert

Rengøring ,håndværk

Nick Jakobsen

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.

Aurel Handyman

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Bøje Trane

Hækklipning, græsslåning og buskrydning, generelt alt havearbejde,brolægning,sten-flisebelægninger.Uforpligtende tilbud gives Bortkørsel af affald, samt forefaldende arbejde udføres også. Eksempelvis udendørs malerarbejde, opsætning af hylder m.m. Giver gerne gerne fast pris på opgaven.

Tina D

Jeg er grundig, effektiv og stabil. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig ligeså godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Jan Knudsen

Jeg er en hårdtarbejdende altmuligmand, kommer fra landet, så det grønne element passer mig rigtig godt. Jeg er pligtopfyldende og pålidelig, præcision og detaljer går jeg meget op i når jeg påtager mig en opgave, derfor er jeg også kritisk med de opgaver jeg påtager mig.

Christian Nørregren

Tømrer, snedker, maler og murer.

Roberto Bressan

Min omgangskreds siger at jeg er: Flittig, meget tålmodig, grundig, ihærdig, dygtig, kan alt... Altså en rigtig Handy mand/gør det selv mand :-)

Paulina Patyna

Hello My name is Paulina . I am a diligent, hard-working girl.

Per schnetler

hus & have................................................................................... tlf...........22700930 www.sch-service.dk

Senad S

Frisk handymand med hænder rigtig skruet på. Har alt værktøj/tilbehør.

Kemal Aytekin

Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman

Sigheim Kolbeinsson

Ingen profilbeskrivelse...

Signe jensen

Jeg tilbyder rengøring, havehjælp og servingsjobsarbejde.

Martin Olesen

Er gør det selv mand til fingerspidserne og har prøvet de fleste opgaver.

Anne Katrine Jensen

jeg er Spejder og det har jeg været i 3 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 17 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.

Raimundo Rocha

Jeg er mest til handyman opgaver.

Christian Larsen Larsen

Frisk mand på 48 tilbyder sin hjælp til dig. Jeg arbejder deltid i et byggemarked. Så har tiden, lysten og masser af værktøj til at udfører alle slags opgaver.

Kenn Lynge

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Mia Madeleine Aagaard Rasmussen

En rigtigt grundig pige

Radel Radel.dk

Ingen profilbeskrivelse...

Duy Nguyen

Rengøring, vinduespolering, havearbejde, malearbejde og meget mere.

Thomas Wolf

Maler arb. samling af møbler. IT support Produktion. Smartphone, tablet og computer reparatør.

Halil Øzdemir

Vi er et nystartet firma i Silkeborg. En familie virksomhed som består af mor, datter og søn. Vi har over 20 års erfaring indenfor branchen og har gjort rent for Volvo, ariva busser og andre store firmaer. Vi besluttede os for at starte op for os selv. Vi er dygtige, pålidelige og grundige. Se mere på vores hjemmeside www.zelservice.dk

Mike Heitmann

Hej vi er et rengørings team som arbejder grundigt og proffesionalt. Vi leverer rene lokaler! Vores mål er at skaffe så mange kunder som muligt! & samtidigt gøre dem godt tilfredse.💧💧💧💧💧💧💧💧 Når vi giver et tilbud og aftalen kommer i hus! Så følger der en gratis hoved rengøring eller vindues pudsning første gang! 😊 Vi vil meget Gerne gøre rent for jer. & vi kan meget Mere end bare rengøring✅😊 Så kontakt os endelig 😁📞📧 50174104 Mikecphservice@outlook.dk Mvh. Mike H Bella’s rengøring IVS

Ali M

Jeg er en erfaren håndværker på 33 år der tilbyder alt indenfor. Handyman Maling El Tømrer Fliser Belægning Store og små opgaver Jeg medbringer selv værktøj Har du yderligere spørgsmål til mine kvalifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Har billeder i mit profil af nogen af de opgaver jeg har arbejdet med i år.

Kfrengoring kfrengøing

vi er meget profesionelle, og har erfaring med rengøring i over 10 år. vi forlader ikke kunden før alt er i orden. Og så er vores priser meget konkurrencedygtige.

Charlotte Skjoldgaard

Ingen profilbeskrivelse...

Maja Nielsen

Jeg er uddannet optiker med sans for detaljer. Jeg sætter en ære i at hjælpe andre mennesker. Jeg holder meget af husholdning.

Idrees Hussain

Hej, jeg er 29år og er elektriker. Jeg har arbejdet med mange forskellige faglærte. Jeg er ærlig, fleksibel og ansvarsfuld. Jeg har også en bachelor i Social og Samfund som jeg dog ikke arbejder med idag. Bedste hilsner Idrees

Serpil Hh

Har erfaring indenfor rengøring