Jesper Goth O

Jeg er en mand på 23 år, som gladeligt hjælper til hvor jeg kan. Jeg er uddannet handelsøkonom i år, og er bosat i Valby. Jeg er villig til at udføre en masse forskellige slags opgaver. Om det er havearbejde, handyman-projekter, servering, lektiehjælp, eller noget helt andet, er jeg klar til at yde mit ypperste med et smil på læben!
Tidligere har jeg haft erfaring med havearbejde, malerarbejde, og andre handyman-projekter. Jeg har været børnepasser for et 2-årigt barn i en periode på et halvt år. Ydermere har jeg været privat hundepasser for naboens hund gennem nogle år.
Jeg er meget fleksibel. Om det er dag eller nat, er jeg parat til at udføre mit arbejde!

Maria N

Jeg kommer fra landet og er vandt til at tage fat og snavs under neglende.
Jeg har tidligere erfaring som lærervikar, pædagogmedhjælper og handicaphjælper. Yderligere har jeg også arbejdet i cafeteria med rengøringsopgaver.
Jeg er studerende, så det er varierende.

Benjamin J

I Døgnnetto (2015) tilpassede jeg mig hurtigt de tempofyldte omstændigheder, og blev derfor forfremmet efter 3 måneder til nøglebærer (1. Assistent). Her skulle jeg oplære nye, foretage administrativt arbejde i form af bestillinger, modtagelse af varer mm. og generelt holde butikken i bedste velgående. Arbejdsgangene bestod udelukkende af to medarbejdere; en kasseassistent samt en 1. Assistent. Af denne grund stiftede jeg i en tidlig alder bekendtskab med mange facetter af butiksarbejde lige fra rengøring, administration, lagerarbejde, kundeservice, kassebetjening etc. Med dertilhørende ansvar. Hos teleselskabet Call me (2016) lærte jeg primært værdien af god kundeservice. Her varetog jeg diverse opgaver i form af opsøgende salg, udgående tilfredshedsundersøgelser og tekniske problemstillinger. Dette job holdte jeg meget af eftersom arbejdsstrukturen var bestående af daglige målsætninger, struktur og et stærkt fokus på medarbejderudvikling, hvilket passer godt til min personlighed. Ovenstående kvaliteter gør jeg i dag brug af på Aalborg Universitet, hvor jeg læser Sociologi. Her starter jeg på 5 semester efter sommerferien, hvor planen er at fortsætte til endt kandidat anno 2021. Når tiden ikke bruges på læsning, forelæsninger og projektskrivning underviser jeg gennem MentorDK i hhv. Dansk, Engelsk og Samfundsfag. Indenfor dette job er jeg blevet fortrolig med formidling, pædagogik og resultatorienteret undervisning.
Joberfaring: 2012 - Praktikant i Tips og lotto kiosk 2014 - Servicemedarbejder i Døgnnetto 2015 - 1. Assistent i Døgnnetto (nøglebærer – åben og luk ansvarlig m.m.) 2016 - Sælger hos teleselskabet Call me 2018 – Underviser hos Mentor Danmark
Fleksibelt - jeg kan tiltræde, når det ønskes

Josephine W

Selvstændig, ansvarsbevidst, moden, positivt livssyn, empatisk, effektiv, detajleorienteret.
Restauration, rengøring, børnepasning, hundepasning, malerarbejde
Er fleksibel

Erica E

Ingen profilbeskrivelse...

Roseanne N

Ingen profilbeskrivelse...

Gerner K

Ingen profilbeskrivelse...

Mette B

Jeg er en udadvendt og smilende 21 årig kvinde. Jeg er meget pålidelig og god til at overholder altid aftaler og møder til tiden. Jeg har bred erfaring, og er vant til at tage fat. Jeg er opvokset på landet, og er vant til at hjælpe til med både madlavning og børnepasning.
Jeg har erfaring fra undervisning på en rideskole (børn 5-14 år), fra rengøring i privat hjem, fra havearbejde i privathjem, fra job som tjener, fra ansættelse på plejehjem og i børnehave/vuggestue.
Jeg holder sabbatår og er derfor relativt fleksibel med arbejdstider. Lad os aftale det nærmere :)

Naninna H

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet
Jeg er uddannet brandmand og har ikke problemer med at tage fat, derudover er jeg i gang med en bachelor og har derfor det faglige med i rygsækken. jeg har erfaring med: børnepasning, lektiehjælp, rengøring, havehjælp og almen hushjælp.
fra juli - september kan jeg alle ugens dage samt weekend i det tidsrum som passer dig. fra september og frem kan jeg i tidsrummet 16-22 samt hele døgnet i weekenden.

Anne Katrine J

jeg er Spejder og det har jeg været i 3 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 17 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.
jeg har arbejdet hos en privat siden jeg var 12 år gammel, og har hjulpet damen med alle mulige forskellige ting, jeg har også arbejdet i kvivkly i 8 måneder, og på Svanholm som ukrudtsluger.
jeg kan arbejde på alle tider af dagen indtil august hvor det helst er efter klokken 16.

Celine U

- Pålidelig - Smilende - pligtopfyldende - Ansvarlig
Jeg har i to år nu arbejdet privat for folk, hvor jeg har gjort rent, passe hund og passe børn, så jeg har en masse erfaring inden for det. Sidste år havde jeg et sabbatår, hvor jeg arbejdede i en privat dagpleje i et halvt år.
formiddag og eftermiddag

Freja M

Ingen profilbeskrivelse...

Vjekoslav M

Ingen profilbeskrivelse...

Kasper N

Uddannet tømrer og sælger
6 års tømrer erfaring 3 års sælgee

Kate C

Havearbejde : fjerne ukrudt,ompotning,græsslåning. Rengøring : al slags rengøring, skift af sengetøj,vinduespudsning,hovedrengøring. Orden og system : gør dine ting mere overskuelige. Handy"man" : male vægge, slibning og træbehandling, boringer. Hund : Jeg går gerne tur med hunden. En af mine kvalifikationer er også at være anstændig og omgængelig:-)
Handy"man" og havearbejde : til husbehov. Rengøring og orden generelt : mange års erfaring. Effektiv udførelse.
kl 7-21

Kemal A

Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman
Jeg arbejder til daglig som ejendomsfunktionær for Københavns Kommune. Jeg vedligeholder en børneinstitutions indvendige og udearealer. Lige pt. er jeg i gang med at renovere vores hus. Jeg har over 8 års proffessionel erhvervserfaring med vinduespudsning, skimmel, nedrivning, brand- og vandskader, vedligeholdelse af grønne arealer, snerydning.
Weekender eller efter aftale

Esteban V

I am a young architect from Pontevedra, Spain. In September of 2017 I set off on a new personal adventure that has brought me to Denmark for the last several months. Currently, I am volunteering in Aalborg at Multihuset Vodskov (Aalborg Ungdomsskole), as part of the European Voluntary Service (SVE), program which is supported by Aalborg Kommune and funded by the European Commission. So far, this program has been an enriching experience and a great opportunity to get to know a new country, a new reality and a new way of working. In my time in Denmark, I have started studying Danish and I am currently continuing with the classes. With only a one month until the end of the program and encouraged by my experience and knowledge about my host country, I am preparing to start a new chapter in my life.

Jonas K

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.
Jeg hedder Jonas og jeg har mit egen hus- og haveservice firma. Tillige har jeg i flere år ejet og passet min kolonihave i Odense. Igennem dette og min opvækst har jeg lært meget om diverse handyman opgaver og generel have pasning. I min tid i den Kongelige Livgarde har jeg lært alt der er at vide om rengøring.
Når som helst, jeg er meget fleksibel.

Senad S

Frisk handymand med hænder rigtig skruet på. Har alt værktøj/tilbehør.

Hverdag efter kl 15 Lørdag/Søndag hele dagen

Christina K

Jeg er et glad og smilende menneske, der gør en dyd ud af at hjælpe mine medmennesker.
Jeg har tidligere arbejdet på plejehjem, hvor jeg stod for at køkkenet fungerede. Ydermere har jeg arbejdet ved rengøringsenheden i Aalborg kommune, hvor jeg har hjulpet med rengøring og andre praktiske opgaver.
Jeg er fleksibel ifht dag/aften/weekend.

Frederikke S

Ingen profilbeskrivelse...

Sara W

Ingen profilbeskrivelse...

Gitte Z

Ingen profilbeskrivelse...

Camilla J

Ingen profilbeskrivelse...

Henriette N

Jeg er altid grundig og flittig i alt hvad jeg gør. Har altid et smil på læben og gør mit bedste for at klare de opgaver jeg får stillet
Har haft 4 års erfaring som tjener. Derudover har jeg arbejdet som rengøringsassistent i 2 år på en campingplads.
Er meget fleksibel med arbejdstider

Laura J

God på et tastatur God i et køkken Glad for dyr
Jeg har +6 års erfaring i delikatesseafdeling (smørrebrød mm.) Jeg ELSKER dyr og vil meget gerne lufte din hund. Derudover er jeg skarp til rengøring.
Eftermiddage og weekender

Charlotte S

Ingen profilbeskrivelse...

Signe N

Havearbejde, rengøring, gåture med hund,male
Male : pænt udført til husbehov Havearbejde : almindeligt Rengøring : mange års erfaring i job Opgaver med boremaskine : opsætning af billeder o.lign
7-21

Oliver B

Ingen profilbeskrivelse...

Dorthe C

13års erfaring med rengøring Samt erfaring med børne pasning
13års erfaring med rengøring Samt erfaring med børne pasning
Om dagen eller weekenden