Jesper Goth O

Jeg er en mand på 23 år, som gladeligt hjælper til hvor jeg kan. Jeg er uddannet handelsøkonom i år, og er bosat i Valby. Jeg er villig til at udføre en masse forskellige slags opgaver. Om det er havearbejde, handyman-projekter, servering, lektiehjælp, eller noget helt andet, er jeg klar til at yde mit ypperste med et smil på læben!
Tidligere har jeg haft erfaring med havearbejde, malerarbejde, og andre handyman-projekter. Jeg har været børnepasser for et 2-årigt barn i en periode på et halvt år. Ydermere har jeg været privat hundepasser for naboens hund gennem nogle år.
Jeg er meget fleksibel. Om det er dag eller nat, er jeg parat til at udføre mit arbejde!

Maria N

Jeg kommer fra landet og er vandt til at tage fat og snavs under neglende.
Jeg har tidligere erfaring som lærervikar, pædagogmedhjælper og handicaphjælper. Yderligere har jeg også arbejdet i cafeteria med rengøringsopgaver.
Jeg er studerende, så det er varierende.

Naninna H

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet
Jeg er uddannet brandmand og har ikke problemer med at tage fat, derudover er jeg i gang med en bachelor og har derfor det faglige med i rygsækken. jeg har erfaring med: børnepasning, lektiehjælp, rengøring, havehjælp og almen hushjælp.
fra juli - september kan jeg alle ugens dage samt weekend i det tidsrum som passer dig. fra september og frem kan jeg i tidsrummet 16-22 samt hele døgnet i weekenden.

Anne Katrine J

jeg er Spejder og det har jeg været i 3 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 17 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.
jeg har arbejdet hos en privat siden jeg var 12 år gammel, og har hjulpet damen med alle mulige forskellige ting, jeg har også arbejdet i kvivkly i 8 måneder, og på Svanholm som ukrudtsluger.
jeg kan arbejde på alle tider af dagen indtil august hvor det helst er efter klokken 16.

Freja M

Ingen profilbeskrivelse...

Vjekoslav M

Ingen profilbeskrivelse...

Jimmy N

Har taget over halvdelen af tømrer uddannelsen. Har kørekort B/BE, C/CE, Kran D/E.
Jeg har arbejdet en del inden for tømrer faget. Har også arbejdet som arbejdsmand inden for murer, anlægsgartner, brolækker, entreprenør. Jeg har prøvet lidt af hver.
Fra 07-16 i hverdagene

Kemal A

Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman
Jeg arbejder til daglig som ejendomsfunktionær for Københavns Kommune. Jeg vedligeholder en børneinstitutions indvendige og udearealer. Lige pt. er jeg i gang med at renovere vores hus. Jeg har over 8 års proffessionel erhvervserfaring med vinduespudsning, skimmel, nedrivning, brand- og vandskader, vedligeholdelse af grønne arealer, snerydning.
Weekender eller efter aftale

Esteban V

I am a young architect from Pontevedra, Spain. In September of 2017 I set off on a new personal adventure that has brought me to Denmark for the last several months. Currently, I am volunteering in Aalborg at Multihuset Vodskov (Aalborg Ungdomsskole), as part of the European Voluntary Service (SVE), program which is supported by Aalborg Kommune and funded by the European Commission. So far, this program has been an enriching experience and a great opportunity to get to know a new country, a new reality and a new way of working. In my time in Denmark, I have started studying Danish and I am currently continuing with the classes. With only a one month until the end of the program and encouraged by my experience and knowledge about my host country, I am preparing to start a new chapter in my life.

Jonas K

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.
Jeg hedder Jonas og jeg har mit egen hus- og haveservice firma. Tillige har jeg i flere år ejet og passet min kolonihave i Odense. Igennem dette og min opvækst har jeg lært meget om diverse handyman opgaver og generel have pasning. I min tid i den Kongelige Livgarde har jeg lært alt der er at vide om rengøring.
Når som helst, jeg er meget fleksibel.

Gitte Z

Ingen profilbeskrivelse...

Charlotte S

Ingen profilbeskrivelse...

Signe N

Havearbejde, rengøring, gåture med hund,male
Male : pænt udført til husbehov Havearbejde : almindeligt Rengøring : mange års erfaring i job Opgaver med boremaskine : opsætning af billeder o.lign
7-21

Bygkonsulenten V

Bygkonsulenten rådgiver, vejleder og arbejder ud fra dine personlige ønsker og med respekt for opgavens faglige karakter. Vi har erfaring og ekspertise inden for alle typer håndværksmæssige opgaver på tværs af op til 10 faggrænser. Alt samlet i ét firma og én kontaktperson. Ingen opgaver er for små – ingen for store. Ingen for svære – og ingen for ubetydelige. Alle kunder og opgaver får fuld opmærksomhed, og vores varemærker er, at: • Vi udfører et pænt stykke arbejde, der fagligt og kvalitetsmæssigt er i orden • Vi holder, hvad vi lover • Vi kommer til tiden • Vi udviser omhu og interesse • Vores timebetaling betyder overskuelig og reel pris Bygkonsulenten udfører opgaver for både private, virksomheder og det offentlige, og vores mål er tilfredse kunder, der anbefaler handymand.nu til familie, venner og netværk.
Slår sydgavlen revner? Er bordet du har arvet fra moster Anne for kort? Binder køkkenskufferne? Trænger badeværelset til at blive renoveret? Skal du have fældet en flok træer i haven eller måske bare have sat en lampe op i stuen? Vores mangfoldighed er en fordel for dig. Du kan få ordnet alle typer opgaver på én gang, så du ikke behøver bestille og koordinere f.eks. tømrer, snedker, murer, elektriker, maler, VVS'er og gulvmand. Én kontaktperson giver overblik og sikkerhed. Bygkonsulenten måler op, køber ind, udfører opgaven og rydder op - nemmere bliver det ikke. El, VVS og kloak kræver lovpligtig autorisation. Derfor samarbejder bygkonsulenten med 3 underleverandører ved disse opgaver. Større opgaver: Ved større opgaver, som f.eks. opsætning af nyt køkken eller bygning af udestue, sammensætter bygkonsulenten et team af håndværkere, så din opgave bliver løst så hurtigt som muligt. Akut hjælp: Du kan få akut hjælp uden for normal arbejdstid - dvs. både om aftenen, i weekender og på helligdage. Akut hjælp koster ekstra, og du får altid et prisoverslag, før vi går i gang. Gør-det-selv: Hvis du er gør-det-selv typen, kan du selv hjælpe f.eks. med at købe ind, bryde en væg ned eller male. Alt sammen på baggrund af instruktion fra bygkonsulenten.
Når det er der 😉😉😉

Mia Madeleine A

En rigtigt grundig pige
7 år som vikar med altmuligt arbejde
Alle tidpunkter

O.s K

Ingen profilbeskrivelse...

Josephine A

Ingen profilbeskrivelse...

Luna D

Jeg tilbyder rengøring, husholdning, havearbejde og serveringsarbejde samt børnepasning
- Pædagogmedhjælper i integreret idrætsinstitution (primært vuggestue) i Storkøbenhavn gn 1 år - Barnepige for den samme dreng gn 3 år - Køkkenmedarbejder og tjener gn 1 år - Servering, oprydning, opvask og rengøring til div arrangementer - Orden og oprydningsarbejde - Undervisningsassistent på madskole - Havearbejde, savning af træ - Malerarbejde
Fleksibelt Hverdage

Emil H

Ingen profilbeskrivelse...

Kelly B

Ingen profilbeskrivelse...

Caroline C

Jeg hedder Caroline, er 14 år gammel og går i 8. klasse. Jeg lufter hund i min fritid flere gange om ugen.
Jeg hjælper, hvis du arbejder længe eller har andre udfordinger, der kommer i vejen for at lufte din hund.
Jeg kan kun arbejde om eftermiddagen og i weekenderne, da jeg også skal passe min skole.

Lise Olivia C

Sød og smilede, hårdtarbejdende. Kan lide at lære nyt og er lærenem. Kan fint arbejde selvstændigt og også samarbejde om en opgave. Har både ren straffe- og børneattest samt kan lide de fleste dyr!
Rengøringspersonale i børnehave, vask af trægulv samt alm. rengøring. Har selv kolonihave, så kender til udrydning af det mest gængse ukrudt, samt kendskab til redskaber. Kan også fikse mindre håndværksmæssige ting! Kan dog ikke garantere at det står snorlige! Har været barnepige samt taget pædagogisk assistent grundforløbs uddannelsen, hvor jeg har været i 2xpraktik i en 3-4 klasse. Ønsker at læse til pædagog. Kan også lave mad, da jeg har været i køkkenet på TAMU og kan vaske op- har erfaring fra Nadia's café hvor jeg var opvasker. Har selv en dejlig kat og kan godt lide hunde.
Da jeg er studerende har jeg primært tid i eftermiddagstimerne. Efter sommerferien '18 er mit skema frit tirsdag og torsdage.

Tim A

VVS montør. 7 års erfaring, vicevært medhjælper. 9 måneders erfaring.
Alt VVS arbejde, dog har jeg ikke meget erfaring på tag, og facade området. Har arbejdet som medhjælper hos en vicevært gennem 3 somre. Hækkeklipning, græsslåning, beskæring af træer og buske mm.
Mandag - Fredag 16:00-22:00 Lørdag og søndag 10:00-22:00 Mandag og torsdag kan jeg ikke i tidsrummet. Mandag: 18-20:30 Torsdag: indtil kl 20:00

Siv S

Almen havearbejde, rengøring , male hegn
Jeg har lavet frivilligt arbejde i Australien, både på en gård hvor jeg hjalp med opsætning af hegn, plantning og fjerne ukrudt. Og på et konference center hvor jeg gjorde rent, ordnede havearbejde og hjalp til at lave mad til 20+ gæster,
Jeg er fleksibel.

Rasmus J

IT-support, håndværk
Flere års erfaring med IT, byggeri og pasning

Samira I

rengøringsassistent
private hjem, skoler, kontorer
mandag og tirsdag efter 11.30

Pernille L

Ingen profilbeskrivelse...

Polly L

Ingen profilbeskrivelse...

Mikkel M

Ingen profilbeskrivelse...

Sille C

Ingen profilbeskrivelse...