Nicolas Wridt H

Maler og ellers kan jeg stort set lave alt..
Har arbejdet med håndværk fra jeg kunne gå.. Min far opkøbte ejendomme som vi satte i stand
8_22

Per Andersen

Jeg kan lave hjemmesider, opsætte mail og fotografere - se evt www.fo2graf4u.dk
Uddannet ejendomsserviceteknikker. Selvlært inden for foto og it
9-16 Evt. hjemmefra med hjemmesider.

Søren

Jeg er 26 år og læser til stærkstrømsingeniør på Aarhus Universitet. Derudover er jeg uddannet elektriker, og tilbyder hjælp til installation af lamper, TV, netværk og andre praktiske opgaver i hjemmet.
Udover at være uddannet elektriker har jeg i 4-5 år fungeret som vicevært i min fars ejendomsselvskab. Her har jeg løst mange forskellige opgaver, bla. mindre VVS reparationer og udskiftninger.
Arbejde udføres hverdag, aften, weekend - når det passer dig bedst.

Kamila

I am 21 year-old Erasmus student at Aarhus University, where I study Business administration. I'm very friendly and easy-going person. As it is my first stay in Denmark I can't speak danish, however I am taking danish lessons and willing to learn new things. I can offer all kinds of housework and time flexibility.
I have rich experience with work in hospitality. I have been working as a waitress in London and I also helped on children camps as a group leader. During my studies I was occasionally helping out in households with cleaning and maintaining duties.
all weekdays except Wednesday + weekends

Magnus

Hej. Jeg er 24 år gammel, læser til maskinmester. Jeg kan stort set finde ud af alt arbejde. Jeg kan tilbyde el arbejde, reparationer af forskellige maskiner, VVS og meget meget andet.. Spørg for mere info.
Jeg har et års praktisk erfaring som sømand på det store hav. Jeg har stået for vedligeholdelse samt reparationer af mange forskellige arbejdsopgaver.
Arbejdstider aftales efter kundens behov.

Erik

Fagligt og venlig/ærlig rutineret handyman, hjælper ude og inde med stort og småt. Har flere uddannelser og og er samvittighedsfuld og ordholdende, Lytter og tænker. HVEM ER DU Erfaren og pligtopfyldende. HVAD ER DIN ERFARING: mange års erfaring med at hjælpe andre. HVAD ER DINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

Flemming

erfaren håndværker har været vand til alt undtagen EL.installationer så kom med udfordringer også bare en skrue
som ovenfor alt inden for håndværk ude og inde total renovering af hus
er meget fleksibel hele ugen lang

Emil

x
x
x

Ismail

Vi kan klare både store og små opgaver . Har været i byggebranche i mange år. vi kan hjælpe med følgende store opgaver - Tømrer - Murer - Maler - Flytte osv. Vi kan også hjælpe dig med små opgaver fx. opsætte ikea møbler, spejl, ophængning af lamper, sæt hylder op osv. PS: Til store opgaver ligesom tømrer, murer og maler og flyttearbejde osv. giver vi en fast pris. Mvh. Team
Har været i byggebranche i mange år, Vi er en Team af tre personer og der kan tilbud følgende opgaver: Tømrer - Murer - Maler - Flytte osv. opsætte af ikea møbler
Efter aftale. hele dagen

Michael

Tilbyder hjælp inden for flere områder. Renoverings opgaver, Rengøring, Murerarbejder, Flyttehjælp, Istallationsopgaver osv...
Ombygget ejendom VVS Uddannet
Alle dage

Simon M

Selvlært Handyman og uddannet maskiningeniør. Kan tilbyde min hjælp ved diverse småting, så som opsætning af lamper, billeder, hylder mm, Samling af møbler, Skiftning af vandlåse mm. Erfaren inden spartling/udfyldning af huller og malerarbejde, ved evt. fraflytning. Erfaren inden for elektronik, el og ledningsarbejde (ikke elektriker), Har selv det meste værktøj
Diverse diy projekter, istandsætning af lejligheder og meget mere.
aften og weekend

Thomas

Jeg er kendt for at kunne udfører enhver form for håndværksmæssig arbejde reparation vedligehold ol.
Jeg driver selvstændig virksomhed og har oparbejdet færdigheder samt erfaringer på tværs af faglinierne.
06.00 - 00.00

Alexander

Frisk efterlønner, med stor erfaring og gåpåmod. Har en erfaren makker med, så vi er mere end dobbelt så hurtige end en.
jeg har byggget adskillige huse og har stor erfaring med bade træ og metal. God med kædesav til træfældning m.m.
fra 8.00 til 19.00

Jacob

Effektivt og akut hjælp/assistance til alle former for håndværksmæssige/praktiske opgaver samt alle former for reparationer og vedligehold.
Faglige håndværkere med ekspertise, vi udfører absolut ikke fusk ol. derfor hvis dette ønskes så vælg venligst en anden hjælper på forhånd tak!!
07.00 - 00.00

Mikkel

Alt forefaldende udføres med stor omhu. Arbejde med bil og trailer udføres også

Kaitong

.
.
.