Indretningsarkitekt

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Indretningsarkitekter til alle dine behov

Indretning af nyt hus

Indretning af ny lejlighed

Feng Shui

Indretnings hjælp

Salgs klargøring

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste indretningsarkitekter

Opgaveejer for løst opgaver online

Jørn D.

Billund

4.9
(105)

Seneste Anmeldelse

"Fantastisk arbejde"

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Indretningsarkitekt

1,500 kr

København K

Jeg har en 2v på 67 m2 værelses lejlighed med et par gode møbler, vil ændre indretningen fx få en del nye ting ind, søger ekspert i indretning. Skal jeg male, skal jeg have gardiner, skal jeg????

malet

10,000 kr

Frederiksberg

Jeg skal have malet min 2-værelses 59 kvm lejlighed, inden lejer flytter ind omkring 1/7. Jeg er fraflyttet lejligheden på dette tidspunkt. Vægge og lofter skal males.

Maling af lejlighed

Aarhus c

Jeg flytter i ny lejlighed på Århus Ø midt juni og ønsker den malet. Det er en 2-værelses lejlighed på 72 kvm køkken-alrum soveværelse og badeværelse. Lejligheden er ret ny fra 2019 men tidligere ejer har haft mange ting på væggene så de ønskes malet. Jeg spartler selv hullerne ud. En væg er nu lys grå den ønskes også hvid. To mindre vægge som nu er hvide ønskes malet i farve som jeg selv køber. Loftshøjde 260 cm. Døre og lofter skal ikke males men paneler/karme skal (tror jeg). Lejligheden er let møbleret så det er nemt at komme til. Jeg er bortrejst d. 22. juni t.o.m. d. 1. juli så opgaven ønskes løst der.

Male og evt. ordne gulve

København

Jeg skal flytte ud af min 1-værelses lejlighed og renovere inden den 31.1. Da det ligger lige oven i min eksamen vil jeg meget gerne have hjælp til det. Det drejer sig om at male væggene i en 35- kvm stor lejlighed på 2. sal. (stue køkken bad og entre). Jeg er ret sikker på at det bare skal have et lag maling. Derudover skal trægulvene evt slibes let og have en lakering. (udlejer er ved at afklare det). Det er så nok ca. 30 kvm. Jeg vil gerne have det udført inden den 28.1.

Malet lejlighed

København NV

Jeg skal have malet en lejlighed på 49 m2 i NV. Der skal males vægge, loft, lister, køkken, badeværelse. Væggene er i lidt ringe tilstand og tidligere lejer har sagt, at det vil være en god ide at få sat nyt filt op i stuen og soveværelset.

Maling af 63 kvm lejlighed (vægge/loft)

København S

Jeg søger handyman til maling af vægge og loft i 63 kvm 2v lejlighed. Lejligheden er møbleret så møbler skal flyttes til midten af rummene og afdækkes sammen med det øvrige gulv. Hylder lamper og tv skal afdækkes eller nedtages og opsættes igen. Giv gerne et prisestimat på opgaven herefter kan vi aftale nærmere omkring dage og tidsrum.

Malerarbejde

København

Jeg har en lejlighed på 97 kvm fordelt på køkken gang 2 værelser og 2 stuer. Jeg har brug for hjælp til at male: 2 stuer ensuite: træværk (paneler og vinduer) og vægge 1 stort værelse: træværk (paneler og vinduer og vægge 1 badeværelse: vægge Jeg vil gerne have en samlet pris på hele opgaven. Jeg har maling. Inden 1. maj 2016

Maling af vinkelstue og køkken- alrum.

Langå

Hej Jeg har overtaget et ældre hus i Granslev ved Langå og søger nu en dygtig maler til at male stue som er en vinkelstue og køkken- alrum der også er i en vinkel. Det drejer sig om de synlige loftbjælker der nu er sorte og væggene. Jeg har malingen (Flugger). Der er ca. 2.10 til loftet gulvareal er ca / knap 60 kvm. Evt afdækning af gulve klarer jeg. Med venlig hilsen Tina Sørensen Kan det lade sig gøre at færdiggøre malingen inden d. 25. maj vil det være perfekt.

Hjælp til maling af lofter og vægge i min 2 værelses lejlighed på 65 kvm i Nansensgade 5 sal.

10,000 kr

København K

2 vær lejlighed ca. 65 kvm. Maling af lofter og vægge. Har selv maling til opgaven.

vægge og loft i lejlighed skal males

kbh

Skal ha malet lofter og vægge i min lejlighed. Jeg sørger selv for at flytte møbler og dække af. Handyman ståe for afdækning med malertape samt alt maler arbejdet (der males 1 gang) Stue køkken entre soveværelse. Ca.45 m2..jeg har selv malingen afdæknings plast malertape. Medbring malergrej. Der vil være lidt mad og drikke sku man ha lyst til det. Fastpris ønskes. Inden for de næste 2 mdr.

Indretningsarkitekt / Indretningsideer søges

Vanløse

Søger indretningsideer til hvordan vores 1. sal med tilhørende 2. sal (loftsrum) skal indrettes. Loftrummet renoveres (udnyttes) primo 2019 og vi har plantegninger af etagerne. I denne forbindelse får vi noget ekstra plads og vi søger inspiration til hvordan rummene indrettes på bedste vis. Tegninger kan sendes digitalt senest primo 2019.

Renovering / Ombygning

15,000 kr

Otterup

Vi har for nogle år siden købt et nedlagt landbrug på Nordfyn. Førstesalen trænger til den store modernisering, hvor vi regner med at pille det hele ud og bygge nyt. Stueetagen er forholdsvis nyrenoveret, men der nogle små dumme rum vi gerne vil kunne udnytte bedre. Vi mangler dog noget inspiration til hvordan plantegningerne skal se, ud for at vi får udnyttet kvadratmeterne på den bedste mulig måde, i hverdagen.

Indretning af byhus i 4 etager, med fokus på pladsoptimering og 2 børneværelser med ønske om hems.

6,000 kr

København S

Vi ønsker konkrete forslag til optimering af pladsen i vores byhus på 4 etager. Optimering af udnyttelse af plads i køkkenet, så der evt. kan laves plads til seperat køleskab og fryser. 1. sal hvor der er stue og ekstra værelse ønskes forslag til at færdiggøre indretning af stuen og ekstraværelse med skrivebordsplads. 2. sal er der 2 børneværelser, hvor vi ønsker forslag til bygning af hems og opbevaringsplads. 3. sal er i dag soveværelse, hvor vi ønsker at udnytte pladsen, så der også bliver kontorlandskab evt. med opsætning af New Yorker væg, som skillevæg.

Ny trappe

70,000 kr

Espergærde

Vi overvejer at få vendt vores trappe til 1. sal og inddele værelserne på 1. sal anderledes. Derfor vil vi gerne have en vurdering af projektets omfang og ca. pris., samt ideer til bedre pladsudnytelse.

Taglejlighed på uudnyttet tagareal.

40,000 kr

Aalborg

Vi søger en bygningskonstruktør og/eller arkitekt der kan hjælpe med at udarbejde et projekt og lave de nødvendige tegninger & ansøgninger hos Aalborg Kommune for at etablere taglejligheder i 2 naboejendomme på uudnyttet tagareal. Vi ønsker at etablere 2 små lejligheder af ca. 35 m2 i hver opgang, så der i alt etableres 4 lejemål. Ejendommene er på 2 etager og noget af loftsrummet er idag anvendt som depotrum som vi kan indrage fra lejerne ved at anvise til depotrum i kælderen. Vi ønsker i samme omgang opsætning af altan til alle lejligheder og terasse til taglejlighederne. Kom gerne med et bud på hele projektet: arkitekt/bygge tegninger, ansøgninger, ingeniør beregninger og andet relevant.

Byningskonstruktør/Arkitekt søges - opsplitning af 2.sals lejlighed til 2 enheder

30,000 kr

Aalborg

Vi søger en bygningskonstruktør eller arkitekt der kan hjælpe med at lave projekttegninger og ansøgning til kommunen for at splitte en 2.sals lejlighed op på 76m2 (BBR) i 2 enheder. alle lejligheder i etagerne herunder er delt op i tv og th, så der burde være faldstammer og forsyningsrør tilgængelige i det mindste i 1salen som så kan føres videre.

Bygningskonstruktør eller arkitekt søges til opgave

Silkeborg

Jeg har en ejendom der idag er et familie hus huset er 200m2 i grundplan og der er så der skal laves en 1 sal på ligeledes 200m2. Jeg ønsker at lave det om til 4 lejligheder på ca 100m2 hver så jeg søger en der kan hjælpe med at tegne det hele mm. så det kan sendes til kommunen. Snarest muligt

Indretningsarkitekt

2,500 kr

Roskilde

Hjælp til indretning af lejlighed for maksimal udnyttelse. 1 voksen og 2 børn og kun to soveværelser er en udfordring og opbevaringsplads samt døde m2 øvrige problemer der skal løses. Indretning med eksisterende møbler og tilførsel af primært opbevaringsmøblement.

Indretning af børneværelse

2,000 kr

Roskilde

Vi ønsker hjælp til indretning af børneværelse. Vi ønsker at finde en indretningsarkitekt eller nogen med erfaring indenfor indretning til at give os inspiration og en plan for hvordan vi kan sammensætte vores børneværelse på finest og hyggeligste vis. Vi forventer ikke at du er uddannet men at du ihverfald har flair for indretning. Værelset er til en 3 årig dreng.

Hjælp til indretning af lille børneværelse

350 kr

Online

Vi har et lille børneværelse. Der skal være plads til to børn. Vi har i forvejen en højseng 90*200 cm (ikke på billedet). Der er behov for indretning af senge og gerne plads til et klædeskab (nok med lille dybde) og lille læsehjørne og evt opbevaring under seng. Der skal ikke være plads til legetøj da vi har et legerum. Værelset måler 210*345 med et vindue og dør vender ind mod værelset. Opgaven Kræver ikke fremmøde. Vi har et lille budget på 350 kr. Jeg kan evt sende flere billeder af værelset

Stor opgave med mange del opgaver til optimering af soveværelse, kontor, børneværelse og skabsrum. Vi ønsker at mødes med en dygtig og kreativ tømrer/gør-det-selv-person, som kan komme med et samlet tilbud på følgende opgaver: opsætning af skillevæg med vinduesparti. Konstruktion af leje til løftet børneseng med opbevaring under, samt indramning af denne i flotte 'tremmer'. Opbygning af trappetrin med opbevaring op til høj dobbeltseng. Tilpasning af sengebord opbygget til dyb vindueskarm. Tilpasning af ny skrivebordsplade til dyb vindueskarm. Stort ikea-pax garderobeskabs-hack, hvor skabene skal bygges flot til loft og udvides med en vasketøjs-station. Evt opbygning af børne-lege-hule seng og andre små opgaver. Vi tænker, at det vil være nemmest at mødes og forklare nærmere om vores ideer, og så der vi frem til at modtage et tilbud fra en dygtig håndværker

500 kr

København N

Pris er sat lavt, da vi ønsker at få bud på den samlede opgave efter samtale om projektet.

Nedtagning og bortskaffelse af garderobeskabe mv.

Brøndbyvester

Jeg skal indrette børneværelser og skal derfor have lavet følgende: Nedtagning af garderobeskabe i alt ca. 5 m. længde og ca. 25 højde - er dog opsat i flere dele. Jeg får også brug for hjælp til bortskaffelsen - bor meget tæt på containergården men på 1. sal uden elevator. Håber på assistance :-). Ikke mindst af hensyn til mine børn har jeg brug for at få arbejdet udført så hurtigt som overhovedet muligt.

Hjælp til opsætning af skabe og diverse efter flytning til ny bopæl.

Helsinge

Et stk. skab i soveværelse med 3 skydedøre. Ca 2 m langt samt et stk. skab i værelse bestående af 3 fag også ca. 2 m langt. 1 stk. åben garderobe. Reolvæg bestående af 14 egetræskasser ca. 40 x 40 cm. hver med skinne som skal fastgøres på væg. Dertil ophæng af lamper gardinstænger og ting på vægge. Lejlighedens samlede størrelse er 90 m2. Før jul

Vende indbygget skab mellem to værelser

Kbh S

Vi skal have ”vendt” to skabsmoduler mellem entre og soveværelse. Der er pt fire indbyggede skabsmoduler hvoraf to åbner op i entreen og to åbner op i soveværelset. Vi ønsker at al skabsplads skal tilgås fra entreen og at de to fra soveværelset bliver blokeret. I entreen skal der være åbent skabsplads med hylder og garderobestang men uden skabsdørene. Dørtelefon og stikkontakt skal flyttes. Det kan vi få en elektriker til at gøre. Se planskitse og billeder. Så snart som muligt

Bygge seng med opbevaring under

10,000 kr

København S

Hej Jeg skal bo med mine to små børn i en lille lejlighed. Jeg vil gerne gøre lejlighedens mindste rum til et “sovekammer” med én stor seng fra væg til væg. Den må gerne komme lidt op i højden så man kan have plads til lidt opbevaring under. Så altså, en eller anden form for senge kasse/ramme hvor man kan lægge en springmadras ovenpå. Jeg har også andre lidt mindre ting jeg gerne vil have lavet, som hyldeopsætning m.m.

Stor opgave med mange del opgaver til optimering af soveværelse, kontor, børneværelse og skabsrum. Vi ønsker at mødes med en dygtig og kreativ tømrer/gør-det-selv-person, som kan komme med et samlet tilbud på følgende opgaver: opsætning af skillevæg med vinduesparti. Konstruktion af leje til løftet børneseng med opbevaring under, samt indramning af denne i flotte 'tremmer'. Opbygning af trappetrin med opbevaring op til høj dobbeltseng. Tilpasning af sengebord opbygget til dyb vindueskarm. Tilpasning af ny skrivebordsplade til dyb vindueskarm. Stort ikea-pax garderobeskabs-hack, hvor skabene skal bygges flot til loft og udvides med en vasketøjs-station. Evt opbygning af børne-lege-hule seng og andre små opgaver. Vi tænker, at det vil være nemmest at mødes og forklare nærmere om vores ideer, og så der vi frem til at modtage et tilbud fra en dygtig håndværker 😊 bedste hilsener Terese og Peter

50,000 kr

København N

Opgave beskrevet i overskrift :-) Vi ønsker at mødes med en dygtig, erfaren og kreativ tømre/snedker/håndværker/gør-det-selv-person, som kan komme med et samlet tilbud på alle de ting, vi drømmer om at lave om i vores lejlighed efter at vi er blevet 1 ekstra lill3 beboer :-) Tak på forhånd, Dbh Terese

Tømrer/ handymand til Indbygget seng og skab

1,000 kr

Brande

Søger en fritids tømrer til at lave en indbygget seng og et indbygget skab til børneværelset. Billeder viser skelet som skal laves til sengen. Der skal også sættes MDF plade oveni.

Hvad tilbyder indretningsarkitekter

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Relevante spørgsmål

  • En indretningsarkitekt er uddannet til at kunne se muligheder i dit hjem. At få det til at fremstå bedst muligt, at udnytte mindre gode ting til fordele, at få rum til at se større og lysere ud. De forstår sig på farver, materialer og former. De kender nutidens mode, men kan også hjælpe dig med din egen stil i din drømmebolig. En indretningsarkitekt er din sparringspartner til at få lavet din bolig, så den bliver optimal til dig og din familie.

  • Der kan være forskellige situationer, hvor det er fordelagtigt med en indretningsarkitekt. F.eks. hvis du køber en ny bolig, og har brug for hjælp til at få indrettet dig og for eksempel til indkøb af nye møbler. Det kan også være, at du står og skal sælge din bolig, og du mangler hjælp til at gøre den salgsklar og flot indrettet. Eller du simpelthen bare trænger til at få dit hjem opdateret, gen-indrettet og mere praktisk samt moderne.

  • Det er forskelligt, hvad det koster. Nogle tager et engangsbeløb for et besøg. Andre tager timeløn. Ofte er der et beløb til førstegangsbesøg på ca. 2000 kr. og derefter en timesats for hjælp til indretningen eller make-over af boligen. Timepris er ca. 1.000 kr. Selve indretningen kan ske med dine nuværende møbler og ting. Så du behøver ikke investere i nye ting, hvis ikke du ønsker det.

Hvorfor hyre en indretningsarkitekt med Handyhand?

Stilfulde og funktionelle rum opstår ikke ved et tilfælde - der er altid en indretningsarkitekt bag dem. Med Handyhand kan du finde dygtige eksperter til at udføre indretningsdesign til et nyt eller eksisterende rum i dit hjem. Book nogle af de bedste indretningsdesignere, selv på et begrænset budget. Handyhand er her for at hjælpe dig med dine indretningsbehov. Stress ikke dig selv ved at lede efter henvisninger eller gennemgå online annoncer - lad os matche dig med en freelance indretningsarkitekt!


Indsend dit budget sammen med andre vigtige detaljer som din placering, hvilke rum du ønsker at få designet, og din tidsplan. Vurderede og anmeldte Handyhands i nærheden af dig vil svare med et gratis tilbud. Når du har booket en Handyhand, kommer de hjem til dig for at udføre din indretningsopgave, og du betaler bagefter.


Man skulle tro, at det ville være svært at finde eksperter inden for indretningsdesign, men det er en mere ligetil proces, end de fleste tror. Men tag ikke vores ord for det; gå videre og ansæt en Handyhand til at forskønne og forbedre dine rum med den blå knap!

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!