Kloakmester

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Kloakmestere til alle dine behov

Kloakinstallation

Reparation og vedligeholdelse

Inspektion

Håndtering af spildevand

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Toilet der er delvis stoppet

1,000 kr

Korsør

Vi har ikke boet i vores hus siden 14/12 pga brand. Da vi kommer retur, er vores toilet stoppet. Min mand får det delvis ordnet men vandet løber meget langsom ud og er der en del i toilettet, stopper der helt. Der er forsøgt med en svupper, men min mand tror, der er en blokering et sted i faldstammen. Det er toilettet i stue plan.

VVS. Sug af kloak.

400 kr

Solrød Strand

Kloakeringen på 1planshus på hævet grund driller. Et toilet stopper ofte, og der er generelt bøvl med langsom udsivning også fra vaske nogle gange. Vi vil gerne have suget, så toiletter og vaske virker for nu. Vi har en anden opgave på at få undersøgt kloakken.

Kloakudfordringer

500 kr

Charlottenlund

Vi har problemer med vores toilet i kælderen. Både ift. lugt og udtræk samt en forbindelse til bruseren, der "bobler" i afløbet ved udtræk i toilettet.

Reperation af toilet

1,000 kr

København V

Jeg leder efter en reparation af løbende toilet på Vesterbro, København. Jeg løftede "låget" øverst på tanken for at hælde afkalker derned. Så var det som om mekanikken gav slip, og vandet strømmer frit ned i kummen, og kan ikke stoppe igen. (Jeg har nu lukket for vandtilførslen til tanken). Jeg kan ikke se hvilket fabrikat toilettet er. Det er vist et kinesisk toilet købt i Silvan for cirka ti år siden

Toilet løber og afløb i badekar er stoppet

500 kr

Hillerød

Toilettet i min lejlighed løber og afløbet i mit badekar er stoppet.Jeg har i den forbindelse brug for en handyman med forstand på VVS-arbejde, der kan fixe det.

tilstoppet toilet og afløb

Helsingør

Vi oplevede i går at både toilettet og afløbet stoppet til på en gang. Ønsker problemet løst måske en rensning? hurtigst muligt

Toilet løber

Copenhagen

Mit toilet løber og jeg kan ikke selv regne ud hvordan man kommer ind til maskineriet bagved for at stoppe det. Det har fortsat i et par dage så det er ikke nok bare at skylle igen - de starter bare med at løbe igen efter få minutter. Snarest muligt jeg er hjemme idag og imorgen efter 15.

Mit nyere Gustavberg toilet med s-lås driller

Aarhus C

Det er begyndt ikke at skylde hurtigt ud. Vandet ligger meget lavt i toilettet. Når jeg bruger det “lille” skyld løber det bagefter og vil ikke stoppe. Så den knap bruger jeg ikke mere. Sidste nye problem er at det ikke tager vand ind. Der er begyndt at komme lidt vand på gulvet omkring det når jeg skylder ud. Sååå … det vil jeg gerne have fikset hurtigst muligt. Der kan altid være adgang til lejligheden. Hurtigst muligt.

Reperation af toilet

1,060 kr

Gentofte

Mit toilet stoppede med at skylde ud, jeg fik viseværten til at hjælpe så det er muligt. Men han sagde at hele mekanismen til at skylde ud nok skal skiftes da det er 10-15 år gammelt. Toilettet i sig selv er helt fint, men det indvendige skal nok alt sammen skiftes ud

Løbende toilet - ønsker hurtig hjælp

Taastrup

Vi ønsker hjælp til vores toilet der løber. Ved stop af vandet løber alt vand ud af cisterne og gennem toiletkummen. Vi har forsøgt at afkalke det men det løber fortsat og cisternen fyldes aktuelt ikke op men løber bare igennem. Så søger en vvs’er som også medbringer pakninger eller hvad det skal til for at udskifte evt. gammel pakning. Toilettet er væghængt og et geberit toilet. 2/8.

Hvad tilbyder kloakmestere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • En kloakmester er en fagperson, der er specialiseret i vedligeholdelse, reparation og installation af kloaksystemer. Deres opgaver omfatter bl.a. inspektion af kloakrør, rensning af afløb, reparation af lækager og tilslutning af nye kloakledninger. Kloakmestre sikrer, at kloaksystemet fungerer korrekt og bidrager til at opretholde et sundt og sikkert miljø.

  • En kloakmesters opgaver inkluderer inspektion, vedligeholdelse og reparation af kloaksystemer. De udfører også rensning af afløb, installation af nye kloakrør og forebyggende vedligeholdelse for at sikre, at kloaksystemet fungerer korrekt. Kloakmestre kan også være ansvarlige for at identificere og løse problemer som f.eks. blokeringer, lækager eller oversvømmelser.

  • For at finde en pålidelig kloakmester kan du følge disse trin: 1. Spørg venner og familie om anbefalinger. 2. Søg online efter kloakmestre med gode anmeldelser og høj rating. 3. Kontroller om de har de nødvendige licenser og forsikringer. 4. Få flere tilbud og sammenlign priser og service. 5. Spørg om tidligere kundeoplevelser. 6. Vælg en kloakmester med erfaring og ekspertise inden for dit specifikke behov.

  • En kloakmester kan typisk løse problemer som tilstoppede kloakrør, lækager, rotteproblemer, dårlig lugt, oversvømmelser, problemer med afløb og reparation af kloaksystemer.

  • Prisen for kloakarbejde vurderes normalt ud fra flere faktorer, herunder omfanget af arbejdet, kompleksiteten af opgaven, materialerne der skal bruges, og den forventede tidsramme. En kloakentreprenør vil typisk foretage en inspektion og give et skøn baseret på disse faktorer, samt eventuelle ekstraomkostninger såsom tilladelser eller reparationer. Det anbefales altid at indhente flere tilbud for at sammenligne priser og kvalitet.

  • Når man vælger en kloakmester, er det vigtigt at overveje deres erfaring og ekspertise inden for kloakarbejde. Man bør også tjekke deres licens og forsikring for at sikre, at de opfylder de nødvendige krav. Det er også en god idé at læse anmeldelser og få anbefalinger fra tidligere kunder. Pris og pålidelighed er også vigtige faktorer, der bør overvejes, da man ønsker en kloakmester, der kan levere kvalitetsarbejde til en rimelig pris og inden for den aftalte tidsramme.