Hvad koster det at få malet møbler og interiør?

Opdag priserne på professionel møbelmaling og interiørrenovering i denne guide
+150.000 kunder

Find en maling af interiør

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster det at få malet møbler og interiør?

At få malet møbler og interiør koster typisk mellem 1.000-3.000 kr. i gennemsnit. Prisen for at male møbler afhænger af møblernes størrelse, valg af malingstype og eventuelle reparationer. Priserne for satin, glans, mat og kalkmaling varierer fra 200-600 kr. Ekstra omkostninger kan være forbundet med reparation eller restaurering før maling. Geografisk placering kan også påvirke prisen, da maling kan være dyrere eller mindre tilgængelig i visse områder. Prisen inkluderer normalt arbejdstid og materialer.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Ved du hvor nemt det kan være at opfriske din boligindretning og som ikke kræver de helt store omkostninger, som ved ved udskiftning: At male dine møbler!

Det giver dig den ønskede fornyet indretning mens du kan beholde det møbel der har en særlig betydning hos jer, bl.a. hvis det har været i familiens eje i generationer.

Men hvor meget koster det at få malet møbler? Gennemsnitligt forventes at betale ml. 1.000-3.000 kr. Vi vil i denne guide forære dig alt det du har brug for at vide inden du går i gang, og hjælper dig med at sætte rette budget til møbelmalingen.

Typiske malinger der anvendes til møbler

maling af stol

Priser for møbelmalingen

MalingPris (DKK)
Satin200-500 kr.
Glans300-600 kr.
Mat300-500 kr.
Kalkmaling200-500 kr.

Nogle møbler kan ødelægge udseendet af jeres entre. At male møblet er en fantastisk måde at få det løst på, så det passer til netop dit behov. Nedenfor har vi beskrevet de ovennævnte typiske malinger velegnet til møbler:

Satin maling

Satin malingen er det mest almindelige valg for en maler. Den giver en hård og slidstærk overflade som er nem at holde ren og med det korrekte farvevalg kan den lysne din entre op. Den anses som ideel til områder med en masse trafik.

Glans maling

Glans malingen giver dig en skinnende overflade. Jo højere glansen på malingen er jo mere vil lyset blive reflekteret. Derfor findes der forskellige typer af glans malinger på markedet, men glans 70,80,90 er den særligt anvendte til møbler da den giver en helblank overflade. Den bruges ofte på døre, skabe fordi den er nem at rengøre.

Mat maling

Den matte maling reflektere ikke lys i samme grad som satin malingen gør. Den er heller ikke særlig holdbar. Den matte finish til dit møbel bør undgås at blive brugt til møbler der hyppigt bliver brugt.

Kalkmaling

Kalkmalingen er et populært valg af maling til dine møbler, og kan bruges på alle slags møbler. Den tørre hurtigt, og kan være ret god til et møbel du har købt på et loppemarkedet. Kalk malingens farve virker ikke dominerende, og fungere perfekt til møbler du ønsker stadigt har sit antikke look.

Meromkostninger

For et bedre færdigt look, kræver nogle møbler at blive repareret og restaureret inden. Det kan gøres på mange måder, og skal forventes som ekstra omkostninger inden malingen sker. Desuden har dit møbels størrelse naturligvis en stor betydning for hvor høje din omkostninger kan blive, og du kan forvente at bruge 2 bøtter maling til f.eks. en garderobe. 

Placering

De bøtter maling du skal bruge kan være på udsalg, så  sørg da for at have gjort din resaerch inde du tager ude at handle malingen. Bor du på landet eller i en forstad uden for storkøbenhavn, er der ikke den store efterspørgsel og den både være begrænset hvilket type malinger du kan få og samtidigt vil prisen også være højere.

Post en opgave til møbelmaling

Kom igang med det samme, vi lover dig det er nemt at få malet dine møbler. Post en opgave på Handyhand og få hjælp med møbelmalingen i din bolig. Du vil have en fornyet bolig på ingen tid. Vær dog på forkant med disse ting:

  • Hav en tidsplan i tankerne
  • Angiv dit budget for
  • Nævn din placering
  • Hvilke møbler skal males
  • Hvilket type finish ønsker du

Jo flere detaljer du giver din Handyhander jo lettere vil det være at vurdere om der er et match mellem jer. Det spare dig for en masse tid.

Hyr en møbelmaler her hos Handyhand nu!

Male en stol

Spørgsmål og svar

  • Der går 1 liter maling til 6-10 kvm. på træ og metal per lag.

  • Ja du kan godt male direkte på dine IKEA møbler. Men proceduren er anderledes afhængigt af faktorer såsom hvilket råmateriale møblet er lavet i.

Skrevet af