Programmering

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Programmører til alle dine behov

Datastrukturer

Cloud computing

Webudvikling

Database og SQL

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Ny Shopify webshop

15,000 kr

Online

Hej. Har i dag en Prestashop, som ikke fungerer særlig godt, og tænker at shoppe over til Shopify. Det skal som udgangspunkt være en helt enkel shop her i starten. Har lavet en lille oversigt med det jeg har i tankerne: Her kommer lidt oversigt: Standard Integrationer: Dinero, regnskab Shipmondo, ordre integration og print af pakkelabels Shipmondo payments, betalingsgateway Reepay, indløsningsaftale gennem Nets Ved at Shipmondo også har en speciel aftale om både betalingsgateway og indløsningsaftale til Shopify. ViaBill, har haft det og skal have det igen. Anyday, betaling af flere gange. Netradar.io, prisrobot Extensions i shoppen: ChatGPT, open AI -beskrivelser af varer, fungerer ikke som den skal. Trustpilot, gratis version Mailchimp, har været sat op, men fungerer ikke nu. Pricerunner, fungerer vist ikke pt. Sleeknote, er ikke installeret Lageropdatering: Opdateres ved en fil/API/XML fra en leverandør (kan downloades i excel) og opdateres vist nok 6 gange i døgnet: Filen omfatter ca. 67.000 linjer, som jeg har adgang til. Mange er dog bestillingsvarer. Er ved at få lavet et værktøj, som kan redigere filer med inden indlæsning, således det kan køre så automatisk som muligt. Lager: Har eget lager hos hvor jeg lejer mig ind og har ca. 600 varer på eget lager. Har adgang til alle deres varer og der er ca. 48.000 varelinjer pt i shoppen. og heraf er der ca. 3.900 aktive. Har været ved at få adgang til WMS system til styring af lager (Pakman.dk), således at opdateringen skulle gå derind i stedet for direkte i shoppen, og opdatere lagerstatus. Har haft flere lagre oprettet og her skulle det fra Pakman vises sådan: På mit eget lager: På fjernlager: Ikke på lager: Sådan så det ud da det virkede i shoppen: Leveringstid fjernlager afhængig af lager. Kan dog også være andet end Pakman, hvis der er noget som er bedre/lige så godt og fungerer med ovenstående. Ved at Pakman har en integration til Shopify. Generel import af nye varer, billeder m.v.: Bruger i dag excel, og hvordan kan man gøre det i Shopify? Har en extension, som viser varerne på shoppen ved mini billeder sådan her: Hvordan fungerer det i Shopify. Det er meget omstændigt at opsætte mange nye varer med det i Prestashop. Det er vist det mest væsentlige

Landingspadge

500 kr

Online

Jeg er terapeut og vil gerne lave en freebe og mangler en landingspadge der er profesional sat op og med de rigtige Call to action knapper. Min freebee bliver en undervisnings video til forældre til børn med ADHD

Hvad tilbyder programmører

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Programmering er processen med at skrive instruktioner eller kode, der fortæller en computer, hvad den skal gøre. Det indebærer at skabe algoritmer, løse problemer og implementere løsninger ved hjælp af forskellige programmeringssprog. Programmering er afgørende for udviklingen af software, apps og websites.

  • De grundlæggende principper i programmering inkluderer sekvens, betingelse, gentagelse og abstraktion. Sekvens indebærer at udføre instruktioner i rækkefølge. Betingelse bruges til at træffe beslutninger baseret på bestemte betingelser. Gentagelse gør det muligt at udføre instruktioner gentagne gange. Abstraktion indebærer at opdele komplekse problemer i mindre, mere håndterbare dele. Disse principper danner grundlaget for at skabe effektive og strukturerede programmer.

  • Programmering kan anvendes i forskellige brancher på mange måder. I sundhedssektoren kan det bruges til at udvikle medicinske apps og software til patientovervågning. Inden for finans kan det automatisere beregninger og risikostyring. I produktion kan det styre robotter og automatisere processer. Programmering er også vigtig i transportsektoren til at udvikle trafikstyringssystemer. Kort sagt, programmering er afgørende for at optimere og automatisere arbejdsprocesser på tværs af forskellige brancher.

  • Nogle populære programmeringssprog inkluderer Java, Python, C++, JavaScript og Ruby. Disse sprog bruges bredt til udvikling af software, webapplikationer og mobilapps på grund af deres alsidighed, ydeevne og store udviklerfællesskaber.

  • Der er flere måder at lære at programmere på. Du kan starte med at tage online kurser eller deltage i programmeringsworkshops. Praktisk erfaring er også vigtig, så prøv at løse opgaver og bygge små projekter. Brug ressourcer som bøger, tutorials og programmeringsfora til at få hjælp og lære af andre. Øvelse og tålmodighed er nøglen til at mestre programmering.

  • Typiske omkostninger ved at ansætte en programmør kan variere afhængigt af flere faktorer. Nogle af de vigtigste omkostninger inkluderer løn, sociale ydelser, forsikringer, uddannelse, arbejdsudstyr og eventuelle bonusser eller incitamenter. Derudover kan der være omkostninger til rekruttering, onboarding og eventuelle træningsprogrammer. Det er vigtigt at huske, at omkostningerne kan variere afhængigt af programmørens erfaring, ekspertise og geografiske placering.