Forskellige priser for rengøring af lejlighed

Her er en oversigt over priser for rengøring af lejligheder, så du kan finde den bedste pris
+150.000 kunder

Find en lejligheds rengøring

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster det at få rengjort sin lejlighed?

Prisen for rengøring af lejlighed er omkring 230-400 kr i timen, for en regelmæssig rengøring. Prisen afhænger af lejlighedens størrelse og rengøringstype. Fraflytnings- eller hovedrengøring koster 530-1.160 kr. for en 2-værelses lejlighed. Timeprisen er normalt 200-500 kr. Ekstraopgaver som tæpperensning, ovnrensning eller vinduespudsning påvirker også prisen. Der er ekstraomkostninger for særlige services som sengetøjsskift eller rengøring af køleskab.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Hvis du er et travlt menneske, der ønsker et rent hus, men mangler tiden til at få det gjort, så kan du få et rengøringsfirma til at klare opgaven. Du kan se et estimat på en prisliste nedenfor, så du kan se hvad det koster at få hjælp til rengøringen.

Prisen for rengøring afhænger af størrelsen på din lejlighed og på hvor mange værelser , du har, samt den tid det tager at rengøre. Derudover kan der være andre elementer såsom tæpper og vinduer der tager ekstra tid at rengøre.

For eksempel kan prisen for at rengøre en 2-værelses lejlighed koste fra 530 kr. op til 1.160 kr., som normalt er prisen for en fraflytningsrengøring eller en hovedrengøring. Det er også muligt at betale en timepris hvis der er tale om en engangsrengøring. Dette koster som regelt fra 200 til 500 kr. i timen. En regelmæssig rengøring, normalt udført en gang om ugen eller hver anden uge, koster ofte 230 til 400 kr. i timen.

Forskellige priser for rengøring af lejlighed

rengøringsdame står med ryggen til

Hvilket rengøringsfirma du skal ansætte afhænger af, hvad du skal have gjort rent. Nedenfor kan du se de forskellige typer af rengøringsydelser, som du kan benytte dig af afhængigt af dine behov.

Pris for regelmæssig rengøring

Regelmæssig rengøring betragtes som let arbejde. Du kan vælge denne mulighed, hvis du selv rengør din lejlighed let fra tid til anden og bare vil have lidt hjælp. Regelmæssig rengøring opkræves normalt pr. time med et minimum på to timers arbejde. 

Du kan sagtens ansætte en almindelig rengøringsassistent som kan komme forbi hver uge eller hver anden uge. Det er normalt billigere end andre rengøringsydelser, da nogle rengøringsassistenter tilbyder rabatter, når du er en tilbagevendende kunde.

Denne tabel viser priser ved regelmæssig rengøring. Priserne er afhængige af antallet af værelser du har. Bemærk at et ekstra badeværelse tilføje 140- 200 kr. til prisen:

Antal værelserAntal badeværelserPris (DKK)
Studieværelse1Omkring 400 kr.
11600 til 990 kr.
21530 til 1.160 kr.
31890 til 1.320 kr.
411.190 til 1.880 kr.
511.320 til 2.640 kr.

Rengøring ved fraflytning pris

Rengøring ved fraflytning sker når lejligheden er tom. Det er din opgave og skal være gjort inden du endeligt er flyttet, og forhåbentligt får du så dit depositum tilbage. Prisen for at rengøre en lejlighed ved fraflytning, kan være højere end ved en regelmæssig rengøring. Men igen afhænger det af størrelsen på din lejlighed, samt antallet af værelser og badeværelser. Hvis du tænker over hvad det mon vil koste, at rengøre et studieværelse, så er det ofte billigere fordi det kun er et rum.

Se nedenstående tabel for prisklassen baseret på antallet af soveværelser og badeværelser:

Antal soveværelserAntal badeværelserPris (DKK)
Studieværelse1600 til 890 kr.
11600 til 1.260 kr.
21800 til 1.320 kr.
31890 til 1.980 kr.
421.320 til 2.570 kr.
52Omkring 2.640 kr.

Hovedrengøring pris

Hovedrengøring er nødvendig når du mener din lejlighed har brug for en grundig rengøring. Det kan f.eks. være efter en fest, før en stor begivenhed, eller bare hvis det er et stykke tid siden, du sidst fik gjort ordentligt rent. Prisen for en hovedrengøring af en 2-værelses lejlighed med et badeværelse er ikke den samme som 2-værelses med to badeværelser. Prisforskellen ift. antallet af soveværelser og badeværelser spænder fra 70 til 200 kr.

Hovedrengøring af en lejlighed koster mere end en standard rengøring. Tjek priserne nedenfor:

Antal værelserAntal badeværelserPris (DKK)
Studieværelse1Omkring 650 kr.
11600 til 990 kr.
21800 til 1.320 kr.
31890 til 1.980 kr.
421.190 til 1.880 kr.
521.320 til 2.640 kr.

Pris pr. time for rengøring af lejlighed

At betale timelønnet  er ofte mere ideelt til mindre lejligheder. De fleste rengøringsfirmaer opkræver på timebasis. Tit vil det mindst være en pris svarende til to timers arbejde. Timeprisen kan være fra 170  til 500 kr. i timen. Derudover kan du for ekstra services komme til at betale mere. Vær også opmærksom på at det angivne er estimatet for timeløn pr. person.

Prisen for rengøring af lejligheder

Udover antallet af værelser og badeværelser, vil din endelige pris også afhænge af om der skal udføres ekstra opgaver. Ekstra service omfatter blandt andet følgende typer af rengøring: tæppe, polstring, madras, ovn, vindue, køleskab, gulv, og strygning af tøj. Hvis du vil have det hele gjort på samme dag, kan du købe dig til disse ekstra opgaver. Hvis du foretrækker at adskille opgaverne, kan du leje en tæpperenser eller købe polstringsrens eller få nogen til at komme og rense dine møbler.

Prisen for hver ekstra service vil afhænge af opgavens størrelse og antallet af elementer, der skal gøres noget ved. Det kan for eksempel være hvor mange senge der skal have rent sengetøj på. Se nedenstående tabel for et estimat på priser for ekstra services:

Ekstra servicePris (DKK)
Skift af sengetøj70 kr.
Ovn100 – 400 kr.
Vinduer330 – 990 kr.
Køleskab80 – 530 kr.
Skabe50 – 330 kr.
Vasketøj70 – 330 kr.

Der kan også være andre faktorer som kan påvirke prisen for en rengøringshjælp. Vær derfor særligt opmærksom på følgende:

  • Kæledyr - Hvis du har kæledyr med pels, opkræver nogle rengøringsassistenter et ekstra gebyr. Der vil ofte være mere krævende rengøring nødvendig for at fjerne hår og snavs fra et kæledyr. Det koster som regelt 40 kr. for sådan et gebyr.
  • Rengøringsmidler - Rengøringsfirmaer medbringer normalt deres egne materialer, som de bruger dagligt. Hvis du kræver noget andet, eller evt. døjer med allergier, så forhør dig hos firmaet.
  • Varighed - Hvis du vil have det hurtigt overstået, så kan rengøringsfirmaet sende flere mennesker ud på opgaven. Det kan koste dig mere, da de skal have timeløn pr. person og ofte minimum 2 timer pr. person.
  • Sted - Priserne kan variere alt afhængigt af, hvor i landet du befinder dig. Det kan tit bedst betale sig at få et lokalt rengøringsfirma til at klare opgaven, især hvis du ansætter dem til regelmæssig rengøring.

Gør-det-selv eller rengøringsfirma

Du kan vælge at klare din rengøring selv, hvis du har tid og energi. Hvis du har for travlt i din hverdag, kan det være en god ide at få et rengøringsfirma til at klare opgaven.

Fordele ved at ansætte en professionel rengøringsassistent

En rengøringshjælp kan være god til at fjerne stressen fra en rengøring og fra et beskidt hjem. Hvis du har en krævende hverdag, kan en rengøringsassistent nemt klare den beskidte opgave for dig. De kan ofte give en mere grundig rengøring af dit hjem, selv i hjørner som du måske ikke selv er i stand til at nå, når du gør det selv.

Ofte er det også temeligt prisvenligt at bruge en rengøringshjælp. Udfører man opgaven selv, så skal man indkøbe egne rengøringsmidler, klude, svampe, og andre materialer. De fleste rengøringsassistenter har deres eget udstyr med, og du mindsker derfor udgifterne her.

En solid og regelmæssig rengøring kan også være med til at forlænge levetiden på dine ting. Kvaliteten på de fleste af vores ting bliver med tiden forringet af ælde og brug. Hvis de derimod får den rigtige pleje ofte, så holder de længere.

Regelmæssige rengøringer beskytter dig også mod støv og allergi. Forlænget ophold i beskidte omgivelser kan øge risikoen for problemer med helbredet og kan i visse tilfælde også give visse former for allergi. En rengøringsassistent gør din lejlighed skinnende ren som kan bidrage til en sundere krop.

Ønsker du ikke at udføre rengøringen selv, eller mangler du hjælp til den regelmæssige rengøring, så kan du bruge Handyhand platformen til at finde den helt rigtige rengøringsassistent. Du kan finde dig et tilbud som du har råd til, uanset om du har et hus eller en lejlighed der skal rengøres. Du kan også let finde hjælp til mere specielle former for rengøringer og ekstra services, som madras rengøring og tæpperens.

Læg en opgave op på Handyhand og få tilbud fra rengøringsassistenter der kan holde din lejlighed flot og ren!

Du kan få tilbud fra rengøringsassistenter indenfor ganske kort tid.

Sådan gør du soveværelset hovedrent

Spørgsmål og svar

  • Timesatsen kan koste fra 170 til 500 kr. i timen. Du betaler pr. pers. i timen og ofte minimum for to timer.

  • De fleste rengøringsassistenter har normalt deres egne produkter og udstyr med, men hvis du har særlige ønsker eller allergier at tage hensyn til, så kan du kontakte din hyret hjælp og forklare situationen.

  • Ved en 3-værelses lejlighed, afhængigt af antallet af badeværelser og den type rengøring du ønsker, varierer prisen fra 890 til 1.980 kr.

Skrevet af