Renovering af hus

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Husrenoveringsentreprenører til alle dine behov

Planlægning af dit hjemmerenovering

Anskaffelse af materialer og ansættelse af arbejdskraft

Luftfoto-rendering

Endelig inspektion

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste husrenoveringsentreprenører

Opgaveejer for løst opgaver online

Nicolai K.

Slagelse

4.7
(25)

Seneste Anmeldelse

"Excellent work. Very punctual, communicative and tidy."

Opgaveejer for løst opgaver online

Michael H.

Odder

5.0
(131)

Seneste Anmeldelse

"Skulle have flyttet lidt om i mit køkken pga kogeplade og ovn ikke virkede mere og har valgt at få komfur i stedet. Mangler bare komfuret nu. 🙂"

Opgaveejer for løst opgaver online

René H.

Roskilde

5.0
(4)

Seneste Anmeldelse

"Godt arbejde udført helt som aftalt"

Opgaveejer for løst opgaver online

Peter E.

Kastrup

4.1
(21)

Seneste Anmeldelse

"Rent fusk..."

Opgaveejer for løst opgaver online

Jimmy H.

Kolding

5.0
(60)

Seneste Anmeldelse

"Jimmy,er kanon"

Opgaveejer for løst opgaver online

Adam M.

København NV

5.0
(11)

Seneste Anmeldelse

"Adam er professionel håndværker, og det kan mærkes. Jeg fik lavet noget gulvarbejde + lister på gulv og vindue i mit køkken. Mit køkken har mange skæve vinkler, så der skal nørkles lidt. Adam var hurtig til at komme ud og besigtige opgaven og vendte tilbage med de fornødne materialer. Adam tog sig god tid til at lave et rigtigt flot stykke arbejde, imens kunne jeg gå en lang tur med barnevognen. Der var ingen stress og Adam er en helt nede på jorden person. Jeg har allerede lavet en aftale om det næste projekt, og ville være glad for at kunne bruge ham fremover. Virkelig dejlig oplevelse at få hjælp af en kompetent person på Handyhand plus det hele blev lavet til en meget fair pris. Alle mine anbefalinger herfra 👌"

Opgaveejer for løst opgaver online

teodor D.

Jerslev J

4.8
(16)

Seneste Anmeldelse

"Mine allerbedste anbefalinger 😊 Flot håndværk og nem kommunikation."

Opgaveejer for løst opgaver online

Esteban D.

Nørresundby

4.7
(6)

Seneste Anmeldelse

"Det blev ret ujævnt, men flink fyr og fin pris"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Adam kom meget hurtig ud og kiggede på opgaverne, fik målt op og beregnet pris og gik igang få dage efter. Han fixede en masse forskellige opgaver i huset, b.la. Indpakninger af rør og køkken, opsætning af dørkarme og anden afskærmning. God kommunikation og opfølgning, vil helt klart bruge Adam igen, hvis jeg har flere ting der skal laves. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hus klargøres inden salg - hurtigst muligt

205,-

comment.user?.profileImg

På trods af at opgaven drillede noget gav Allan og hans kollega aldrig op. De blev ved indtil det stod og holdte mig løbende opdateret omkring processen. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Samle og montering af Halls Altan 62 drivhus

1,500,-

comment.user?.profileImg

"Nicolai er super fin fyr, dygtig, arbejdssom. Kan klart anbefales."

Tømrer hjælp til at bygge et havehus (samlesæt)

1,000,-

comment.user?.profileImg

Jeg er supertilfreds med Mortens arbejde. Han ved hvad han laver og kommer med gode forslag og forbedringsidéer, som jeg aldrig selv var kommet på😄

Hjemmelavet minidrivhus af gamle vinduer

3,000,-

comment.user?.profileImg

Han er god til at lave legehus.

Legehus

1,500,-

comment.user?.profileImg

Fantastisk arbejde - ville bestille igen anyday! :-)

Bygge legehus med stativ

3,000,-

Gennemsnitslig anmeldelser af husrenoveringsentreprenører

Baseret på 18 Anmeldelser

4.89
17
0
1
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Main cleaning kitchen and bathroom

1,000 kr

København N

Hej jeg søger en der kan hjælpe mig med at få gjort hovedrent i min lejlighed herunder gulvvask, vask af enkelte af væggene, vask af døre og paneler, hovedrengøring i køkken og bad. Jeg tænker ikke det er et en dags job, så jeg søger en der kan komme over et par gange. I må derfor gerne skrive jeres timepris da jeg ikke ved hvor længe det tager. Jeg vil gerne have at vi starter med køkkenet og badeværelset, hvor det primært drejer sig om vask af køleskab, skabe, paneler og døre samt generelt rengøring. Der er ikke forfærdeligt beskidt men det er heller ikke rent herhjemme. Men skriv jeres timepris for hovedrengøring til mig, så kan vi aftale tid og sted efterfølgende :)

Grundig rengøring af hus

Lundby

Hus på omkring 200 kvm. Søger tilbud på en grundig hovedrengøring af alle flader. Dvs gulve reoler hylder badeværelse køkkenlåger osv. søger en person der er god til selv at se hvor der trænger :-) Aftales nærmere

Ugentlig rengøring

400 kr

Fredensborg

Jeg søger efter hjælp til at rengøre mit hjem på 137 kvm en gang om ugen. Jeg søger en grundig og pålidelig person som passer godt på tingene. Det drejer sig om at gøre rent på badeværelset, i gangen, i stuen, i køkkenet, på trappen og førstesalen som tæller repos, børneværelse og soveværelse. I køkkenet og stuen er der afhøvlede fyrretræsgulve som skal vaskes med trip trap hvid sæbe.

Rengøring af køkken og badværelse

500 kr

Ishøj

Hej Ifm. jeg skal flytte, ønsker jeg kompetent hjælp til rengøring af køkken og badeværelse. Forestiller mig en timeløn er bedst. Køkken: - overflader - emhætte (grundig) - ovn (grundig) - opvaskemaskine Badeværelse 1 lille toilet med håndvask og fliser 1 større badeværelse med bruseniche - håndvask og toilet grundig rengøring af fliser(kalk)

Ugentlig rengøring

1,234 kr

Hedehusene

Ugentlig rengøring søges til 150kvm hus i Hedehusene. Der bor kun 1 person og huset er nyligt istandsat så det er begrænset hvor snavset der er. Rengøringen skal gerne indebære gulve, flader, og have særligt fokus på rengøring af badeværelse og køkken. Rengøringen skal gerne udføres torsdag eller fredag formiddage. Rengøringsmidler (uden kemi) og udstyr stilles til rådighed. Jeg tænker det bedste er at du kommer forbi og ser om opgave er noget for dig. Jeg søger en stabil og langsigtet rengøringshjælp.

Søger en venlig rengøringshjælp til stort hus i Skjern

Skjern

Opgaverne vil primært være Rengøring af badeværelse køkken vinduer guldvask let oprydning vægge og loft Grundet hjemmeundervisning er jeg meget flexible ang. tidspunkt ellers finder vi en løsning 2 gange i måneden i ca to timer per gang.

Rengøring af køkken og badeværelse

120 kr

København S

Hejsa, Ifm. jeg skal flytte, ønsker jeg kompetent hjælp til rengøring af køkken og badeværelse. Forestiller mig en timeløn er bedst. Køkken: - overflader - emhætte (grundig) - ovn (grundig) - opvaskemaskine Badeværelse: - bruseniche (grundig) - vaskemaskine - toilet / vask / amatur Idéelt medbringer du de nødvendige rengøringsmidler som jeg naturligvis betaler for.

Rengøring

2,000 kr

Give

Jeg søger en, der vil hjælpe mig med at gøre mit hus på 124 m2 rent, inden det skal sælges. Huset er ryddet for alt indbo og er lige til at gå i gang med, så du vælger selv dag og tidspunkt. der er Stue, køkken, 3 værelser, badeværelse, entre, mellemgang og bryggers. Køkkenskabe skal vaskes ned, samt øvrige andre skabe, som kun skal tørres over med glasrens og en klud - såvel indeni, som udenpå. OBS at toiletmøbler skal tørres forsigtigt ved kanter, da folien er løs der. Døre skal vaskes og alle ruder pudses inde og ude. Ovn, opvasker og køleskab skal rengøres. træloft overalt skal støvsuges, da klude og lign. hænger i ellers. Vinduesrammer og gardinskjuler/-ophæng i stuen i hvid skal vaskes af. Tæpper og gulve skal støvsuges grundigt og gulvene vaskes. Der er gjort rent enkelte steder, så bedøm selv, hvor det er nødvendigt! Der er alt hvad du skal bruge, men synes du at noget mangler, siger du til, når vi mødes for at besigtige opgaven.

Grundig rengøring af badeværelse køkken osv

Hørsholm

Jeg har brug for hjælp med en grundig rengøring af mit hus. Opgaver: - badeværelse - fjern kalk fra bruseområdet tørre paneler - køkkenskabe ovn osv - vaske sofabetræk og sætte dem på igen - grundig støvsugning - bl.a. bag sofa Jeg er ret fleksibel - og det skal du også være dvs du må gerne kigge på hvad der trænger til at blive rengjort :) Det vil også være dejligt hvis du har erfaring med / mod på at hjælpe mig med at få orden på tingene i skabe og skuffer :) Der er nok et par dages arbejde. Skriv din timepris samt hvornår du har tid! Hurtigst muligt

Hovedrengøring

3,500 kr

Værløse

Vi skal klargøre vores rækkehus til salg og ønsker en hovedrengøring af badeværelser, køkken, bryggers, skabe, paneler og lignende. Vi ønsker tilbud på I første omgang 10 timer i alt. I kan være én person der laver opgaven over to dage eller to personer på én dag. Du/I skal selv medbringe det I skal bruge.

Færdiggøring af småting indenfor snedker/tømrer- og malerarbejde

Espergærde

Vi er næsten færdige med at renovere vores lejlighed men mangler en masse finish-arbejde og småting som vi ønsker hjælp til. F.eks. dørkarme fuge få fodpaneler og maling forskellige steder. Alle materialer har vi umiddelbart selv. Hurtigst muligt.

Maling af ca 180 kvm i Holte

Holte

Vi overtager et hus (totalrenoveret i 2018) d 16/7-2021 og det skal males inden indflytning. Umiddelbart drejer det sig kun om væggene ikke lofterne - men vi vil gerne have en pris på at få malet lofterne også. Og vi vil gerne have lidt farve i køkken-alrum og stue muligvis også værelserne så det ikke bare er hvidt. Jeg vil ikke mene at hverken disponible rum eller badeværelser trænger til maling. Huset vil være tomt for møbler når der skal males. Vi vil gerne have en tidsramme for projektet og et prisoverslag - gerne inkl materialer maling osv. Meget gerne i weekenden d 16-17-18 juli eller hurtigst muligt derefter.

Maling af helt hus

Nærum

Alle indvendige vægge og lofter skal males i hus. Der er 173 kvm vægge og 80 kvm loft.Vægge og lofter er fuldspartlet og med forgrundet filt klar til maling. Der er to etager. Der er maling som er hvid glans 10. Arbejdet foregår i Nærum. Jeg vil gerne have udført denne opgave med start tidligst d. 9. juni og sluttes senest formiddag d. 12. juni.

Forskellige maleropgaver af prof. uddannet maler

10,000 kr

København Ø

I vores næsten nye lejlighed mangler nogle finish maleropgaver. Et hjørne der skal have skinne, spartles og males, fodpaneler der skal spartles og males, vægge der skal males og lign. Flere mindre finish arbejder, hvor professionel kvalitet er et krav.

Maling af 2 værelses lejlighed

Hillerød

Malerarbejdet består af lofter vægge og træværk (døre paneler fodlister m.v.) Alt skal males hvidt i passende glans. Handyhander skal selv sørge for indkøb af materialer m.v. der refunderes efter regning. Snarest muligt

Loft og vægge skal males i lille sommerhus på 23 kvm i Kulhuse

Jægerspris

Vi skal have malet vores lille sommerhus indvendigt. Loft væg gerigter og karme skal males hvide tværgående bjælker skal males sorte. Der skal skæres nogle søm- og skrue-ender af i loftet og der skal laves lidt vægreparationer inden der kan males (se billeder). Du behøver ikke at være uddannet maler men det SKAL se ordentligt ud så du skal vide hvad du laver hvis du byder på opgaven. Vi vil helst have et samlet tilbud for småreparationer og malerarbejde. Afdækning er ikke nødvendigt da huset er tømt og der skal lægges nyt gulv efterfølgende. Hurtigst muligt - gerne i næste uge.

Maling af hus på 160 kvm

Bredsten

Maling af vægge lofter fritlagte spær samt vinduesrammer. Malingen skaffer vi selv. Arbejdet skal være udført inden 1/4-2022

Maling af kolonihavehus - indvendigt

Kastrup

Vores kolonihavehus skal males indvendigt. Både vægge loft vinduer paneler og dørrammer. Der er samlet set tale om cirka 100 kvm fordelt på et hovedhus og et annex. Alle materialer er købt (maling pensler ruller grundrens mv.). Opgaven består af: 1) nedvask af vægge loft vinduer paneler dørrammer med grundrens 2) maling af vægge loft vinduer paneler dørrammer med maling der spærrer for nikotin o.l. og 3) den endelige maling af vægge loft vinduer paneler og dørrammer Alle møbler gardiner o.l. er fjernet. Alle søm og skruer er taget ud af vægge og loft. Det er et træhus så der er ikke tapetseret. Starten af april.

Malearbejde af hus indendørs

2,500 kr

Bolderslev

Da vi overtager hus senest d.1/4, vil vi gerne have det malet inden indflytning. Drejer sig om 3 værelser, stue, gang, bryggers, køkken og wc. Lofter regner jeg ikke med skal males, da det er trælofter, men informeres om senere. Du skal også spartle huller inden malerarbejde. Der er også et anneks på ca.17 kvm som skal males indvendigt Kom med bud på pris

maling af vægge og lofter

Næstved

Vægge i 2 - plans hus skal males. Lofter som i dag er ludbehandlede skal være males hvide. Vi kan selv vaske dem af inden maling. Vi har målt følgende areal: loft ca. 110 m2 og vægge ca. 175 m2 Vi ønsker opgaven startet 01. maj 2020.

Gulv i rækkehus i Nyborg

nyborg

Hej Jeg vil gerne have et tilbud på at ligget et klikgulv og linoliumgulv samt evt understøtte gulvet i et rækkehus i Nyborg - Hirsevej 75 - ca 100 m2 i et plan Jeg har købt materialer m.m Vil anslå at der er 20-35 timer idet afhængig af omfanget af opgaven med understøtningen Lad mig asap høre fra jer God dag deadline er 01-04-2019 - Kan evt trække den til 07-04-2019 men det er ikke at foretrække

Lægning af 80 m2 laminatgulv

Brabrand

Jeg vil bede om et uforpligtende tilbud på montering af laminatgulv. Jeg skaffer selv gulvet så det hele er klar til montering når I kommer. Det drejer sig om ca. 80 kvm gulv (køkken stue gang og 3 værelser). Arbejdet skal helst udføres midt april. Helst fredag d. 16. og lørdag d. 17. april. J Huset ligger i Skovby/Galten. midt april 2021

Jeg ønsker tilbud på fjerning af gulvtæppe og lægning af parket (eller laminat) i møbleret sommerhus

15,000 kr

Rødvig Stevns

Fjerne fast tæppe og lægge parket eller laminat i 75 m2 møbleret sommerhus. Jeg har norsk telefonnummer: +47 97057801

Fjernelse af gulve og køkken

Tjele

Jeg flytter ind i rækkehus og skal have fjernet og bortskaffet ca 60 km2 gulve (træ / laminat) samt afmonteret og fjernet køkken. Gerne den 5. eller 6. juli

Linoleumsgulv i køkken

5,000 kr

København Ø

Ønsker totalpris på lægning af linoleumsgulv i køkken i gl. Københavnerlejlighed alt inklusive. Vil også gerne have totalpris på gulv samt nyt linoleum på køkkenbord. Ideelt, hvis arbejdet kan udføres den 19/7 eller 20/7, men ikke en forudsætning. Vh Kristine Løssl (og Peter Kjærgaard) Fotos før og efter fjernelse af gl. linoleum. Kunne evt. godt tænke os tern a la 3. foto. Ej forudsætning. Kan evt selv købe linoleum.

Slibning og lakering af gulv med mere

Charlottenlund

Jeg skal have slebet mellem 50-60 kvm gulv og have det lud og/og eller lakbehandlet. Jeg skal have sat otte nye køkkenlåger i nogle skabe jeg skal have sat fire nye ikealåger i et stort garderobeskab og jeg skal have fuget nogle løse fliser i et badeværelse og sat et nyt toilet i. Så jeg søger en alsidig handyman -) Gulvet skal helst slibes i uge 24 eller 25 - allersenest i uge 26. Køkkenlågerne kommer i uge 26 eller 27. Jeg vil gerne have et samlet tilbud Inklusive mons og kørsel - og gerne en beskrivelse af lud/ og/eller lakbehandlingen af gulvet. Jeg vedhæfter billeder. Vh Birgit Jeg vil gerne have opgaverne udført i uge 24-26 (27). Gulvet i badeværelset skal laves af en terazzomand og jeg er i tvivlsom hvornår toilettet bedst skal sættes i.

Køkkenmontering, skift af fliser, laminat gulv osv

Brabrand

Hej Jeg skal flytte ind i en ny lejlighed og skal have gjort en masse forskelligt: - Monteret nyt Ikea køkken (bordpladen montere Ikea selv) - lagt laminat sildebens gulv i 3 værelser ca. 75kvm - skiftet fliser på badeværelse (4kvm gulv og ca 10kvm væg, 60x120 fliser) - monteret badeværelse møbel med vask og armatur - skiftet hylder og skabsdør til en indbygget skab - opsat nedskænket gipsloft i gang, køkken og stue (ca 45kvm) med spotlys - malet 3 værelse (70kvm) Jeg kan selv afmontere det nuværende køkken, fjerne fliser fra toilettet og bordpladen i køkkenet bliver monteret af Ikea. Giv gerne et samlet bud eller bud på de enkelte opgaver. Jeg får nøglerne d. 01.08 og vil gerne have arbejdet påbegyndt der. Jeg har uploaded billeder af boligen samt tegning af køkkenet og modulerne Du skal have erfaring og kan betale med kontant eller overførsel.

Gulv i køkken og stuen

Dragør

Hej Jeg har brug for en som kan lægge både fliser og laminatgulv og kan renoveres mit køkken og stue gulv i februar måned. Det er et rum på ca 35m2 hvor i køkken skal der være fliser og i stuen laminatgulv og det skal sættes sammen som på billedet jeg vedhæfter. Bare fliser ligner paneler i form. Vil gerne vide hvor lang tid kan det tage og hvor mange kan det koste ca :)

Væg skal rives ned - linoleum gulv tages op - køkkenelementer fjernes

Frederiksberg

Jeg er ude i god tid med en lille nedrivnings opgave... - Væg på ca. 30 x 27 meter skal rives ned (ikke bærende væg i gammel ejendom). - Linoleum gulv rives op. Gulv måler 21 x 39 meter. - Køkkenskabe (over- og underskabe) og bordplade rives ned. Alt affald i forbindelse med ovenstående skal bortskaffes. Lejligheden ligger på 1. sal på Frederiksberg og man kan køre en trailer hen til køkkentrappen eller hoveddøren til ejendommen. Jeg vil gerne have opgaven løst i weekenden 5. og 6. marts 2022.

Lægning af vinylgulv

Kongens Lyngby

Jeg vil gerne have lagt et vinylgulv ca. 10m2 i lille køkken. Der har ligget et linoleumsgulv i mange år og det skal udskiftes. Efter den 25. juli og før 8. august da jeg skal rejse.

Tømrer der kan gå på en timepris og bygge sammen med mig

1,000 kr

Brønshøj

Goddag, Jeg er i gang med en renovering af min egen første sal. Jeg har brug for en ekstra hånd til opbygning af vægge med reglar og gips. Lægge anden lag undergulv og gulvvarmeslanger. Så lidt forskelligt. Gerne til 150,-/timen. Skal gerne have noget erfaring.

Handyman/håndværker søges til hjælp med indvendig renovering d. 16 + 17/4.

Bagsværd

Jeg har brug for hjælp til at få færdiggjort opgaven med at isolere loft samt sætte loftsbrædder og gipsvægge op i mit lille kolonihavehus på ca. 25 kvm. Arbejdet er påbegyndt af en nær bekendt af mig men da han bor på Bornholm og endvidere ikke er faglært har jeg brug for en mand der kan hjælpe ham torsdag d. 16/4 samt fredag d. 17/4 i tidsrummet ca. 9-17. Du skal have nogen erfaring med lign. opgaver og endvidere være i stand til at kunne komme med evt. løsningsforslag. Har du eget værktøj og evt. en bil/anhænger er det et plus da det kan blive nødvendigt at hente en gipsplade eller en enkelt pakke loftsbrædder. Ligeledes ville det være skønt at få kørt evt. affald på genbrugsstationen. Dog er det ikke et absolut must. Efterflg. kan der være yderligere opgaver som små-reparationer spartling osv. af gipsvægge etc. hvis det er noget der har din interesse. Du skal selvfølgelig være pålidelig og samarbejdsvillig. Løn aftaler vi jeg forestiller mig omkring 200-300 kr/time afhængig af kvalifikationer. Har du spørgsmål eller er du interesseret i opgaven så kontakt mig endelig :-) D. 16 og 17/4 -2015 begge dage mellem kl. 9-17 ca.

Murer/arbejdsmand

Aalborg

Søger arbejdsmand/handymand til mindre hus. Gerne pensionist efterlønner eller flexjobber da tempo og fart ikke påkrævet. Der er mange små-opgaver bl.a. Hamre gulv op støbe nyt gulv ca. 20-30 m2 lave sætningsskade opsætte overlægger under spær (grundet nedrivning af væg) opsætte gipslofter vandskuring af vægge efter montering af multiplader på væg. Og evt. også lægge klinker/fliser. Ansøger må gerne være lokaliseret i Aalborg da alle opgaver ikke skal laves samme dag. Ingen hastværk men pålideligt samarbejde. Forår 2020

Kælderenovering

København

Vi har brug for (evt. ufaglært) hjælp til renovering af kælder i Vanløse. Det drejer sig bla. om nedrivning af loft betonstøbning montering af gipsloft pudsning af vægge mm. Der vil være en mester til at sætte dig i gang. I første omgang forventer vi arbejde i perioden dagligt i tidsrummet mellem 9-17.00. Derefter kan der sagtens komme andre opgaver. Pris ca. 6000 kr for arbejde hele ugen (110 kr. i timen) Vi har brug for hjælp mandag d.24/4 kl.12 og dagligt frem til 30/4. Derefter kan der komme flere opgaver. Timeløn 110 kr.

Fugearbejde

Online

I april/maj 2017 søger vi murer/handyman til opfugning af udkrasede fuger.. (Udendørs arbejde i 2770 Kastrup) Vi glæder os til at høre fra dig... Fast arbejde i 3-6 uger...

Bygningskonstruktør

Præstø

Hej Vi er igang med et større renoveringsprojekt på en gammel gård. Vi leder derfor efter en bygningskonstruktør til at gennemgå huset med os og vurdere hvilke vægge der er bærene bælker der kan fjernes osv. En generel gennemgang af første længe på ca. 125kvm. Mvh. Sofie & Nicolai Hurtigst muligt

Handyman

2,000 kr

Sorø

Renovering af entre. En vandskadet mur, hvor pudsen er beskadiget skal rives ned og genoppudses. Væv på væggene. Loftpaneler rives ned og listeloft opsættes. Entreskab fra Ikea skal sættes op. Gulvtæppe rives af. Jeg maler selv. Entreen er ca. 4 m2. Jeg vil kende din timepris. Arbejdet kan udføres alle ugens dage. Bud modtages ...

Murer/altmuligmand

Aalborg

Søger arbejdsmand/handymand til mindre hus. Der er mange små-opgaver bl.a. Hamre gulv op støbe nyt gulv ca. 30 m2 m. gulvvarme lave sætningsskade opsætte gipslofter flytte vandinstallation opsætte nyt køkken. Og evt. også lægge klinker/fliser. Desuden har jeg nye vinduer som skal sættes i. Nogle steder skal vindueshuller gøre mindre og udvendig overflade stænkpudses mens der et sted er planlagt er større vindue. Ansøger må gerne være lokaliseret i Aalborg da alle opgaver ikke skal laves samme dag. Ingen hastværk men pålideligt samarbejde. juni/juli/august 2020

Renovering af murermestervilla spartling male isætning af vinduer gulvlægni

Herning

Søger een evt to person som sammen med mig kan deltage i renovering af mit hus over 1 til 2 måneder evt længere. Du har en allround erfaring og kan indgå i en eller flere af nedstående opgaver. En murermestervilla som skal opdateres fra 1980erne hvor der skal spartles på vægge til filt males paneler og dørkarme nedpudses og males trappe pudses til første sal og males renovering af to badeværelser fliser som skal op/ned nyt toilet håndvask fliser på gulv og opsætning af bruser. Parketgulv lægges/slibes og udskiftning af vinduer tilføje og fjerne radiator Blød opstart i dec 2019 herefter fuld gang i 2020 eller så meget det kan lade sig gøre

Flere istandsættelsesopgaver

Hellerup

Jeg har behov for at få lagt gulv i et lille rum inkl. påsætning af plader med gulvvarme. Derudover har jeg to gipslofter der skal sættes op samt et badeværelse hvor jeg mangler en til tømrerarbejder. Jeg har ligeledes behov for dør- og vinduesudskiftning ca 20 vinduer. Jeg har en terasseudvidelse og en række andre ting jeg skal bruge hjælp til. Det er afgørende at du er uddannet tømrer eller er kommet langt som lærling for at komme i betragtning. Jeg vil gerne have opgaven starter op så hurtigst muligt. Opgaven vil nok ialt tage ca. 1 måned fuldtid for en mand men det er ikke et krav at du kan arbejde fuld tid da der kan være andre håndværkere på opgaven også.

Hvad tilbyder husrenoveringsentreprenører

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Det er vigtigt at bemærke, at kravene for en renoveringstilladelse kan variere afhængigt af den specifikke sag. Dette kan afhænge af den pågældende stat eller det lokale råd, og kravene kan derfor være forskellige fra sted til sted. For at undgå uventede overraskelser anbefales det derfor at forberede de nødvendige dokumenter, såsom gulvplaner, blåprints og renoveringsplaner, og præsentere dem for det lokale råd for at afgøre, om en tilladelse er nødvendig.

  • Selvom nogle mennesker bruger termerne ombygning og renovering ombytteligt, er de faktisk forskellige måder at forbedre sit hjem på. Ombygning indebærer ofte drastiske strukturelle ændringer i hjemmet, såsom at rive vægge ned eller udvide pladsen. Renovering derimod er ofte mere kosmetisk og kan være så simpelt som at reparere skader og installere nye lysarmaturer, fliser, døre og vinduer. Det er vigtigt at forstå forskellen mellem de to, når man planlægger at forbedre sit hjem.

  • Der er flere måder, hvorpå du kan forbedre din boligs værdi, og heldigvis behøver det ikke at koste en formue. Disse forbedringer kan omfatte en frisk omgang maling, en velplejet have eller udendørs opholdsområde, et opdateret køkken med energieffektive og stilfulde apparater, nye skabe og andre elementer, der passer til dit hjem. Det kan være en god idé at rådføre sig med en ekspert for at få vejledning om, hvilke forbedringer der vil give mest værdi til dit hjem.

  • Valget mellem renovering og ombygning afhænger af flere faktorer, herunder dine personlige præferencer, behov, formålet med projektet og ikke mindst dit budget. Det er også vigtigt at overveje, hvilken mulighed der vil give det bedste afkast på din investering. For eksempel kan en simpel opdatering af fliser og armaturer på et eksisterende badeværelse give en højere afkast end at nedrive hele badeværelset og bygge et nyt. Det kan være en god idé at hyre en ekspert til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

  • Det mest oplagte svar er, at renoveringer kan opretholde eller endda øge værdien af dit hjem, afhængigt af typen og omfanget af renoveringerne. Men det er vigtigt at huske, at renoveringer ikke kun handler om økonomisk gevinst - de kan også forbedre din livskvalitet. Selv små renoveringer som at male væggene i en lysere farve, udskifte fliser eller investere i energieffektive hårde-hvidevarer kan gøre dit hjem mere behageligt og forbedre din trivsel. Så lad ikke økonomiske overvejelser overskygge vigtigheden af at skabe et hjem, der føles godt at være i.

  • Det er almindeligt at renovere sit hjem hver 15. til 20. år, men det er vigtigt at være opmærksom på områder af dit hjem, der viser tegn på slid tidligere. Hvis dine tagrender og nedløbsrør er beskadigede, bør du få dem repareret eller udskiftet med det samme. Regnvand, der ikke ledes ordentligt til afløb, kan forårsage tidlig erosion på din ejendom og i værste fald trænge ind i din kælder og gradvist svække dit hjemmes fundament. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på disse områder og tage handling hurtigt for at undgå større skader på din ejendom.

Hvorfor hyre en husrenoveringsentreprenør med Handyhand?

At få nogen til at udføre din husrenovering er ikke nemt, især hvis du ønsker omfattende udvendige husrenoveringer eller skræddersyede hjemrenoveringer (som kun en dygtig specialist kan klare). Derfor er Handyhand her for at hjælpe! Du kan booke nogle af de bedste og mest erfarne hjemrenoveringsspecialister i dit område - og alt hvad du skal gøre er at lave et opslag.


Inkluder alle vigtige detaljer om din husrenovering, som din budget, placering og projektbeskrivelse. Topkarakter Handyhands vil give dig et gratis tilbud - og du kan forvente at modtage flere inden for få minutter. Men accepter ikke det første tilbud, der kommer, og tag dig tid til at gennemse hver Handyhands anmeldelser for at vælge den, der passer til dine behov. Du kan møde din Handyhand så snart du bekræfter dit valg og komme i gang med din renovering. Hvorfor spilde tid på at gennemse dusinvis af annoncer eller bede om henvisninger? Brug "Opret en opgave" -knappen og få dit hus renoveret af en ekspert lige nu!

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!