Shopify expert

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Shopify-udviklere til alle dine behov

Online butikker

Sociale medier

POS-software

Mobil

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Ny Shopify webshop

15,000 kr

Online

Hej. Har i dag en Prestashop, som ikke fungerer særlig godt, og tænker at shoppe over til Shopify. Det skal som udgangspunkt være en helt enkel shop her i starten. Har lavet en lille oversigt med det jeg har i tankerne: Her kommer lidt oversigt: Standard Integrationer: Dinero, regnskab Shipmondo, ordre integration og print af pakkelabels Shipmondo payments, betalingsgateway Reepay, indløsningsaftale gennem Nets Ved at Shipmondo også har en speciel aftale om både betalingsgateway og indløsningsaftale til Shopify. ViaBill, har haft det og skal have det igen. Anyday, betaling af flere gange. Netradar.io, prisrobot Extensions i shoppen: ChatGPT, open AI -beskrivelser af varer, fungerer ikke som den skal. Trustpilot, gratis version Mailchimp, har været sat op, men fungerer ikke nu. Pricerunner, fungerer vist ikke pt. Sleeknote, er ikke installeret Lageropdatering: Opdateres ved en fil/API/XML fra en leverandør (kan downloades i excel) og opdateres vist nok 6 gange i døgnet: Filen omfatter ca. 67.000 linjer, som jeg har adgang til. Mange er dog bestillingsvarer. Er ved at få lavet et værktøj, som kan redigere filer med inden indlæsning, således det kan køre så automatisk som muligt. Lager: Har eget lager hos hvor jeg lejer mig ind og har ca. 600 varer på eget lager. Har adgang til alle deres varer og der er ca. 48.000 varelinjer pt i shoppen. og heraf er der ca. 3.900 aktive. Har været ved at få adgang til WMS system til styring af lager (Pakman.dk), således at opdateringen skulle gå derind i stedet for direkte i shoppen, og opdatere lagerstatus. Har haft flere lagre oprettet og her skulle det fra Pakman vises sådan: På mit eget lager: På fjernlager: Ikke på lager: Sådan så det ud da det virkede i shoppen: Leveringstid fjernlager afhængig af lager. Kan dog også være andet end Pakman, hvis der er noget som er bedre/lige så godt og fungerer med ovenstående. Ved at Pakman har en integration til Shopify. Generel import af nye varer, billeder m.v.: Bruger i dag excel, og hvordan kan man gøre det i Shopify? Har en extension, som viser varerne på shoppen ved mini billeder sådan her: Hvordan fungerer det i Shopify. Det er meget omstændigt at opsætte mange nye varer med det i Prestashop. Det er vist det mest væsentlige

Landingspadge

500 kr

Online

Jeg er terapeut og vil gerne lave en freebe og mangler en landingspadge der er profesional sat op og med de rigtige Call to action knapper. Min freebee bliver en undervisnings video til forældre til børn med ADHD

Hvad tilbyder shopify-udviklere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Nej, det er ikke muligt at få noget helt gratis gennem Shopify. Det tætteste du eller en Handyhand kan komme på gratis, er ved at oprette en udviklingsbutik. Når du eller Handyhand tilmelder dig som Shopify Partner, kan I oprette et ubegrænset antal udviklingsbutikker til at teste temaer, apps eller oprette en Shopify-butik for en klient.

  • At ansætte en Shopify-udvikler er en klog investering af både tid og penge. Handyhand har allerede opbygget en betydelig ekspertise i at designe og udvikle hjemmesider ved hjælp af Shopify. De kan hjælpe med at skabe et visuelt udtryk, der er i overensstemmelse med din forretningsvision, sikre, at hver webside er optimeret til SEO, og endda hjælpe med fejlfinding senere hen. Dette giver dig mulighed for at fokusere på andre aspekter af din virksomhed, mens du overlader webdesign og kodning til professionelle.

  • Shopify anvender både Ruby on Rails og Python, men en Handyhand, som du ansætter, kan også have erfaring med Node eller PHP. Selvom du kan ansætte en udvikler, der specialiserer sig i et af disse programmeringssprog, er det en fordel at arbejde med en Shopify-specifik udvikler, da de har en bedre forståelse af platformen og kan hjælpe med at øge din virksomheds vækst.

  • Ja, det er muligt for dig eller din udvikler at skabe en unik hjemmeside eller app ved hjælp af Shopify. Shopify giver dig fuld kontrol over designet og dens interface er meget brugervenligt for designere. Med hjælp fra en Shopify-designer kan du skabe et unikt udseende for din forretning. Før du går i gang med at designe din hjemmeside eller app, er det en god idé at have en logo og farvepalet til dit brand. Du kan få hjælp til at skabe disse elementer fra en grafisk designer i nærheden af dig.

  • For at komme i gang med at arbejde som Shopify Partner, skal du først oprette en konto. Efterfølgende skal du have dokumenteret erfaring med Shopify, såsom at have oprettet mindst fire aktive kundebutikker. Det næste skridt er at fortsætte med at lære om webudvikling og webdesign. Dette kan du gøre ved at oprette forbindelse til andre i Shopify Expert Marketplace og tilbyde dine tjenester til virksomhedsejere, der ønsker at bruge platformen.

  • Hvis du har en baggrund inden for webudvikling og webdesign, kan du helt sikkert opbygge din egen hjemmeside eller app. Men hvis du ønsker at fokusere på at vækste din forretning, vil det være bedre at outsource opbygningen af din hjemmeside eller app til Shopify-eksperter og designere. Du kan nemt finde disse eksperter ved at poste en opgave på Handyhand. Derudover kan du også finde en virtuel assistent til din virksomhed gennem Handyhands platform!

Hvorfor hyre en shopify-udvikler med Handyhand?

Er du på udkig efter en Shopify hjemmesidebygger til dit seneste forretningsprojekt? Skulle du have brug for en Shopify app og en ekspert til at køre den, kan du finde en erfaren udvikler inden for få minutter gennem Handyhand! Her er hvorfor du bør bruge vores platform til at finde en Shopify freelancer:


Først er Handyhand nem at bruge. Det tager kun få minutter at oprette en opgaveannonce, finde tilgængelige udviklere og ansætte en Handyhand. Derefter sparer vores platform tid og penge. Du kan specificere dit budget direkte på din opgaveannonce, så kun udviklere, der er tilfredse med det interval, vil sende deres tilbud ind.


Det betyder, at du ikke længere behøver at tale med tonsvis af webudviklere eller Shopify-ekspertbureauer, kun for at finde ud af, at de er langt over budgettet. Endelig giver vores platform dig mulighed for at se kundevurderinger og anmeldelser, før du booker en Shopify-udvikler. Se, hvor nemt det er at finde den Shopify-udvikler, du har brug for! Tryk på knappen "Opret en opgave" for at komme i gang.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!