Stenbeklædning

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Sten Beklædningsservices til alle dine behov

Udvendig stenbeklædning

Natursten beklædning

Stenvægbeklædning

Havevæg stenbeklædning

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste sten beklædningsservices

Opgaveejer for løst opgaver online

Reyes A.

København N

4.9
(212)

Seneste Anmeldelse

"Tak. Bruger gerne Reyes og hans venlige hjælper en anden gang."

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

"Opgave: Rydning af forhave \n\n* Kvalitetsrydning af forhaven. Ekstrem hurtig fra aftale af arbejdet til arbejdet blev fuldført. Nemt, hurtigt og effektivt. Reyess kan Bestemt anbefales med 10 Stjerner!"

Rydning af forhave.

205,-

Gennemsnitslig anmeldelser af sten beklædningsservices

Baseret på 1 Anmeldelser

5.00
1
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Belægningsarbejde

1,800 kr

Charlottenlund

Jeg skal have udført noget mindre belægningsarbejde i Herregårdsten. Det drejer sig samlet om cirka 4-5m2. Første del-opgave er lægning af sten foran kældertrappe samt sørge for at stenene lægges med passende fald væk fra huset. Anden del-opgave er lægning af cirka 6 sted omkring en stolpe ved et hegn.

140 belægningssten lægges

350 kr

Frederiksberg

Der skal lægges en bræmme af mursten(belægningssten) omkring en kasse, der er 2.4m*1.5m. Bræmmen af sten skal lægges i 2 lag. Nederste lag skal være én række af sten. Ovenpå skal der lægges to rækker af sten. Stenene skal bankes med en pæl, så de trykkes sammen. I alt skal der lægges mellem 110-140 sten. Derefter skal der fejes grus henover. Det væsentligste mål med denne opgave er at stenene vat'er og ligner en forlængelse af de øvrige belægningssten. Der er således behov for en håndværker, der kan betjene et vaterpas og har øje for matematik og æstetik.

140 belægningssten skal lægges

3,000 kr

Frederiksberg

Der skal lægges en bræmme af mursten(belægningssten) omkring en kasse, der er 2.4m*1.5m. Bræmmen af sten skal lægges i 2 lag. Nederste lag skal være én række af sten. Ovenpå skal der lægges to rækker af sten. Stenene skal bankes med en pæl, så de trykkes sammen. I alt skal der lægges mellem 110-140 sten. Derefter skal der fejes grus henover. Det væsentligste mål med denne opgave er at stenene vat'er og ligner en forlængelse af de øvrige belægningssten, som skråner i en pyramideform. Der er således behov for en håndværker, der kan betjene et vaterpas og har øje for matematik.

Belægningsarbejde beton o.a.

70,000 kr

Odder

Vi skal have lavet belægningsarbejde i vores nybyggede hus. Jeg har vedhæftet tegning af grunden hvor det der skal laves er tegnet ind mål er beskrevet. Der skal støbes store betonflader/fliser. Imellem disse skal der være stenmel eller småsten. Der skal være kantsten rundt langs belægningen og der skal opføres en lav havemur. Jeg har vedhæftet to billeder til inspiration, så man kan se hvad det er vi tænker.

Reparation af fuger og vedligeholdelse af murstenfacade

Havndal

Løse og udvaskede fuger i områder i murværk på større bygning. Skal repareres professionelt og uden sømme fugeslør osv. for en pæn og ren facade. Har også brug for rådgivning om vedligeholdelse af facade + senere vil der også være noget byggearbejde i mursten (efter din rådgivning). Billeder er eksempler der er meget mere af det samme. Opgaven skal udføres om cirka 1 måned. Midt i/slutningen af ​​april. Kan evt. påbegyndes tidligere ved god dialog/efter aftale.

Hvad tilbyder sten beklædningsservices

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Stenbeklædning er en metode til at dække en overflade med sten eller stenlignende materialer. Det bruges ofte til at give bygninger eller vægge et naturligt og æstetisk udseende. Stenbeklædning kan være lavet af forskellige typer sten, såsom granit, marmor eller skifer, og det kan være både dekorativt og funktionelt, da det kan beskytte mod vejr og vind.

  • Stenbeklædning kan forbedre udseendet af en bygning på flere måder. Den tilføjer et naturligt og æstetisk element, der kan give bygningen et mere sofistikeret og elegant udseende. Stenbeklædning kan også skabe tekstur og dybde, hvilket gør bygningen mere visuelt interessant. Derudover kan stenbeklædning også tilføje en følelse af holdbarhed og kvalitet, hvilket kan øge bygningens værdi og appel.

  • Der er flere materialer, der kan bruges til stenbeklædning, herunder natursten som granit, marmor og skifer. Derudover kan kunstige materialer som betonsten og keramiske fliser også anvendes. Valget af materiale afhænger af æstetiske præferencer, holdbarhed og budget.

  • Stenbeklædning vedligeholdes bedst ved regelmæssig rengøring med en blød børste og mild sæbevand. Undgå brug af højtryksrenser, da det kan beskadige stenen. Tjek også for eventuelle revner eller løse sten og reparer dem hurtigt. Påfør en passende stenimprægnering for at beskytte mod fugt og pletter. Følg producentens anvisninger for bedste resultat.

  • Stenbeklædning har flere fordele i forhold til andre typer beklædning. Det giver en naturlig og æstetisk appel til bygninger, samtidig med at det er holdbart og modstandsdygtigt over for vejrforhold. Stenbeklædning er også brandhæmmende og kræver minimal vedligeholdelse. Det kan forbedre isoleringen og energieffektiviteten i bygningen og kan tilpasses forskellige arkitektoniske stilarter.

  • Typisk prisen for stenbeklædning varierer afhængigt af flere faktorer såsom stenens type, størrelse og kvalitet, omfanget af arbejdet og den valgte entreprenør. Generelt kan prisen for stenbeklædning ligge mellem 500 og 1500 kroner per kvadratmeter, men det anbefales at indhente tilbud fra forskellige leverandører for at få en mere præcis prisvurdering.