Træbeskyttelse

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Pletningeksperter til alle dine behov

Træfarvning

Betonfarvning

Murværk farvning

Omlakering af møbler

Skabsfarvning

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste pletningeksperter

Opgaveejer for løst opgaver online

Michael F.

Værløse

4.9
(123)

Seneste Anmeldelse

"Nice and fast."

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Alle fliser på et badeværelse gr. rygning.

2,000 kr

Borup

Vi har lige overtaget en lejlighed, hvor tidliger ejer storrøg. Det betyder, at jeg godt kunne tænke mig at få vasket badeværelset ned samt et skab i køkkenet under vasken, hvor to spande også gerne må vakses. Dertil har vi en udestue, som også skal vasket ned grundet rygning - her vil vi også gerne have pudset alle vinduer.

Nye fuger på badeværelset

København

Alle fuger (silikone og mørtel) i bruseniche skal skiftes. Fliser skal renses for kalk og misfarvning. Hurtigst muligt

Muret vægge op på badeværelset

3,000 kr

Hvidovre

Skal have muret vægge på i badeværelset. Jeg har selv fjernet all fliser.

Genetablering af tagterrasse tømrer med byg garanti

København

Vores lejlighed ligger på øverste etage trukket tilbage fra facaden af bygningen. Det betyder at vi til to sider har plads til vores egne tagterrasser. Der er lige lagt nyt tagpap med isolering og vores oprindelige terrasser blev derfor fjernet. Nu vil vi gerne have lagt nye brædder i lyst træ. Der er metal rækværk i forvejen. Den største terrasse er på ca. 25 m2 den mellemste på ca. 8 m2 og den mindste på ca. 3 m2. Du må selvfølgelig gerne komme med et omtrentlig bud på opgavens pris. Jeg tænker at du skal se på opgaven for at kunne give et endeligt bud på prisen inkl. materialer. Men skriv gerne. Jeg lægger vægt på pålidelighed (bl.a. derfor skal du være medlem af býggaranti) og at opgaven skal kunne udføres senest inden for 2 mdr. Senest udgangen af juni. Jo før jo bedre.

Træ terasse 2 stk

50,000 kr

Løkken

Udvide eksisterende terasse med ca 20kvm og anlægge ny terasse på ca 14kvm

Udskiftning af gulv og rækværk på terrasse

Aarhus V

Hævet terrasse over indkørsel skal have nyt gulv og rækværk. Bærende dele fejler ikke noget, men evt. skiftes af kosmetiske hensyn. Gerne separat opgave så jeg kan vurdere om det er umagen værd. Terassen er ca. 11m * 3m. Nye brædder ala https://www.bauhaus.dk/froeslev-terrassebraet-select-14-m2-brun-trykimp-rillet-4800x150-mm-21-stk. Har tidligere slået opgaven op. Jeg er nu klar til at starte projektet. På grund af ny Handyhand platform har jeg desværre ikke kontakt med nogen af jer jeg snakkede med sidst.

2 mindre terrasser

København NV

1. Gammel fliseterasse 4x3 m2 fjernes og ny anlægges samme sted. 2. Ny lille trekantet terrasse på ca 3 m2 anlægges i tilknytning til eksisterende flisegang. Opgaven bedes udført i løbet af maj måned.

anlæg af have og terrasse

70,000 kr

Mårslet

Bygninger er restaureret og haven skal anlægges fra bund af Grunden er 800 m2 og huset fylder ca halvdelen Der skal anlægges 2 terrasser med fliser 40x60 cm ca 100 m2 i alt Der skal bruges prof maskiner til opgaven

Lave træterrasse

50,000 kr

Karrebæksminde

Træterrasse lægges. Ca 93 kvm. Brun trykimprægneret terrassebrædder. Der er ryddet og klar til at gå i gang. Sand/jordbund. Ingen fliser.

udvidelse af terrasse ca. 15 m2. Beklædning af sider med vandrette brædder på eksisterende terrasse.

8,000 kr

Næstved

Obs. materialer haves. Udvidelse af terrasse ca. 15 m2. Beklædning af sider med vandrette brædder. Udskiftning af enkelte brædder på eksisterende terrasse. nedgravning af faskine og tilslutning af rør, udskiftning af tag (trapezplade) på mindre skur 2m2.

Træterasse

Holmegaard

Træterasse ovenpå sten terrasse samt græs. Ca 24 m2 Så hurtigt som muligt

Udvidelse af terrasse og opsætning af højbed i forlængelse af terrasse.

15,000 kr

Holstebro

Afgravning af græs og udvidelse af eksisterende terrasse (ca. 22 m2) i IBF betonfliser 30x60 cm. Samt opsætning af højbed svarende til ca. 13 m2 i IBF Holmegaard kantfliser 14x21x14 cm. (Materialer sørger vi selv for).

Omlagt en lille terrasse og anlagt lidt flere m2 til

9,999 kr

Egtved

Har overtaget et hus hvor en nyere terrasse er lagt med 30x30 fliser. Denne skal lægges om og terrassen skal udvides med ca 15m2.

To pletter på uld væg-til-væg, hundetis. Er forsøgt fjernet

2,000 kr

Bælum

Vores hund har tisset to steder på farmors fine gulvtæppe. Hun har forsøgt at fjerne pletterne med uden held. Der er to gullige pletter på hendes beigefarvet uld tæppe

Rensning af ca 50 m2 tæppe.

5,000 kr

Hadsund

Jeg havde en syg hund, der har blødt og tisset mange steder på gulvtæppet. Har selv forsøgt at fjerne det, men ikke godt resultat.

Hvad tilbyder pletningeksperter

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Web e-handelsudvikling er afgørende for din virksomheds succes. Tænk på det på denne måde: Hvis din hjemmeside er visuelt tiltalende, repræsenterer dit brand på en positiv måde og er nem at navigere, vil nye kunder blive tiltrukket af dine produkter, og eksisterende kunder vil fortsætte med at handle hos dig. Det er en værdifuld investering at have en smuk og funktionel hjemmeside, da det kan hjælpe dig med at opretholde en stabil indtjening og omsætning.

  • Ikke alle webudviklere besidder den nødvendige erfaring til at opbygge, designe og administrere online butikker. Hvis din hjemmeside udelukkende fungerer som en blog, uddannelses- eller non-profit-side, vil du muligvis kun have behov for en grundlæggende front-end eller back-end webudvikler. En e-handels webudvikler er specialiseret i at udvikle hjemmesider, der håndterer produkter, tjenester og den samlede kundeoplevelse. Når du poster din opgave, er det vigtigt at inkludere så mange detaljer som muligt for at finde den Handyhand, der passer bedst til dine behov.

  • Det afhænger af dine behov. Hvis du planlægger at lancere en helt ny online butik, kan det tage din Handyhand seks til otte uger at designe og lancere dit websted. Hvis du blot har brug for mindre forbedringer eller fejlrettelser, kan tidsrammen være kortere. Det er vigtigt at konsultere din Handyhand og spørge dem, hvor meget tid de vil have brug for til at fuldføre opgaven.

  • Hvis du ønsker at forbedre indholdet på din e-handels hjemmeside, kan det være en god idé at ansætte specialister inden for tekstforfatning eller indhold. En professionel tekstforfatter eller SEO specialist i nærheden af dig kan hjælpe med at skabe produktnavne og slogans, skrive engagerende blogindlæg og endda assistere med at styre indhold på sociale medier. Det er vigtigt at huske, at selvom din e-handels webudvikler kan arbejde tæt sammen med dem, så er det to forskellige roller, der kræver forskellige færdigheder og ekspertise.

Hvorfor hyre en pletningekspert med Handyhand?

Synes du, at din almindelige murstenmur er lidt kedelig og trænger til en makeover? Det ser ud til, at det er tid til at ansætte en farvetjeneste for at opnå den meget nødvendige forvandling! Selvfølgelig er farvning ikke kun relevant for mursten. Det kan også bruges til dele af dit hus og møbler, der er lavet af beton eller træ. Og hvis du ikke er helt tryg ved at gøre det selv, så lad Handyhand spare dig for besværet.


Derudover ved vi, hvor tidskrævende det er at gøre det selv, og derfor er det mere praktisk at ansætte en pletfjerningstjeneste i nærheden af dig på Handyhand. Opret et opslag på vores platform, angiv din foretrukne dag og tid, og dygtige Handyhands vil give dig et tilbud.


Som vi alle ved, er pletning ikke en nem opgave og kræver opmærksomhed på detaljer. Du kan bruge Handyhand's gennemsigtige anmeldelses- og vurderingssystem til at finde pålidelige pletningseksperter inden for et budget, der passer til dig. Når du har valgt en Handyhand, vil de gå til det aftalte sted og have din ejendom klar på ingen tid.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!