Opsætning af træporte

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Skydeportreparatører til alle dine behov

Redwood-port

Red Cedar-port

Iroko

Europæisk eg

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste skydeportreparatører

Opgaveejer for løst opgaver online

Poul R.

Brønshøj

4.8
(37)

Seneste Anmeldelse

"Rigtig fin operation med skift af en knækket flise. Paul var god til at vejlede. Vi er glade for arbejdet."

Opgaveejer for løst opgaver online

Torben H.

København K

4.9
(45)

Seneste Anmeldelse

""Torben er en rar og omgængelig person. Han kom til aftalt tid og har udført arbejdet til vores fulde tilfredshed. De varmeste anbefalinger herfra.""

Opgaveejer for løst opgaver online

Mariyam E.

København SV

4.7
(21)

Seneste Anmeldelse

""super""

Opgaveejer for løst opgaver online

Morten K.

Risskov

4.6
(25)

Seneste Anmeldelse

""Flot udført arbejde og god kommunikation""

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Hurtig og god service :)

Sat en havelåge op. Hus mur til stolpe der skal graves ned

5,000,-

comment.user?.profileImg

Rigtig godt udført arbejde. Nemt at finde en tid for udførslen. Kun positiv oplevelse.

Stolpehætter

1,000,-

comment.user?.profileImg

Super godt

Nedstøbning af hegnspæle

1,000,-

comment.user?.profileImg

Super

Har 9 stålstolper som jeg skal have støbt ned i jorden så jeg kan sætte mit komposit hegn op.

1,800,-

comment.user?.profileImg

Kenneth er en mand som overholder aftaler og har en venlig, realistisk samt faglig indgang til opgaven.

hej. Jeg vil gerne have fjernet græs på ca. 15 m2 . BH Annette Pedersen

2,000,-

Gennemsnitslig anmeldelser af skydeportreparatører

Baseret på 7 Anmeldelser

4.71
5
2
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Maling af carport/skur

Birkerød

Vi skal have malet en dobbeltcarport der sidder sammen med et cykelskur. Carporten er i træ er pt. grå og skal males sort. Vi har maling. 12. 13. eller 14. maj

Mal en side af et hus

Brondby Strand

Mal en side af et hus. Farven skal være sort. Udskift træstykker der er for beskadigede. Arealet er ca. 50 m2. Billede: https://photos.app.goo.gl/r4xB9S2NZmxcgj646 Jeg vil gerne have at opgaven afsluttes inden udgangen af juni.

Udendørs maling af træ

Lillerød

Hej. Skal have malet med sort træbeskyttelse på træflader på ydersiden af huset. Der er tale om ca. 12kvm flade områder og 6 rammer på vinduer. Har maling. Fleksibel henover sommeren.

Havehjælp

30,000 kr

Herning

Skal have opsat træ-hegn mellem 2 grunde. Ca 24 meter langt og 1,85 m højt. Vedhæfter billede af, hvilket det skal være. Ønsker samlet pris.

Opsætning af havehegn

København S

Skal have opsat et havehegn i træ på ca. 9 meter. Hegn og pæle samt pælebor er indkøbt. Har brug for hjælp til den manuelle del af arbejdet da jeg har skadet min skulder. Gerne 1. el. 2. august. Er fleksibel ift. tidspunkt på dagen. Regner med at skulle bruge dig i ca. 5-6 timer.

hegn

20,000 kr

Skanderborg

Vi vil gerne have et tilbud på, hvad det vil koste at få jer til at lave et hegn som vist på billede "hegn" på det område, hvor vi nu har en hæk (billede Have). Vi kan selv skaffe noget træ - men er ikke sikker på, at det i den samme brede som billedet. Men det følger jeg lige op på, også hvad det er for noget konkret træ. Vi vil tro, at der er en skåning på en halv meter fra vores have og ned til fortovet. Det drejer sig om ca. 30 m. Håber I også kan give et tilbud på dette og at vi hører fra jer snarest muligt. Med venlig hilsen Jens og Tharesiga Ahrengot Boddum

Hegn

1,500 kr

Odense V

Hej Handyhand, Jeg skal flytte til en lejlighed som ligger i stuen. Jeg ønsker til at købe og opsætte et hegn til min terrasse som er 13 m2. Hegn skal være på 3 deler et en del med min nabo til venstre og en del med min nabo til højre og en del med fælles gårdanlæg. Med andre ord, mellem 2 terasser. Højde 90 -100 cm. Der ønsker en lille dør i terrassen i den del mod den fælles gårdanlæg så skal jeg få en adgang til lejligheden fra gården. Hegnet skal være pænt og passer til en lækkert ny bygning. Ønsker træ eller en anden billigere mulighed. Mange hilsner, Mohamed Khaled

Hegn

15,000 kr

Silkeborg

Nedrivning af nuværende hegn. Materialer og opsætning af Træhegn (systemhegn). Langside: 18,5 m gange 1 m (højde) samt en kortere side: l: 2,8 meter og ca 1s højde, der skal indeholde en låge på denne side. Træværket maler vi selv hvidt efter endt opgave.

Opsætning af raftehegn

København NV

Er der mon nogen der kan hjælpe os med opsætning af et raftehegn (bark eller uden)? Hegnet skal være ca 12 m i lige linje og gå fra ca 2 til 220 m i højden (ingen låge). Det må gerne være relativt tynde rafter. Prisforslag skal være inkl. materialer og som det ses på fotoet er der lige nu lidt buske (samt lidt gammelt hegn som skal fjernes helt) i skellet. Vi vil gerne beholde så meget busk som muligt men der skal muligvis ryddes en del for at få plads til pæle mv.. dette skal også indtænkes i prisen. Vi er også åben for al mulig andet slags hegn hvis I kan komme med andre gode alternativer. Det vigtigste for os er selvfølgelig at det bliver pænt men også at det passer til vores fine bungalow der har en smule sydfransk stemning over sig (billede af huset i annoncen) Vi glæder os til at høre fra jer! :) Så hurtigt som muligt

Opsætning af massivt træhegn i have

Gentofte

Jeg skal have sat et massivt træhegn op i min have. Det drejer sig om ca. 30 meter langt og gennemsnitligt 2 meter højt. ( der er lidt niveauforskel ved teressen.) Snarest muligt

Opsætning af hegn

Trige

Hej. Jeg skal efterspørge tilbud på opsætning af hegn. Hegnet skal gerne lægges forskudt med 2. meters mellemrum med cylinderdrejede rafter. Ca. 18 meter skal lægges i højden 180 cm. Ca 4 meter skal lægges i højden 130 cm. Ca. 20 meter skal lægges i højden 80-100 cm pga. nedadgående skrående grund. Jeg vil bestille træet så tilbuddet skal gerne bestå af: * Opsætning inkl. støbning af stolper. (stolper er 10 cm i dia.. trykimp.) * Materialer såsom skruer tørbeton. En gang i løbet af de næste to måneder.

Hegn i skel

Rødovre

Jeg ønsker at få lavet et hegn på dette stykke. Det skal være på indersiden af hækken. Man kan eventuelt bruge redskabsskuret som start og så få pæle ned og køre den over til det store træ. Det er for at få privatliv på terrassen. Det skal være 2 meter højt og der er 7 meter hen af længden. Det er vigtigt at det er sort. Jeg har den samme sorte maling men det kunne også være hegn som i forvejen er sort. Der er ingen krav til materialetype eller noget. Jeg vil gerne have det gjort hurtigst muligt og jeg kunne rigtig godt tænke mig en samlet færdig pris for opgaven. Jeg er ikke så glad for timepriser etc.. Jeg vil kende prisen på opgaven.

Opsætning af plankeværk

Online

Ønsker tilbud på opsætning af sort plankeværk. Det skal være 180 cm højt og der er cirka 40-45 meter. Der er cirka 40 meter gammel blandet hæk som skal fjernes og cirka 5 meter gammel hegn. Plankeværket skal være et bræddehegn en på to hvor det er pænt på begge sider. Ønsker tilbud med alt inkl altså både arbejdsløn materialer og fjernelse af gammel hæk/hegn I 2017.

Garageport gjort bredere. Der skal tages lidt af murværket og laves nogle nye porte i træ.

10,000 kr

Næstved

Jeg har en muret garage med to fløjporte. Jeg har fået en større bil, så derfor skal porten være 25 cm bredere. Der skal fjernes noget murværk i den ene side, og portrammen skal gøres bredere. Og så skal der laves 2 nye porte.

Lavet en dør mellem hus og mur til carport

5,000 kr

Aalborg SV

Vi skal have lavet en dør og en ramme mellem i det mellemrum der er mellem vores hus og den mur der understøtter vores carport. Der er ca.120 cm fra hus til mur. Og den skal være ca 180.cm høj. Rammen skal ikke have noget bund, da døren skal svæve 10 cm over jorden ( fra hvor soklen slutter. Døren skal åbne ind mod husmuren for at der kan sættes en lås på den. Det skal være et stalddørsgreb og døren skal beklædes med en tynd krydsfinersplade med spor. Malerarbejde udfører vi selv. Så det er bygning+ montering af dør.

Bygge port og havelåge foran indkørsel

10,000 kr

Vanløse

Vi skal have bygget en port foran vores carport samt en havelåge. Havelåge skal være ca 180 cm høj, port ideelt set 180 cm høj, men den kan også være lavere, hvis nødvendigt. Budget er et skud i tågen, vi hører gerne bud.

Skur, flytning af væg og montering af skydedør

5,000 kr

Glostrup

I træ carport skal skuret udvides. 170 cm væg fjernes, stolper bevares Ny Stolpe monteres Ca 60 cm væg opsættes Skydedør monteres ca 130 til 150 cm Alt i trykimprægneret træ.

Skur, flytning af væg og montering af skydedør

500 kr

Glostrup

I træ carport skal skuret udvides. 170 cm væg fjernes, stolper bevares Ny Stolpe monteres Ca 60 cm væg opsættes Skydedør monteres ca 130 til 150 cm Alt i trykimprægneret træ.

Bygning af Car-port med redskabsrum

Rødovre

Bygning af car-port med skur. Alt arbejde med bygning af 52 m2 carport efter tegning alle materialer og eventuelt værktøj leveret af bygherre. Carport 52 x 102 m med 45 grader vinklet side. Trapetz tag monteret på 10 stk. 10 x 10 cm stolper sat i stolpebærer og i bjælkesko på rem monteret delvist på mur. Lægter på spær 11 m tagrende 20 m inddækning. Ca. 10 m2 skur lavet af klinkebrædder med dør og vindue.

Bære dobbelt terrassedør (124 kg) + alm. dør (54 kg) fra gaden til skur. Tre trin ned. 30 meter ialt

2,000 kr

Virum

124 kg dobbelt terrassedør + alm hoveddør, 54 kg, skal bæres fra gaden til skur. Der er tre trin fra gaden til haven, hvor dørene efterfølgende kan køres på en møbelhund.

Hvad tilbyder skydeportreparatører

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Træporte er normalt lavet af forskellige typer træ, såsom fyr, eg eller mahogni. Valget af træ afhænger af portens formål, æstetik og holdbarhed. Træet kan behandles og males for at forbedre dets udseende og beskytte det mod vejrforhold og skader.

  • For at vedligeholde træporte anbefales det at rengøre dem regelmæssigt med en mild sæbeopløsning og en blød klud. Påfør derefter en træbeskyttelse eller træolie for at bevare træets naturlige udseende og beskytte det mod fugt og solskader. Undgå at bruge skrappe rengøringsmidler eller slibende materialer, da de kan beskadige træet. Kontroller også regelmæssigt for eventuelle skader eller revner og reparer dem hurtigt for at forhindre yderligere forringelse.

  • Der er flere forskellige stilarter inden for træporte, herunder klassiske, moderne, landlige og rustikke stilarter. Klassiske træporte har ofte detaljerede udskæringer og traditionelle designs, mens moderne træporte har en mere minimalistisk og strømlinet æstetik. Landlige træporte har ofte et mere rustikt og naturligt udseende, mens rustikke træporte har en grovere og mere ujævn overflade. Der er mange muligheder inden for træporte, der kan tilpasses individuelle præferencer og stilarter.

  • Der er flere fordele ved at vælge træporte frem for andre materialer. Træporte har en naturlig og æstetisk appel, der kan tilføje varme og charme til ethvert hjem. Træ er også et holdbart materiale, der kan modstå slid og ælde godt. Desuden kan træporte tilpasses og males i forskellige farver, hvilket giver mulighed for personlig stil og design. Endelig er træ et bæredygtigt og miljøvenligt valg, da det er et fornybart materiale.

  • For at sikre, at træporte passer til hjemmets indretning, kan man følge nogle enkle trin. Først bør man overveje den overordnede stil og farvepalet i hjemmet. Derefter kan man vælge en træsort og finish, der komplementerer indretningen. Det er også vigtigt at måle døråbningen korrekt og vælge en passende størrelse og stil af træport. Endelig kan man overveje at konsultere en indretningsarkitekt eller eksperter for at få råd og vejledning til at sikre, at træporten passer perfekt til hjemmet.

  • Prisklassen for træporte varierer afhængigt af flere faktorer. Generelt kan priserne variere fra et par tusinde kroner til flere titusinde kroner. Faktorer, der påvirker prisen, inkluderer træets kvalitet, størrelsen og designet af porten, eventuelle ekstra funktioner som låse eller vinduer, samt om porten er standard eller specialfremstillet. Det anbefales at kontakte forskellige leverandører for at få præcise priser baseret på individuelle behov og ønsker.