Varme og køling

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Vvs-teknikere til alle dine behov

Aircondition

Varmere

Kedler

Varmepumper

Central AC

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste VVS-teknikere

Opgaveejer for løst opgaver online

Kim P.

Næstved

5.0
(2)

Seneste Anmeldelse

"Tak for denne gang"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Super god mand, som man kan stole på.

Installering af varmtvandsbeholder

1,550,-

Gennemsnitslig anmeldelser af VVS-teknikere

Baseret på 2 Anmeldelser

5.00
2
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Vand på anlægget

København S

Hej. Jeg bor øverst i en villalejlighed med to lejligheder. I min lejlighed er der kun meget lidt varme i radiatorerne. Jeg tror det skyldes at der ikke er vand nok på anlægget i kælderen. Kan I give et tilbud på hvor meget det vil koste jer at ordne det? Hurtigst muligt.

Utæt fjernvarme

2,500 kr

Malling

Min lejer har en lækage i fjernvarme-rørene eller samlingerne, som vi ønsker udbedret. Der er ikke tale om akut vandudslip, men det drypper dog konstant. Vi har endnu ikke afklaret hvor utætheden sidder. Jeg er klar over det kan være svært at give tilbud på opgaven, og der vil efter aftale være mulighed at at komme forbi og se på arbejdets omfang. Jeg ønsker arbejdet udført inden for de næste par uger.

Etablering af nye VVS installationer i lejlighed - gulvvarme køkken og bad

Frederiksberg

Jeg er igang med at renovere hele min lejlighed på Frederiksberg hvor der skal etableres gulvvarme nyt køkken og bad. Hertil har jeg brug for en VVS'er der kan stå for denne del af fagentreprisen. Ring gerne for yderligere detaljer og beskrivelse (vand og kloak plan samt plantegninger mm) af opgaven. Opgaven skal igangsættes hurtigst muligt. Lejligheden står tom og nedrivningshold har tømt den.

Gulvvarme driller

Karup

Vi har igen problemer med gulvvarmen i vores nyere hus på Blålyngen som vi kun har boet i godt 3 måneder. Cirkulationspumpen kører alle shunt ventiler åbner som de skal men der kommer ingen varme i nogen af husets 10 varme kredse. Søger en vvs mand eller en som har forstand på gulvvarme og som har mulighed for at komme og fixe vores. Sker selvfølgelig her I weekenden og det er jo blevet rimelig koldt udenfor.. Hurtigst muligt

Af- og Montering a Vandhane

Online

jeg søger en VVS-montør med erfaring jeg skal have monteret et nyt vandhane i mit køkken og søger derfor en som kan udføre arbejde for mig. Snarest muligt

Etablering af nye VVS installationer i lejlighed - gulvvarme køkken og bad

Frederiksberg

Jeg er igang med at renovere hele min lejlighed på Frederiksberg hvor der skal etableres gulvvarme nyt køkken og bad. Hertil har jeg brug for en VVS'er der kan stå for denne del af fagentreprisen. Ring gerne for yderligere detaljer og beskrivelse (vand og kloak plan samt plantegninger mm) af opgaven. Opgaven skal igangsættes hurtigst muligt. Lejligheden står tom og nedrivningshold har tømt den.

Vvs arbejde asap

Kirke Hyllinge

Hej med jer Jeg har brug for en Vvs’er til lidt ting i mit nye hus 1. Fjernelse af 3 radiatorer 2. Gulvvarme skal tilkobles til vores jordvarmeanlæg 3. Montering af armatur til badekar og tilslutning af badekar Mvh Anja Asap hvis muligt

Søger en VVS til tilslutning af Amatur

Søborg

Søger en VVS til tilslutning af køkkenvask I glostrup Hurtigst muligt

Varmtvand beholder skal skiftes

250 kr

Randers NV

Vores gammel vandvarmer drypper og vil gerne skiftes til en ny. Vi søger en god hånværker, der kan tage opgaven.

Tilslutning af vandvarmer

Birkerød

Søger hjælp af en elektriker der kan tilslutte vores varmvarmer. Helst hurtigst muligt.

Diverse VVS opgaver

Bredsten

Installation af varme til hus samt vand til køkken og badeværesle og klargøring til jordvarme. Hurtigst muligt. Det kan laves både i dagtimer aften og weekend

Tilslutning af komfur

Virum

Jeg skal have sat strøm til komfuret her. For én der ved hvad han gør bør det være en smal sag! Hjælpen kan evt. foregå her - mangler først og fremmest hjælp til hvordan tilsutningen skal laves Hurtigst muligt

Tilslut ovn

840 kr

København S

Jeg har en indbygningsovn der skal tilsluttes i en kolonihave. Det er lidt trængt med pladsen og den skal tilsluttes sammen med en opvaskemaskine. Der er ikke et stik i, så skal tilsluttes med ledningerne.

Tilslutning til fjernvarme. Mit nuværende fyr skal afmonteres, og den nye fjernvarmeunit monteres.

1 kr

Hobro

Hobro varme er i gang med at grave, så skal der forventes tilkobling i juni / juli måned. Der skal laves indvendig del, hvor gasfyr skal udskiftes og fjernvarmeunit monteres. Fjernvarme vil placere stykket til højre af dør hul. Der skal trekkes et par synlige rør over dør og hen til hvor fyret er placeret.

Installation af el til komfur

950 kr

Aarhus C

Hej, jeg skal blot have installeret el til et nyt komfur. Skal være certificeret elektriker. Mvh Jeppe

Monteret og tilsluttet et gaskomfur

Frederiksberg

Jeg skal have tilsluttet/monteret et gaskomfur. Der er gas og der er ikke noget hvidevare i forvejen. Det er en ny tilslutning af gaskomfur.

Hvad tilbyder VVS-teknikere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Formålet med varme og køling er at regulere temperaturen i et rum eller en bygning for at skabe komfortable og optimale betingelser for mennesker og processer. Varme bruges til at opvarme rummet i koldere perioder, mens køling bruges til at nedkøle rummet i varmere perioder. Dette bidrager til at opretholde en behagelig temperatur, forbedre produktivitet og sikre opbevaring af fødevarer og medicin.

  • Der er flere metoder til at opnå varme og køling. Nogle almindelige metoder inkluderer brug af varmepumper, solvarme, elektriske varmeapparater, gasovne og brændeovne til opvarmning. Til køling kan man bruge airconditionanlæg, ventilatorer og naturlig ventilation. Valget af metode afhænger af behov, tilgængelighed og energieffektivitet.

  • Varme og køling påvirker Handyhands daglige liv på mange måder. Varme giver os komfort og mulighed for at opvarme Handyhands hjem og mad. Køling hjælper os med at holde os kølige om sommeren og opbevare madvarer friske. Begge spiller en vigtig rolle i Handyhands helbred og velvære, da de påvirker Handyhands kropstemperatur og søvnkvalitet. Desuden er varme og køling afgørende for industrier som fødevareproduktion, medicin og teknologi.

  • Når man vælger en varme- eller køleløsning, er der flere faktorer at overveje. Disse inkluderer energieffektivitet, omkostninger, størrelse og kapacitet, installation og vedligeholdelse, miljøpåvirkning og individuelle behov. Det er vigtigt at vurdere disse faktorer for at træffe den bedste beslutning for ens specifikke situation.

  • Der er flere måder at optimere energieffektiviteten ved varme og køling. Først og fremmest kan man isolere bygninger godt for at minimere varmetab. Brug af energieffektive varme- og kølesystemer samt termostater kan også hjælpe med at regulere temperaturen mere præcist. Yderligere kan man implementere smarte styringssystemer, der automatisk tilpasser sig behovet og reducerer energiforbruget. Endelig kan brugen af ​​vedvarende energikilder som sol- eller jordvarme bidrage til at reducere afhængigheden af ​​fossile brændstoffer.

  • De typiske omkostninger ved installation og vedligeholdelse af varme- og kølesystemer varierer afhængigt af flere faktorer, herunder systemets størrelse, kompleksitet og energieffektivitet. Generelt kan installationen af et varme- eller kølesystem koste mellem 20.000 og 100.000 kroner. Vedligeholdelsesomkostningerne kan variere, men typisk ligger de mellem 2.000 og 10.000 kroner årligt. Det er vigtigt at bemærke, at disse tal kun er estimater, og det anbefales altid at kontakte en professionel for at få en mere præcis vurdering baseret på dine specifikke behov.