Arkitekturfotograf

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Arkitekturfotografer til alle dine behov

Erhvervsarkitektur

Offentlig arkitektur

Stadioner

Historisk arkitektur

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste arkitekturfotografer

Opgaveejer for løst opgaver online

mario S.

København S

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

"Professionel og behagelig at arbejde med"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Professionel og behagelig at arbejde med

Afslappede portræt billeder, der ser ud til at være taget naturligt med venner.

750,-

Gennemsnitslig anmeldelser af arkitekturfotografer

Baseret på 1 Anmeldelser

5.00
1
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Arkitektur fotografering

2,000 kr

København K

Søger fotograf der er god til at fotografere arkitektur projekter. Vi har lavet en pavillon (ca 6m høj) der vi gerne vil få fotograferet fredag (muligt torsdag)

H.C. Andersens Boulevard 51 Kbh.

10,000 kr

København V

Jeg søger en amatør eller pensioneret fotograf der til fast pris kan tage foto af ca. 350 malerier og skulptur med den rigtige lys sætning, da de står i en kælder med dårlig lys. Billederne skal stå helt skarpe. Så der skal nok bruges noget udstyr.

Billeder under og efter vielse

1,500 kr

Aarhus C

Vi søger en fotograf i maks en time, da vi skal giftes på Aarhus rådhus kl. 12.15. Vi ønsker nogle naturlige billeder under selve vielsen, hvor der er ca. 20 gæster, et godt gruppebillede og et par gode parbilleder efterfølgende.

Fotografering ved en fødselsdagsfest

650 kr

Ruds Vedby

Vi holder 1-års fødselsdag for vores datter i selskabslokalerne i Birkegårdens Haver. Jeg har brug for en fotograf til at forevige festen, smilene, underholdningen og kærligheden. Jeg søger én som godt kan li at tage billeder med spejlrefleks-kamera, men behøver slet ikke at arbejde med fotografi professionelt. Billedbehandling efterfølgende er ikke nødvendigt. Det er ikke et krav at have et kamera, da jeg har et godt Canon som kan bruges. Festen starter kl 11, så jeg forestiller mig at opgaven vil være fra 10.45 - ca. 15.45.

Fotografering til konfirmation

2,000 kr

Slagelse

Vi skal bruge en fotograf der vil tage billeder efter kirken og i starten af festen af alle gæster. ca. fra kl 11 til kl 15

Søger fotograf til bryllup 19/8 - hele dagen/aftenen

5,000 kr

Lejre

Fotograf søges til vores bryllup. Fra klargøring eller vielse til brudevals. Vi forventer også redigering af udvalgte billeder. Afholdes i Roskilde. Nærmere aftales.

Prisforespørgsel - fotograf.

650 kr

Frederiksberg C

Fotograf i 3-4 timer. Bryllup og reception. Vi vil gerne undersøge, hvad det mon koster. Også gerne fotografelev eller selvlært.

Hvad tilbyder arkitekturfotografer

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Når du vælger at ansætte erfarne landskabsarkitekter i dit nærområde, kan du nyde godt af deres fleksibilitet og tilgængelighed. De vil kunne besøge dit sted på et tidspunkt, der passer bedst for dig, og du kan booke dem i forvejen eller med kort varsel, alt efter dine behov. Desuden vil du have mulighed for at opbygge en langsigtet relation med den samme person, hvis du har brug for deres ekspertise til fremtidige projekter eller forbedringer. Via Handyhand kan du nemt finde og kontakte dygtige landskabsarkitekter i dit område.

  • Forskellen mellem hardscaping og softscaping ligger i de materialer, der anvendes til at udføre arbejdet. Hardscaping indebærer brug af hårde og ikke-levende materialer, mens softscaping involverer mere blomster, træer, buske og endda muld eller jord. Begge typer af landscaping har til formål at skabe en smuk baghave i ethvert åbent rum og tilføje værdi til din ejendom.

  • Det er ikke altid nødvendigt at have værktøj eller udstyr klar, da du kan bede din Handyhand om at medbringe deres egne. Hvis du også har brug for forsyninger og byggematerialer, kan du instruere dem til at købe alt på vejen. Det er vigtigt at koordinere alle dine anmodninger ved booking, så din Handyhand kan forberede sig på forhånd.

  • Mindre installationer til små områder kan typisk gennemføres på et par timer og afsluttes normalt inden for samme dag. Hvis du har brug for Handyhands Handyhands til at udføre hardscaping-tjenester på større områder, kan det tage længere tid. I nogle tilfælde kan Handyhands Handyhands også være nødt til at besøge dit sted flere gange for at fuldføre opgaven. Det er derfor vigtigt at koordinere med dem for at få en bedre idé om, hvor lang tid din hardscaping-tjeneste vil tage.

  • Helt sikkert! Hos Handyhand tilbyder Handyhand også muligheden for at booke de bedst bedømte landskabsarkitekter og hardscape-designere i dit område. De kan hjælpe dig med at udvikle en konceptplan og et plantningsdesign til din for- eller baghave, og de har ekspertise i at vælge den mest passende type støttemur til dit rum og det bedste sted til din springvand eller vandfald. Derudover kan de skitsere de sikreste områder til dine underholdningsområder.

  • Gennem Handyhand har du mulighed for at booke en græsinstallationsservice, både med ægte og kunstigt græs, så du kan tilføje et naturligt touch til dit hjem. Handyhand kan også hjælpe med at niveauregulere ujævne overflader for at sikre effektiv vandafledning og vedligeholde udseendet af dit område. Og hvorfor ikke også booke en træflisningsservice for at skabe organisk muld? Ved at sprede træflis ud over din nye flade overflade kan du holde jorden sund og modstandsdygtig.

Hvorfor hyre en arkitekturfotograf med Handyhand?

Modig og meget kreativ er arkitekturfotografi en specialiseret type fotografi. Dette må ikke forveksles med tjenester leveret af virksomhedsfotografer eller ejendomsfotografer. Deres tjenester kan have ligheder med hensyn til emnet, men metoderne kan være meget forskellige. Kun en erfaren fotograf kan fange skønheden i en bygning ved hjælp af unikke vinkler og specielt udstyr - men du behøver ikke at lede langt for at finde en!


Handyhands vil spørge om jobbet, du bliver enige om prisen, laver optagelsen og betaler dem bagefter. Når du har aftalt prisen, kan du fortsætte med at planlægge optagelsen. Du kan frigive betalingen efter jobbet, og kun efter du er tilfreds med deres arbejde.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!