Bryllupsdekoratør

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Bryllupsdekorationer til alle dine behov

Vintage dekoration

Moderne dekorationer

Rustikke dekorationer

Havedekoration

Tropisk dekoration

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste bryllupsdekorationer

Opgaveejer for løst opgaver online

mario S.

København S

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

"Professionel og behagelig at arbejde med"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Professionel og behagelig at arbejde med

Afslappede portræt billeder, der ser ud til at være taget naturligt med venner.

750,-

Gennemsnitslig anmeldelser af bryllupsdekorationer

Baseret på 1 Anmeldelser

5.00
1
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Udsmykning af festlokale

2,000 kr

Køge

Hej, Jeg leder efter en dekoratør som har forstand på at udsmykke et festlokale. Vedkommende må gerne e selv have udstyr og kunne arbejde selvstændigt. Jeg skal holde fødselsdag og har ikke selv tid til at pynte op.

hjælp til pyntning af festlokale og rengøring efter festen

København

Hej vi har brug for hjælp til at pynte op - (borddækning puste balloner (finder en elpuster) samt andre ting. Søndag skal der pilles pynt ned og ryddes op og gøres rent. Festen foregår i festlokale på Amager. Bedste hilsner Bente ps - hvis du kun kan om søndagen til rengøring er det helt fint pyntning fredag den 12. august 2022 rengøring søndag den 14. august - har lokalet hele dagen/aftenen - så vi kan aftale et tidspunkt der passer dig.

Min far 60års fødselsdag Et moderne festlokale. Der Er service og jeg Sørg for pynt. Så du skal pynt

1,000 kr

Egå

Pyntet op en festlokale. Jeg søger for alt og din opgave at pynte op.

Hjælp til 30 års fødselsdagsfest

Middelfart

I forbindelse med min 30 års fødselsdagsfest søger jeg en hjælper. Festen bliver holdt i uformelle rammer i en spejderhytte nær Strib på Fyn. Jeg forventer ca. 60 gæster. Jeg søger hjælp til følgende opgaver: - Løbende oprydning - Fylde drikkevare i køleskab - Udskiftning af fadølsfustage - Klargøring af aftensmaden der består af pattegris leveret ude fra samt tilbehør - Evt borddækning - Afrydning af borde og fylde/tømme opvaskemaskine Lørdag d. 20 juli 2019 fra kl. 16.00 til 22.00

Medhjælper til fest

900 kr

Hvalsø

Da jeg netop har modtaget et afbud søger jeg : Hjælper til fest. Skænke velkomstdrink, Servere mad udefra. Rydde op lave kaffe osv, 14 personer fra kl12:30 ca 5 timer. Gerne en der har prøvet det før Dato: Skal udføres den: 1. jul. 2023

Koordinator til fødselsdagsfest

1,000 kr

København S

Jeg søger en koordinator til at styre aktiviteter/tidsplanen for indslag, musikplayliste, koordinering af natmad og servering af kage i tidsrummet kl. 17-02. Jeg har i forvejen et serveringspersonale, der står for mad under middagen, og regner med selv at pynte op på dagen.

Hjælp under firmafest

800 kr

Frederiksberg

Vi holder firmafest for 31 pers. i egne lokaler på Frederiksberg. Det er uformelt. Vi har bestilt en bartender og maden kommer udefra i opvarmet tilstand. Vi har brug for en person, der vil stå for køkkenet og rydde af efter retterne etc. Dvs. stå for buffet, drikkevarebuffet, rydde tallerkner af og dække op til dessert, rydde op når vi går (kl. 22.) samt forefaldende opgaver. Ingen rengøring.

Søger hjælp til min 30 års

Viby J

Jeg søger en til at hjælpe ved min 30 års fødselsdagsfest i Viby J d. 28/8 fra kl. 16.00-00.00. Festen bliver holdt i et lejet forsamlingshus. Der kommer 42 gæster som er en blanding af familie og venner. Jeg forestiller mig at opgaverne er at stille velkomstdrinks og snacks frem. Stille den leverede tag selv buffet og dessert frem. Stille drikkevarer frem i løbet af aftenen og lave kaffe. Rydde af efter spisning opvask og diverse småting. Jeg forventer at du kan tale dansk samt fremvise en negativ Coronatest eller være vaccineret mod Corona. Venlig hilsen Rasmus Opgaven skal udføres i Viby J d. 28/8 fra kl. 16.00-00.00.

Hjælp til fødselsdagsfest

Egå

Hej. Jeg søger 1-2 hjælpere til min fødselsdagsfest. Anretning af buffet afrydning opvask og kaffebrygning. Ingen bordservering. Lørdag 28/8-2021 kl. 11.30 - 18.00 cirka

Hjælp til fest.

Herlev

Jeg søger en person som kan hjælpe til min fødselsdagsfest den 20 August 2022 i Rødovre. Opgaven går ud på at servere velkomstdrink sørge for lidt snacks ( skære frugt og gulerødder mm) anrette cateringmaden evt andet let service arbejde. 4-5 timers arbejde fra kl.16.30/17 og frem. Der vil være cirka 35-40 gæster. Enkelt stående opgave. Den 20/08/2022 fra kl.16.30-17 af og frem en cirka 4-5 timer

Pyntet op til bryllup

5,000 kr

Svendborg

Vi skal have en simpelt, botanisk bryllup. Vi kører hvid og grønt tema. Svævende hvide balloner med lys i svævende ved bordene, søjler skal pyntes med grønt,

Bryllup dekoration

10,000 kr

Glamsbjerg

Vi ønsker et flot design til vores bryllup. Vi ville gerne at der var flot pyntet op både i lokaler, borde og blomster.

Bryllupskage

2,000 kr

Vestbjerg

Vi skal giftes. Og søger bryllupskage til 40 personer med regnbuetema

Bryllup dekoration

10,000 kr

Glamsbjerg

Vi ønsker et flot design til vores bryllup. Vi ville gerne at der var flot pyntet op både i lokaler, borde og blomster.

Brude make up og hår opsætning

2,000 kr

Høng

Hej jeg søger en der kan komme og sætte hår og make up til brylluppet

Hjælp til bryllup

8,000 kr

Skælskør

Søger en bryllupsplanlægger

Hvad tilbyder bryllupsdekorationer

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Relevante spørgsmål

  • Dronefotografer benytter sig af droner til at flyve over forskellige lokationer og optage videoer eller stillbilleder af forskellige begivenheder såsom bryllupper, ejendomme, byggepladser og attraktioner.

  • En professionel dronefotograf kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden, da billeder taget fra fugleperspektiv stadig er en relativt ny og spændende teknologi for de fleste mennesker. Luftfotografering giver også mulighed for at fange et bredere synspunkt, hvilket er ideelt til at fotografere store landskaber, begivenheder og menneskemængder.

  • Luftfotograferes kompetencer omfatter evnen til at pilotere droner, vedligeholde droner, tage fotografier og optage videoer samt redigere disse.

  • Ja, de fleste love regulerer flyvninger ved at begrænse afstand og steder, og det er også ulovligt at flyve over eller tæt på mennesker. Din fotograf vil være opmærksom på lokale love og sikre sig, at de opererer deres drone inden for lovens rammer.

  • Prisen for luft- og dronefotografering afhænger typisk af de nødvendige tjenester. Det kan variere afhængigt af den ønskede type fotos, placeringen, niveauet af redigering og den samlede tid, der bruges på stedet. Din fotograf kan derfor opkræve mere eller mindre, alt efter hvad der er nødvendigt for at opfylde dine behov.

Hvorfor hyre en bryllupsdekoration med Handyhand?

Din bryllupsdag er den dag, du og din partner har drømt om. Men for at få det til at ske i overensstemmelse med jeres vision, kan I måske få brug for en professionel bryllupsdekoratør med kort varsel. Men fortvivl ikke - Handyhand kan matche jer med jeres nærmeste bryllupsdekoratører!


Handyhands kan hjælpe dig med at designe og planlægge receptionen og også finde materialer til dit temabryllup. Der er kun én ting, du skal gøre: lægge din opgave op på vores platform. Og når du gør det, vil du få dusinvis af tilbud fra professionelle inden for bryllupsdekoration. For at finde den, der passer til dine behov, kan du nemt læse anmeldelser fra andre nygifte.


Planlægning, oprettelse og opsætning af dine bryllupsdekorationer behøver ikke at være kompliceret, overvældende og dyrt. Du kan finde en Handyhand, der leverer kvalitetsservice, men hvis pris passer til dit budget. Takket være Handyhand kan dit drømmebryllup være lige inden for rækkevidde med bare et enkelt klik!

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!