Hvad koster catering?

Få et overblik over priserne på catering og hvad du kan forvente at betale
+150.000 kunder

Find en Catering

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster catering?

Catering koster typisk mellem 3700 og 22.000 DKK, afhængigt af størrelsen af begivenheden og hvad cateringen indebærer. Prisen kan variere baseret på faktorer som booking i højsæsoner, tilbehør fra cateringfirmaet og arbejdsomkostninger. Prisen afhænger også af antallet af gæster, med gennemsnitspriser mellem 4.000 DKK for 0-20 personer og op til 21.850 DKK for 91-100 personer. Der er også forskellige omkostninger forbundet med typen af catering, som buffet, virksomhedsbegivenheder eller mindre uformelle fester.Gratis AI Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et onlineestimat ud fra de bedst bedømte udbydere, på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

At vælge catering til din festlige begivenhed, kan både være en stor hjælp og være med til at skabe en mindeværdig oplevelse, du kan tænke tilbage på med glæde. Udover at minimere din to-do-liste kan professionelle cateringfirmaer også sørge for at du kan slappe af og nyde din fest uden at skulle tænke på servering og afrydning. 

En catering virksomhed, kan stå for mad til bryllupsfester eller receptioner, dimissioner, fødselsdage, babyshowers og firmabegivenheder mm.  Priserne for at booke catering svinger fra 3.700 til 22.000 kr. afhængigt af begivenhedens størrelse og hvad cateringen indebærer. 

Lad os se på hvilke forskellige muligheder der er for catering.   

Catering muligheder

mad

Der er flere muligheder af catering, når du skal vælge hvad, der passer til din fest. Der er noget for enhver smag, uanset om du skal holde en formel eller mere uformel begivenhed.

Buffet

Buffet er ofte et populært valg til mange forskellige fester. Et firma kan enten aflevere mad til en buffet, hvor man som kunde selv kan servere maden eller man kan vælge at cateringfirmaet skal stille personale til rådighed, som serverer og rydder af.   

Begivenheder for virksomheder

Priser for catering til virksomhedsbegivenheder varierer alt efter hvor meget service der er brug for. Firmaer kan både hjælpe dig med at levere mad og stå for at arrangere et måltid og skræddersy en menu, der passer perfekt til en virksomhedsfest.

Stationer med mad

Til mere uformelle fester, såsom dimissionsfester eller mindre sammenkomster, kan man booke små mad stationer med snacks. Det kan være alt fra forskellige små apetizers til tapas og små nordiske retter.   

Gennemsnitlige priser for catering

Når det gælder catering, er priserne varierende. Her er en oversigt over gennemsnitlige priser på catering.

Antal personerPris (DKK)
0-20 personer4.000 kr.
21-30 personer7.150 kr.
31-40 personer9.250 kr.
41-50 personer11.340 kr.
51-60 personer13.400 kr.
61-70 personer15.600 kr.
71-80 personer17.700 kr.
81-90 personer19.800 kr.
91-100 personer21.850 kr.

Andre omkostningsfaktorer

Udover hvor mange personer der er tale om er der også andre ting, der spiller ind på prisen, når du booker catering til din fest.

  • Tidspunkt for booking
  • Tilbehør
  • Arbejdsomkostninger

Når det kommer til tidspunktet af booking af catering til din fest, koster det ofte mere at booke i højsæsoner og til nytårsaften.

Skal cateringfirmaet stille forskellige ting til rådighed, såsom stole, borde, pynt, due, og serveringsbakker bliver prisen også højere. Det gælder også hvis firmaet skal bruge meget tid på forberedelse, såsom at handle ind, forberede maden og sætte pynt op.   

Skulle du stå og mangle nogen til at servere til din fest kan du booke catering via handyhand og få professionelle til at sørge for mad til din fest. 

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Catering