Vejledende priser
2,400 - 4,500 kr
2,400 - 4,500 kr
Find en Kok
Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført
En privat kok koster 450 DKK i timen, med et minimum på 3000 DKK, eller 4500 DKK hvis du ansætter to kokke. Prisen inkluderer servering, oprydning, rengøring af køkkenet og andre aspekter ved måltidet. Prisen kan variere afhængigt af middagstype, antal gæster, madoplevelse, sæson og geografisk placering.
Beskriv din opgave og modtag et onlineestimat ud fra de bedst bedømte udbydere, på under 10 sekunder
Baseret på 150k+ opgaver
Bruger AI til at udregne pris
Matcher med rigtige opgaver
Er du træt af at få maden leveret til døren, så har vi en løsning til det: Hvorfor ikke leje en personlig kok til at forberede dine måltider, det betaler sig især til en større begivenhed f.eks. til en bryllupsfest.
Det godt nok et vovet koncept men det tidsbesparende, og er ikke så dyrt som man tror. Prisen for en personlig kok kan variere alt efter hvilken slags middag du ønsker. 450 kr. i timen (min. 3.000 kr.) eller 2 kokke for 4.500 kr., kan det koste. Prisen udgør servering, afrydning, et rent køkken og resten ifm. middagen, hvilket giver dig plads til at være den professionelle vært eller værtinde du ønsker at præsenteres som samt overskud til gæsterne.
Vi kan hjælpe dig med at slippe for al besværet ved at du hyre en privat kok hos os i Handyhand. Bliv medlem og gør det allerede idag!
I guiden nedenfor vil vi diskutere, hvad prisen er for at have en privat kok og sørger for at du får det dine penge er værd!
I tabellen nedenfor har vi samlet priserne fra artiklen for nem og overskuelig sammenligning. Tabellen viser, hvad det vil koste dig at hyre en personlig kok til din næste begivenhed. Alle priserne inkluderer servering, oprydning, et rent køkken og alle andre aspekter af middagen.
Type af middag | Pris (DKK) |
---|---|
Personlig kok pr. time (minimum) | 450 kr./timen (min. 3.000 kr.) |
To kokke | 4.500 kr. |
Klassisk middag (pr. kuvert) | 325 kr. |
Gourmetmiddag (total) | 2.400 kr. |
Som det fremgår af tabellen, varierer prisen alt efter typen af middag og antallet af kokke, du ønsker at hyre. Så uanset om du ønsker en simpel klassisk middag eller en mere avanceret gourmetmiddag, har du mulighed for at finde den løsning, der passer bedst til dit budget og dine behov.
Du undrer dig sikkert over hvorfor man foretrækker at hyre en privat kok fremfor spise ude eller stå for al maden selv. Her er 5 simple grunde:
Nu forstår du hvorfor det bedre at hyre en privat kok, sætter vi dig ind i dets omkostningsfaktorer. Det hjælper dig dig på vej ift. hvilken type fest eller begivenhed du skal planlægge, samt får den rette person til at udfører arbejdet.
Kender man menuen i forvejen, kan det hjælpe dig med vurdere omkostningerne ved at hyre en privat kok. Generelt er en familiegrill billigere end gourmet måltider eller Michelin-kaliber tilmed. Som regel kræver gourmetmåltider og Michelin-spisning også langt mere forberedelse end ligetil grillfest. Din dessert kan dog kræve du hyre en bager.
Madoplevelsen har selvfølgelig også den helt store betydning. Foretrækker du en formel middag der serveres med gæsterne siddende til bords eller en buffet? Du kan have brug for mere hjælp, en tjener eller en bartender, eller måske et fuldkomment catering hold for at opnå den ønskede oplevelse.
Naturligvis har antallet af deltagere en stor betydning for omkostningerne, og giver kokken et overblik over hvor meget mad der skal forberedes til begivenheden.
Enkelte retter er velegnede til bestemte årstider. Blandt andet nyder folk mest spanske måltider med afslappede sammenkomst om sommeren, hvor indendørs selskaber med varme desserter klædes passer bedst om vinteren.
En masse råvarer og ingredienser afhænger af byens markedspriser i sammenhæng med det kokken har til rådighed ved indkøb af disse.
Med alt taget i betragtning bør du være opmærksom på at majoriteten af private kokke tilbyder middage i forskellige kvaliteter, fremført nedenfor:
Ved bestilling af en klassisk middag sørger du for dine gæster får en middag med sanselige madoplevelser. Der kan både bestilles sæsonbaseret menuer eller klassiske buffeter. Julefrokosten kan bl.a. bestilles til en pris på 325 kr. pr. kuvert.
En gourmet middag kan koste 2.400 kr., for et catering hold der sørger for give dig en kulinarisk oplevelse i højeste klasse og tilbereder middagen kunsterisk og med fejlfri teknik. Menuen er en 3-4 retters menu, hvilket typisk serveres anrettet af personalet.
Book en privat kok nu!
Du er nu vejledt i det basale og nu klar til din næste perfekte fest med din private kok. Du får her tips til hvordan du udfylder din opgave betegnelse på Handyhand: