Vejledende priser
2.000 - 2.500 kr.

Denne prisguide om servering, anretning og afrydning for selskaber på 18 personer præsenterer faktiske tilbud fra Handyhand-platformen. Få indsigt i omkostninger og værdifulde tips til dit næste arrangement.
2.000 - 2.500 kr.
Hjælp til Catering
Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført
Her er et eksempel på en rigtig opgave, der blev løst på Handyhand, Servering, anretning, afrydning selskab på 18 personer.. Dette er en god måde at få en idé om, hvad andre har betalt for en lignende opgave.
Søger 2 personer til anretning og servering af catering mad, lave kaffe og afrydning. Til selskab på ca. 18 personer Den 10. Juni fra ca. kl 16 til 23. Velkomstdrinks serveres kl. 17.30
Vi søger to engagerede og professionelle personer til anretning og servering af cateringmad til et selskab med cirka 18 deltagere. Ifølge data fra Handyhands er der forskellige prisniveauer, som kan give en idé om, hvad man kan forvente i forhold til kvalitet og service.
| Prisniveau | Pris | Dette får du |
|---|---|---|
| Lav | 2.000 kr | Grundlæggende anretning og servering med fokus på effektivitet. |
| Mellem | 2.250 kr | God anretning og servering med opmærksomhed på detaljerne. |
| Høj | 2.500 kr | Professionel anretning og servering med enestående service. |
Kvalitet: Dette niveau tilbyder en grundlæggende service, hvor fokus er på at få opgaven udført effektivt.
Kvalitet: Dette niveau inkluderer en mere detaljeret tilgang til både anretning og servering, hvilket giver en bedre oplevelse for gæsterne.
Kvalitet: Dette niveau repræsenterer den højeste standard for service, hvor gæsternes oplevelse er i fokus.
Beskriv din opgave og modtag et onlineestimat ud fra de bedst bedømte udbydere, på under 1 minut
Baseret på 300k+ opgaver
Bruger AI til at udregne pris
Matcher med rigtige opgaver
Når du skal hyre hjælp til servering, anretning og afrydning til et selskab med 18 personer, er det vigtigt at vælge de rette faggrupper. Typisk vil du se på cateringfirmaer, professionelle serveringsmedarbejdere eller eventplanlæggere, der har erfaring med at håndtere selskaber.
For at finde kvalificerede fagfolk til dit arrangement, kan du besøge service side på Handyhand.
Ja, det er muligt at lave opgaven selv, men det kræver god planlægning og tid. Udfordringer inkluderer at sikre tilstrækkelig plads og organisere tidsplanen for servering og afrydning.
Det tager typisk mellem 4-6 timer at anrette, servere og afrydde for 18 personer. Tiden kan variere afhængigt af menuens kompleksitet og antallet af retter.
Sørg for at have et klart layout for bordopstilling og adgang til strøm, hvis det er nødvendigt. Ryd op og sørg for, at der er tilstrækkeligt med plads til serviceudbyderens udstyr.