Kaffecatering

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Kaffe Caterere til alle dine behov

Kaffebar catering i nærheden af dig

Kaffevogn catering

Personlig kaffe-catering

Komplette kaffepakker

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Køkkenhjælp til konfirmation

1,000 kr

København S

Sætte leveret catering-mad frem til buffet - rydde service, glas og bestik løbende - fylde og tømme opvaskemaskine løbende - lave kaffe og stille kopper og service og desserter frem. Opgaven forventes at foregå fra kl. 16.30 til 20.30.

Servering og afrydning

1,600 kr

Kongens Lyngby

Søger 2 friske og smilende personer som bedes stå for anretning af buffet som er bestilt udefra. Det kan betyde opvamrning og nem tilberedning af mad inden servering. Derudover skal der sørges for at drikkevarer er sat frem og løbende fyldt op på bordene/drinksbordet. Der skal sørge for løbende afrydning og oprydning. Arbejdsopgaven vil primært være i og omkring spisningen/buffetanretningen samt den efterfølgende afrydning/oprydning i køkken. Udførelse af opgaven vil være i tidsrummet ca. kl. 12:30 - 17:30. Gæsterne (selskab på 30 stk. ankommer kl. 13:00), hvor der er planlagt velkomstdrinks og efterfølgende frokostbuffet.

Serveringspersonale til bryllup

1,000 kr

Skælskør

Jeg skal bruge noget serverings personale til vores store dag, du skal sætte maden op på fade, og tage folks tomme tallerkener ud når de er færdige. Så skal der også laves kaffe i løbet af dagen, og gøres kage bord klar. Det vil så også siges at du/i skal tage opvasken i løbet af dagen. Vi har dækket bordere op på forhånd så det skal i ikke være bekymret for :) Det eneste krav der er, er at du/i skal have en hvid skjorte på og sorte bukser. Har du/i evt flere sprøgsmål så kontakt mig gerne!

Servering til konfirmation

Køge

Maden bliver bestilt udefra og skal tages imod men skal skæres for og serveres når gæsterne kommer til menuen en efter en. Opgaver vil være at sørge for af rydning sørge for at servicet bliver vasket af (i opvaskemaskine) og sætte på plads dække kaffebord samt lave kaffe udskære kage. Sørge for at der er vin/øl og vand på bordene men det skal ikke serveres. 1 maj 2021 hvis restriktionerne tillader det

Hente diverse til en mindessammenkomst, dække op, servere, rydde op

2,000 kr

Bjerringbro

Hente opdækningsservice, kaffe og kaffebrød, som alt er bestilt forud, dække borde til 30-45 gæster ved en mindessammenkomst i et Kirkecenter, servere kaffe mm, samt rydde op, støvsuge, samt levere opdækningsservice tilbage

Servering til frokost og kaffe

Skibby

Søger 2 personer som vil servere velkomstdrink fylde op på buffet bord rydde af efter frokost ordne opvasken gøre klar til kaffe og kage på buffet bord og rydde af efter kaffen. Fylde op med vand vin og kolde drikkevarer. Vi bliver ca 60 personer og har grill catering der står for al maden. Det er i selskabslokale med velfungerende køkken med opvaskemaskine mm. Håber at høre fra jer : ) Søndag d. 21/8 kl. Ca 11.30 til 18.00

Køkkenassistance til at lave velkomstdrink, sætte på buffet, rydde af buffet, sørge drikke og kaffe

1,200 kr

Værløse

Hjælp i køkken med at lave velkomstdrink, sætte på buffetbord, sørge for opfyldning og afrydning under hovedret og dessert, sørge for at der er drikkevarer på bordene og lave kaffe til desserten og løbende oprydning i køkkenet.

Klargøring af buffet cirka 40 pers, afrydning og fylden i opvasker, kaffebrygning og stillen frem

4,000 kr

Malling

Mad, der kommer ude fra skal lunes og anrettes på buffet. Oprydning efter spisning til stor opvaskemaskine. Kaffebrygning og anretning af kaffebuffet.

Hjælp til servering og opvask til barnedåb

Aalborg

Søger 1 stk erfarende og stabil kvinde/mand til servering til barnedåb. Opgaver du skal kunne besidde dig til arrangementet: - opvask (industriopvaskemaskine) - sætte mad frem på buffe bord (2-3 retter under festen) maden er lavet og anrettet på fade m.m - afryde tallerkner efter hver enkel ret og vaske op. - holde orden i køkkenet (aftørring af borde holde hygiejne med maden) - lave kaffe/the Evt. Fremstilling af sodavand vin og øl under festen. Jeg påtænker arbejdstiden vil være ca. 5 timer. Løn: 130 kr i timen. Finder sted i privat festlokale i vejgaard/Aalborg søndag d. 19 juni fra kl. 11. Adresse fåes ved ansættelse.

Fødselsdagsfest

1,500 kr

Albertslund

Der skal bruges en person som håndtere buffet, opvask og kaffe. Vedkommende skal være på plads 16:30 og stå for opvarmning af tilbehør samt opsætning af maden på et bord på en overdækket terrasse.(grill af kød mv står gæsterne selv for) Der skal videre afdækkes efter middagen, og skylles af/ryddes samt laves kaffe./te. Umiddelbart tager opgaven 4-5 timer.

Hvad tilbyder kaffe caterere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Relevante spørgsmål

  • Betalingsvilkårene og -betingelserne fastsat af Handyhand kan variere, men de kan normalt forhandles. Nogle kaffecateringvirksomheder kan kræve en forudbetaling, mens andre kan være mere fleksible med betalingsbetingelserne. Det er altid bedst at diskutere betalingsdetaljer med din Handyhand for at sikre, at du er klar over betingelserne. Du kan også fastsætte betingelser, der passer til dine specifikke behov.

  • Betingelserne for forudbetaling afhænger af Handyhand, og det kan variere fra eventleverandør til eventleverandør. Nogle leverandører kræver en vis procentdel af den fulde betaling for at påbegynde arbejdet, hvilket kan inkludere sikring af forsyninger og andre forbrugsvarer som kaffe og kopper, hvor en del af budgettet skal bruges. Det er vigtigt at diskutere disse detaljer med din Handyhand for at sikre, at du er helt klar over betingelserne.

  • Specialkaffe er en betegnelse for kaffe af en højere kvalitet end den, du normalt er vant til. Disse kaffer bliver klassificeret som specialkaffe ved hjælp af objektive scoringstandarder og er typisk værd at betale ekstra for. Nogle kaffebryggere tilbyder endda disse kaffer uden sukker, da de mener, at specialkaffens smag bedst nydes alene. Hvis dette er mere din stil, bør du angive denne præference i din bestilling.

  • Kaffeblandinger er en kombination af kaffebønner fra forskellige kilder, som kan spores til en enkelt oprindelse, der kan variere fra en region til en specifik gård. Blandinger er designet til at fremhæve de positive egenskaber ved enkelt oprindelser, mens de mindre behagelige træk skjules. Derudover er blandinger ofte mere økonomiske end enkelt oprindelser.

  • Det er muligt, at nogle Handyhands kan klare opgaven, især dem der også nyder at eksperimentere med drinks og have det sjovt med det. Det er dog vigtigt at bemærke, at visse specialdrinks kan tage længere tid at lave og kan være dyrere, hvilket betyder, at der vil være ekstra materiale og arbejde involveret. Dette bør afspejles i din opslag, så Handyhands er klar over, hvad der forventes af dem. Det kan også være en god idé at specificere, at dit budget er fleksibelt for at imødekomme disse specialanmodninger.

  • Hvis du er på udkig efter kaffe eller kaffebønner, kan du normalt finde dem til salg i en Handyhand-butik eller café. Mobile kaffecateringvogne er typisk drevet af caféer, der ønsker at udvide deres cateringmuligheder. Hvis du ønsker mere information om disse muligheder, kan du spørge din Handyhand. Der er endda en chance for, at du kan finde en fast café eller nye kaffebønner, når du booker en kaffecaterer.