App design
Website design
Product design
UX og usability
Enhver design opgave
Op til 70% billigere end traditionelle udbydere
Ingen opgave for lille eller stor
Automatisk gratis forsikring
Sikker kontantløs betaling
Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger
Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag
1
Beskriv din opgave
2
Modtag bud
3
Få løst din opgave
Møbelsamling
Hjælp med at samle Ikea klædeskab
Maler
Klargøring af lejlighed til flyttesyn
Flyttehjælp
Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København
Havearbejde
Beskæring af 4 større træer
IT support
Geninstallering af windows + programmer
Elektriker
Installation af Sonos musikanlæg i hus
Rengøring
Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)
Flyttehjælp
Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København
Elektriker
Opsætning af lamper i stue og soveværelse
Catering
3-retters menu til 14 mennesker
UI design inkluderer typisk brugerfladen, altså det man ser og interagerer med på sin computer, mobil eller hvilket digitalt produkt det måtte være. Det er dog ikke kun selve brugerfladen, der er med til at gøre et godt UI design, men også den måde hvorpå man navigerer rundt i produktet. Det vil sige, at det er vigtigt at have en overskuelig struktur, så man let kan finde rundt i produktet - uanset om det er et website eller en app. Derudover skal der også være plads til personlighed i UI designet, så man ikke føler sig helt anonym når man bruger produktet. Endelig skal der også tages højde for de forskellige devices, som brugerne anvender - herunder skærmstørrelse og operativsystem.
Når man skal have lavet et website, så er det vigtigt at have en plan for, hvordan websitet skal se ud. Dette kan man gøre på flere måder, men det er typisk en god idé at starte med at finde inspiration til, hvordan man gerne vil have sit website til at se ud. Dette kan man gøre ved at kigge på andres websites eller ved at finde inspiration i andre designsamlinger. Når man har fundet inspiration, så er det vigtigt at have en idé om, hvilken funktion sit website skal have. Skal det være et simpelt CV-site eller et blog? Eller skal det være mere avanceret og indeholde flere funktioner? Når man har styr på disse ting, så er det tid til at begynde på selve designet af websitet. Her kan man enten vælge at lave sit eget design eller bruge et af de mange templates, der findes online. Hvis man ikke føler sig helt tryg ved at lave sit eget design, så er templates ofte en god idé - især hvis man ikke har meget erfaring med webdesign. Templates giver ofte mulighed for nemmere og hurtigere at komme i gang med sit website og samtidig få et professionelt udseende.
Design af produkter handler om at skabe funktionelle, bæredygtige og æstetiske løsninger til mennesker. Det er et bredt fagområde, der dækker over mange forskellige aspekter af produktudvikling, herunder idégenerering, konceptudvikling, teknisk udvikling, produktanalyse og -test...Designere arbejder med alt fra små personlige genstande såsom tasker og ure til store industrielle maskiner. Deres arbejde kan have stor indflydelse på menneskers liv og på samfundet som helhed...For at blive designer skal man have en relevant uddannelse. Der findes flere forskellige designuddannelser i Danmark, både på bachelor- og kandidatniveau.
UX står for User Experience, og det er den oplevelse brugeren har med et produkt. Dette kan være alt lige fra hjemmesider, apps, webshops eller andet. UX handler om at skabe en god brugeroplevelse, så brugeren får det bedst mulige ud af produktet. Dette kan man gøre på flere måder, og det kommer an på produktet hvilke metoder der vil fungerer bedst. Nogle af de ting man kan overveje når man arbejder med UX er: .- Hvordan brugerne interagerer med produktet? .- Hvordan finder brugerne rundt i produktet? .- Er der nogen funktioner som er unødvendige eller forvirrende? .- Kan brugerne nemt finde de informationer de leder efter? .- Er der nogen steder i produktet som er svære at finde ud af? .Det er altså vigtigt at have fokus på brugernes oplevelse, når man arbejder med et produkt - især hvis man gerne vil have at flere skal bruge det. Man kan teste sit produkt på forskellige måder for at se om det fungerer optimalt. En af disse metoder er A/B testing, hvor man laver to versioner af et produkt og sammenligner dem for at se hvilken der fungerer bedst. På den måde kan man sikre sig at ens produkt bliver så godt som muligt.
Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave
Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund
Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.
UI design er et vidt begreb, og derfor kan det være svært at sige præcist hvad det koster. Det afhænger nemlig af mange forskellige faktorer, som kan have indflydelse på prisen. Eksempelvis hvor stort et projekt det drejer sig om, og hvor mange personer der skal arbejde på projektet. Derudover kan det også have betydning for prisen, hvilken type software der skal bruges til at lave UI'en. Endelig kan det også have en indflydelse på prisen, hvor meget research der skal laves i forhold til brugerne, og hvor meget tid der skal bruges på at teste UI'en. Alt i alt er det altså svært at sige noget generelt om, hvad UI design koster - men typisk vil et mindre projekt ligge mellem 10-15.000 kroner, mens et større projekt kan ligge mellem 50-100.000 kroner eller mere.
Når man skal have lavet UI design til sin hjemmeside, app eller andet, så er det vigtigt at man er bevidst om, hvad der virker for brugerne, og hvad der ikke gør. Dette kan man undersøge ved at se på andre hjemmesider eller apps, som man mener fungerer godt, og tage inspiration fra dem. Det er dog ikke nok bare at kopiere dem, da det ofte vil virke rodet og uoverskueligt for brugerne. Derfor skal man finde en balance mellem at have et overskueligt design, som brugerne let kan finde rundt i, samtidig med at der er plads til personlighed og egne idéer. Når det kommer til farverne på siden eller appen, så er det vigtigt ikke at bruge for mange forskellige farver - dette kan nemlig gøre siden eller appen rodet og uoverskuelig. I stedet skal man overveje at bruge 1-2 dominerende farver, som går igen i hele designet. På den måde bliver siden mere harmonisk og elegant.
UI design tager typisk mellem 2-4 uger, afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af projektet.