Hvad koster det at designe din hjemmeside?

Få et overblik over priserne på webdesign og hvad du kan forvente at betale for at få din hjemmeside op at køre
+150.000 kunder

Find en digital design

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad koster det at designe din hjemmeside?

At designe en hjemmeside koster typisk mellem 15.000 til 50.000 kroner, afhængig af designets kompleksitet. Prisen for at designe en hjemmeside kan variere afhængigt af hosting, CMS, SEO og ekstra funktioner. Disse er indledende omkostninger, der skal tages i betragtning ved budgetplanlægning.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Det er nødvendigt at være med online nu om dage. De sociale medier er klare beviser på at vi utvivlsomt kan trives i sådan et forum, men der findes andre metoder at gøre sig klog på. Nemlig gennem en hjemmeside!

Hvis du er blandt de enkeltpersoner der har købt et .dk domæne, er det kun dit første skridt. Nøglen til succes gennem din hjemmeside er ved at skabe iøjnefaldende designs og tilbyde en nem brugeroplevelse. Har du brug for assistance til det, vil vores bedste bud være at ansætte en website designer.

Før omkostningerne beregnes skal du vide, at de gennemsnitlige omkostninger  for en webdesigner afhænger af kompleksiteten af designet du ønsker kan startprisen ligge mellem 15.000 - 50.000 kroner. Vi har sammensat dig en prisoversigt for dig, for du nemmere kan følge med i omkostningerne for det.

Hvilke forhold påvirker omkostningerne for en webdesigner?

Skitse til hjemmeside design

Hosting

Du skal begynde med at plante din hjemmeside på fast grund, det kalder man hosting. Det prisen for eksistere på internettet. Det er op til hosting serveren om der skal afskrives månedligt eller årligt. Det er muligt at vælge mellem delt eller dedikeret hosting. Delt hosting betyder at kun en server, hoster en række forskellige hjemmesider, hvilke fordeler gebyret ud blandt delte værter, som derfor gør den omkostning venlig. En anden mulighed er en dedikeret hosting, kun er forbeholdt til dit brug.

Design

Her er der ikke kun tale om et veludviklet og fysisk design af din hjemmeside, men også nem navigation for brugerne. Succesfulde hjemmesider får deres klik ved at eje et responsivt design. Det indebære måden hjemmesiden tilpasser sig til både desktop og mobil, det skal være nemt for brugere der tilgår sig mere via deres mobiltelefoner frem for bærbare. Mobilvenlige designs bør være en prioritet, men justeringer hertil bære sine egne omkostninger, og skal medberegnes.

Content management system (CMS)

Et frisk indholdsstyringssystem, få du så brug for eftersom et betalt domæne ikke vil garantere dig en side at designe og opbygge content på. Der henvises altså til den software der bruges til at oprette dit web content. En CMS-Pakke koster almindeligvis mellem 6000 - 30.000 kroner, endnu engang alt efter kompleksiteten.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Hjemmesiden er nu oppe at køre! Der kan dog ikke forventes trafik med det samme. Du bør investere i en optimal en markedsførings tjeneste kaldet søgemaskineoptimering. Tjenesten kan optimere din hjemmeside gennem almindeligt anvendte søgeord, hvor man ville kunne forvente at betale en SEO konsulent 750 - 1.125 kr.

Tilføjelser

Eksperterne foretrækker at have alt klar, på den anden side af lanceringen af din hjemmeside. Derfor kan tilføjelser være del af “pænt-at-have” funktioner, blandt andet en abonnementstjeneste til e mail-nyhedsbreve, indhold skrivning, med mere. Nogle tilføjelser kan opnås gratis men for et professionelt udtryk betaler man for det. Tjek derfor op med programmet du har.

Hjemmeside typer, og deres design omkostninger

Hjemmeside designet afhænger af det du prioritere eller har behov for. De gennemsnitlige hjemmesidedesign omkostninger, kan først vurderes når visse forhold er medregnet. Du får dog her en gennemsnitlig hjemmeside designs prisliste, du kan vurdere ud fra:

Hjemmesidedesign typeBeskrivelseGns. omkostninger
Hjemmeside design til små virksomhederRefereres her til hjemmesider, der almindeligvis anvendes af små virksomheder, inklusiv en udvikler.15.000 - 35.000 kr.
E-handels hjemmesideHer hentydes til hjemmesider, der understøtter onlinekøb.20.000 - 35.000 kr.
Basis hjemmeside designUdført af hjemmeside brugeren, og evt. supplerende hjælp fra en hjemmeside designer.Op til 8.000 kr.
Omfangsrigt hjemmeside designDenne refereres til hjemmesider, oprettet af raffinerede virksomheder med ønske om vækst.80.000 kr. og opefter

Hyr en webdesigner idag og spar dig selv for større udfordringer end du allerede har. En webdesigner ville samtidigt være en tidsbesparende ansat sørge for hurtigere vækst i virksomheden.

Spørgsmål og svar

  • Det tager gennemsnitligt minimum 14 uger, at designe og udvikle en hjemmeside, hvor der inkluderes grundigt design, markedsundersøgelser osv.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en digital design