Familie fotograf

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Familiefotografer til alle dine behov

Familie fotograf

Erfarende fotografer

Billige fotografer

Projekt hyring

Alle familie fotograf behov

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste familiefotografer

Opgaveejer for løst opgaver online

mario S.

København S

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

"Professionel og behagelig at arbejde med"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Professionel og behagelig at arbejde med

Afslappede portræt billeder, der ser ud til at være taget naturligt med venner.

750,-

Gennemsnitslig anmeldelser af familiefotografer

Baseret på 1 Anmeldelser

5.00
1
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Fotograf

500 kr

Aalborg

Hej Vi søger en fotograf til at tage nogle familiebilleder. Vi er en familie på 4.

Fotograf

500 kr

Aalborg

Hej Vi søger en fotograf til at tage nogle familiebilleder. Vi er en familie på 4.

Familiefotos udendørs

1,500 kr

Vejle

Vi er en familie på 10 voksne og 5 børn, som gerne vil have tager 7-10 fotos af os i samlet flok. Billederne skal tages ude, og du må gerne være amatør eller nybegynder, da budgettet ikke er så stort.

Fotografering ved en fødselsdagsfest

650 kr

Ruds Vedby

Vi holder 1-års fødselsdag for vores datter i selskabslokalerne i Birkegårdens Haver. Jeg har brug for en fotograf til at forevige festen, smilene, underholdningen og kærligheden. Jeg søger én som godt kan li at tage billeder med spejlrefleks-kamera, men behøver slet ikke at arbejde med fotografi professionelt. Billedbehandling efterfølgende er ikke nødvendigt. Det er ikke et krav at have et kamera, da jeg har et godt Canon som kan bruges. Festen starter kl 11, så jeg forestiller mig at opgaven vil være fra 10.45 - ca. 15.45.

Der skal tages billeder af en familie som går i biografen til Busters filmfestival.

6,000 kr

København K

Vi skal bruge billeder til some materiale samt anden reklame. Det skal være billeder af en familie der går i biografen. Billeder af at de får udleveret en gratis tandbørste. Der skal også tages billede af et lege-/tegneområde, og to som taler inden biograffilmen bliver afspillet.

Hvad tilbyder familiefotografer

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • En familiefotograf tager typisk imellem 60-90 minutter for at få taget de helt rigtige billeder. Det er ofte en god idé at have en forudbestemt idé om, hvilke billeder man gerne vil have taget, så man ikke spilder tiden på at finde på nye ideer undervejs. Mange familiefotografer har også et fast repertoire af forskellige slags billeder, som de altid tager, så man kan være sikker på at få taget nogle af de klassiske familiebilleder. Dog er det stadigvæk en god idé at have en idé om, hvilke billeder man selv gerne vil have taget, da der ofte er nogle personlige ønsker forbundet med disse. Nogle gange kan det også være en god idé at lave et moodboard med inspiration til forskellige slags billeder, så familiefotografen har et klart udgangspunkt for, hvilken retning de skal gå i. På den måde er I også sikre på at føle jer tilpas undervejs i fotograferingen, og I risikerer ikke at blive skuffede over det endelige resultat.

  • Der er mange ting, man skal være opmærksom på, når man skal have familiefotograf. For det første, så skal man overveje hvilken type fotograf man ønsker. Der findes nemlig både professionelle fotografer og amatørfotografer. Professionelle fotografer har ofte mere erfaring og kender derfor bedre til de tekniske aspekter af fotografering. De kan også ofte give gode råd til, hvordan I som familie kan stille jer bedst muligt på billedet. Dog er det ikke altid nødvendigt at bruge en professionel fotograf - især hvis I ikke har behov for at have et helt professionelt udseende på jeres billeder. I så fald kan I sagtens bruge en amatørfotograf eller måske endda tage billederne selv. Uanset hvilken type fotograf I vælger, så er det vigtigt at have en idé om, hvordan I gerne vil have jeres billede til at se ud. Dette kan I enten snakke med fotografen om på forhånd eller blot have en idé om i jeres baghovede, når I bliver taget billederne. Nogle familier foretrækker at stille sig op foran et bestemt motiv - mens andre foretrækker at lade motivet være mere abstrakt og blot have familien samlet et sted. Uanset hvad I foretrækker, så er det vigtigt at alle i familien er med på ideen - ellers kan det blive svært at lave et godt billede. Endelig skal I også huske at slappe af og hygge jer under selve foto-sessionen

  • Der er ikke noget mere hyggeligt end at få taget familie fotografier, og det er en tradition for mange familier. Dog kan det være svært at finde ud af, hvor lang tid der skal afsættes til at tage familie fotografier. Dette afhænger dog af flere forskellige ting. For det første, så er det vigtigt at have en idé om, hvor mange personer der skal med på billedet. Dernæst er det også vigtigt at have en idé om, hvilken type billede man ønsker sig. Er det et stort gruppebillede eller måske flere mindre grupper? Endelig er det også vigtigt at have en idé om, hvor kompliceret billedet skal være - altså om alle skal stå i en bestemt rækkefølge eller måske have et bestemt udtryk på deres ansigter. Når alt dette er overvejet, så kan man begynde at lave en plan for, hvor lang tid der reelt set skal bruges på selve fotograferingen. For et simpelt gruppebillede med 5-10 personer kan man typisk regne med 15-20 minutter. Men har man mere komplekse billeder som fx et billede med flere mindre grupper eller måske et billede hvor alle skal have et bestemt udtryk på deres ansigter - så kan tiden godt blive dobbelt så lang. Alt i alt vil jeg anbefale 45 minutter til 1 time til familie fotografering - især hvis der også skal tages individuelle billeder af alle familiemedlemmerne.

Hvorfor hyre en familiefotograf med Handyhand?

En familiefotosession er en fantastisk måde at huske din familie på dette øjeblik i tiden. Med Handyhand giver vi dig bekvemmeligheden ved at ansætte en fotograf i nærheden. Uanset om du vil fejre ankomsten af en nyfødt baby i familien eller ønsker et portræt af hele klanen med dine bedsteforældre, så har vi dig dækket.


Det er nemt at poste din opgave, sammenligne tilbud fra dygtige fotografer i dit område og derefter vælge den, der passer til dine behov og budget. De vil medbringe det rette kameraudstyr til at fange autentiske billeder, redigere dem og gøre dem klar til udskrivning eller deling.


Vores fotografer kan sørge for, at din familie er tryg og komfortabel under hele sessionen og endda give nogle tips og tricks til, hvordan man naturligt kan posere for det perfekte billede. Book en fotosession i dag, og vi vil hjælpe dig med at få høj kvalitet, professionelle billeder, som du og din familie kan se tilbage på i mange år fremover.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!