Finansiel modellering

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Finansielle Modelleringstjenester til alle dine behov

Freelance finansiel modellering

Finansielle indsigtplaner

Budgettering og skøn

Træning i finansiel modellering

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Nedlæggelse af bygningsblad - oprettelse af nyt (Landmåler)

5,000 kr

Søborg

Vi har haft en landmåler på inden vi påbegyndte byggeri, men huset er nu færdigbygget og der er kommet ny lovgivning på området. Vi mangler en landmåler som kan: Indberette til BBR med opdaterede arealer af bygningens areal Nedlæggelse af det gamle bygningsblad i tingbogen nr. 33, som vedrører det gamle hus (skel være gennemført før der kan oprettes et nyt) Udfærdigelse af kortbilag, GML fil og indsendelse af sag til Geodatastyrelsen vedr. oprettelse af nyt bygningsblad på den nye bygning Tinglysning af ”Anden adkomst” på det nye bygningsblad i tingbogen.

Opmåling skel

5,000 kr

Haderslev

Der skal opmåles 5 punkter som skal påføres tegning med de opmålte afstande.

have hjælp til at komme igang med economic program i virksomheden

3,000 kr

Online

hjælp til opstart af e-conomic program

Er der en jurist eller advokat til stede på Handyhand?

Online

Skal bruge rådgivning omkring mine rettigheder i en andelsbolig, ift. varsling og adgang til håndværkere

Hjælp til at forstå tilstandsrapport

250 kr

Aarhus N

Jeg kunne godt tænke mig at få hjælp til at læse en tilstandsrapport og gennemgå den sammen. Helst en erfaren. Prisen kan vi beslutte sammen.

Årsregnskab for Aps

8,000 kr

Tommerup

Årsregnskab for Aps. Antal bilag ca. 5stk /måned Indberetning til Skat og Erhvervsstyrelse

Vurdering af en reklamation: Kunde mener at continentalsengen er samlet forkert. Sengens står skævt.

1,250 kr

Nexø

Sengen skulle efter kundens udsagn være samlet forkert. Kundens forklaring er at sengen står forkert, og går fra hinanden. Normalvis skal de 2 boksklemmer monteres, disse forefindes og skal sættes på plads - samt skal vi ha lokaliseret årsagen til sengens skævhed.

Køb af grund af nabo inkl. opmåling, dokumenter skøde etc.

30,000 kr

Præstø

Jeg bor på ********** **, 4720 Præstø og er i gang med at købe ca. 1700 m2 af min nabo til 175.000 kr og vil hertil høre pristilbud for processen i at hjælpe hele processen i overtagelsen af grunden (opmåling, måleblad, skøde etc) Med venlig hilsen Tobias ******* ******

Personlig assistent

Aalborg

En personlig assistent kan for eksempel hjælpe med at strukturere arbejdsopgaver, administrere arbejdstiden, skabe overblik, og fungere som sekretær.

Bogføring

10,000 kr

Aarhus N

Hello, Mirko here, i am the manager of my wife, and also have my own company. Since 1999, and i understand book keeping pretty good, so dont fool arround with me :) I dont have the time for book keeping, i need someone who understands the law here in Denmark. Again, i am not a stupid foreigner who wants to use (abuse) the system here in Denmark. If he or she is good, i will keep you for live :) See our profile : rengøringsassistent.dk

Gennemgang af pensionsordning

10,000 kr

Haderslev

Hjælp til gennemgang af vores pensionsordninger, hjælp til hvordan og hvornår de bliver udbetalt. Vi er samlevende med hver vores ordninger og er begge tæt på pensionsalder

Jeg rådgiver ift. moms/skat/regnskab mv.

500 kr

Grenaa

Erfaring indenfor rådgivning af moms/skat/regnskab mv.

Hjælp fra ekspert i revision ønskes

1,000 kr

Taastrup

Årsregnskab 2022 er lavet, men trænger til hurtig tjek/gennemgang, et par opdateringer og anmeldelse til skattestyrelsen. Firmaet (taxivognmand) var personligt eget og er lukket per 31/12722. Hos mig eller hos dig. Dokumenter: En mappe med tal og bilag og årsregnskabet lavet af et firma, som du skal gennemgå for evt. fejl eller mangler.

Hjemmeside

2,000 kr

Online

Jeg søger en der kan lave en hjemmeside til mig. Den skal indeholde en et par faner, med oplysninger, priser og booking.

Hvad tilbyder finansielle modelleringstjenester

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Finansiel modellering er en proces, hvor matematiske og statistiske metoder anvendes til at skabe modeller, der repræsenterer økonomiske og finansielle situationer. Det indebærer at analysere data, forudsige fremtidige økonomiske resultater og vurdere risici. Modellerne bruges til at træffe beslutninger, evaluere investeringer og forudsige virksomheders økonomiske præstationer.

  • Formålet med finansiel modellering er at analysere og forudsige økonomiske resultater og risici ved hjælp af matematiske og statistiske metoder. Det hjælper virksomheder med at træffe informerede beslutninger om investeringer, budgettering, kapitalstruktur og risikostyring. Modelleringen giver også mulighed for at vurdere virkningen af forskellige scenarier og strategier på virksomhedens økonomiske performance.

  • Finansiel modellering anvendes i praksis til at analysere og forudsige økonomiske scenarier. Det bruges til at vurdere investeringsmuligheder, estimere virksomhedens værdi, lave budgetter og prognoser samt evaluere risici. Modellerne bruger matematiske formler og dataanalyse til at generere nøgletal og simulere forskellige scenarier, hvilket hjælper beslutningstagere med at træffe informerede beslutninger og optimere deres økonomiske resultater.

  • Nogle af de metoder, der bruges til finansiel modellering, inkluderer diskonterede pengestrømme, Black-Scholes-metoden til optionsværdiansættelse, Monte Carlo-simuleringer, regnskabsanalyse og teknisk analyse. Disse metoder hjælper med at forudsige og evaluere økonomiske resultater og risici i finansielle beslutninger.

  • Finansiel modellering påvirker beslutningsprocessen ved at give et kvantitativt perspektiv på økonomiske scenarier. Det hjælper med at forudsige resultater, vurdere risici og identificere muligheder. Ved at analysere forskellige scenarier kan beslutningstagere træffe mere informerede og velbegrundede beslutninger, der optimerer økonomiske resultater. Finansiel modellering giver også mulighed for at teste forskellige strategier og justere dem efter behov, hvilket øger beslutningernes effektivitet og nøjagtighed.

  • Prisfastsættelse i finansiel modellering er afgørende, da den hjælper med at bestemme værdien af finansielle aktiver og investeringer. Det giver indsigt i markedets forventninger og risici, hvilket er afgørende for at træffe informerede beslutninger. Prisfastsættelse hjælper med at estimere fremtidige indtægter og udgifter, vurdere investeringsafkast og minimere risiko. Det er en nøglefaktor for at opnå nøjagtige og pålidelige finansielle prognoser og analyser.