Hvor meget koster en flyttemand?

Få et overblik over priserne på flyttemænd og hvad du kan forvente at betale
+150.000 kunder

Find en Flyttehjælp

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvor meget koster en flyttemand?

En flyttemand koster typisk mellem 425 og 475 kr. i timen. Prisen for at ansætte en flyttemand kan variere afhængigt af forskellige faktorer. Generelt opkræver flyttemænd omkring 425 - 475 kr. i timen, men det kan variere baseret på opgavens omfang, erfaring og arbejdsgruppen. Nogle gange kan det være billigere at ansætte erfarne flyttemænd i hold, da de er mere effektive.Gratis AI Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et onlineestimat ud fra de bedst bedømte udbydere, på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

At hyre en flyttemand eller flere flyttemænd, kan være en stor hjælp i forbindelse med en flytning. Flyttemænd opkræver typisk omkring 425 - 475 kr. i timen, men prisen kan variere. Flyttemænd, som arbejder med mindre opgaver på egen hånd, kan opkræve ned til 300 DKK i timen, mens flyttemænd, som arbejder i større hold, kan opkræve mere end 700 kr. i timen.

Denne prisvejledning kan forhåbentlig give dig svar på nogle at de spørgsmål du måtte have, hvis du overvejer at hyre en flyttemand. 

Hvad koster det at flytte forskellige typer møbler?

Prisen afhænger af hvilke møbler du skal have flyttet og hvor lang afstanden er fra A til B. Her har vi lavet en oversigt og de gennemsnitlige priser for forskellige møbeltyper og tjenester: 

FlyttehjælpPris (DKK)
Møbler350 - 950 kr.
Senge250 - 700 kr.
Apparater/Hårde hvidevare375 - 850 kr.
Skrøbelige genstande300 - 1.000 kr.
Poolbord375 - 950 kr.
Klaver375 - 950 kr.
Nedpakning og udpakning 350 - 700 kr.
Madrasser 250 - 400 kr.
Løbebånd250 - 500 kr.
Tunge løft250 - 700 kr.

Hvornår kan det være en god idé, at hyre en flyttemand?

2 personer yder flyttehjælp

Der findes mange forskellige lejligheder, hvor det kan være en god idé, at hyre en flyttemand. Nogle af de typiske situationer, hvor folk vælger at hyre en flyttemand, er følgende:

 • Når en stor genstand skal flyttes, og du ikke har et køretøj, som er i stand til at klare opgaven
 • Når store eller tunge genstande er for vanskelige at flytte alene
 • Hvis din tid er bedre brugt et andet sted
 • Hvis der er tale om skrøbelige møbler, eksempelvis et klaver eller et antikt stykke.

Samtidig med dette, findes der også situationer, hvor du sandsynligvis kan klare opgaven på egen hånd, eksempelvis hvis:

 • Du kun behøver at flytte et eller en håndfuld møbler
 • De møbler, som skal flyttes, har særlig sentimental eller økonomisk værdi, hvorfor du gerne vil klare opgaven selv
 • Du har kammerater, som kan hjælpe dig med opgaven 
 • Du har adgang til et køretøj, som passer til opgavens omfang.

Hvordan finder jeg en flyttemand?

Du kan finde dine flyttefolk på Handyhand.dk. Du skal blot oprette en opgave ved at beskrive dine flyttebehov, og så vil vores flyttefolk byde på den. Derefter kan du vælge de flyttemænd, der bedst matcher dine behov og pris. Du kan læse tidligere anmeldelser af flyttefolkene for at sikre, at de er pålidelige. Vores online platform er en fleksibel og billig måde at få flyttehjælp på, præcis som du ønsker det. Du kan også få et prisoverslag online, inden du opretter opgaven, så du kan give et mere præcist bud. Dette sikrer, at du får de mest realistiske tilbud fra flyttefolk på Handyhand.

Andre opgaver som en flyttemand kan udføre

Flyttemænd hjælper som regel med, at transportere møbler fra A til B. Udover dette, er der en lang række relaterede opgaver, som en flyttemand kan hjælpe dig med, herunder:

 • Adskillelse af møbler, så de lettere kan transporteres
 • Pakning af mindre møbler, såsom puder, bøger og nips
 • Indpakning af møbler, for at forhindre skader under transporten
 • Placering af møbler i dit nye hjem
 • Samling og montering af møbler, som du også kan få hjælp til gennem Handyhand.

Spørgsmål og svar

 • En flyttemand koster i gennemsnit omkring 200 - 400 DKK pr. time. Prisen afhænger af, hvor mange flyttemænd der hjælper med at udføre opgaven og hvor langt der er fra A til B.

 • En erfaren flyttemand vil gøre alt for at sikre, at dine varer ikke bliver beskadiget under flytningen. Derfor vil de normalt indpakke dine møbler i tæpper eller lignende. I nogle tilfælde benytter de sig også af boblefolio, for at beskytte særligt skrøbelige genstande.

 • En fair pris for en flyttemand, er en pris, som både du og flyttemanden er tilfredse med. De fleste vil gerne betale lidt mere for at sikre, at møblerne bliver godt beskyttet i forbindelse med flytningen.

 • Ofte vil en flyttemand kræve samme timepris for nedpakning af møbler og flytning af møbler. Da det naturligvis vil forlænge arbejdsprocessen, hvis din flyttemand også skal være behjælpelig med nedpakningen, vil dette også øge den samlede pris. Hvis du ønsker hjælp til nedpakning skal du aftale med din flyttemand, hvem der står for at købe flyttekasser og lignende, men du vil selvfølgelig stå for omkostningerne heraf.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Flyttehjælp