Lægning af kork gulv

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Kortgulvlæggere til alle dine behov

Lægning af kork gulv

Tilpasning af kork gulv

Fjernelse af kork gulv

Reparation af kork gulv

Alle kork gulvsopgaver

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Forskellige opgaver med hovedvægt på tømrer

Horsens

Til renovering af et hus er der en del opgaver som mangler at blive færdiggjort: Særligt Lægning af klikgulv både linoleum og trægulv. Derudover er der mindre forefaldende opgaver som eks. Isætning af en dørkarmlidt loft bære ting ind oprydning køre på genbrugspladser. Det er et krav at du er relativt selvkørende og vi kan regne med dig altså du kommer som aftalt. Derudover skal du have erfaring med at lægge klikgulv så du kan arbejde selvstændigt. Løn efter aftale. Hurtigst muligt.

Gulvlægger - 5 kvm køkkengulv

Kongens lyngby

Opgave: 1: Tidligere gulv i køkkenet rives op (ca. 5 kvm) og nyt laminat gulv skal pålægges. 2: 1 lille køkkenskab skal nedrives. Hverdagsaften og/eller weekend. Opgaven ønskes ordnet hurtigst muligt og senest færdig mandag d. 25/11.

Lægning af laminatgulv underlag og nye fodpaneler

Hvidovre

Hej med jer 😊 Jeg har brug for at få følgende opgaver lavet i min lejlighed: Lægning af laminatgulv og underlag i første omgang i entre og stue (ca. 40 m2) og opsætning at fodlister Laminatgulvet er følgende: plankegulv eg Siena Fløjlshvid (lock connect kliksystem) Underlaget er følgende: Quiet please (uden dampspærre) Fodlisterne er følgende: Hvidt fodpanel med tilhørende clips. I forbindelse med dette har jeg brug for hjælp til at få fjernet de nuværende fodlister. Da jeg har et gammelt trægulv knirker det forskellige steder og dette vil jeg gerne have hjælp til at reparere inden det nye gulv bliver lagt. Efterfølgende (en anden dag) skal jeg have det samme gulv lagt i køkken og spisestue. Jeg ser helst at du har erfaring med at lægge gulv. I uge 43 eller 44

gulvlægning - laminatgulv

12,345 kr

Blokhus

Jeg mangler en erfaren gulvlægger, som kan lægge laminatgulv i stue, 3 værelser og køkken. Ca. 90 kvm. Opgave og omfang aftales nærmere. Skal helst lægges inden for 1-3 uger.

Lægge laminatgulv gipsplader og evt. opsætning af køkken

København

Vi er ved at få nyt køkken og der er en masse arbejdsopgaver der skal løses. Hvis du kan udføre alt arbejdet eller dele af det hører vi gerne fra dig. 1. Der er et køkkengulv på 14 m2 der skal have flydespartel hvorpå der skal lægges et laminatgulv. 2. Da en væg er revet ned mellem køkken og gang skal der sættes en gipsplade op i loftet på gangstykket på et 4 m2 stykke så de kommer i niveau med hinanden. Herefter skal der spartles men det kan maleren eventuelt ordne. 3. Opsætning af køkken. Skabselementerne er samlet men skal skrues på plads der skal bores huller til rør og kabler. Derudover har vi diverse EL- og VVS-arbejde. Hvis du kan klare dette er det fint ellers får vi nogle andre til det. Opgaven skal gerne udføres i slutningen af maj til starten af juni. Vi er fleksible i forhold til hvornår det skal laves men vil gerne have det færdiggjort senest midt juni! Det er muligt både at arbejde i dagtimer aften og weekend!

Nyt gulv + mindre renovering af køkken

Valby

Følgende skal ske og vi hører gerne fra jer hvis I kan klare dele eller det hele. Punkt 1-2 er de vigtigste. 1. Læg nyt laminatgulv på 5 m2. Evt fjerne det gamle. Vi ved ikke om flydespartel er nødvendigt inden det nyt laminatgulv lægges. 2. Bortskaffelse (storskrald) og installation af opvaskemaskine (opgave kræver besigtigelse) 3. Vi vil gerne have skuffer i vores underskabe, men det kræver noget snedkerarbejde, da køkkenet er gammelt og derfor ikke sælges i de samme mål mere. 4. Vi skal have installeret ny kogeplade, hvilket kræver vvs arbejde da der ikke er normalt stik. 5. Maling af køkkenlåger og køkkenstel Den estimerede pris er kun på punkt 1-2

Pålægning af akustisk Laminatgulv med kork (28-30 juli)

20,000 kr

Skovlunde

57 m2 Laminat gulv ønskes pålagt i fritidshus i weekend Gammelt laminatguld er fjernet, så der kun er underlag tilbage. Underlag er på spånplader, der er et sted hvor spånplade skal skiftes eller niveleres (har spartelmasse, hvis det kan bruges)? Måske lige et par ekstra søm/skruer i spånplader, få steder hvor det knirker. Jeg kan godt være assistent på opgaven, da jeg har lagt et par laminat gulve før, bla. i Valbyhallens cafe :)

Lagt nyt gulv i køkken. Vinyl med kork under. Km2 ca.12

3,000 kr

Løkken

Vi fjerner selv det nuværende vinylgulv. Der er beton under. Vi vil gerne have lagt et nyt vinylgulv med kork underside. Det er vores fritidshus. Hvis I har brug for at se det kan det godt arrangeres.

Montering af laminat klikgulv og reparation af loftplader på badeværelse

København Ø

Jeg søger hjælp til følgende opgaver i min nye lejlighed: 1. Montering af laminat/klik gulve i køkken og gang (se billeder). Jeg er i tvivl om hvorvidt man kan ligge gulvet ovenpå det eksisterende linoleumsgulv eller om det skal tages af først. Køkken og gang er til sammen ca. 15-20 kvm. 2. Nye loftplader på badeværelset eller reparation af eksisterende samt montering af spotlys i disse (se billeder). Badeværelset er ca 3 kvm, hvis ikke mindre.

Lægning af gulv laminat og linoleumsgulv

København S

Lægning af laminatgulv ca 40 kvm2 fordelt på 3 værelser plus linoleumsgulv i køkken ca 8 kvm2. Lejligheden er tom og derfor nem tilgængelig arbejdsmæssigt. Kom med et bud på hvad det kunne koste? Udføres inden jul.

Lægning af 32 kvm klikgulv

3,500 kr

Valby

Jeg skal have lagt et klikgulv ovenpå eksisterende gulv i stue, gang, køkken og et værelse! Der er allerede gået i gang og lagt næsten alt gulvet på værelset! Så det skal lægges færdigt og så ud på resten af værelserne! Der mangler at lægges gulv her: Værelse ca den sidste meter 18,8 kvm stue 4,8 kvm gang 5,7 kvm køkken I stuen står en sofa som skal rykkes rundt så man kan lægge gulvet under, den er nem nok at skubbe! I køkkenet ligger et gammelt klikgulv som skal fjernes Før det nye lægges! Der er trægulv som i resten af huset under! Her står der et køleskab og et skab løst som ligeledes skal rykkes for at lægge gulv under og rykkes tilbage! Ud til køkken og gang er der dørtrin, 2 ialt! disse to skal fjernes (ved ikke om de skal skæres af) , der er ikke dør i dørkarmen, så det er mest fordi jeg ønsker gulvet skal fortsætte fra stue til gang og køkken! Jeg har gulv og underlag/undergulv Der skal ikke sættes lister! Jeg har brug for nogen der kan lave det hurtigst muligt gerne i morgen fredag eller lørdag! Skriv endelig med et bud hvis det er dig!

Jeg ønsker at få fjernet et klikgulv, som er blevet lagt ovenpå eksisterende gulv i store dele af min nye lejlighed. Andre steder er der blevet klodset op med lægter og plader, før der er blevet lagt klikgulv. Gulvet ønskes fjernet ned til eksisterende gulv og kørt bort. Det drejer sig om cirka 65 m2 klikgulv

2,500 kr

København Ø

Adgang til gade direkte fra lejligheden

Lægning egetræs parketgulv tømrer ønskes

Tureby

Optagning af klikgulv og tilpasning og nedlægning af nyt 14mm parketgulv. Af- og påmontering af fodpaneler. Ca 10m2 gulv.

Fjernet gulv og lagt nyt plankegulv

20,000 kr

Gilleleje

Vi søger en der kan lægge nyt gulv i en stue i vores sommerhus. Lidt om opgaven: blindgulvet og tæppe skal op og bortkøres, ca 36 kvm nyt fyre plankegulv med 22 mm isolering og etablering af fodpaneler. Gerne en faglært

Lagt nye gulve samt slibning af eksisterende gulve

20,000 kr

København N

Opgaven: Et lille kontor, fordelingsentré/gangen samt soveværelset er mesonit gulve dækket med gulvtæppe. Vi skal have hjælp til at lægge klikgulve i stedet. Derudover, så er der to sammenhænge stuer, hvor der lægger trægulve. Her skal der slibes og lægges fuge hvor gulvet har mellemrum/revner. Til sidst, så skal de to stuers gulv males lysegråt, men dette er en ekstra opgave, som vi godt kan lave selv. Så kun hvis vi kan få et godt tilbud på det også.

Lægge klikgulv

2,000 kr

Tranbjerg J

Jeg skal have lagt klikgulv på overetagen (ca 28 kvm) og vil gerne have et bud på opgaven. Det gamle gulv (også klikgulv) skal pilles af først :-) Jeg er fleksibel ift dato.

Gulvet skal laves færdig af professionel tømrer i min entre ( 5 kvm )

København SV

Jeg har haft en handymand herfra som har lavet at dårlig styk arbejde ... det dreje sig om 5 kvm gulv i min entre...Det gamle gulvet er væk og det nye sat op på nye lægter og spånplader....men der er ingen isolering sat imellem og nyt gulv er ikke limet fast...Listerne skal sættes på...Noget af arbejdet skal laves om da det ikke er tilfredstillende udgjørt. Du skal være professionel tømrer med erfaring ! Så hurtigt som muligt

Fjerne gammelt køkken og fliser og lægge klikgulv

Hvidovre

Vi skal have installeret nyt køkken. Inden da skal vi have fjernet det gamle køkken fjernet fliser og lagt et nyt klikgulv (kork). Rummet med fliser er 32mx65m. Fliserne er 30x60cm og lagt for et par år siden. Der skal laves en pæn kant ind mod gangen. Køkkenet består af 12 elementer + køleskab indbygget ovn og kogeplade. Ovn og køleskab skal gemmes. Der er lidt halv højde murstensvæg som det nuværende køkken står op ad som skal rives ned i rummet. Det må forventes at gulvet skal afrettes en lille smule med spartling efter fliser er taget ned. Vi har indkøbt gulvet. Der er trailer hvor byggeaffald kan læsses på. El og VVS-arbejdet udføres af anden håndværker. Så snart som muligt inden uge 42.

Gulv opretning og flisebelægning

Vojens

Er igang med at renovere vores 9 m2 bryggers. Mangler en der kan oprette gulvet og ligger 30 x 60 klinker. Pris ønskes for dette stykke arbejde. Så hurtigt som muligt!

Gulvlægning

Virum

Jeg søger tømrer til at ligge et trægulv over eksisterende gulv. Vi køber gulv tilbehør og lister. Det drejer sig om 68 kvadretmeter. Vil gerne have et overslag og man er velkommen til at komme og se opgaven. om ca 10 dage.

Hvad tilbyder kortgulvlæggere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Relevante spørgsmål

  • Lægning af kork gulv kan variere i pris alt efter størrelsen på gulvet, samt hvor mange materialer der skal bruges. Dog ligger prisen typisk på omkring 250-350 kroner per kvadratmeter.

  • Når man skal have lægning af kork gulv, er der nogle ting man skal være opmærksom på. For det første, så er det vigtigt at gulvet er helt rent og tørt, inden man begynder at lægge gulvet. Dette gøres typisk ved at støvsuge og vaske gulvet grundigt. Dernæst skal man sikre sig, at underlaget er jævnt - hvis ikke kan det give anledning til buler i gulvet. Herefter kan man begynde selve lægningen af kork gulvet. Kork gulv består typisk af flere lag kork, som samles med en lim eller et andet bindemiddel. Når første lag kork er lagt ud, kan man herefter fortsætte med de øvrige lag kork. Når alle lag kork er på plads, skal der igen støvsuges og eventuelt vaskes grundigt, inden der kan gås på gulvet igen.

  • Lægning af kork gulv tager typisk ikke mere end en dag, hvis man regner med et gulv på omkring 20-25 kvadratmeter. Gulvet skal først rengøres grundigt, så der ikke er støv eller andet som kan forringe det færdige resultat. Derefter skal gulvet primært lægges i fugerne, og derefter kan man begynde at lægge selve gulvet. Når dette er gjort, skal man sørge for at luge alle fugerne igennem, så der ikke er nogen form for rester fra gulvet. Herefter kan man begynde at lægge de fliser eller andet materiale, som skal danne den færdige overflade. Dette vil typisk være fliser eller sten, men det kan også være træ eller plastik. Når alt dette er gjort, skal man sørge for at luge alle fugerne igennem igen, inden man begynder at lægge den færdige overflade.

Hvorfor hyre en korkgulvægger med Handyhand?

Der er mange fordele ved at lægge kork gulv, og derfor kan det anbefales at få hjælp til lægning af kork gulv. For det første så er kork et meget blødt materiale, og derfor er det behageligt at gå på. Dette gør sig især gældende, hvis man har små børn eller ældre i husstanden. Derudover er kork også et varmt materiale, og derfor vil det ikke blive så koldt om vinteren. Yderligere er kork gulvet også godt for din ryg, da det absorberer stød. Dette betyder samtidig også, at støjen fra fald vil blive dæmpet markant. Kork gulvet kan desuden holde i rigtig mange år, hvis du passer godt på det - med rengøring og impregnering. Endelig så er kork gulvet miljøvenligt, da det typisk består af genbrugsmaterialer fra træerne. Dog skal man være opmærksom på ikke at bruge for meget vand til rengøringen af gulvet, da dette kan have en negativ indflydelse på materialet.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!