Lægning af terrazzo gulv

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Terazzogulvlæggere til alle dine behov

Lægning af terrazzo gulv

Tilpasning af terrazzo gulv

Fjernelse af terrazzo gulv

Reparation af terrazzo gulv

Alle terrazzo gulvsopgaver

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste terazzogulvlæggere

Opgaveejer for løst opgaver online

Rasmus M.

Allingåbro

5.0
(5)

Seneste Anmeldelse

"Behagelig person. Overholder aftaler. Dygtig murer."

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Behagelig person. Overholder aftaler. Dygtig murer.

fliser på gulv

4,500,-

Gennemsnitslig anmeldelser af terazzogulvlæggere

Baseret på 1 Anmeldelser

5.00
1
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Lagt nye gulve samt slibning af eksisterende gulve

20,000 kr

København N

Opgaven: Et lille kontor, fordelingsentré/gangen samt soveværelset er mesonit gulve dækket med gulvtæppe. Vi skal have hjælp til at lægge klikgulve i stedet. Derudover, så er der to sammenhænge stuer, hvor der lægger trægulve. Her skal der slibes og lægges fuge hvor gulvet har mellemrum/revner. Til sidst, så skal de to stuers gulv males lysegråt, men dette er en ekstra opgave, som vi godt kan lave selv. Så kun hvis vi kan få et godt tilbud på det også.

Lægning af gulv på ca. 100 kvm

3,000 kr

Vejle

Vi skal have lagt et massivt ege mosaik gulv i 3 værelser og 2 stuer. Materialet er ikke købt endnu, men bliver købt snarest (vedhæftet billede af det gulv, vi har tænkt at købe). På nuværende tidspunkt er der gulvtæpper med beton under i alle rum. Vi har ikke selv evnerne eller værktøjet dertil, og er derfor nysgerrig på, hvad folk tager for sådan en gang arbejde.☺️ Vi sørger selv for materialer i form af underlag og gulv.

Lægning egetræs parketgulv tømrer ønskes

Tureby

Optagning af klikgulv og tilpasning og nedlægning af nyt 14mm parketgulv. Af- og påmontering af fodpaneler. Ca 10m2 gulv.

Lægge et lag cement ovenpå eksisterende ujævn cementgulv

2,500 kr

København K

Gulvet er ujævnt og der skal lægges et lag ud så det bliver jævnt. Det er en stand på et loppemarked, så jeg forventer ikke at det skal være perfekt, blot økonomisk og jævnt. Jeg har to cementblandere og vand på stedet. Jeg sørger for at indkøbe andre nødvendige materialer. Jeg søger en handyhand som kan hjælpe med at købe de rigtige materialer og udføre jobbet korrekt og mest økonomisk. Jeg kan være hjælper, eventuelt stille med flere hjælpere. Jeg kender ikke det korrekte budget for opgaven, så lad mig høre hvis jeg rammer helt ved siden af. Jeg går ud fra at jobbet kan klares på én dag, men jeg kan tage fejl. Det er måske 50 kvadratmeter og måske 1 centimeter. Jeg kan nemt tage fejl, jeg er frisk på at mødes på adressen for nærmere.

Renovering af beton gulv i garage

10,000 kr

Kolding

Jeg søger en erfaren håndværker til at renovere mit betongulv i garagen, som er cirka 28 kvm. Flere steder på gulvet skaller betonen af og reduceres nærmest til støv, mens andre dele er i nogenlunde stand. Desuden er der også nogle dybe huller i gulvet, som går op til 3 cm i dybden, men de er ikke store i diameter. Formålet med garagen er at anvende den som hobbyværksted og opbevaringsplads for cykler og andet udstyr, ikke til bilopbevaring. Jeg ønsker to tilbud: En komplet pris for en standard behandling af gulvet, inklusiv alle nødvendige materialer. En komplet pris for samme behandling, men med en afsluttende epoxy overflade for ekstra holdbarhed og finish, inklusiv alle nødvendige materialer. Selvom jeg kan bestille materialer, vil jeg gerne have, at du leverer dem, hvis du kan skaffe dem til en god pris. Sørg for, at priserne inkluderer alle omkostninger vedrørende materialer og arbejdskraft. Garagen er lettilgængelig, og jeg kan fremsende billeder ved behov for en mere præcis vurdering. Upload funktionen til billeder fungere ikke fra min browser, så jeg vedlægger billeder af gulvet her https://photos.app.goo.gl/U1r93rkdXknAgo6r5

Gulv opretning og flisebelægning

Vojens

Er igang med at renovere vores 9 m2 bryggers. Mangler en der kan oprette gulvet og ligger 30 x 60 klinker. Pris ønskes for dette stykke arbejde. Så hurtigt som muligt!

Hvad tilbyder terazzogulvlæggere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Der er ikke noget fast svar på, hvad det koster at få lavet et terrazzo gulv. Det afhænger af en række forskellige faktorer, herunder størrelsen på gulvet, materialerne og selve arbejdets sværhedsgrad. Men som udgangspunkt kan man forvente at skulle betale mellem 1.000-2.500 kroner pr. Kvadratmeter for et almindeligt terrazzo gulv - alt efter de ovennævnte faktorer.

  • Der er flere ting, man skal være opmærksom på, når man skal have lægning af terrazzo gulv. For det første er det vigtigt, at gulvet er helt jævnt, inden terrazzo-gulvet lægges. Dette betyder, at der ikke må være nogen ujævnheder eller buler i underlaget. Hvis der er dette, kan det give anledning til revner i gulvet efterfølgende. Derudover skal gulvet også være rent og tørt - både underlaget og selve overfladen. Dette sikrer en bedre kvalitet af gulvet. Endeligt skal man også sikre sig, at temperaturen på gulvet ikke bliver for høj eller for lav - da dette kan have en negativ indflydelse på Gulvet.

  • Hvorfor skal du booke hjælp til lægning af terrazzo gulv?

Hvorfor hyre en terazzogulvlægger med Handyhand?

Terrazzo tilbyder alt, hvad du kan ønske dig i form af holdbart og elegant gulvbelægning. Dette alsidige materiale giver dig uendelige muligheder for designs og farvekombinationer. Desværre er terrazzo også en af de dyreste gulvbelægningsmuligheder derude! Vi er her for at hjælpe i denne henseende.


Lad os vide din budget, og få tilbud inden for få minutter fra terrazzo-specialister i dit lokalområde. Handyhand gør det nemt at indsamle og sammenligne tilbud på terrazzo-tjenester, så du kan finde kvalificerede eksperter inden for dit budget.


Da terrazzo gulvinstallation er en kompleks opgave, forbinder vi dig med bedømte og anmeldte terrazzo specialister. På denne måde kan du være sikker på, at din terrazzo installation eller restaurering er i kompetente hænder. Erfarne terrazzo specialister kan også rådgive dig om omkostningseffektive materialer og producere kvalitets terrazzo gulve. Find en betroet terrazzo gulv specialist i dag, så du kan opnå smukke terrazzo gulve, der vil holde i mange år.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!