Hvad er prisen for reparation af vaskemaskine?

Find ud af hvad det koster at reparere din vaskemaskine med vores guide til priser
+150.000 kunder

Find en Hårde hvidevare Montering & Reperation

Opret en opgave, modtag bud og få opgaven udført

Det er gratis og tager 2 minutter.

Hvad er prisen for reparation af vaskemaskine?

Prisen for reparation af vaskemaskine er typisk 660 til 3.280 kr. Prisen på reparation af en vaskemaskine kan variere afhængigt af mange faktorer, som maskinens alder og tilstand, omfanget af skader, og omkostningerne ved de nødvendige reservedele. Hvis reparationen er kompliceret og kræver mange reservedele, kan det øge omkostningerne. Det kan være mere økonomisk at købe en ny maskine, hvis den er meget gammel.Gratis Prisberegner

Beskriv din opgave og modtag et prisestimat på under 10 sekunder

Baseret på 150k+ opgaver

Bruger AI til at udregne pris

Matcher med rigtige opgaver

Min. 25 anslag

Vores husholdningsapparater gør det lettere og sjovere for os at klare daglige opgaver. De hjælper os med at udføre huslige pligter i køkkenet, holde vores mad frisk, hjælper os med at vaske tøj, eller gøre rent i hjemmet.

Du kan tjekke med dit forsikringsselskab, om du er forsikret hvis en af dine apparater uheldigvis skulle gå i stykker. Nogle forsikringsselskaber kan hjælpe dig med at sende en reparatør ud, for en hurtig reparation af apparatet. Andre gange kan du i stedet få det erstattet. Dækker din forsikring ikke, må du selv betale for reparationen.

Er der en fast pris for reparation af husholdningsmaskiner

Hvidevareservicetekniker

Typisk vil prisen for at reparere din vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler, eller andre større maskiner i dit hjem, spænder fra 660 til 2.629 kr.

Hvis du leder efter et estimat af prisen for reparation af en husholdningsmaskine, så kan du her gøre dig bekendt for prisen af almindelige reparationer til en vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, eller andre hårde hvidevarer.

Faktorer der påvirker prisen for reparation af hårde hvidevarer

Prisen for reparationer af husholdningsmaskiner varierer afhængigt af den enhed, du har. Herudover har alder, tilstand, omfanget af skader, maskinens størrelse, og omkostningerne for reservedele også indflydelse på prisen.

Apparattype

Reparation af et køleskab er lidt på den dyre side i forhold til husholdningsapparater på grund af dets teknologiske træk, herunder fryseren. Den gennemsnitlige pris for reparation af et køleskab spænder mellem 1.310 til 2.620 kr.

Det er udfordrende at arbejde med utætte opvaskemaskiner eller dem, der pludselig ikke tændes, uanset hvor mange gange du trykker på knappen. Opvaskemaskiner er lidt billigere at reparere end et køleskab og kan gøres for 660 til 1.310 kr.

Det er relativt billigt at reparere ovne og komfurer og tager normalt kun kort tid at ordne. Den gennemsnitlige pris for reparation af en ovn eller komfur er 330 til 660 kr.

Vaskemaskiner kan gå i stykker, når de har forkert afløb, bælte problemer, eller er utætte. Den gennemsnitlige pris for reparation af en vaskemaskine er mellem 660 til 3.280 kr. På den anden side, kan det typisk koste mellem 660 til 2.620 kr. at reparere en tørretumbler.

Alder og tilstand

Hvis enheden, der skal ordnes, er gammel og især hvis den er mere end 10 år gammel, vil du sandsynligvis få brug for flere penge for at reparere i forhold til at købe en ny enhed. Dette skyldes de forskellige teknologier i ældre og nyere apparater. Bortset fra det, så kan reservedele til ældre enheder være dyrere end de let tilgængelige dele til nyere enheder.

Apparatets tilstand har også betydning for omkostningerne af en reparation. Omfanget af skader vil også give dig en idé om, hvorvidt nogle dele skal udskiftes. For nøjagtige tilbud kan du forespørge direkte hos din valgte serviceudbyder.

Udskiftning af dele

Typiske reparationsomkostninger er stærkt påvirket af omkostningerne for dele, der skal udskiftes. Hvis reparationsudbyderen skal udskifte dele, kan du diskutere omkostningerne for delene før den faktiske reparation og herefter vurdere, om det er værd at reparere. Det kan også være mere omkostningseffektivt at udskifte apparatet i stedet for. Nogle reparationsfolk vil lade dig vælge mellem ægte, producent-godkendte dele eller billigere tredjeparts dele. Glem ikke at spørge om garantien for de specifikke dele.

Arbejdskraft

Lønomkostninger pr. time for reparation af din husholdningsmaskine afhænger af din reparatørs eller serviceudbyders erfaring. Som et skøn kan det gå fra 330 til 990 kr., eksklusive reservedele.

Prisliste for reparation af husholdningsmaskiner

Her er en detaljeret prisliste for reparation af maskiner med anslået priser:

ApparatPris (DKK)
Vaskemaskine330 til 1.180 kr.
TørretumblerStarter ved 1.120 kr.
Udskiftning af tørretumblerbælte1.310 kr.
Opvaskemaskine330 til 1.970 kr.
Køleskab260 til 2.620 kr.
Mikrobølgeovn1.920 kr.
Ovn eller komfur660 til 2.820 kr.

Faktorer der påvirker prisen for reparation af maskiner

For andre omkostninger, kan du notere dig følgende yderligere overvejelser:

 • Tilkaldelsesgebyr: Ud over prisen for reparation af maskinen, opkræver reparatørerne et tilkaldelsesgebyr der normalt dækker den første time af jobbet. Hvis de bor langt fra dit hjem vil det normalt koste mere, afhængigt af hvor lang tid jobbet tager. Afhængigt af regionen kan det også variere fra 660 til 990 kr. Du kan spørge din reparatør på forhånd, så du kan forberede dig på denne type omkostninger.
 • Garanti: En garanti er en sikkerhed for, at producenten vil levere reparation eller udskiftning hvis produktet ikke opfylder den forventede kvalitet og levetid. Din originale kvittering er dit bevis for hvornår din maskine er købt. Garantier kan give en bredere beskyttelse, såsom ved utilsigtede skader. Du kan kontrollere dækningen af din garanti med forhandleren, da de ikke altid gælder for alle reparationssager.
 • Sted: Hvis du bor i større byer som København, vil prisen for reparation af maskiner normalt være højere, end hvis du bor i en mindre by i Jylland.

Hvordan ved jeg om opvaskemaskinen skal repareres?

Her er de mest almindelige problemer med forskellige husholdningsapparater:

ApparatProblem
Vaskemaskine
 • Manglende afløb
 • Slingrende ved kørsel
 • Utæt
 • Underfyldning af vand
 • Stående vand omkring maskinen
 • Mekaniske problemer
 • Slidte eller ødelagte drivbælter
Opvaskemaskine
 • Lækager på ydersiden af enheden
 • Vand der ikke dræner
 • Mangel på varme
Ovn- eller gasområde
 • Ødelagt brænder
 • Dårlig knap, der får brænderen til at køre for varmt
 • Defekt indikatorlys
 • Vil ikke tænde
 • Dårlig opvarmning på grund af hovedregulatoren
 • Forkerte temperaturer på grund af defekt sensor eller termostat
Mikrobølgeovn
 • Mikrobølge anlægget virker ikke
 • Diode
 • Glasbakke
 • Håndtag
 • Døren åbnes, lukkes eller låses ikke
 • Drivmotor
 • Ledningen

Spar tid og sørg for at dit foretrukne apparat er i gode hænder. For at få et nøjagtigt tilbud på en maskines reparationsservice, så opret en opgave nu og vi forbinder dig med en pålidelig Handyhander på få minutter! Det er et problemfrit, praktisk, og et omkostningseffektivt valg.

Spørgsmål og svar

 • Der er meget enkle reparationer du sagtens kan tackle selv. Mindre problemer såsom udskiftning af ikke-elektroniske dele, håndtag, glasbakker, rydning af tilstoppede vandventiler, udskiftning af varmeelementer på din kogeplade, rengøring af et tilstoppet filter, og rengøring af et fnugfilter kan godt klares selv. Fagfolk bør beskæftige sig med de komplekse opgaver, såsom at afbalancere en vaskemaskine, udskiftning af et køleskabskompressor, og andre elektroniske spørgsmål. Professionelle har de rette færdigheder og erfaringer til at løse disse former for problemer sikkert. De mulige farer ved at gøre det selv, kan bringe dig og din familie i fare, og det er slet ikke besparelserne værd.

 • Før du ansætter hjælp til at reparere din maskine, kan du stille dem et par spørgsmål: Har du prøvet denne specifikke type maskinreparation før? Kan du give mig referencer eller kundeanmeldelser? Giver du en skriftlig garanti? Bærer du dækningen i tilfælde af skader under reparationen? Giver du et skriftligt skøn over reparationer? Ved at stille disse spørgsmål kan du vurdere, om din reparatør kan opfylde dine reparationsbehov.

Skrevet af
Kvinde med telefon

Find en Hårde hvidevare Montering & Reperation