Kryger

Virksomheden Kryger rådgiver og udføre alle slags opgaver indenfor skov, park og landskab – til både private og erhverv. Vi har mange års erfaring og vægter vores faglighed højt, altid med naturen for øje. Vi er placerede i Nordsjælland og på Vestsjælland, men dækker geografisk set det meste af sjælland samt hovedstadsområdet. WWW.MKRYGER.DK
Mange års erfaring inden for den grønne sektor. Både hos private og erhverv.
Hverdage fra 7 - 16

Billig G

Vi har kontakt til et stort net af erfarne virksomheder i dit område, der kan levere dig et attraktivt tilbud på dit presente haveprojekt. Lav en kort tekst om dit anlægsarbejde og modtag 3 gode tilbud fra lokale havemænd i Odense på <a href="http://www.billig-gartner.dk/havehjaelp.php">havehjælp</a>. Det er komplet uforpligtende og gratis at modtage tilbud på din anlægsgartneropgave. Du skal blot oplyse i detaljer, hvad din gartneropgave omfatter, og så vil du blive kontaktet af <a href="http://www.billig-gartner.dk/anlaegsgartner-tilbud.php">seriøse anlægsgartnere</a> i Odense. Nu kan du frit vælge blandt seriøse tilbud på din haveopgave og beslutte dig for det firma, som passer dig bedst. På denne måde skal du kun gå ét sted for at få det optimale beslutningsgrundlag og finde den bedst egnede gartner til lige netop din opgave.

Ss

Vi er et mindre Brolægning og Haveanlægsfirma som at udføre både store og små belægnings og beplantningsopgaver mv. Derudover udfører vi naturligvis også fast sommervedligehold såsom klip af græs, beskæring og klip af hæk. Vi koster ikke en bondegård, og levere kvalitet frem for kvantitet.
snart 20 års erfaring inden for brolægning, haveservice og mureropgaver
kl 7-16 eller efter aftale

Michael

Velkommen til Jysk HS Velkommen... Som du sikkert allerede ved så er der megen forskel på priserne nå man skal have en professionel håndværker til at ordne sin lejlighed, villa, have mm. Mine priser ligger helt sikkert i den billige ende af skalaen. jeg har besluttet mig for at vi vil være konkurrencedygtige samtidig med at jeg vil levere et flot og veludført stykke arbejde hver gang. Søger du en billig og dygtig håndværker så er det mig du skal vælge. Vælg en billig håndværker, vælg mig.... Med Venlig Hilsen Michael
Jeg er udlært Klejnsmed og har over 25 års erfaring med alt håndværksmæssige arbejde i og omkring huset og haven. Og jeg har i de seneste 10 år + levet af det.
Jeg har ikke nogle bestemt tider der passer bedst.

Jonas Bek Jensen

Utroligt udadvendt og hjælpsom vil gerne hjælpe folk der har brug for det - pengene kommer lidt i anden række og kan nok diskuteres i de fleste tilfælde.
Jeg er HTX studerende med erhvervsuddannelse som proces operatør derfra ved jeg en smule omkring rør samt elektricitet.
Hverdage efter 15:30 (skal hjem fra HTX) weekender efter aftale.

Jan

Udlært pladesmed. 6 år som hvidevare tekniker. 3 år som anlægsgartner.
Jeg har erfaring indenfor næsten alle typer arbejdsopgaver. Stabil og hårdtarbejdende. Kvalitetsbevidst og altid med et smil på læben.
Jeg arbejder på alle tider af døgnet, også weekend og helligdage, alt efter hvordan opgaverne ligger.

Arne

Udfører forefaldende havearbejde af generel karaktær såsom: •Beplantning af hække mm •Beskæring af træer, buske og frugttræer •Hækklipning •Pleje og vedligeholdelse af græsplæner •Anlæg af bede og højbede •Forårs klargøring og vinter klargøring af haver Bortkørsel af haveaffald Konsultative opgaver Erfaringsgrundlag: Mere end 50 års erfaring som proffesionel gartner med haveplanter, havebrug og rådgivning som speciale. Rimelig timepris - høj effektivitet . Ingen opgaver er for små .
Professionel Havemand ARNE PERSSON - GARTNER Mere end 50 års erfaring som professionel gartner
Jeg udfører som regel mine opgaver på eftermiddage og weekender eller efter nærmere aftale. Ingen weekendtillæg.

Frederik

Udfører alt inden for flise, have og kloak arbejde. Så er det separering af kloakken eller måske en ny teresse? Eller er hækken bare blevet for høj? Så send en besked og så finder vi ud af det.

For det meste om aften eller i weekenden. Men smid en besked så finder vi ud af det.

Stefan H

Uddannet tømrer på 24 år med en god røvfuld erfaring på ryggen! Jeg har beskæftiget mig med tømrerfaget hele mit liv sammen med min far, og har arbejdet fuldtid med det i snart 10 år. Mit speciale er alt inventar og køkken, men jeg kan udføre næsten alle opgaver. Der er ingen opgave der er for lille, og mine priser er til at betale.
Køkkenmontage samling af møbler ophængning af div ting på vægge montering af lamper udskift af døre/vinduer gulvarbejde (ikke slibning) som sagt - der er næsten ikke den opgave jeg ikke kan løse! Jeg har også kontakt til VVSer, elektriker og murer hvis der er behov for det!
Alle hverdage efter kl 16, kan til nøds også bookes i dagtimerne. Alle weekenddage døgnet rundt. Jeg har kassevogn med hængertræk så kan også hjælpe med afhentning af møbler osv.

Kasper N

Uddannet tømrer og sælger
6 års tømrer erfaring 3 års sælgee

Danial R

Uddannet Maskinsmed, og så er jeg Handyman med stort H
Hus renovation, Maskineri, både.
Er meget flexibel.

Teis S

Uddannet inde for byg og anlæg. Belægningsopgaver og kloakopgaver Puds og repopgaver af murværk Maskinefører hvis du mangler en - minigraver/gravemaskiner op til 8 tons
Har 25 års erfaring indenfor byggeri og anlægsopgaver
Weekenden og eventuelt hverdage

Christopher

Uddannelse: Teknisk Designer Produktionsteknolog
Ufaglært tømrer: Marts 2007- September 2008 (CE Byg) Ufaglært tømrer: September 2008 - Februar 2010 (Tømremester Henrik Kirkegraad) Projektleder: November 2016 - Nu (Bladt Industries A/S)
Weekend eller efter aftale med jer.

Lars

Tømrer, mindre murer opgaver, alt indenfor hus og have.
10 års erfaring indenfor ovennævnte erhverv.
Helst hverdage. Weekend efter aftale

Mogens Broch Christensen

Træfældning, beskæring, hækklip, Flise terasser-indkørsel mm., Træterasser mm., alt inden for anlægsarbejde. Vi klarer det for dig og så arbejder vi sammen med anlægsgartnere og entrepenør.
Med 30 års erfaring som gør det selv mand og samarbejde med anlægsgartner og entrepenør klarer vi det meste for dig.
Alle ugens dage

Nete

Tilbyder træfældning, beskæring, busk-/kratrydning, samt diverse havearbejde.
Jeg er uddannet skov- og landskabsfagtekniker og har arbejdet med skovbrug og hos en anlægsgartner.
Foretrækker at arbejde om aftenen eller i weekender.

Joakim A

Tilbyder stort set alt indenfor arbejde i huset, og udenfor huset.
Tømrer, El, Køkken, Have , spørg hvis du er i tvivl :)
8-16

IlstedBech Ejendomsservice

Tilbyder arbejde inden for hus og have Udendørs: Brolægning, Tømmer, Hæggeklipning og Græsslåning Indendørs montering af hårde hvidevare, lamper, tømmerarbejde osv Lover ikke mere end jeg kan holde
Uddannet: Finmekanikker og Kloak/Rørlægger 8 års erfaring inden for service og vedligehold
Jeg fortrækker at arbejde i dag og aftentimerne. Mon ikke vi kan finde ud af noget fornuftigt?

Oskar Andersen

Sød ung fyr der gerne vil give en hjælpende hånd med alt mellem himmel og jord. Tilbyder især hjælp til alt have og ude arbejde. Jeg klarer diverse fysiske opgaver og har erfaring der kan hjælpe dig på vej.
Skov & Natur Tekniker , Skovpædagog
..

SR Multiservice

SR Multiservice er et kvalitetsbevidst firma, der kan udføre alle former for udendørs opgaver, du behøver derfor ikke lede længere. Vi har i gennem flere år udført forskellige opgaver og er en pålidelig og effektiv servicepartner. Vi tilbyder ligeledes mindre entreprenør opgaver, samt flytning, rengøring & vinduespudsning. så uagtet dine behov kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig
SR Multiservice har i mange år været en foretrukken samarbejdspartner for mange private og erhvervskunder. Vi har erfaringen, fleksibiliteten og effektiviteten til at skabe de mest attraktive og velfungerende omgivelser både for dig og din virksomhed.
Vi arbejder normalt indenfor vores normale åbningstider som er.: Man-Tor 0700-1600 Fre 0700-1500. skulle du have opgaver der kræver vi arbejder udover de ovennævnte tider, kontakt os og hør nærmere.