Lai

Ingen profilbeskrivelse...

Frolund

Ingen profilbeskrivelse...

Arne

Udfører forefaldende havearbejde af generel karaktær såsom: •Beplantning af hække mm •Beskæring af træer, buske og frugttræer •Hækklipning •Pleje og vedligeholdelse af græsplæner •Anlæg af bede og højbede •Forårs klargøring og vinter klargøring af haver Bortkørsel af haveaffald Konsultative opgaver Erfaringsgrundlag: Mere end 50 års erfaring som proffesionel gartner med haveplanter, havebrug og rådgivning som speciale. Rimelig timepris - høj effektivitet . Ingen opgaver er for små .
Professionel Havemand ARNE PERSSON - GARTNER Mere end 50 års erfaring som professionel gartner
Jeg udfører som regel mine opgaver på eftermiddage og weekender eller efter nærmere aftale. Ingen weekendtillæg.

Kim

Plejet, vedligeholder og anlægger grønne arealer, alsidig maskinpark
Uddannet anlægsgartner, kommer på hele Fyn
Efter aftale

Semih Mehdi Gökce

Frisk fyr på 23 år, der bor i Albertslund med min kone. Jeg arbejder i hverdagen som anlægsgartner, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro - og ingen opgaver er for små eller dumme.
Hænderne er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med alt anlægsarbejde, såsom ny anlæg af fliser, genetablering af fliser, græsslåning, græsetablering, hækklipning, beskæring, træfældning og general oprydning af have.
Efter kl. 16.00 i hverdagene og fra 08-20 i weekenderne.

Johnas Veidiksen

Hej, jeg driver en enkltmandsvirksomhed der hovedsageligt beskæftiger sig med pleje af haver samt andre grønne områder. Blandt andet udføres opgaver lige fra hækkeklip, græsslåning, trimning, mosoptagning til træfældning og beskæring samt andet forfalden arbejde. Se gerne Søvang Græs på facebook.
Siden jeg var helt lille, har der altid været interesse med at gå og nusse i haven. Med en landbrugsuddannelse med speciale i planter, samt lederuddannelse, er der efterhånden etableret et godt netværk samt god erfarring med diverse opgaver inden for det grønne område.
Tider der så vidt muligt passer kunden best. Både hverdage og weekender.

Frederik's Multiservice

Alt inden for have og belægninger.
Flere års erfaringer.
6-18

Lasse

Jeg er vokset op på Mors, er 20 år og er nu Skov og landskabsingeniør studerende på skovskolen i Nødebo. Jeg tilbyder hjælp til havearbejde, oprydning af haveaffald samt lettere træfældningsopgaver. Jeg kan selv stille med de fornødne redskaber til at løse opgaven. Andre typer opgaver omkring udendørs arelaer, så som arbejde med buskryder, letere gravearbejde mm kan også udføres.
Jeg er vokset op på et nedlagt landbrug og er derfor vant til alt forefaldende arbejde i haven. Ligeledes har jeg arbejdet en smule indenfor landbruget, så jeg er klar til at tage fat. Let erfaring med minigraver, motorbør.
Arbejder helst weekend, men andre tider kan aftales.

Mikkel

Jeg er en frisk 18 årig dreng som til hverdag arbejder som nedriver, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer.
Har prøvet en masse som tømre og som gartner og lidt murer og flytte mand, men som sagt der er en løsning på alt og den løsning skal jeg finde og stå inde for de folk jeg nu skulle komme til at bruge i gældende opgave. Kørekort haves ikke endnu.
Jeg fortrækker fra mellem kl. 16-22 hvis det er nødvendigt og ellers alle weekender. Jeg ikke så pivet med lange dage.

Thomas

Frisk og praktisk fyr på 50 år, Elsker godt håndværk og mine hænder er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have, såsom: Ophæng af snedkerarbejde, samling af skabe, køkken, lamper, hylder m.m., malerarbejde, fliselægning, ect. Bare send en SMS. Inden opgaver for små.
Meget lang erfaring
Det kan vi tale om, meget fleksibel.

Adrian

aaaaa
aaaaaaaa
aaaaaaaaa

Ali

Jeg er den du/I søger jeg kan arbejde alle dage og kan arbejde med alt .
Jeg har erfaringer indenfor havearbejde,nedriver, opvasker, rengøring.
Fra man-fredag 15:00-22:00 Fra lør-søn 08:00-22:00

Dennis Gustafsson

Jeg er 40 år og har over 20 års erfaring fra planteskole branchen, sætter en stor ære i at hjælpe og rådgive kunderne.
Jeg har arbejdet med alt fra design og anlæg af større projekter, til små opgaver som hækklipning og beskæring.
Alt der vedrøre have og udendørs beplantninger.

Christian Kragh

Jeg er en ung, frisk og arbejdsom jyde på 23 år, bosat i Nordsjælland. Jeg driver min egen anlægsgartnervirksomhed. Mit arbejdsområde dækker alt inden for have, natur og skov. Jeg har været i faget i 5 år med svendebrev siden 2015.
Jeg har erfaring med alt fra brolægning og entreprenørarbejde til beskæring og træfældning. Desuden har jeg erfaringer med podning og beskærings former af frugttræer og -buske med henblik på rig frugtsætning.
Da virksomheden drives på deltids basis er arbejdstiderne lidt skiftende.

Lasse

42 årig mand med grønne fingre tilbyder alt i havearbejde.
Masser af haveerfaring
Alle tidspunkter

Stefan

Uddannet tømrer på 24 år med en god røvfuld erfaring på ryggen! Jeg har beskæftiget mig med tømrerfaget hele mit liv sammen med min far, og har arbejdet fuldtid med det i snart 10 år. Mit speciale er alt inventar og køkken, men jeg kan udføre næsten alle opgaver. Der er ingen opgave der er for lille, og mine priser er til at betale.
Køkkenmontage samling af møbler ophængning af div ting på vægge montering af lamper udskift af døre/vinduer gulvarbejde (ikke slibning) som sagt - der er næsten ikke den opgave jeg ikke kan løse! Jeg har også kontakt til VVSer, elektriker og murer hvis der er behov for det!
Alle hverdage efter kl 16, kan til nøds også bookes i dagtimerne. Alle weekenddage døgnet rundt. Jeg har kassevogn med hængertræk så kan også hjælpe med afhentning af møbler osv.

Pablokonte

Ingen profilbeskrivelse...

Murermester-sea

Udfører renoveringer, ombygninger, tilbygninger, nybyggerier, restaureringer og vedligeholdelse. Løser konkrete problemstillinger for varmetab, fugt, ventilation og kuldebro
Jeg har via mit praktiske virke som murer og som selvstændig erhvevrsdrivende opnået et højt erfaringsgrundlag på bygningshåndværk.
Arbejder fra kl. 5.00 - 13.00 efter en nærmere planlægning og aftale.

Cagdas

Jeg er en frisk fyr på 37 år gammel. Jeg har flere års erfaring indenfor ejendomsservice og gartneri . Bl.a. hækklipning ,græsslåning ,beskæring, belægning og almindelig vedligeholdelse og meget mere. Jeg har egen bil og redskaber.
Jeg har mere end 8 års erfaring.
Jeg kan arbejde hverdage efter kl. 16.00 - og de fleste weekender. Kontakt mig gerne for nærmere information. Tlf;26 18 91 91 V.h Cagdas

Henrik

Alt i anlægsarbejde træfældning nedrivning osv. Vi har alt i gravemaskiner udstyr osv.
Rullegræs. Nedrivninger indkørsler osv
6:00 til 17:00 mandag til søndag

Philip

Jeg er en frisk mand på 24, der har hænderne skruet rigtig på. Jeg tilbyder alle former for tømrer arbejde, samle møbler hænge hylder op osv. Have arbejde. Græsslåning, klippe hæk, fliselægning osv.
Jeg er udlært tømrer, og har også erfaring med have og flisearbejde
Efter kl 12. I hverdagene Weekender altid

Henrik

Selvstændig entreprenør med alt i maskiner og grej til stort set alle opgaver . Store som små.
Træfældning beskæring . Bort og tilkørsel af jord grus sten og andre matriealer . Indkørsler belægninger mm. Beton nedrivning . Haver fast Vedligeholdelse aftaler. Klima tilpasninger storm og vand bekæmpelse.
Al tid

Mike H. Knudsen

Jeg er en ung mand på 28 år, som er i gang med at tage professionsbachelor som have- & parkingeniør. Jeg er udlært anlægsgartner og har en stor interesse og erfaring inde for både anlægsteknik, det grønne samt tegning og design. Hvis du har brug for hjælp i haven, så står jeg til assistance. Jeg udfører alt fra belægninger, havemurer og trapper, til nye havetegninger -og planer.
- Befæstelser (belægninger, havemurer, trapper mm.) - Havearbejde (pleje og vedligehold af haven, beskæring, hækklipning, lugning mm.) - Træarbejde (træterrasse, pergola, espalier, hegn, haveskur mm.) - Design og tegning (plantegning, belægningsplan, planteplan med planteliste mm.)
Jeg er ofte på studiet i dagtimerne. Har dog 1-2 hverdage om ugen samt weekender, hvor jeg har mine foretrukne arbejdstider. I nogle tilfælde mere fleksibel.

Mads

Jeg er en ung fyr på 26 år, som bor i Kolding med min kæreste. Jeg tilbyder min hjælp indenfor diverse havearbejde
Jeg er uddannet mekaniker men arbejder som reparatør
Efter arbejde eller weekend

Thomas

Jeg er en mand på 38 år der holder af at komme ud og tage fat med noget fysisk arbejde.
holde have skifte et bed fra jord til flis lægge fliser fjerne planter
gerne i alm arbejdstid 9-18 fx men kan også være om aftenen

Mads

Jeg er 20 år, halv uddannelse som elektriker og kan fixe de fleste småting :)
Elektriker/handyman/gymnasium
Alle tider på døgnet

Szabolcs

Hej , Jeg er indehaver ved ecoshine rengørings service firma.. Vi har som dygtige ansættes og altid klar at hjælper med mig.. Hvis du har lyst en dage vi kan mødes og lige snakke om at muligheder.. Her i vores webside : www.ecoshine.dk
Vi er i branche senest om 2 år , vi har haft tid at lære alt med jobbet ..
Vi er meget fleksibel , vi følger altid i vores kunde.. Vi arbejde når du siger .

Johannes

Jeg er et positivt og udadvendt menneske med grønne fingre. Til dagligt er jeg gartner og bestyre af Badstuehaven på Badstuegade (et besøg værd!). I min fritid laver jeg div. cirkus discipliner og går og nusser min kolonihave. Jeg tilbyder lidt af det hele: havehjælp, børnepasning, rengøring, div handymanhjælp, teamworkworkshops, cirkusworkshops, cirkusshows, ildshows. Mvh Johannes
Mine hænderer særdeles godt skruet på, så jeg har lavet lidt af hvert! Jeg har tidligere været ansat i cirkus både som artist, chuffør, teltmand og altmuligtmand. Alle de store kørekort: B, C1, C, D1, D, BE, C1E, CE, D1E, DE.
Når jeg ikke passer Badstuehaven går jeg ellers og er ledig. - Så lige når det passer dig!

Morten Kristensen

Hos MK Multiservice tilbyder vi professionel pasning af alle typer ejendomme Primært i Nordsjælland. Vores ejendomsservice kan lette jeres hverdag, vi har en bred erfaring fra hus til have, til en fornuftig pris.
Malerarbejde · Håndværkerrengøring · Flyttearbejde og hjælp til nedpakning · Facaderengøring · Rensning af tagrender · Græsslåning · Hækkeklipning · Ukrudtsbekæmpelse · Vedligeholdelse af udendørsarealer
7:00 -20:00

Jakob

jeg er 20 år og næsten færdig som enrtepernørmaskinmekaniker.
mekanik og havearbejde
Jeg kan arbejde hverdage efter kl. 16.00 - og de fleste weekender. Kontakt mig gerne for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd. jakob