Maria N

Jeg kommer fra landet og er vandt til at tage fat og snavs under neglende.
Jeg har tidligere erfaring som lærervikar, pædagogmedhjælper og handicaphjælper. Yderligere har jeg også arbejdet i cafeteria med rengøringsopgaver.
Jeg er studerende, så det er varierende.

Benjamin J

I Døgnnetto (2015) tilpassede jeg mig hurtigt de tempofyldte omstændigheder, og blev derfor forfremmet efter 3 måneder til nøglebærer (1. Assistent). Her skulle jeg oplære nye, foretage administrativt arbejde i form af bestillinger, modtagelse af varer mm. og generelt holde butikken i bedste velgående. Arbejdsgangene bestod udelukkende af to medarbejdere; en kasseassistent samt en 1. Assistent. Af denne grund stiftede jeg i en tidlig alder bekendtskab med mange facetter af butiksarbejde lige fra rengøring, administration, lagerarbejde, kundeservice, kassebetjening etc. Med dertilhørende ansvar. Hos teleselskabet Call me (2016) lærte jeg primært værdien af god kundeservice. Her varetog jeg diverse opgaver i form af opsøgende salg, udgående tilfredshedsundersøgelser og tekniske problemstillinger. Dette job holdte jeg meget af eftersom arbejdsstrukturen var bestående af daglige målsætninger, struktur og et stærkt fokus på medarbejderudvikling, hvilket passer godt til min personlighed. Ovenstående kvaliteter gør jeg i dag brug af på Aalborg Universitet, hvor jeg læser Sociologi. Her starter jeg på 5 semester efter sommerferien, hvor planen er at fortsætte til endt kandidat anno 2021. Når tiden ikke bruges på læsning, forelæsninger og projektskrivning underviser jeg gennem MentorDK i hhv. Dansk, Engelsk og Samfundsfag. Indenfor dette job er jeg blevet fortrolig med formidling, pædagogik og resultatorienteret undervisning.
Joberfaring: 2012 - Praktikant i Tips og lotto kiosk 2014 - Servicemedarbejder i Døgnnetto 2015 - 1. Assistent i Døgnnetto (nøglebærer – åben og luk ansvarlig m.m.) 2016 - Sælger hos teleselskabet Call me 2018 – Underviser hos Mentor Danmark
Fleksibelt - jeg kan tiltræde, når det ønskes

Josephine W

Selvstændig, ansvarsbevidst, moden, positivt livssyn, empatisk, effektiv, detajleorienteret.
Restauration, rengøring, børnepasning, hundepasning, malerarbejde
Er fleksibel

Mohamed A

alt,.
kan godt lide at gøre tingen med omhu, og at det ser godt ud efter jeg har været der,.
en dag der passer dig og mig efter aftale,.

Erica E

Ingen profilbeskrivelse...

Roseanne N

Ingen profilbeskrivelse...

Mette B

Jeg er en udadvendt og smilende 21 årig kvinde. Jeg er meget pålidelig og god til at overholder altid aftaler og møder til tiden. Jeg har bred erfaring, og er vant til at tage fat. Jeg er opvokset på landet, og er vant til at hjælpe til med både madlavning og børnepasning.
Jeg har erfaring fra undervisning på en rideskole (børn 5-14 år), fra rengøring i privat hjem, fra havearbejde i privathjem, fra job som tjener, fra ansættelse på plejehjem og i børnehave/vuggestue.
Jeg holder sabbatår og er derfor relativt fleksibel med arbejdstider. Lad os aftale det nærmere :)

Naninna H

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet
Jeg er uddannet brandmand og har ikke problemer med at tage fat, derudover er jeg i gang med en bachelor og har derfor det faglige med i rygsækken. jeg har erfaring med: børnepasning, lektiehjælp, rengøring, havehjælp og almen hushjælp.
fra juli - september kan jeg alle ugens dage samt weekend i det tidsrum som passer dig. fra september og frem kan jeg i tidsrummet 16-22 samt hele døgnet i weekenden.

Anne Katrine J

jeg er Spejder og det har jeg været i 3 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 17 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.
jeg har arbejdet hos en privat siden jeg var 12 år gammel, og har hjulpet damen med alle mulige forskellige ting, jeg har også arbejdet i kvivkly i 8 måneder, og på Svanholm som ukrudtsluger.
jeg kan arbejde på alle tider af dagen indtil august hvor det helst er efter klokken 16.

Celine U

- Pålidelig - Smilende - pligtopfyldende - Ansvarlig
Jeg har i to år nu arbejdet privat for folk, hvor jeg har gjort rent, passe hund og passe børn, så jeg har en masse erfaring inden for det. Sidste år havde jeg et sabbatår, hvor jeg arbejdede i en privat dagpleje i et halvt år.
formiddag og eftermiddag

Freja M

Ingen profilbeskrivelse...

Bolette L

Ingen profilbeskrivelse...

Natasja U

Ingen profilbeskrivelse...

Esteban V

I am a young architect from Pontevedra, Spain. In September of 2017 I set off on a new personal adventure that has brought me to Denmark for the last several months. Currently, I am volunteering in Aalborg at Multihuset Vodskov (Aalborg Ungdomsskole), as part of the European Voluntary Service (SVE), program which is supported by Aalborg Kommune and funded by the European Commission. So far, this program has been an enriching experience and a great opportunity to get to know a new country, a new reality and a new way of working. In my time in Denmark, I have started studying Danish and I am currently continuing with the classes. With only a one month until the end of the program and encouraged by my experience and knowledge about my host country, I am preparing to start a new chapter in my life.

Frederikke S

Ingen profilbeskrivelse...

Sara W

Ingen profilbeskrivelse...

Camilla J

Ingen profilbeskrivelse...

Henriette N

Jeg er altid grundig og flittig i alt hvad jeg gør. Har altid et smil på læben og gør mit bedste for at klare de opgaver jeg får stillet
Har haft 4 års erfaring som tjener. Derudover har jeg arbejdet som rengøringsassistent i 2 år på en campingplads.
Er meget fleksibel med arbejdstider

Dorthe C

13års erfaring med rengøring Samt erfaring med børne pasning
13års erfaring med rengøring Samt erfaring med børne pasning
Om dagen eller weekenden

Mia Madeleine A

En rigtigt grundig pige
7 år som vikar med altmuligt arbejde
Alle tidpunkter

Josephine A

Ingen profilbeskrivelse...

Luna D

Jeg tilbyder rengøring, husholdning, havearbejde og serveringsarbejde samt børnepasning
- Pædagogmedhjælper i integreret idrætsinstitution (primært vuggestue) i Storkøbenhavn gn 1 år - Barnepige for den samme dreng gn 3 år - Køkkenmedarbejder og tjener gn 1 år - Servering, oprydning, opvask og rengøring til div arrangementer - Orden og oprydningsarbejde - Undervisningsassistent på madskole - Havearbejde, savning af træ - Malerarbejde
Fleksibelt Hverdage

Joanna W

Passer gerne børn. Har 3 i forvejen. Vi har stor have hvor ungerne kan lege. Kan også hjælpe med at flytte da vi har to biler og trailer. Lektiehjælp eller hjælp til servering gør jeg også gerne.
Har arbejdet 5 år som tjener. Har arbejdet i frivillige organisationer i hele mit liv.

Kelly B

Ingen profilbeskrivelse...

Caroline C

Jeg hedder Caroline, er 14 år gammel og går i 8. klasse. Jeg lufter hund i min fritid flere gange om ugen.
Jeg hjælper, hvis du arbejder længe eller har andre udfordinger, der kommer i vejen for at lufte din hund.
Jeg kan kun arbejde om eftermiddagen og i weekenderne, da jeg også skal passe min skole.

Lise Olivia C

Sød og smilede, hårdtarbejdende. Kan lide at lære nyt og er lærenem. Kan fint arbejde selvstændigt og også samarbejde om en opgave. Har både ren straffe- og børneattest samt kan lide de fleste dyr!
Rengøringspersonale i børnehave, vask af trægulv samt alm. rengøring. Har selv kolonihave, så kender til udrydning af det mest gængse ukrudt, samt kendskab til redskaber. Kan også fikse mindre håndværksmæssige ting! Kan dog ikke garantere at det står snorlige! Har været barnepige samt taget pædagogisk assistent grundforløbs uddannelsen, hvor jeg har været i 2xpraktik i en 3-4 klasse. Ønsker at læse til pædagog. Kan også lave mad, da jeg har været i køkkenet på TAMU og kan vaske op- har erfaring fra Nadia's café hvor jeg var opvasker. Har selv en dejlig kat og kan godt lide hunde.
Da jeg er studerende har jeg primært tid i eftermiddagstimerne. Efter sommerferien '18 er mit skema frit tirsdag og torsdage.

Siv S

Almen havearbejde, rengøring , male hegn
Jeg har lavet frivilligt arbejde i Australien, både på en gård hvor jeg hjalp med opsætning af hegn, plantning og fjerne ukrudt. Og på et konference center hvor jeg gjorde rent, ordnede havearbejde og hjalp til at lave mad til 20+ gæster,
Jeg er fleksibel.

Rasmus J

IT-support, håndværk
Flere års erfaring med IT, byggeri og pasning

Pernille L

Ingen profilbeskrivelse...

Sille C

Ingen profilbeskrivelse...