Marip

Specialestuderende tilbyder privatundervisning/lektiehjælp/oversættelse/korrekturlæsning i engelsk.
Flere års erfaring fra privatskole. Har privatundervist elever fra 5. klasse til universitetsniveau.
Jeg er meget fleksibel mht. arbejdstider, dog ikke i weekenderne.

Nanna Clausen

Mit navn er Nanna, og jeg er 20 år. Jeg er i gang med mit sidste år på en kreativ HF i Odense. Jeg ser mig selv som en glad og åben person, og jeg elsker at møde nye mennesker. Derudover så er jeg ansvarlig og pligtopfyldende. Musik og litteratur er to af mine store interesser, og derudover så går jeg op i skolen med engagement.
Jeg har spillet klaver i 10 år efterhånden. Både rytmisk og klassisk, og så har jeg gået til hørelære (musikteori) i samlet 7 år. Derfor tilbyder jeg både klaverundervisning og teoretisk undervisning. Jeg har førhen arbejdet på et plejehjem, og derudover har jeg mindre søskende.
Jeg kan hjælpe alle dage med undtagelse af tirsdag er jeg ledig klokken 14. Sene arbejdstider generer mig ikke.

Marcus94

Jeg tilbyder en del ting. Jeg kan hjælpe med en masse hus-relaterede arbejde. Som snerydning, slå græs, flytning, nedrivninger, flytninger af f.eks. fliser. Jeg tilbyder også hjælp med hensyn til basis IT, som kanalopsætning af tv, hjælp med smartphones, opsætning af internet. Jeg tilbyder også pasning af børn. Jeg får tit af vide at jeg er god med børn, og giver gerne en hånd med der.
Med hensyn til hus-relaterende arbejde, så er erfaring kun hjemmefra. Med hensyn til IT, så har jeg arbejdet i radio/TV i Føtex et par år, og så har jeg stor interesse inden for IT. Med hensyn til børnepasning, så har jeg 3 søskende, og jeg har passet børn ved venner og familie, og fået ros.
Jeg læser i øjeblikket matematik og fysik op på et suppleringskursus, så mine arbejdstider kan godt veklse. Jeg prøver dog at tilpasse mig så godt jeg kan.

Gubbi

Jeg kan være behjælpelig med lidt af hvert. Jeg tager ud og gør rent, hvad jeg tager 100 kr i timen for Serverer gerne til fest hvad jeg tager 150 kr i timen for (og kan skaffe flere folk til samme, vi er en gruppe der går ud sammen). Jeg er lige nu i gang med min bachelor i Historie på syddansk universitet, og har også mulighed for at hjælpe med lektier på folkeskole niveau
Jeg har passet børn i flere år, typisk i alderen efter ble. Hertil har jeg haft tre måneder i praktik i en børnehave. Servering har jeg gjort i de sidste 7 år, både til større og mindre selskaber, dog sjældent bordservering. Rengøring har jeg gjort de sidste to år
Efter aftale, jeg er yderst fleksibel

SaraElkjaer

Jeg interesserer mig meget for børn og unge. Lige nu læser jeg til lærer på andet år. Til sommer er jeg uddannet dansklærer, og begynder derefter på engelsk. Så jeg kan også tilbyde lektiehjælp. Jeg er 23 år og bor i Odense C. Hvis børnene kan går til sport eller lign. er der også mulighed for at jeg kan tage med der. Jeg har kørekort, dog ingen bil. Kontakt mig endelig hvis det lyder som noget for dig.

mandag: 14-22 tirsdag: 18-22 Onsdag: 09-22 torsdag: 14-22 fredag: 09-22 weekend:

Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Kathrine Frank

Jeg hedder Kathrine og er en frisk ung pige på 22 år. Jeg har arbejdet små 2 år som pædagogmedhjælper og nyder at tilbringe tid med børn i alle aldre. Jeg er ny i Odense og savner omgange med børn. Om dette er en gang i ugen eller i måneden kommer sig ikke så nøje.
Jeg har som nævnt erfaring fra pædagogmedhjælper jobbet. Ligeledes har jeg været både gymnastik og håndboldtræner for dejlige størrelser.
Arbejdstiderne kommer sig som udgangspunkt ikke så nøje. Det finder vi ud ad i fællesskab.

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

MariaC

Jeg er en ung pige på 22, der er fast bosat i Odense C. Jeg går til daglig på SDU, hvor jeg læser religionsvidenskab. Udover studiet bruger jeg nogle timer om ugen på at stå bag kassen, samt dampe, prismærke og pudse sko som frivillig i en Røde Kors butik. Jeg laver sådan set det meste- indkøb,gå ture med dyr, rengøring, opvask osv. Bare spørg. Dog er jeg håbløs til meget fysisk hårdt arbejde.
Har tidligere arbejdet som avisomdeler og postbud. Frivillig i en Røde Kors forretning God til bagning, specielt desserter God til at tegne/male God at tage en sludder for en sladder
Tirsdag, torsdag efter kl 17. Fri hele onsdag Fri de fleste weekender

Malene

Jeg er en ung pige på 21 år. Jeg er en frisk, smilende og livsglad person der er åben overfor nye mennesker og udfordringer - og jeg elsker børn!
Jeg læser til pædagog på Odense pædagogseminarium, og er derfor rigtig god til børn. Jeg har været i praktik i en SFO, og er nu i gang med at arbejde i børnehave. Jeg har mange gange før passet børn, i form af at hente efter skole, vuggestue og børnehave.
Jeg kan eftermiddage fra omkring kl 15.00, evt. også weekender hvis behov skulle opstå. Kontakt mig gerne hvis I har behov for andre tider.

MariaLS

Jeg er en ung pige på 19 år, som går på HHX i 2.g i Bolbro. Jeg har boet ude siden jeg var 17 år, og bor nu ude omkring rosengårds centeret. Jeg har meget erfaring med pasning af børn, da jeg har en lille kusine på 3 og en nevø på 1 måned. Efter HHX vil jeg gerne et år til England, som au pair. Jeg har et job på De forende dampvaskerier, men det er mest i ferierne.
Jeg har passet mange børn i gennem de sidste år, og kan rigtig godt lide det. Passer for tiden min kusine og nevø
Jeg kan arbejde hver dag fra 15.00 og de fleste weekender kontakt mig gerne for nærmere information. Glæder mig til at give en hjælpende hånd. - Maria S.

Emma Klakk

Jeg er en ung pige på 18 år, der går i 3.g i Odense. Jeg er positiv og smilende - klar med en hjælpende hånd. Jeg er flittig og lærenem. Tager imod mange forskellige jobs. Fleksibel og trofast. Jeg er meget social og er glad for at møde nye mennesker. Jeg har erfaring med børnepasning, rengøring og servering. Jeg kan tilbyde hjælp med det meste inden for hus og have. Især børnepasning og lektier.
Jeg har ofte passet mine mindreårige kusiner. Jeg har hjulpet med rengøring hos privatfamilier. Jeg har arbejdet i et køkken som opvasker og med klargøring af mad. Jeg har til flere arrangementer serveret og anrettet mad. Jeg har arbejdet i en kiosk og i en isbutik. Er frivillig lektiehjælper.
Jeg kan arbejde hverdage typisk efter kl. 15.20. Mandag og fredag allerede efter kl. 12.15. Jeg kan også arbejde de fleste weekender. Tøv ikke med at kontakte! Jeg ser frem til at arbejde for jer :).

Mathilde Rosenbeck

Jeg er en ung pige på 17 år. Som har brug for at tjene lidt penge. Jeg tilbyder lidt af hvert, som at passe børn, og hjælpe lidt til hvis der er brug for det, jeg har før passet mindre børn. Jeg er ved at uddanne mig til kosmetolog, makeup artist og negleteknikker.
Jeg har før arbejdet i en sejlklub, hvor jeg vaskede op, og forberedte mad. Jeg har passet små børn for nogle af mine forældres venner, og kan rigtig godt li' det. Jeg kan godt lide at lave mad, er og også god til det.Jeg har ikke noget imod til at hjælpe til rundt i huset hvis der er brug for det.
Jeg kan arbejde de fleste hverdage efter kl 15, til ca kl 22:15 Og næsten alle weekender, og det er bare på de tidspunkter der er brug for mig.

Kasper

Jeg er en ung mand på 23, der er igang med at søge uddannelse inden for kriminalforsorgen som fængselsbetjent. Det er desværre en lidt lang process og har derfor tid tilovers til at hjælpe folk som desværre ikke har så meget tid. Jeg har en gymnasial baggrund og er god til dansk/engelsk grammatik, sætningsopbygning samt sætningsanalyse mm. Børnepasning kan jeg også :)
Jeg har en gymnasial baggund og lige gennemført et politi-kursus, hvor jeg fik 12 i karakter for dansk skrivning og grammatik. Jeg er behagelig at omgås, og da jeg selv er ret ung, ville jeg passe godt til børnepasning.
Helst fra om eftermiddagen og jeg kan alle weekender. Kontakt mig gerne, hvis der er nogle spørgsmål eller I har brug for yderligere information. - Kasper Dyrendal Rosenlund

Helle

Jeg er en ung kvinde på 20 fra Odense C, hvor jeg bor med min kæreste og en fælles ven Jeg har gået på HG og starter snart på enkeltfag på VUC og søger jobs for at tjene lidt ekstra Jeg har aldrig haft et rigtigt fast job med løn, men jeg er lærenem og har hjulpet til med mange forskellige opgaver i familien som at male båd, lave mad, gøre rent etc. og jeg har haft et enkelt betalt modeljob.
Jeg har ikke så mange erfaringer endnu, men er frisk på at lære; jeg er en glad pige, der tager udfordringerne som de kommer.
Jeg har en del tid, når jeg starter på VUC har jeg kun timer om formiddagen som udgangspunkt

Line Pedersen

Jeg er en pige på 21 år, som studerer Pba. Finans på Erhvervsakademiet Lillebælt og jeg bor i Odense med en veninde. Angående børnepasning er jeg nok stadig lidt af et legebarn - der godt kan lide at plaske i vandpytter og jeg hopper med glæde i et prinsessekostume. Dog er det ikke ensbetydende med at jeg mister overblikket.
Jeg har før arbejdet med børnepasning og rengøring. Bl.a. au pair i New Zealand, passet barn med autisme og jeg tager god hånd om rengøring og havearbejde! Jeg går meget op i rengøring, dog ved jeg godt at man bliver nødt til at sætte "rengøringsvanviddet" på pause når der er børn!
Jeg er ca. 15-20 timer i skole om ugen - der vil være uger hvor jeg næsten ikke er i skole. Jeg er næsten ALDRIG i skole efter kl. 15.15! Jeg er fleksibel med arbejdstider og åben for ALT hushjælp!

Lærke

Jeg er en glad og udadvendt pige, der håber på at hjælpe forældre og andre godtfolk med at få lidt mere overskud i hverdagen. Hvis nogen skulle få brug for en bartender til et event, er jeg også klar og erfaren.
Jeg har arbejdet i en Børnehave og passet børn ved siden af i min fritid. Desuden har jeg også haft job som rengørings"dame" hos et ældre ægtepar i et par år. Så har jeg også haft sommerjob i Sommerland Sjælland, hvor jeg stod i kiosk. Der lærte jeg at arbejde under pres og skænke øl uden der kom for meget skum.
Jeg kan arbejde i hverdagene fra kl. 16 og langt de fleste weekender.

Louise

Jeg er en frisk, ung pige, som søger børn at passe efter skoletid. Jeg er ved at uddanne mig til pædagogassitent på sosu fyn. Jeg er fast i praktik i en vuggestue og har derfor stor erfaring med at passe børn. Jeg har derudover 3 mindre søskende som jeg altid har passet, og generelt er jeg bare vild med børn. Jeg bor i Odense C, har cykel og kan let komme omkring med bus.
Jeg er den. 1. oktober 2010 startet i praktik i vuggestuen Globehuset i Odense C, dette er i forbindelse med den 2-årige uddannelsen til pædagogassistet som jeg læser på sosu Fyn. Som person er jeg rolig, ansvarsbevidst, behagelig at omgåes og jeg er god til at lege både inde og udendørs med børn.
Jeg kan arbejde fra klokken 15 hver dag og de fleste weekender efter aftale.

Samina

Jeg er en frisk ung pige på 19 år, snart 20 år. Jeg har pt afsluttet HHX. Jeg søger mest noget arbejde inden for børn og/eller dyr, da jeg elsker at omgåes begge dele. Men jeg er åben overfor andre fritidsjob, og tager gerne imod nye udfordringer. Min angivede timeløn er ikke noget fast, da det selvfølig kommer an på omstændighederne (hvad, hvor ofte osv).
Jeg har før passet både børn og hunde. Desuden har jeg arbejdet hos en grossist i 5 år, så fysisk arbejde burde ikke være et problem for mig :)
Jeg kan arbejde stort set på alle tidspunkter. Glæder mig til at høre fra dig. :-)

CamillaLarsen

Jeg er en frisk ung pige på 19 år som søger job, inden for mange områder da jeg mangler et job til min fritid. Jeg bor i Odense C sammen med min kæreste, og studerer til dagligt på TietgenSkolen nede ved havnen i 5000 Odense C. Jeg er en stabil, smilende og udadvendt pige, meget glad for børn, servering, rengøring og hjælp til mange andre ting. Timelønnen er ikke fast.
Jeg har taget frisør skolens grundforløb. Jeg har været barnepige og hjulpet med lektier i 4 år. Gået på Produktionsskole og været i køkkenet i 1½ år.
Jeg kan arbejde hverdage efter kl 15.30. Weekend alle tidspunkter.