Greig Vision

Vi rådgiver og sælger udstyr indenfor TV, AV, PARABOL, OVERVÅGNING og ANTENNE. Med mere end 10 års erfaring indenfor salg, opsætning, montering og installering af alt lige fra hjemme overvågning, antenne etablering og parabol opsætning er vi din garant for høj kvalitet på dit AV udstyr.
Vi har stor erfaringer med Alarmer, A/V Løsninger, Overvågning, Adgangskontrol & dørtelefoner, Antenne & Parabol, GPS tracking & sporing, Tv opsætning.
Vores arbejdstider er normalt mandag til fredag 07:00 til 16:00 men kan også arbejde efter 16:00 og weekender efter aftale

Anders.W

Ung livsglad gut som klarer de opgaver han har sat sig for. Jeg har ofte været ude hos private, hvor den professionelle elektriker enten har måtte give sig fortabt, eller "glemt" opgaven - og derved aldrig blevet fikset! Blandt meget andet er det lige nøjagtig sådan en opgave jeg kan klare! Jeg har hænderne skruet helt rigtigt på. Fast arbejde, så arbejdet skal foregå efter fyraften.
Uddannet elektriker, lavet alt fra industri til privat, fejlsøgning, installation af både el, brand og alarm!
Efter kl 15-16.

Maati

ung fyr på 19, som studere på gymnasium, som søger job
jeg kan lidt højre og venstre, og yder godt arbejde
lige nu har jeg tid fra 7-16

Morten

Udlært tømrer- og snedker 1980. Har siden arbejdet, både indenfor det fag, og - næsten - alle andre håndværksfag. Maler, VVS, elektriker, ventilationsmontør, gartner, brolægger mv.
Tømrer- og snedkerarbejde, montage, flytninger, lettere el- og vvs-arbejde. Siden 2008, selvstændig indenfor ovennævnte, samt havearbejde (det grove....Jeg nusser ikke om dine stauder)....Samt nedrivning og bortskaffelse af affald...Og en masse andet.
Når det passer dig og mig.

Mikael A

Udlært tømrer 2003 Uddannet bygningskonstruktør 2008
Renoverer eget hus Arbejdet med forefaldende arbejde sideløbende med uddannelse
Weekender og aften

Jan

Udlært pladesmed. 6 år som hvidevare tekniker. 3 år som anlægsgartner.
Jeg har erfaring indenfor næsten alle typer arbejdsopgaver. Stabil og hårdtarbejdende. Kvalitetsbevidst og altid med et smil på læben.
Jeg arbejder på alle tider af døgnet, også weekend og helligdage, alt efter hvordan opgaverne ligger.

Allan

Uddannet landmand, men har gode evner indenfor træ-, smed-, VVS-, el og mere. For mig er inden opgaver for store eller for små. Er ikke færdig før den anden part er tilfreds.
Som uddannet landmand og født på gård, er det nærmest påkrævet at man skal kunne klarer mange ting selv. Kan tilbyde hjælp med: -tømrer -murer -mindre el arbejde -kloak -landbrug -flytte hjælp -grave arbejde -samt meget mere
Efter kl 16 på hverdage. Weekenderne er åbne.

Allan

Uddannet elektrikker.
Murer flise og malearbejde el arbejde og tømrer arbejde have arbejde.
Efter kl 16 tlf 27839397

Martin

Uddannet elektriker
Har arbejdet som elektriker lærling i 4 år Har arbejdet som vicevært i 2 år Har arbejdet med teltopsætning og andet ad-hoc i 2 år
Efter 14 i hverdage og før 14 i weekend.

Flemming Sofus

Uddannet elektriker - har lavet det meste i mit hus selv at tømre og mureropgaver.

Kristian

Uddannet datafagtekniker, IT supporter og elektriker og generelt handyman indenfor en bred kam af arbejdsområder.
21 års erfaring med alt indenfor PC verdenen, netværk og konfiguration. Specielt på Windows platformen. Ved siden af IT har jeg arbejdet med mange former for opgaver indenfor tømrer, maler, elektriker og vvs fagene og valgte at tage uddannelse nr. to som elektriker. Så jeg har erfaring med komplette elektriske boliginstallationer, arbejde med vinduer og døre samt køkkener, lettere VVS opgaver, maleropgaver ude som inde samt fliselægning/opsætning.
9-16

Kasper

Tilbyder hjælp til el opgaver som f.eks. skift af stikkontakter eller ophængning af lamper
Er i lære som elektriker
Efter kl. 17 eller weekender

Niels N

Teknisk snilde og assistance til dem der ikke selv kan, eller har råd til at betale dyrt for småting. Omfatter også f.eks. dækskift og hjulafbalancering, olie-, tændrør- og luftfilterskift på bil/knallert/plæneklipper. Samling af div. møbler og andre saml-selv ting plus lovligt el-arbejde under fuld sikkerhed. Specialopgaver som kræver lidt opfindsomhed, herunder reparationer. Ikke tunge løft.
Alt forekommende DIY arbejde i hjemmet plus al bilvedligeholdelse, herunder skift af vinter/sommerdæk. Speciale i lejlighedsopfindelser, hvor den rigtige løsning ikke kan købes, og hvor en kær ting er gået i stykker og skal repareres.
Efter 16-17 til hverdag, ellers weekend, dog hele dagen på visse hverdage

Søren Lorentzen

Teknik problemer, opsyn/tilsyn med f.eks. sommerhuse, projektledelse og økonomi styring, bindeled mellem f.eks sommerhusejer og håndværkere, har varebil og en del værktøj.
Jeg er 47 år, uddannet elektriker og elinstallatør, og har erfaring fra/med: byggebranchen, Industrien, maskiner, de fleste typer el opgaver, ledelse, projektledelse. P.t. arbejder jeg som projektleder inden for telebranchen.
Kan arbejde hverdage efter kl. 15.30 og i weekender.

Martin

Søger job i min fritid til at tjene lidt ekstra. Jeg kan lave alt fra VVS til havearbejde til el samt rengøring.
Diverse huslige opgaver inklusiv el , vvs, have arbejde og rengøring.
Hverdage 17-22 Weekender

Claus

Som alsidig håndværker, tilbyder jeg alt inden for reparationer, renoveringer og byggeopgaver.
Mange! Jeg har gennem mange år opbygget en meget bred vifte af færdigheder og erfaringer. Spørg om jeg kan og jeg vil sige ja!
Det snakker vi om. Alt efter behov.

Bernd

Snedker
I am working on floors, windows, doors, electric systems, water systems, heating systems and boat repais in wood and glassfibre.
daytime and evening is also okay

Jesper

Selvlært tømrer-murer-elektriker-maler-blikkenslager-havemand.
Jeg kan ikke alt, men jeg kan lidt af hvert. Istandsætter pt. mit eget hus. Har gået sammen med en murer og pudset vægge, støbt trapper mv. Jeg har arbejdet for flere forskellige tømrere og monteret og bygget diverse projekter. Så har jeg endevendt et flerfamiliershus jeg selv ejer, og som bliver udlejet, efterhåndet som det bliver færdigt.
Arbejdstid 9-16 / Dagspris kr. 1600 + moms / Se www.valbo.dk

John

Pensioneret smed/montør. alle opgaver som kan forekomme i dagligdagen. vvs -lovligt el.- samle møbler- ophæng tv-male -tapetsere/væv-har selv monteret komplet køkken med alt tilbehør.tilslutte opvask og vaskemaskine. kontakt om alt.
arbejdet over 35 år som servicemedarbejder i medicinal industrien og har også stor erfaring med vandbehandlings anlæg.
Dine planer kan følges da tiden er til at tale om.

Elvis p

Our employees are trained to handle all sorts of tasks and are always effective and thorough.We always take pride in helping others, and our employees are disallowed from discussing clients outside of work. You can trust us with your job.
We use only regulated and approved cleaning agents, and we highly prioritize our employees safety and health.
We provide very flexible scheduling to fit your needs.