Finn

uddanet Elektriker og Tjener
mere end 15 års
fra 9-16 i de perioder jeg har fri fra mit nomale job, ofte 2-3 uger om mårenden

Bernd

Snedker

Frolund

Ingen profilbeskrivelse...

Christian & Henrik

Vi er nogle kammerater som har valgt at slå pjalterne sammen og tilbyder nu en lang række service, kvalitet til fair og fornuftige priser.
- Elektrikker - Låsesmed - Pc, Mac, telefon & taplet assistance - Anlægsgartner - Maler - Handymand - Trykkeri Har du opgaven har vi løsningen ring eller skriv endelig.
Vi arbejde når opgaverne er ser men helst inden for normale arbejdstider men vi gør vores for at kunden får en god og profesionel service

Sebastian

Jep
Jep
Jep

Sebastian

Jeg er en ung fyr på 21 jeg bor sammen med min kæreste og hund i Solrød.
Selvbyg derhjemme ansat som elektriker.
Efter fyraften

Jesper

- Tømrer og snedkerarbejde - Murerarbejde - Til og ombygning - Nybygning - Forandring af eksisterende planløsning - Energibesparelse Se mere på www.byg4.dk eller følg os på Facebook :-)
Se vores projekt afsnit på www.byg4.dk
man - tors 08:00-17:00 fre 08:00-1300 lør Lukket søn Lukket

Martin

Tilbyder min hjælp til alle typer opgaver
10års erfaring
Hverdage efter 15. Samt weekend

Jesper Valbo

Jeg bor i Næstved, med min kæreste og vores datter på fem år. Mit job har jeg sagt op for at bygge om på huset. Derfor er det rart med lidt småjobs ind i mellem. Søger du hjælp fra en mand med skruer i lommerne, eller bare en hånd i overskud, så kan jeg hjælpe dig.
Jeg har gået sammen med en murer og pudset vægge, støbt trapper mv. Jeg har været ude hos kunder med en tømrer og monteret og bygget diverse projekter. Så har jeg endevendt et flerfamiliershus jeg selv ejer, som bliver udlejet, efterhåndet som det bliver færdigt.
Jeg er meget fleksibel med arbejdstider. Jeg er god til at komme i gang tidligt og jeg kan også arbejde i weekender.

Rasmus

Jeg tilbyder alt el-arbejde såsom ophæng af lamper, Udskiftning af tavle, og alm bolig installationer.
Har arbejdet som udlært elektriker i 4 år
Efter kl 15 i hverdage hele dagen i weekenden

Søren

Frisk fyr på 24år, udlært energispecialist inden for VVS og kloak arbejde.
Den hjælp jeg kan tilbyde er: VVS arbjede - EL arbjede - hjælp til ombygning- tømrer arbejde - Grave arbjede - belægning - træfældning - frakørsel m. tiptrailer.
hverdage efter 16.00 eller weekend

Peter

Jeg sætter en ære i at komme til de aftalte tidspunkter og rydder selvfølgelig altid op efter mig. Eksempler på opgaver kan være: • Ophængning af lamper og billeder • Samling af forskellige møbler • Opsætning af hylder • El-arbejde (alt hvad der ikke kræver autorisation)
Mange års erfaring med egne og andres projekter. Ingeniør
Aftales

Morten

Uddannet elektriker og maskinmester. Laver alt i el opgaver. Kontakt mig for mere information om din opgave
Flere års erfaring som både elektriker og maskinmester
Efter 15.30 i hverdagene og i weekenderne.

Morten

Kan tilbyde alt inden for el arbejde.
12år
Skriv og vi finder en tid

Mikkel

Jeg er en frisk 18 årig dreng som til hverdag arbejder som nedriver, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer.
Har prøvet en masse som tømre og som gartner og lidt murer og flytte mand, men som sagt der er en løsning på alt og den løsning skal jeg finde og stå inde for de folk jeg nu skulle komme til at bruge i gældende opgave. Kørekort haves ikke endnu.
Jeg fortrækker fra mellem kl. 16-22 hvis det er nødvendigt og ellers alle weekender. Jeg ikke så pivet med lange dage.

Jv.pedersen

Ingen profilbeskrivelse...

Thor Frost

Jeg er en ung fyr på 24 år. kommer fra Langeland, opvokset på en gård hvor vi har lavet en masse arbejde fra vvs, el, tv, netværk, tømmer og snedker. er lige flytte til København kunne godt tænke mig at hjælpe til, og tjene lidt penge.
Jeg er Elektriker i min hverdag. Har erfaringer i vvs, tømmer, snedker og tv og netværk, kender snedker og tømmer til hjælp hvis der er brug for det til støre.
alt efter kl 16,00 i hverdage. stort set alle weekender alle tidsrum. Så i ringer bar hvis i har brug for en hånd. 51 18 33 29.

Bpotoc

Ingen profilbeskrivelse...

Kent

Kent S Kristensen - Er prof. Handyman, mange års erfaring. Certificeret drone pilot, Ejen minigraver, tiptrailer, græsmaskiner mm. Fra opsætning af lamper til nedgravning af faskiner mm.
Pro.handyman - Altmuligmand.
00 til 00.

Mads

Jeg er 26 år og i lære som elektriker efter nogle år med mangeartet praktisk arbejde. Jeg udføre el-arbejde, så meget som reglerne tillader. Ophængning af lamper, udskiftning af kontakter og en rådslagning om hvad der kan lade sig gøre at få lavet. Jeg har bil og åben trailer, så kan hjælpe med div. flytning, genbrugskørsel osv.
Jeg har bred erfaring med div. husarbejde efter istandsættelse af snart 2 egne huse.
Efter 16 på hverdage og ellers i weekenden.

Kasper

Tilbyder hjælp til el opgaver som f.eks. skift af stikkontakter eller ophængning af lamper
Er i lære som elektriker
Efter kl. 17 eller weekender

Morten

Jeg er tidliger uddannet elektriker og helikopter mekaniker og arbejder i dag med flysikkerhed i flyvevåbnet. Mine hænder er skruet rigtig på og jeg overlader ingen ting til tilfældigheder. Jeg kan hjælpe med små opgaver som ophæng af lamper og hylder. Reparation og skift af stikkontakter mm. Samling af møbler og andre håndværk og handyman opgaver. Jeg har alt værktøj og trailer.
Elektriker, istandsættelse af hus mm.
Aftales nærmere

Murermester-sea

Udfører renoveringer, ombygninger, tilbygninger, nybyggerier, restaureringer og vedligeholdelse. Løser konkrete problemstillinger for varmetab, fugt, ventilation og kuldebro
Jeg har via mit praktiske virke som murer og som selvstændig erhvevrsdrivende opnået et højt erfaringsgrundlag på bygningshåndværk.
Arbejder fra kl. 5.00 - 13.00 efter en nærmere planlægning og aftale.

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

Frank Bjarke Pedersen

Jeg er 42 år, bor i Valby. Har lært det meste håndværk via gør det selv arbejde, hvor jeg har sat mig grundigt ind i tingene inden udførsel. Har en forkærlighed for brug af gamle metoder Udlært inden for skovbrug, og har erfaring for beskæring af træer
Jeg her erfaring fra at sætte flere lejligheder i stand, hvilket omfatter el og vvs (lovligt gørdetselv opgaver) murereparationer og pudsning, tømre og nedrivning. maleropgaver
Jeg kan arbejde hverdage, typisk efter kl 12, og i weekender.

Paweł

Im electrician i have practice in this proffesion i can paint walls,windows and each other.
I working like electrician in denmark and i working like painter in denmark,poland,germany.
Now i have a lot of time.

Mark

Jeg er fastansat og arbejder i forvejen som alt mulig mand. Jeg kan lidt af det hele og vil gerne bruge det her. Sige til og så finder vi ud af det.
Alt muligt mand i 10 år.
efter kl. 17 og i weekenden.

Nikolaj

Tømrer
Tømrer
hverdag

Viorel

Jeg er en fyr på 30 år, der bor i Aalborg. Jeg arbejde i hverdagen for et rengøringsfirma, men jeg kan gøre meget mere end rengøring. Jeg taler ikke godt dansk, men jeg håber det vil ikke være et problem.
Jeg er uddanet elektroingeniør, men Jeg voksede op i en gård, så jeg lærte at gøre næsten alt
Jeg kan arbejde mest om weekenderne

Sigheim

Ingen profilbeskrivelse...