Anmeldelse:

René Paag hjælper med el-arbejde i Ballerup og omegn

Jeg er uddannet industri-elektriker. Har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt opsat, og at lytte til hvad kundens ønsker er.

Anmeldelse:

Joerg hjælper med el-arbejde i Kjellerup og omegn

Det du søger finder du lige her. Der er ikke ret meget jeg ikke kan.

Anmeldelse:

Mindre opgaver som udskiftning af kontakter, afbryder, montering af lamper med mere.

Er uddannet maskiner, har renoveret mit eget hus. Arbejder til dagligt med el og på byggepladser. Det er vigtigt for mig at de ting jeg laver er i orden. Samt jeg sætter stor pris på at folk er glade for det arbejde jeg udføre.

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med el-arbejde i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Har skiftet kontakter utallige gange freset kabler i vægge osv...

Har altid været handymand og mine sønner er elektriker og tømmer så vi har lavet næsten alt så vi er dækket godt ind, tøv ikke skriv blot og jeg svare,

Anmeldelse:

Prof. Udannet elektriker. Stor erfaring med ophængning af designerlamper Alm el arbejde Belysnings rådgivning Går op i godt dansk håndværk, der er til at stole på! Rydder op efter mig selv.

Ring eller skriv gerne via nedstående info. Så går det lidt hurtiger :D 20204862 - lasse@lkbackline.dk - www.lkbackline.dk Prof. Udannet elektriker. Stor erfaring med ophængning af designerlamper Alm el arbejde Belysnings rådgivning Går op i godt dansk håndværk, der er til at stole på! Rydder op efter mig selv.

Anmeldelse:

Jeg er selv uddannet elektriker mine arbejds områder er i byggepladser og service opgaver alt EL opgaver kan udføres efter ønske. i min fritid driver jeg et enkeltmandsvirksomhed og tilbyder jeg et ekstra hånd inden for de områder jeg har erfaring for

Jeg er uddannet elektriker til dagligt arbejder jeg som elektriker mine opgaver er byggepladser samt servicemand små og store opgaver inden for el kan udføres

Elektriker med fokus på kunden bliver oplyst om den rivende udvikling der er i El-branchen og hvilke muligheder det skaber for den normale dansker. Fejlfinding på installationer er også hverdags arbejde for mig. Klassiske renoveringer, udskiftning af tavler, kabeltræk i hus/lejlighed, ladestander til el og hybrid biler. Kan også rådgive om en kombi løsning hvor kunden selv laver det grove arbejde der må udføres som privatperson, inden for lovens rammer.

Elektriker. Speciale i brand og sikrings teknik. Samarbejdspartner med landsdækkende hvidevare leverandør med billigere pris end netpris. Samarbejdspartner med Nordens største belysnings producent. Erfaren indenfor smart styring af lys installationer. Bygger efter de nyeste lovgivninger indenfor el.

Anmeldelse:

Jacob Olsen hjælper med el-arbejde i Hinnerup og omegn

AV montør 5 år. Altmuligmand for Mandogbil 3 år. Jeg har egen stor varevogn med det meste værktøj til at løse de fleste opgaver. Både tømrer grej, malergrej og stiger.

DOZ Multiservice V/ David Ozairy Ozairy hjælper med el-arbejde i Jægerspris og omegn

Jeg er 50 år uddannet kok selv tidligere husejer og er vandt til at klare de fleste opgaver selv, har efterhånden prøvet det meste som høre til under GørDetSelv opgaver:)

Myhandyman.dk Copenhagen hjælper med el-arbejde i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

er I famillie med en exstra uddannet elektriker lavet det hele livet.. er sstadig igang

jeg kan sku det jeg melder ud.. ikke s[ meget snak men direkte!...……………………….mlj'jk''m.....,ljmvh Nicolas ps burger pt engelsk tastatur………………….,l;lk;l;l;,

Alt i installation, fejlfinding er en spidskompetence. Rep. af hårde hvidevarer og andet elektronik i hjemmet. Har alt måleudstyr og værktøj. Stor succes med rep. af hvidevarer. El besparende foranstaltninger. El i forb. med selvinstallations pakke f.eks varmepumpe Tilslutning els. varmepumpe er rutine.

Uddannet med fagligteknisk grunduddannelse fra Teknisk skole med fokus på mekanik, hydraulik elektrisk arbejde. På det grønne område er jeg uddannet landmand med Grønt bevis. Derfra har jeg udviklet megen teknisk snilde på mange områder, i kraft af mange års med altmuligt udstyr og installationer i landbruget. God til El, mekanik, vand og vandteknik. Har generelt flair for al teknik og kan hjælpe med det meste i og omkring boligen. Mindre rep. på hus el. bebyggelser.

Anmeldelse:

Per Outzen hjælper med el-arbejde i Odense C og omegn

PT IKKE AKTIV Jeg er i slut 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde

Anmeldelse:

Jørn Svane hjælper med el-arbejde i Viborg og omegn

Arbejder til dagligt med vvs. Men hænder er godt skruet på og er ikke bange for at tage fat. Der findes altid en løsning på folks problemer det er bare at finde den rette vej der til.

Anmeldelse:

Alt mindre IT / elektriker opgaver kan løses.

Jeg tager mig af netværk, fiber, IT, servere, overvågning. Nu er jeg udlært overvågningstekniker, hvilket slet ikke er så svært når man først har været igennem det komplekse netværksstruktur.

Anmeldelse:

Klarer alt af opsætning og installation af lamper, pendler, spotlights, fjernsyn, installation af hvidevarer, komfyr, vaskemaskine, tørretrumler opvaskmaskine mm.

Arbejder til dagligt i et profesonelt byggefirma, Har mange års erfaring som handyman, besidder det rigtige og professionelle værktøj og går meget op i at tingene bliver lavet ordentlig og professionelt. For mig er det alfa omega at ting er i vater og efter forskrifterne. Rydder altid op efter mig efter udført arbejde, efterlader altid mine kunder med et smil.

Anmeldelse:

Lampeopsætning og andre el opgaver

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Lamper, stikkontakter, ledningsføring, tilslutning af andre apparater til strøm

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Andreas Kruhøffer hjælper med el-arbejde i Frederiksværk og omegn

Er uddannet elektriker, har ordnet haver i flere år, samt opsat en masse forskellige former for hegn. Vintertjenester er også en mulighed. Har alle maskiner og værktøj store som små og kan klare næsten alle opgaver

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med el-arbejde i Herlev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Uddannet elektrikker laver din instalationer

Ingen profilbeskrivelse...