Jesper Goth O

Jeg er en mand på 23 år, som gladeligt hjælper til hvor jeg kan. Jeg er uddannet handelsøkonom i år, og er bosat i Valby. Jeg er villig til at udføre en masse forskellige slags opgaver. Om det er havearbejde, handyman-projekter, servering, lektiehjælp, eller noget helt andet, er jeg klar til at yde mit ypperste med et smil på læben!
Tidligere har jeg haft erfaring med havearbejde, malerarbejde, og andre handyman-projekter. Jeg har været børnepasser for et 2-årigt barn i en periode på et halvt år. Ydermere har jeg været privat hundepasser for naboens hund gennem nogle år.
Jeg er meget fleksibel. Om det er dag eller nat, er jeg parat til at udføre mit arbejde!

Josephine W

Selvstændig, ansvarsbevidst, moden, positivt livssyn, empatisk, effektiv, detajleorienteret.
Restauration, rengøring, børnepasning, hundepasning, malerarbejde
Er fleksibel

Erica E

Ingen profilbeskrivelse...

Roseanne N

Ingen profilbeskrivelse...

Gerner K

Ingen profilbeskrivelse...

Mette B

Jeg er en udadvendt og smilende 21 årig kvinde. Jeg er meget pålidelig og god til at overholder altid aftaler og møder til tiden. Jeg har bred erfaring, og er vant til at tage fat. Jeg er opvokset på landet, og er vant til at hjælpe til med både madlavning og børnepasning.
Jeg har erfaring fra undervisning på en rideskole (børn 5-14 år), fra rengøring i privat hjem, fra havearbejde i privathjem, fra job som tjener, fra ansættelse på plejehjem og i børnehave/vuggestue.
Jeg holder sabbatår og er derfor relativt fleksibel med arbejdstider. Lad os aftale det nærmere :)

Naninna H

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet
Jeg er uddannet brandmand og har ikke problemer med at tage fat, derudover er jeg i gang med en bachelor og har derfor det faglige med i rygsækken. jeg har erfaring med: børnepasning, lektiehjælp, rengøring, havehjælp og almen hushjælp.
fra juli - september kan jeg alle ugens dage samt weekend i det tidsrum som passer dig. fra september og frem kan jeg i tidsrummet 16-22 samt hele døgnet i weekenden.

Anne Katrine J

jeg er Spejder og det har jeg været i 3 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 17 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.
jeg har arbejdet hos en privat siden jeg var 12 år gammel, og har hjulpet damen med alle mulige forskellige ting, jeg har også arbejdet i kvivkly i 8 måneder, og på Svanholm som ukrudtsluger.
jeg kan arbejde på alle tider af dagen indtil august hvor det helst er efter klokken 16.

Celine U

- Pålidelig - Smilende - pligtopfyldende - Ansvarlig
Jeg har i to år nu arbejdet privat for folk, hvor jeg har gjort rent, passe hund og passe børn, så jeg har en masse erfaring inden for det. Sidste år havde jeg et sabbatår, hvor jeg arbejdede i en privat dagpleje i et halvt år.
formiddag og eftermiddag

Freja M

Ingen profilbeskrivelse...

Bolette L

Ingen profilbeskrivelse...

Natasja U

Ingen profilbeskrivelse...

Kate C

Havearbejde : fjerne ukrudt,ompotning,græsslåning. Rengøring : al slags rengøring, skift af sengetøj,vinduespudsning,hovedrengøring. Orden og system : gør dine ting mere overskuelige. Handy"man" : male vægge, slibning og træbehandling, boringer. Hund : Jeg går gerne tur med hunden. En af mine kvalifikationer er også at være anstændig og omgængelig:-)
Handy"man" og havearbejde : til husbehov. Rengøring og orden generelt : mange års erfaring. Effektiv udførelse.
kl 7-21

Esteban V

I am a young architect from Pontevedra, Spain. In September of 2017 I set off on a new personal adventure that has brought me to Denmark for the last several months. Currently, I am volunteering in Aalborg at Multihuset Vodskov (Aalborg Ungdomsskole), as part of the European Voluntary Service (SVE), program which is supported by Aalborg Kommune and funded by the European Commission. So far, this program has been an enriching experience and a great opportunity to get to know a new country, a new reality and a new way of working. In my time in Denmark, I have started studying Danish and I am currently continuing with the classes. With only a one month until the end of the program and encouraged by my experience and knowledge about my host country, I am preparing to start a new chapter in my life.

Jonas K

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.
Jeg hedder Jonas og jeg har mit egen hus- og haveservice firma. Tillige har jeg i flere år ejet og passet min kolonihave i Odense. Igennem dette og min opvækst har jeg lært meget om diverse handyman opgaver og generel have pasning. I min tid i den Kongelige Livgarde har jeg lært alt der er at vide om rengøring.
Når som helst, jeg er meget fleksibel.

Frederikke S

Ingen profilbeskrivelse...

Danial R

Uddannet Maskinsmed, og så er jeg Handyman med stort H
Hus renovation, Maskineri, både.
Er meget flexibel.

Gitte Z

Ingen profilbeskrivelse...

Camilla J

Ingen profilbeskrivelse...

Henriette N

Jeg er altid grundig og flittig i alt hvad jeg gør. Har altid et smil på læben og gør mit bedste for at klare de opgaver jeg får stillet
Har haft 4 års erfaring som tjener. Derudover har jeg arbejdet som rengøringsassistent i 2 år på en campingplads.
Er meget fleksibel med arbejdstider

Laura J

God på et tastatur God i et køkken Glad for dyr
Jeg har +6 års erfaring i delikatesseafdeling (smørrebrød mm.) Jeg ELSKER dyr og vil meget gerne lufte din hund. Derudover er jeg skarp til rengøring.
Eftermiddage og weekender

Flemming N

Hej. Kontakt mig kun via SMS, og herinde. Men kom gerne med forespørgsler på konkrete opgaver, med sted og hvad opgaven går ud på. Jeg arbejder gerne med de maskiner du har, men kan også godt selv medbringe plæneklipper, hækkeklipper, motorsav, buskrydder, stiksav, trailer og/eller slagboremaskine, mm.. Mvh Flemming
Har med succes hjulpet mange forskellige mennesker, med forskellige opgaver :-)
Eftermiddage og weekender.

Signe N

Havearbejde, rengøring, gåture med hund,male
Male : pænt udført til husbehov Havearbejde : almindeligt Rengøring : mange års erfaring i job Opgaver med boremaskine : opsætning af billeder o.lign
7-21

Oliver B

Ingen profilbeskrivelse...

Dorthe C

13års erfaring med rengøring Samt erfaring med børne pasning
13års erfaring med rengøring Samt erfaring med børne pasning
Om dagen eller weekenden

Mia Madeleine A

En rigtigt grundig pige
7 år som vikar med altmuligt arbejde
Alle tidpunkter

Josephine A

Ingen profilbeskrivelse...

Luna D

Jeg tilbyder rengøring, husholdning, havearbejde og serveringsarbejde samt børnepasning
- Pædagogmedhjælper i integreret idrætsinstitution (primært vuggestue) i Storkøbenhavn gn 1 år - Barnepige for den samme dreng gn 3 år - Køkkenmedarbejder og tjener gn 1 år - Servering, oprydning, opvask og rengøring til div arrangementer - Orden og oprydningsarbejde - Undervisningsassistent på madskole - Havearbejde, savning af træ - Malerarbejde
Fleksibelt Hverdage

Joanna W

Passer gerne børn. Har 3 i forvejen. Vi har stor have hvor ungerne kan lege. Kan også hjælpe med at flytte da vi har to biler og trailer. Lektiehjælp eller hjælp til servering gør jeg også gerne.
Har arbejdet 5 år som tjener. Har arbejdet i frivillige organisationer i hele mit liv.

Kelly B

Ingen profilbeskrivelse...