Szabolcs Bencze

Hej , Jeg er indehaver ved ecoshine rengørings service firma.. Vi har som dygtige ansættes og altid klar at hjælper med mig.. Hvis du har lyst en dage vi kan mødes og lige snakke om at muligheder.. Her i vores webside : www.ecoshine.dk

Phillip Hom

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Nelly Kikontwe

Jeg er byens bedste fodterapeut, derudover har jeg gjort rent i mange år, så jeg er super god til det. Jeg er pålidelig, stærk og grundig.

Flemming Nielsen

Hej. Kom gerne med forespørgsler på konkrete opgaver, med sted, hvad opgaven går ud på, og hvad for noget værktøj jeg skal medbringe, da jeg ikke tager det hele med hver gang :-) Jeg kan selv medbringe plæneklipper, hækkeklipper, brændeflækker, motorsav, buskrydder til græs og ukrudt, stiksav, trailer og/eller slagboremaskine, mm. Men skriv hvad jeg skal medbringe, da jeg ikke har det hele med hver gang :-) Mvh Flemming

Christian Nørregren

Tømrer, snedker, maler og murer.

Paulina Patyna

Hello My name is Paulina . I am a diligent, hard-working girl.

Martin Olesen

Er gør det selv mand til fingerspidserne og har prøvet de fleste opgaver.

Anne Katrine Jensen

jeg er Spejder og det har jeg været i 3 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 17 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.

Nemanja Stankovic

Jeg er en ung fyr på 20 år, bor i Hillerød med bil og trailer, så jeg kan komme lidt rundt omkring og lave arbejd til jer. Jeg er murer - Skalmuring, fliser, gasbeton, fuge, støbe osv osv . Udover at jeg er murer, laver jeg rigtig meget forskelligt arbejd ved siden af. Kig evt under 'erfaringer

Kenn Lynge

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Mia Madeleine Aagaard Rasmussen

En rigtigt grundig pige

Rico Munk

Ingen profilbeskrivelse...

Kathrine Jensen

I alt inden for træer tilbydes topkapning, beskæring mv., hvis du f.eks har træer som; - lukker af og skaber for meget skygge i områder. - vokser ind i elledninger, elmaster eller ind over veje. - ikke kan fældes fra jorden af hensyn til sikkerhed eller plads kan fældes fra toppen i mindre stykker. - har fået en skade, men kan måske reddes ved korrekt beskæring. Vi arbejder med specialudstyr, og er uddannet skov og naturtekniker med topkapning som speciale. FSC og PEFC godkendt.

Camilla Madsen

Ingen profilbeskrivelse...

Kate Christensen

Havearbejde : fjerne ukrudt,ompotning,græsslåning. Rengøring : al slags rengøring, skift af sengetøj,vinduespudsning,hovedrengøring. Orden og system : gør dine ting mere overskuelige. Handy"man" : male vægge, slibning og træbehandling, boringer. Hund : Jeg går gerne tur med hunden. En af mine kvalifikationer er også at være anstændig og omgængelig:-)

Camilla Hamalainen

- rengøring - servering ved selskaber - havearbejde - børnepasning - andet

Samahe Elghandour

Jeg er en ung pige på 24 år som har en dejlig søn på 1 år. Jeg kan tilbyde et rent hjem. Min mand kan selvfølgelig alt muligt, så det er lidt forskelligt. Vi kan tilbyde alt fra børnepasning, rengøring til alt mulig mand. Min mand har arbejdet som vagt på et hotel i Tunesien i mange år, så det kan han også sagtens. Min mand er også gulvsliber :)

Søren Nielsen

Havearbejde, klippe hæk, fjerne krat, træer og til planting og lugning og almen havepasning vande og gøde alt fra frø til træ. Lægge fliser og rette dem op. Samling af møbler og opsætning af reoler, lægge gulvtæpper, bore huller, sætte lamper op mm. Nedrivning af vægge mm, lægning af havefliser. Luftning af hunde og pasning af kæledyr Fotografering til events og fester mm

Erica Eckardt

Ingen profilbeskrivelse...

Alexander hegelund

Jeg kan nok det meste i ens være dags liv. Jeg er 15 år gamle og går i 8. lige nu jeg sørger arbejde fordi jeg er kørt død i at være omdeler, efter 2-3 år.

Christian Christiansen

Jeg er teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.

Janne Tversted

Køkkenerfaring og let montagearbejde. Har selv børn og tidligere babysittet. Har haft have, men bor nu i lejlighed.

Heidi Jensen

Jeg er 49 år gammel - og har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en erfaren hjælpende hånd med godt overblik .. som arbejder hurtigt, effektivt og selvstændigt .. og klarer det hele med et smil. :-)

Marcel muresan

Ingen profilbeskrivelse...

Paul Petersen

Jeg er i sin tid uddannet elektriker og kan lave små elreperationer / installationer. Ellers har jeg arbejdet i en servicevirksomhed i rigtig mange år.

Jonas Krabbenhöft

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.

Frederikke Siemoneit Kristensen

Ingen profilbeskrivelse...

Siv Sommer

Almen havearbejde, rengøring , male hegn

Ion Tudose

I finished my eduction in Italy like a quantity surveyor, practicing for some years in the business family.

Frank Bjarke Pedersen

Jeg er 42 år, bor i Valby. Har lært det meste håndværk via gør det selv arbejde, hvor jeg har sat mig grundigt ind i tingene for rigtig udførsel. Har viden mht. brug af gamle metoder fx kalkning og linoliemaling. Moderne metoder udføres også. Udlært inden for skovbrug, og har erfaring for beskæring af træer, podning og formering af planter.

Julie Jakobsen

Rengøring Havearbejde Børnepasning Dyrepasning

Isabella Christensen

Ingen profilbeskrivelse...

Camilla Brændstrup Nielsen

Ingen profilbeskrivelse...

Josephine Wriedt

Selvstændig, ansvarsbevidst, moden, positivt livssyn, empatisk, effektiv, detajleorienteret.

Gitte zakariasen

Ingen profilbeskrivelse...

Kelly Borges

Ingen profilbeskrivelse...

Lucinda Hansen

Jeg hedder Lucinda. Jeg er 17 år gammel, og jeg bor i København på Frederiksberg. Jeg går i skole i Ishøj på EUD. Jeg leder efter et ekstra job fordi jeg kun har én vagt om ugen i Kvickly. Jeg har tidligere arbejdet med rengøring, pakkemedarbejder, Føtex og Netto. Jeg er meget smilende og imødekommende, og elsker at møde nye mennesker.

Daniel Zacchi

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Benjamin Bjerre Busk

Jeg tilbyder rengørings hjælp til dem, der lige står og mangler sådan hjælp. Jeg er p.t. uden arbejde, eftersom jeg lige et blevet færdig med at læse fag op. Tidspunkt på døgnet er derfor ligegyldigt. Jeg er 23 år gammel og er oprindeligt fra Grenaa, Djursland.

Daniel Pedersen

Jeg er udlært webintegrator i at sætte hjemmesider op og køre samt at kode dem i følgene sprog: HTML, CSS, PHP, JAVASCRIPT, AJAX, jQuery, Flash, Photoshop (til håndtering af billeder) Derudover kan jeg også løfte store ting hvis mangles (til flytning), eller sætte TV op, da jeg er meget IT-Erfaren. Er god til klargøring af haver og udendørs med hensyn til hus og have.