Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

Bolette L

Ingen profilbeskrivelse...

Laura P

-rengøring -hundeluftning og pasning -børnepasning -indkøb
Jeg har de sidste 4 år arbejdet på et bosted for autist børn og unge - hvor jeg har fungeret som omsorgsmedhjælper og har haft ansvaret for at barnet eller den unge er kommet gennem dagen bedst. Derudover har jeg før gjort rent i en butik og er vokset op med hunde.
Formiddag og eftermiddag

Emilie R

Ingen profilbeskrivelse...

Mette

Jeg er en ansvarlig 25-årig kvindelig studerende, bosat Odense. Jeg har stor erfaring med børn - jeg har undervist børn i alderen 3-14 år i gymnastik samt passet børn i alderen 3-8 år. Jeg vil gerne hjælpe til med at passe/hente børn og tilbyde lektiehjælp eller dansk- eller engelskundervisning. Jeg hjælper også gerne til med hundeluftning/pasning og forefaldende opgaver.
Jeg har arbejdet med lidt af hvert, både som bypige, hundelufter, gymnastiktræner, barnepige, tjener, butiksansvarlig og ejer af min egen enkeltmandsvirksomhed, som tilbød korrekturlæsning. Udover dansk taler jeg flydende engelsk, og basisk tysk, fransk og arabisk samt forstår svensk og norsk.
Jeg kan arbejde på alle tider af dagen og ugen.

NK

Jeg hedder Noor og tilbyder lektiehjælp til alle aldre med 50,- i timen. Jeg studere selv på universitetet og har en bred vifte af viden. Spørg for info :)
Jeg hjælper gerne med lektier til alle aldre. Jeg har god erfaring med det. Spørg for info.
Kontakt mig som det passer Dem. Helst på SMS da jeg svarer hurtigere den vej igennem :)

Helene

Ingen profilbeskrivelse...

Zdenka

I am a young student at Lillebaelt Academy,willing to work and earn some extra money in my spare time.I am full of energy and appetite to work, resistant to stress,mostly in a good mood and always with a smile on my face :) I can walk with your dog, clean your apartment,look after your children,teach you cook,teach you english,manage your event and many more :)
I studied at Hotel Academy before, so I have got a lot of practice in cooking,waitressing and bartendering.I have got very well organisational and managerial skills.I own an accounting certificate and a vocational certificate of waitressing and cooking.
I can work anytime you need me, however, I prefer to work in the afternoon or evening :)

Simona

Credible, practical and confident problem solver with good organisational skills. Enjoys providing superlative service to customers, operates effectively under pressure and always pays attention to detail. Takes a flexible approach to work, uses own initiative and functions well. Willing to undertake any necessary further training and now seeking an opening where skills may be untilised.

As a student with flexible timetable - when needed

Helene

Hej. Jeg er en glad og smilende pige på 18 år. Jeg har lige gennemført en HF på Kolding Gymnasium og jeg vil gerne starte på pædagog uddannelse til næste år. Derfor vil jeg gerne have noget erfaring med børn. Vil så gerne i gang med at arbejde og specielt med børn, da det er noget jeg brænder for.
Jeg har før passet børn og været i praktik i en børnehave i Vamdrup.
Alle dage.

Helena

Jeg hedder Helena og er 21 år gammel. Jeg læsere ude på pædagogseminariet og har lidt timer ude i bilka som studiejob. Jeg har en gymnasial eksamen med som jeg fik i 2013. Jeg spiller teater og har redet siden jeg var 8 år. I forbindelse ned mit teater sidder jeg i nogle udvalg, da teatret er udelukkende styret af frivillige.
Jeg har passet børn af 3 gange af en gennemsnitsvarrighed på Ca 1 år hvert sted. Ligeledes har jeg indtil nu været i min første praktik i forbindelse med min uddannelse. Jeg har ved siden af min ridning også undervist andre i ridning. Og har også opsat teaterstykker for med andre unge.
Det svinger meget, og afhænger af mit studie. Men jeg har ikke noget tidspunkt jeg slet ikke kan på.

Anette

i 5000 området pasning af kat make up til hverdag eller fest rengøring af kontorer butiksarbejde børnepasning
pasning af kat rengøring af kontorer makeup til hverdag eller fest butiksmedarbejder børnepasning
det vil variere. men er fleksibel

Marcus94

Jeg tilbyder en del ting. Jeg kan hjælpe med en masse hus-relaterede arbejde. Som snerydning, slå græs, flytning, nedrivninger, flytninger af f.eks. fliser. Jeg tilbyder også hjælp med hensyn til basis IT, som kanalopsætning af tv, hjælp med smartphones, opsætning af internet. Jeg tilbyder også pasning af børn. Jeg får tit af vide at jeg er god med børn, og giver gerne en hånd med der.
Med hensyn til hus-relaterende arbejde, så er erfaring kun hjemmefra. Med hensyn til IT, så har jeg arbejdet i radio/TV i Føtex et par år, og så har jeg stor interesse inden for IT. Med hensyn til børnepasning, så har jeg 3 søskende, og jeg har passet børn ved venner og familie, og fået ros.
Jeg læser i øjeblikket matematik og fysik op på et suppleringskursus, så mine arbejdstider kan godt veklse. Jeg prøver dog at tilpasse mig så godt jeg kan.

GitteThysen

Jeg er en 23 årig fysioterapeut studerende, som bor i Odense. Jeg har før siddet ved kassen i Kvickly og Spar, været handicaphjælper, arbejdet på plejehjem, gjort rent, masseret osv. Jeg er frisk på de fleste opgaver, så kontakt mig endelig hvis I mener I har en opgave jeg kan løse for jer.
Som person er jeg nem at omgås med og altid smilende. Jeg er hårdtarbejdende og når jeg har sat mig noget for så gennemfører jeg det.
Jeg kan arbejde onsdag - fredag efter klokken 15 og de fleste weekender.

Ida Krog

Hej. Jeg hedder Ida og er 24 år. Jeg bor i en lejlighed i Odense med min kæreste. Jeg læser Ernæring og Sundhed og skal snart i gang med at skrive min afsluttende opgave. Jeg kan hjælpe med børnepasning, aflevere/hente børn i cykel/gå afstand, madlavning, rengøring, indkøb, hjælpe til ved fester. Jeg er frisk på det meste så kontakt mig endelig hvis I har brug for hjælp til et eller andet! :)
I restauranten på Bøsøre Strand Feriepark som opvasker, i køkkenet og som tjener. Handicaphjælper for en 14-årig pige med Downs syndrom og 7-årig pige med Aspergers syndrom. Au pair i London med en pige på 7 år og en dreng på 5 år. I spisestederne i Odense Zoo. Hjulpet til diverse arrangementer.
Jeg kan arbejde de fleste weekender og de fleste hverdage. Kontakt mig for nærmere information, jeg glæder mig til at høre fra dig!

KatrineMErnst

Hej Jeg er en sød ung pige på 20 år, som snart skal læse HF, jeg søger et job i fritiden. Lige pt, går jeg hjemme, efter jeg har vært ansat som vikar på OUH som service ass, hvor jeg har gjort rent. Jeg har vært på forskellige børneafdelinger. Jeg bor midt i Odense. Jeg er en rigtig hest pige som springer på højt plan. Det jeg kan tilbyde er: Børnepasning,have arbejde,undervisning og meget andet
Jeg har en HG, starter snart på en HF. Tidligere butiks lukkeansvarlig i en Kiwi i ca 3 år. Vikar på OUH som service ass. Undervisning af børn i ridning.
Alle tidsrum. Alle dage.

CeciliePaulsen

Jeg er en frisk pige på 18 år som lige er blevet færdig med min grundforløb til kok og står og venter på at komme i lærer her til juli, så jeg tilbyder derfor min hjælp til alt med børn at gøre og evt. madlavning og rengøring, da jeg tidligere har passet børn og har passet min lillesøster mange gange. Alle tidspunkter passer mig, da jeg som sagt står og laver ingenting indtil juli.
Jeg har været babysitter før, elsker børn.
Alle tidspunkter

Linea

Jeg er en frisk pige på 20 år, som arbejder som telefonsælger i Odense, hvor jeg også er bosat. Jeg er uddannet som SOSU-hjælper og er rigtig god til at arbejde med mennesker. Jeg kan hjælpe med lidt af hvert; børnepasning, passe hund, rengøring, indkøb og meget mere. Jeg er meget lærenem, så du er velkommen til at komme med nye opgaver til mig.
Jeg er uddannet SOSU-hjælper og har udover dette arbejdet en del med børnepasning og rengøring hos familier. Udover dette kommer jeg fra en familie med plejebørn, så jeg er vant til børn med specielle behov. Jeg er opvokset i en hundekennel, så hunde er også mit speciale.
Jeg kan arbejde hverdage efter 16:30 og i de fleste weekender. Du er velkommen til at spørge mig, for mere information. Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Kasper

Jeg er en ung mand på 23, der er igang med at søge uddannelse inden for kriminalforsorgen som fængselsbetjent. Det er desværre en lidt lang process og har derfor tid tilovers til at hjælpe folk som desværre ikke har så meget tid. Jeg har en gymnasial baggrund og er god til dansk/engelsk grammatik, sætningsopbygning samt sætningsanalyse mm. Børnepasning kan jeg også :)
Jeg har en gymnasial baggund og lige gennemført et politi-kursus, hvor jeg fik 12 i karakter for dansk skrivning og grammatik. Jeg er behagelig at omgås, og da jeg selv er ret ung, ville jeg passe godt til børnepasning.
Helst fra om eftermiddagen og jeg kan alle weekender. Kontakt mig gerne, hvis der er nogle spørgsmål eller I har brug for yderligere information. - Kasper Dyrendal Rosenlund