Phillip Hom

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Bolette Lühr

Ingen profilbeskrivelse...

Laura Parr

-rengøring -hundeluftning og pasning -børnepasning -indkøb

Emilie Rasmussen

Ingen profilbeskrivelse...

Mette

Jeg er en ansvarlig 25-årig kvindelig studerende, bosat Odense. Jeg har stor erfaring med børn - jeg har undervist børn i alderen 3-14 år i gymnastik samt passet børn i alderen 3-8 år. Jeg vil gerne hjælpe til med at passe/hente børn og tilbyde lektiehjælp eller dansk- eller engelskundervisning. Jeg hjælper også gerne til med hundeluftning/pasning og forefaldende opgaver.

NK

Jeg hedder Noor og tilbyder lektiehjælp til alle aldre med 50,- i timen. Jeg studere selv på universitetet og har en bred vifte af viden. Spørg for info :)

Helene Braskov

Ingen profilbeskrivelse...

Zdenka

I am a young student at Lillebaelt Academy,willing to work and earn some extra money in my spare time.I am full of energy and appetite to work, resistant to stress,mostly in a good mood and always with a smile on my face :) I can walk with your dog, clean your apartment,look after your children,teach you cook,teach you english,manage your event and many more :)

Simona

Credible, practical and confident problem solver with good organisational skills. Enjoys providing superlative service to customers, operates effectively under pressure and always pays attention to detail. Takes a flexible approach to work, uses own initiative and functions well. Willing to undertake any necessary further training and now seeking an opening where skills may be untilised.

Helene

Hej. Jeg er en glad og smilende pige på 18 år. Jeg har lige gennemført en HF på Kolding Gymnasium og jeg vil gerne starte på pædagog uddannelse til næste år. Derfor vil jeg gerne have noget erfaring med børn. Vil så gerne i gang med at arbejde og specielt med børn, da det er noget jeg brænder for.

Helena

Jeg hedder Helena og er 21 år gammel. Jeg læsere ude på pædagogseminariet og har lidt timer ude i bilka som studiejob. Jeg har en gymnasial eksamen med som jeg fik i 2013. Jeg spiller teater og har redet siden jeg var 8 år. I forbindelse ned mit teater sidder jeg i nogle udvalg, da teatret er udelukkende styret af frivillige.

Anette

i 5000 området pasning af kat make up til hverdag eller fest rengøring af kontorer butiksarbejde børnepasning

Marcus94

Jeg tilbyder en del ting. Jeg kan hjælpe med en masse hus-relaterede arbejde. Som snerydning, slå græs, flytning, nedrivninger, flytninger af f.eks. fliser. Jeg tilbyder også hjælp med hensyn til basis IT, som kanalopsætning af tv, hjælp med smartphones, opsætning af internet. Jeg tilbyder også pasning af børn. Jeg får tit af vide at jeg er god med børn, og giver gerne en hånd med der.

GitteThysen

Jeg er en 23 årig fysioterapeut studerende, som bor i Odense. Jeg har før siddet ved kassen i Kvickly og Spar, været handicaphjælper, arbejdet på plejehjem, gjort rent, masseret osv. Jeg er frisk på de fleste opgaver, så kontakt mig endelig hvis I mener I har en opgave jeg kan løse for jer.

Ida Krog

Hej. Jeg hedder Ida og er 24 år. Jeg bor i en lejlighed i Odense med min kæreste. Jeg læser Ernæring og Sundhed og skal snart i gang med at skrive min afsluttende opgave. Jeg kan hjælpe med børnepasning, aflevere/hente børn i cykel/gå afstand, madlavning, rengøring, indkøb, hjælpe til ved fester. Jeg er frisk på det meste så kontakt mig endelig hvis I har brug for hjælp til et eller andet! :)

KatrineMErnst

Hej Jeg er en sød ung pige på 20 år, som snart skal læse HF, jeg søger et job i fritiden. Lige pt, går jeg hjemme, efter jeg har vært ansat som vikar på OUH som service ass, hvor jeg har gjort rent. Jeg har vært på forskellige børneafdelinger. Jeg bor midt i Odense. Jeg er en rigtig hest pige som springer på højt plan. Det jeg kan tilbyde er: Børnepasning,have arbejde,undervisning og meget andet

CeciliePaulsen

Jeg er en frisk pige på 18 år som lige er blevet færdig med min grundforløb til kok og står og venter på at komme i lærer her til juli, så jeg tilbyder derfor min hjælp til alt med børn at gøre og evt. madlavning og rengøring, da jeg tidligere har passet børn og har passet min lillesøster mange gange. Alle tidspunkter passer mig, da jeg som sagt står og laver ingenting indtil juli.

Linea

Jeg er en frisk pige på 20 år, som arbejder som telefonsælger i Odense, hvor jeg også er bosat. Jeg er uddannet som SOSU-hjælper og er rigtig god til at arbejde med mennesker. Jeg kan hjælpe med lidt af hvert; børnepasning, passe hund, rengøring, indkøb og meget mere. Jeg er meget lærenem, så du er velkommen til at komme med nye opgaver til mig.

Kasper

Jeg er en ung mand på 23, der er igang med at søge uddannelse inden for kriminalforsorgen som fængselsbetjent. Det er desværre en lidt lang process og har derfor tid tilovers til at hjælpe folk som desværre ikke har så meget tid. Jeg har en gymnasial baggrund og er god til dansk/engelsk grammatik, sætningsopbygning samt sætningsanalyse mm. Børnepasning kan jeg også :)

MariaLS

Jeg er en ung pige på 19 år, som går på HHX i 2.g i Bolbro. Jeg har boet ude siden jeg var 17 år, og bor nu ude omkring rosengårds centeret. Jeg har meget erfaring med pasning af børn, da jeg har en lille kusine på 3 og en nevø på 1 måned. Efter HHX vil jeg gerne et år til England, som au pair. Jeg har et job på De forende dampvaskerier, men det er mest i ferierne.

SaraElkjaer

Jeg interesserer mig meget for børn og unge. Lige nu læser jeg til lærer på andet år. Til sommer er jeg uddannet dansklærer, og begynder derefter på engelsk. Så jeg kan også tilbyde lektiehjælp. Jeg er 23 år og bor i Odense C. Hvis børnene kan går til sport eller lign. er der også mulighed for at jeg kan tage med der. Jeg har kørekort, dog ingen bil. Kontakt mig endelig hvis det lyder som noget for dig.

MariaC

Jeg er en ung pige på 22, der er fast bosat i Odense C. Jeg går til daglig på SDU, hvor jeg læser religionsvidenskab. Udover studiet bruger jeg nogle timer om ugen på at stå bag kassen, samt dampe, prismærke og pudse sko som frivillig i en Røde Kors butik. Jeg laver sådan set det meste- indkøb,gå ture med dyr, rengøring, opvask osv. Bare spørg. Dog er jeg håbløs til meget fysisk hårdt arbejde.

Kathrine Frank

Jeg hedder Kathrine og er en frisk ung pige på 22 år. Jeg har arbejdet små 2 år som pædagogmedhjælper og nyder at tilbringe tid med børn i alle aldre. Jeg er ny i Odense og savner omgange med børn. Om dette er en gang i ugen eller i måneden kommer sig ikke så nøje.

Emma Klakk

Jeg er en ung pige på 18 år, der går i 3.g i Odense. Jeg er positiv og smilende - klar med en hjælpende hånd. Jeg er flittig og lærenem. Tager imod mange forskellige jobs. Fleksibel og trofast. Jeg er meget social og er glad for at møde nye mennesker. Jeg har erfaring med børnepasning, rengøring og servering. Jeg kan tilbyde hjælp med det meste inden for hus og have. Især børnepasning og lektier.

Carina Nielsen

Jeg er en ung kvinde på 22, der søger studie relevant arbejde. Jeg kan: passe børn/hente og bringe lufte hunde rengøring.

Mathilde Rosenbeck

Jeg er en ung pige på 17 år. Som har brug for at tjene lidt penge. Jeg tilbyder lidt af hvert, som at passe børn, og hjælpe lidt til hvis der er brug for det, jeg har før passet mindre børn. Jeg er ved at uddanne mig til kosmetolog, makeup artist og negleteknikker.

Nanna Clausen

Mit navn er Nanna, og jeg er 20 år. Jeg er i gang med mit sidste år på en kreativ HF i Odense. Jeg ser mig selv som en glad og åben person, og jeg elsker at møde nye mennesker. Derudover så er jeg ansvarlig og pligtopfyldende. Musik og litteratur er to af mine store interesser, og derudover så går jeg op i skolen med engagement.

Mette Drud Jensen

Jeg er 20 år og bor i Odense C. Jeg læser på Syddansk Universitet som HA studerende og mangler et enkelt fritidsjob.

Aláa

Jeg er en super glad og positiv ung 20-årig pige, der lige pt mangler et studiejob. Jeg er studerende på syddanskuniversitet. Jeg kan har mulighed for at passe børn og hjælpe med lektierne. spørg gerne og jeg besvarer 100% :-).

Amaliefr

Jeg er 22 år og studerer journalistik på Syddansk universitet. Jeg har passet børn i mange år, og har altid syntes at det har været et af de mere interessante og hyggelige fritidsjobs jeg har haft. Børns umiddelbarhed og deres livsglæde er noget af det jeg synes allerbedst om ved at arbejde med børn, og jeg gør en dyd ud af både at lave hyggelige ting og arbejde med deres udvikling.

Peter

Går i 3.g og vil gerne tjene lidt penge. Jeg kan lidt blandede ting. Giv mig en opgave og jeg vil yde mit bedste.

Guadalupe Goldmann

Jeg hedder Guadalupe Goldmann og er gift. Jeg er 26 år gammel, jeg bor i Odense C. Jeg taler dansk og engelsk.

CamillaLarsen

Jeg er en frisk ung pige på 19 år som søger job, inden for mange områder da jeg mangler et job til min fritid. Jeg bor i Odense C sammen med min kæreste, og studerer til dagligt på TietgenSkolen nede ved havnen i 5000 Odense C. Jeg er en stabil, smilende og udadvendt pige, meget glad for børn, servering, rengøring og hjælp til mange andre ting. Timelønnen er ikke fast.

Anja Nydam

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.

Lærke

Jeg er en glad og udadvendt pige, der håber på at hjælpe forældre og andre godtfolk med at få lidt mere overskud i hverdagen. Hvis nogen skulle få brug for en bartender til et event, er jeg også klar og erfaren.

Dennis Hjuler

Mit navn er Dennis Hjuler. Jeg er 23 år og er bosat i Middelfart. Til dagligt læser jeg til Pædagog i Odense. Jeg kan tilbyde rengøring + diverse. Havearbejde. Servering + oprydning. Passe børn + hjælpe med lektier i dansk, engelsk m.m.

Helle

Jeg er en ung kvinde på 20 fra Odense C, hvor jeg bor med min kæreste og en fælles ven Jeg har gået på HG og starter snart på enkeltfag på VUC og søger jobs for at tjene lidt ekstra Jeg har aldrig haft et rigtigt fast job med løn, men jeg er lærenem og har hjulpet til med mange forskellige opgaver i familien som at male båd, lave mad, gøre rent etc. og jeg har haft et enkelt betalt modeljob.

Lærke Berg Lindberg

Jeg er en frisk pige, på 18 år, som går på Odense Tekniske Gymnasium. Lige nu bor jeg hos min mor og hendes kæreste i Middelfart, men i juni flytter jeg til Odense. Jeg imødekommer altid folk med et smil og er frisk på at hjælpe andre mennesker - samtidig er jeg meget udadvendt.

Malene

Jeg er en ung pige på 21 år. Jeg er en frisk, smilende og livsglad person der er åben overfor nye mennesker og udfordringer - og jeg elsker børn!

Louise

Jeg er en frisk, ung pige, som søger børn at passe efter skoletid. Jeg er ved at uddanne mig til pædagogassitent på sosu fyn. Jeg er fast i praktik i en vuggestue og har derfor stor erfaring med at passe børn. Jeg har derudover 3 mindre søskende som jeg altid har passet, og generelt er jeg bare vild med børn. Jeg bor i Odense C, har cykel og kan let komme omkring med bus.