Jeg er 66 år, gift og bosiddende i Kerteminde. Ved Lindø værftets lukning, hvor jeg var ansat som planlægningschef, besluttede jeg at stoppe som lønmodtager og har siden etableret egen enkeltmandsvirksomhed. Mine kompetencer: • Alle former for havearbejde inklusiv ny anlæg, flisebelægninger og etablering af vandmiljøer. • Udbedring af bolig inklusiv maling.

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Hej jeg hedder Kianna, jeg er 19 år og under uddannelse som Webintegrator. I min fritid går jeg til Fitness og besøger mine venner rundt omkring i hele landet; Begge dele koster lidt mere end hvad jeg har råd til med min månedlige indkomst, og udover det har jeg en Hellig Birma(Kat) at forpleje, så kunne godt bruge lidt ekstra på kontoen:) Jeg håber at høre fra dig!

Jeg er en 23 årig fysioterapeut studerende, som bor i Odense. Jeg har før siddet ved kassen i Kvickly og Spar, været handicaphjælper, arbejdet på plejehjem, gjort rent, masseret osv. Jeg er frisk på de fleste opgaver, så kontakt mig endelig hvis I mener I har en opgave jeg kan løse for jer.

Jeg er energisk og teknisk begavet. Jeg har erfaring med værkstedsarbejde og elsker at fikse ting. Desuden er jeg god til dyr.

-rengøring -hundeluftning og pasning -børnepasning -indkøb

Anmeldelse:

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Jeg hedder Signe Marie, er 19 år gammel og bor i Bolbro, Odense. Jeg er opvokset på en gård, med henholdsvist 6 søskende. Så vil mene at jeg er ansvarsfuld og bevidst omkring andres behov og er god til at løse opgaver, om det enten omhandler, dyr, børn eller lektier. Jeg har været på arbejdsmarkedet siden jeg var 14, hos restauranter, butikker og søger nu efter noget mere personligt/privat arbejde.

Ingen profilbeskrivelse...

Mit navn er Lena, er 29år og er lige blevet færdig med min kandidat i idræt og sundhed på SDU, og arbejder som underviser i krop og bevægelse, samt er holdinstruktør på universitetet. Jeg har dog kun en 20 timers uge, og har derfor god tid til at hjælpe dig. Jeg er imødekommende, grundig og engageret når jeg skal løse en opgave. Det jeg kan tilbyde: ♡ Rengøring ♡ Hjælp til fest ♡ Børnepasning ♡ Dyrepasning (f.eks. hunde) ♡ Lektiehjælp (tysk)

Jeg er 20 år. Lige nu er jeg i gang med at færdigøre min HF på VUC Fyn. og bagefter er planen, at læse videre til pædagog. Hvis du mangler hjælp til at få passet dine børn så gør jeg det gerne, og jeg vil også gerne hjælpe med andre ting som servering til fest, bare skriv. Jeg elsker børn og har selv en lillebror på 6.

Uddannet som entreprenør-maskin mekaniker. Igangværende maskinmester uddannelse.

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.

Ingen profilbeskrivelse...

Har arbejdet i telebranchen i 10 år Har arbejdet i forsikrings branchen i 5 år

Jeg er en positiv ung mand, som trives godt med mange forskellige slags arbejde. Jeg kan godt lide hårdt fysisk arbejde og at få jord under neglene.

Min største styrke er at jeg er grundig. Jeg er en positiv, glad og udadvendt person og stabil med mine arbejdstider, samtidig går jeg meget op i at holde hvad jeg lover. Jeg går i 1.g på odense katedralskole og er derfor også kvalificeret til at hjælpe grundskoleelever med lektierne.

Jeg har gjort professionelt rent siden jeg var 15 år og har nu mit eget rengøringsfirma. Jeg ligger stor vægt på kvaliteten af mit arbejde, jeg lever efter min mors ordsprog - ''Dovenskab er at gøre det ordentligt 1. gang, for ellers skal man gøre det om'' Jeg giver mig altid 100% og mine mange år i rengørings branchen har lært mig ikke at give op, næsten alt kan blive rent og jeg stopper ikke, før jeg har prøvet alt hvad jeg kan finde på. Derudover har jeg ofte serveret til diverse private fester og arrangementer. Jeg er habil i et køkken, jeg laver ikke maden, men jeg anretter gerne, luner maden, skærer kød osv.

Har gjort rent i 10 år. Jeg er 44når har tre drenge på 18,16 og 8 år

Anmeldelse:

Hej , Jeg er indehaver ved ecoshine rengørings service firma.. Vi har som dygtige ansættes og altid klar at hjælper med mig.. Hvis du har lyst en dage vi kan mødes og lige snakke om at muligheder.. Her i vores webside : www.ecoshine.dk

Meget venlig og udadvendt dreng som elsker og hjælpe andre

Ingen profilbeskrivelse...

Har bil og trailer. It hjælp. Have. Fliser. Afhentning. Kørsel. Fjernelse. Flyttehjælp. Pasning. Hjulskift. Pligtfyldig og effektiv. Er klar på næsten alle opgaver.

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.

Jeg kan tilbyde lektiehjælp på alle folkeskolens klassetrin i fagene dansk, engelsk, og matematik. Jeg tror på, at både personlig og faglig selvtillid er afgørende for, om eleven kan udvikle sig i et fag. Samtidig er jeg er overbevist om, at eleven altid kan mere, end han/hun selv tror. Jeg tør stille krav til mine elever, da hårdt arbejde er nøglen til succesoplevelser.

jeg har erfarring inde for de forskellige ting. har været rundt om alle tingene både som arbejde og i fritid.

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Specialestuderende tilbyder privatundervisning/lektiehjælp/oversættelse/korrekturlæsning i engelsk.

Anmeldelse:

Hej, jeg er en pige på 19 år, der studerer Dansk/Nordisk på SDU. Jeg tilbyder børnepasning og/eller hjælp til lektierne. Jeg er vokset op i en stor børnefamilie, hvor jeg er den ældste. Min mor har været eneforsørger det meste af tiden, hvilket har betydet, at jeg har hjulpet meget til derhjemme, både med det huslige og børnepasningen. Jeg er en moden og ansvarsbevidst pige, der elsker børn.

Anmeldelse:

Mit navn er Thomas Spetzler, jeg er netop blevet student, og har rigtig svært ved at finde et job, min far er selvstændig gartner, så jeg kan da ordne lidt forskelligt i haven. Jeg er en hjælpsom flyttemand med varevogn. Jeg har en masse små kusiner og fætre og har passet en del børn, så mangler i en sjov og underholdende børnepasser er jeg da også kvalificeret til det og vil også gerne arbejde med unge mennesker og børn. Mangler i musik til en fest har jeg også en mindre mobildiskotek og leger gerne bartender til alt fra 16 års - til 80 års. Mangler i en kurer eller taxa chauffør er jeg også klar. Jeg kan lidt af hvert. :)

Jeg er 18 år. Jeg er en stille og rolig pige. Jeg skal ind på Syddansk erhvervsskole som bygningsmaler næste år (2011/2012) Nu går jeg i 10. klasse i Nyborg. Jeg kan lufte hund (har selv haft hund hele livet), gøre rent og male. Jeg vil meget gerne have et fritidsarbejde, da jeg godt kan lide at lave noget :)

Jeg er en ung kvinde på 20 fra Odense C, hvor jeg bor med min kæreste og en fælles ven Jeg har gået på HG og starter snart på enkeltfag på VUC og søger jobs for at tjene lidt ekstra Jeg har aldrig haft et rigtigt fast job med løn, men jeg er lærenem og har hjulpet til med mange forskellige opgaver i familien som at male båd, lave mad, gøre rent etc. og jeg har haft et enkelt betalt modeljob.

Jeg er en ung pige på 17 år. Som har brug for at tjene lidt penge. Jeg tilbyder lidt af hvert, som at passe børn, og hjælpe lidt til hvis der er brug for det, jeg har før passet mindre børn. Jeg er ved at uddanne mig til kosmetolog, makeup artist og negleteknikker.