Anmeldelse:

Har erfaring med hunde

Jeg er serios og ærlig. God til at overholde aftaler og tider. Fysisk god form Jeg har mit eget værktøj med til opgaven Har arbejdet med at vedligeholde haver i 35 år

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Hansens Multiservice hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christoffer gubbertsen hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Marie Jensen hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Uddannet guide og social og sundhedshjælper - arbejdet med både ældre og handicappede. Grundforløbet på dyrepasser uddannelsen - arbejdet som stald ansvarlig på heste pension.

Leah Cirkeline Kirstine Fenholm hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Jeg hedder Leah og er 14 år og bor i Haslev og tilbyder min hjælp til stortset alt jeg kan hjælpe med og det som du har brugt for kontakt mig gerne på 21145040 glæder mig til at høre fra dig /jer mvh Leah kirstine

Martin Kristensen hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Jeg er 26 år og håndværker, har mine hænderskruet rigtig på og fuldfør mit arbejde til kundernes tilfredsstillende. Er altid frisk på nye udfordringer

Mads Paxon hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer. Ring til mig på 93871802 og lad og snakke om, hvad du har brug for, så kan vi se, om mine evner rækker dertil.

Malthe Hansen hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Jeg er en ung mand på snart 21 år. Jeg har studeret Økonomi Classic på HHX handelsskolen. Jeg er meget pligtopfyldende. Jeg har et øje for detaljer, renhed og lækker stor ære i mit arbejde for andre. Er en handyman, og kan mange ting.

Kasper Nielsen hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Naja Mathilde Thune Jacobsen hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Jeg elsker hunde og jeg samler op efter dem jeg ca. 15 til 20 min. Jeg har mange gange gået med min venindes hund og samlet op efter den

Sebastian Weise hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Hjælper til derhjemme med diverse opgaver jeg selv søger herinde. jeg vil selvfølgelig spørger ind til forskellige opgaver for at være sikker på at jeg gør alt tilfredsstillende for arbejdsgiveren.

Caroline Andersen hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Jeg er en udadvendt og smilende pige. Jeg overholder altid mine aftaler og kommer til tiden. Er selvstændig og har en positiv indstilling til tingene.

Christina Them hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Jeg arbejder med rengøring til daglig. Kontorer, bilforhandlere, private mm. Jeg er ved at uddanne mig som service assistent. Baggrund indenfor handel, faglært, B2B, montør, vagt og transport branchen. En rigtig alt mulig kvinde :)

Kamala Hansen hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Rengøring/hygiejnebevis/som køkkenmedhjælper/jeg har gjort rent i 12 år .lige nu arbejder jeg for partnerservice på deltid derfor mangler jeg nogle flere timer

André Røjkjær hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..

Lucas Jans hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Elektriker, men laver meget indenfor håndværk, tidligere renovering af huse og byggeplads arbejde , Spørg endelig, giver altid uforpligtende tilbud.

Christina Lind hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Jeg er praktisk. Jeg har mange års erfaring med rengøring fra hoteller, skole, marinaer osv. jeg har også undervist i mange år både i min egenskab af lærervikar og dramapædagog.

Denne opgave kan udføres af Mathilde, da hun i forvejen er hundelufter hos en del hundeejere, og blot elsker at gå ture.

Servering / rengøring / transport / affaldshåndtering. Udlært tjener. Har også CVR nr. Hvis faktura skal bruges til evt. Virksomheds opgaver. ( eksempelvis tjener til virksomheds servering / arrangementer )

Ziyad Elzahed hjælper med hundepasning i Rønnede og omegn

Ingen profilbeskrivelse...