Anmeldelse:

Jeg er ikke uddannet maler, men har efterhånden malet mange lejligheder for ejendomsselskabet Nygaard/Dalgaard. Jeg har yderligere malet en del plankeværk, gavle, stakit mm. Jeg nyder at male, og jeg meget perfektionistisk omkring det. Jeg afleverer altid et flot stykke malerarbejde.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Har en del erfaring med maleropgaver, er bla fast maler for en større byggevirksomhed her i byen. Drive mit eget firma med bolig service

Ingen profilbeskrivelse...

Flemming Sofus Madsen hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Uddannet elektriker - har lavet det meste i mit hus selv af tømre, mureropgaver og maleropgaver.

Anmeldelse:

Nick Dahl hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Jeg har arbejdet som Entreprenør og brolægger gennem 10 år. Jeg søger nu et mere roligt arbejdsliv, derfor påtager jeg mig gerne alskens opgaver, store som små. Jeg er stabil og har, for det meste, et stort smil på læben og går til opgaven med løftet pande

Anmeldelse:

Jørn Svane hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Arbejder til dagligt med vvs. Men hænder er godt skruet på og er ikke bange for at tage fat. Der findes altid en løsning på folks problemer det er bare at finde den rette vej der til.

Anmeldelse:

Chano Thorgersen hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Udv. Malerarbejde på træoverflader

I Østerbygård ApS er vi Uddannet Tømrer og Bygningskonstruktør. Vi kan udføre Tømrer / Snedkerarbejde, Tegninger af dit projekt samt ansøgning af byggetilladelser.

Anmeldelse:

Jakob Andersen hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Vi er et multi-service firma, der klar de fleste opgaver i hus og have. Det vi ikke selv kan, har vi samarbejds partner til at hjælpe os med. vi lever højt på at have glade og tilfredse kunder.

Allaroundhandymand kidde hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Jeg kan tilbyde hjælp med diverse fx. have, brolægning, bil, hus,PC og landbrug. Kort sagt mangler der en hånd eller to så tag kontakt her eller gå ind på www.pkidde.webs.com

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.

Oliver B. Scheelke hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Rune Richter hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Søn af pedel - født med værktøj i hånden og vant til at gå til hånde og udføre diverse projekter. Har bla. renoveret en gammel campingvogn fra bunden. Har egen bil og trailer til rådighed.

Jeg har malet en del lejligheder, møbler og udendørsmaling

Jeg er en handyman i sig selv. Til dagligt driver jeg min virksomhed, som scene og monterings teknikker. Jeg har masser af erfaring med have arbejde, renovering af møbler og huse.

Permand hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Jeg kan næsten alt at det forskellige arbejde indendørs

Udlært maler på 13. år. Renovering, vedligeholdelse og fraflytninger+indflytningen. Alt inden for maler faget.

Alt hvad der hører med til malerfaget. Indflytninger + fraflytninger samt renovering + vedligeholdelse. Har levet af at vejlede og udføre malerarbejde for bl. a. privatkunder de sidste 13 år.

Hej jeg er en kvinde på 29 år der er udlært bygningdmaler i 2011, så har mange års erfaring. kan hjælpe med alt inden for maler arbejde, som maler vinduer, rive tapet ned, fuldspartle, slibe, sæt tapet , male lofter og vægge og træværk osv. Venlig hilsen Diana

Jeg er udlært bygningsmaler i 2011 og har været i branchen til 2021 så har over 10 års erfaring. Idag arbejder jeg som sanitør ved skade service, da jeg havde brug for at prøve nogle nye udfordringer.

Mike Ag hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Vi laver alt i hus og have :-) og vi påtager os kun opgaver vi ved vi kan udføre med 100 procent tilfredshed. Og vi møder altid i godt humør og med et smil på læben.

Flemming Gomann hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Jeg er en frisk fyr på 53 år som bor i hus og som vil lave håndværks/praktiske/ have/rengørings arbejde jeg har bil og trailer Jeg har de maskiner som skal bruges

Asmir Besirovic hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Jeg arbejder sidste 4 år som altmuligmand. Har arbejdet som maler, tømrer, elektriker og har lidt erfaring som murer og VVS. Jeg har renoveret flere huse i Holstebro område.

Adam Draheim hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Snedker,sprøjtemaler-industrilakerer. Amu- Uddannelsesbevis. Arbejdsmiljø inden for faglærte og Ufaglærte job. Amu- Uddannelsesbevis. Pers, sikkerhed v arbejde med epoxy og isocyanater.( epoxy bevis)

Anmeldelse:

Daniel Petersen hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kristaps Jespers hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kathrine Nielsen hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Martin wagner hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lars Pedersen hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Pernille Schiermer hjælper med malerarbejde i Hvide Sande og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

12 ãrserfaring

Ingen profilbeskrivelse...