Mikkel Olsen

Jeg er en frisk 19 årig dreng som elsker at arbejde, det er noget SF det bedste jeg ved. Jeg hedder Mikkel Olsen og kommer fra Nordsjælland og til hverdag arbejder som nedriver og gartner, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer og jeg kan også klare rengøring da jeg kender nogle som er virkelig dygtige til at gøre rent.

Michael N

Ingen profilbeskrivelse...

Jan Knudsen

Jeg er en hårdtarbejdende altmuligmand, kommer fra landet, så det grønne element passer mig rigtig godt. Jeg er pligtopfyldende og pålidelig, præcision og detaljer går jeg meget op i når jeg påtager mig en opgave, derfor er jeg også kritisk med de opgaver jeg påtager mig.

Anne Katrine Jensen

jeg er Spejder og det har jeg været i 3 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 17 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.

Nemanja Stankovic

Jeg er en ung fyr på 20 år, bor i Hillerød med bil og trailer, så jeg kan komme lidt rundt omkring og lave arbejd til jer. Jeg er murer - Skalmuring, fliser, gasbeton, fuge, støbe osv osv . Udover at jeg er murer, laver jeg rigtig meget forskelligt arbejd ved siden af. Kig evt under 'erfaringer

Christian Larsen Larsen

Frisk mand på 48 tilbyder sin hjælp til dig. Jeg arbejder deltid i et byggemarked. Så har tiden, lysten og masser af værktøj til at udfører alle slags opgaver.

Morten Peper

Tidligere murer. Stor erfaring med klinker og fliser, samt andre overfladebehandlinger.

Jan Kallehave

Udlært pladesmed. 6 år som hvidevare tekniker. 3 år som anlægsgartner.

Haroon Ashraf

Faglige kvalifikationer  Bolig- og ejendoms syning  Ejendomstilsyn  Kundebetjening  Kundeservice  Måleraflæsning  Rengøring og vedligeholdelse  Renovation og affaldsbehandling  Varebestilling  Varemodtagelse og -registrering  Varme- og ventilations styring  Vedligeholdelse, udendørsarealer og indarealer .

Luciano Luciano

Good knowledges and skills. Good experiences and practice in handyhand jobs. Smart worker. Honest. I have a certificate as fixer for electronic. I have a trailer.

Ioan Fanel Sicra Sicra

Elektriker ,Elektromekaniske, VVS , Tømrer

Malerinden Korsholm

Hej Store og små maler opgaver inde og ude tilbydes af maler..

Mohammad Saleh

jeg har mange års erfaring med handyopgaver, små og store opgaver

Jacob Nielsen

Udannet tømrer

Basel Sonono

Jeg er en mand som elsker mit job og tag ikke hjem føre min opgave er løst

Dan Holten

Ingen profilbeskrivelse...

Zoe Lundum Politis

Ingen profilbeskrivelse...

Rikke Hessner

Ingen profilbeskrivelse...

Kasper Kroman

Ingen profilbeskrivelse...

Benjamin Nielsen

Jeg er en frisk fyr, altid hjælpsom og meget produktiv når det kommer til stykket. Min interesse har altid været fysisk arbejde. Jeg tilbyder alt hvad i har brug for helt fra oprydning til svære opgaver såsom møbel samling og renoveringsarbejde, jeg er god til at male og sætter stor pris på kvalitetsarbejde.

Zygintas Diminskas

Møbler samling, bygge opgaver, gips arbejde, fliser, maler, tømrer og snedker arbejder. Tag reparationer eller taglægning og m.m. Jeg har min egen trailer, så jeg kan hjælpe med oprydning af have, eller andre skrald. prisen afhænge af opgave type. Du får høj kvalitets arbejde til en fair pris.

Kenneth Petersen

Jeg er en frisk mand på 40, som ønsker at hjælpe andre, hvor tiden eller helbredet ikke helt slår til, jeg tilbyder alle former for have arbejde, hæk og plæneklipning,lugning, oprydning eller anden for have arbejde og forfalden arbejde. Samt div. male arbejde. Ellers bare spørg.

Nathen Fitchen

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Joakim Dahl

Skov- og Landskabsingeniørstuderende på Skovskolen i Nødebo. Flere års erfaring som tømrer hos byggeselskab i Aarhus. Adskillige ansættelser på farme i udlandet - kan betjene alt mindre maskineri og erfaren med tungt maskineri. Naturligvis med CVR-nummer.

Dragan Bundesen

Rengørings mekanika gardner montere af badeværelser og køkkener

Christina Jørgensen

Jeg er 31 år, uddannet dyrepasser, mor til to dejlige drenge, en på 2 år og en på 10 mdr. Jeg sætter en ære i at gøre mit arbejde så godt som muligt og giver altid 100%, jeg er meget engageret, rimelig fleksibel, har sjældent sygedage selv, men har selvfølgelig børn syge indimellem, det ka nok ikke undgås. Jeg er sød, smilende, glad og positiv og hjælper altid til hvor der er brug for det. Er altid frisk på at lære nye ting.

Alexander Tofte

Uddannet produktionsteknolog og cand. tech. med forkærlighed for håndværkerfaget. Jeg udfører ofte håndværksmæssige opgaver for min familie, venner og bekendte.

Christian & Henrik

Vi er nogle kammerater som har valgt at slå pjalterne sammen og tilbyder nu en lang række service, kvalitet til fair og fornuftige priser.

Maler murer

Vi er en dansk familie ejet håndværkervirksomhed med mere end 13 ansatte. Vi har maler, murer tømrer, og nedrivning i en mindre grad. Vi har 13 fast ansatte håndværker. Vi giver 5 års garanti på alle vores udførte opgaver vi er medlemmer af 3f og hk m mere:)

Adrian

aaa

Hans Pedersen pedersen

alt inden og uden for kan aftales nærmer om specifikke krav,

Morten Kristensen

Hos MK Multiservice tilbyder vi professionel pasning af alle typer ejendomme Primært i Nordsjælland. Vores ejendomsservice kan lette jeres hverdag, vi har en bred erfaring fra hus til have, til en fornuftig pris.

Dorthe Groth-Andersen

Voksen kvinde på 40 år.Uddannet pædagog bor i Nordsjælland. God til at gå til hånde til diverse arrangementer. God til det praktisk arbejde. Fornuftig, imødekommende ,- pligtopfyldende og tillidsfuld.

Mads

jeg udfører super skarpt malerarbejde, små til store opgaver mm. Det er vigtigt for mig at udføre mit arbejde med faglig stolthed. Jeg tilbyder: Spartling af vægge og huller. tapet/mønster, filt, væv, træværk mm eller farve af vægge. udvendigt og indvendigt syntes også det er sjovt mad andre små opgaver, fx.møbler der skal samles eller en lampe der skal sættes op.

Muhamed

Jeg er en frisk og perfektionistisk fyr på 24 år. Jeg er uddannet maler, og ønsker at tjene lidt ekstra. Jeg kan hjælpe med alle opgaver både i hus og have. Mine hænder er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hjælpende hånd med alle slags maleropgaver, håndværkeropgaver og diverse praktiske opgaver, såsom rydning af sne, ophæng af lamper og diverse ting osv.

Ahmad

Hej. Jeg er en udlært maler der har et fuldtidsarbejde, udover søger jeg noget ekstra arbejde. Jeg kan tilbyde alt indefor malerarbejdet så som behandling af træværk, fuldspartling af vægge, opsætning af filt og tapet med meget mere. Jeg kan komme gratis ud og give et uforpligtende tilbud, jeg kan derudover også rådgive jer angående farvevalg til opgaven.

Tess

We Can Do IT!!! Alt hvad du kan komme i tanke om :-) Spørg os om alt - så finder vi en løsning :-) Handy Woman har erfaring indenfor alt, hvad der har med hus og have at gøre. HandyWoman's speciale er indretning - men udfører ALT praktisk arbejde i forbindelse med at holde hus og have. Det er fra oprydning, til indretning, malerarbejde, græsslåning og meget meget mere.

Christofher

Jeg er 23 år og har lavet handy mands opgaver siden jeg var 16 - arbejdet på gårde og for private - alt fra at male vægge til hele huse - fra at samle IKEA møbler til at bygge læ huse til heste - og meget andet - Jeg er hurtig med grundig, pålidelig og fleksibel.

Anita

Jeg tilbyder udførelse af mindre maleropgaver: vægge, loft, træværk mm. og kan derudover male simple vægdekorationer efter eget, eller forudbestemt design. Bladguld og finere arbejde udføres også.

Matthew

New Zealænder som har boede mange år i DK, og er dansk udlært som anlægsgartner. Har arbejdet i konference/service industri så kan omgås og hjælp andre. Erfaring med bygning service/vedligeholdelse,kan næsten alt inden for hjemmet, rengøring, maling, møbler samling, oprydning osv. Var au pair i Tyskland hvor jeg fortog opgaver med to hus,hund,have og børn. Egen transport, 51år.