Semir L

Ung mand , Uddannet It supporter , jeg kan ordne alt indenfor computer. Jeg tilbyder desuden hjælp til mange forskellige opgaver , jeg har varevogn, og kan flytte for dig. Arbejdet som maler i 6 år, så alt malerarbejde laver jeg gerne. Have arbejde, , Tømreropgaver , og Mm.
It arbejde , flytning , samle møbler, have arbejde. Male - indvendigt og udvendigt. Tømreropgaver, Hegn/Terrase.
Eftermiddag, Aften og weekend.

Nadia og Frederik

Står du og har brug for nogle der kan handle for dig, hente dine børn fra skole, rydde din have for ukrudt, hjælpe dine børn med lektierne, sætte nye dæk på bilen, male din stue eller noget helt andet, så kontakt os gerne! Vi er begge 18 og utrolig glade og imødekommende. :)
Jeg, Nadia, går i 2. g på Tornbjerg Gymnasium og har altid fået ros for min faglige viden. Frederik er igang med mekaniker uddannelse og har derfor noget erfaring omkring biler. Alt hvad der ligger uden for vores uddannelsesområde hjælper vi dog også gerne med! :)
Hverdage: Nadia: Efter skole. Varierer mellem 13.40 og 15.35. Frederik: Efter arbejde kl 17. I weekenden har vi tid når det passer dig. Så længe det er aftalt på forhånd.

Lucca

Jeg kan det meste. Jeg er færdig med min HF og søger lidt at fordrive tiden med :)
tømrer, rengøring, website programmering, mentor, havearbede etc.
Efter aftale

Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Jesper

Jeg er uddannet maskinsnedker inden for træindustrien, er derfor dygtig med træ og lign. jeg har renoveret huse og lavet lejligheder i stand. Jeg er lydmand / musiker og har opbygget profesionelle lydstudier, jeg besidder derfor en stor portion teknisk snilde. Jeg har: Adgang til bil Adgang til traileren Adgang til trucken Adgang til værktøjer Dyreven Er som person venlig og nemt omgængelig.
Cykelklargøring, Genbrug, Handyman, Havehjælp, Hjemmeservice, Håndværkerhjælp, IKEA montering, Levering, Losseplads, Maler, Musiker
Kontakt mig gerne for nærmere information.

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

Helle

Jeg er en ung kvinde på 20 fra Odense C, hvor jeg bor med min kæreste og en fælles ven Jeg har gået på HG og starter snart på enkeltfag på VUC og søger jobs for at tjene lidt ekstra Jeg har aldrig haft et rigtigt fast job med løn, men jeg er lærenem og har hjulpet til med mange forskellige opgaver i familien som at male båd, lave mad, gøre rent etc. og jeg har haft et enkelt betalt modeljob.
Jeg har ikke så mange erfaringer endnu, men er frisk på at lære; jeg er en glad pige, der tager udfordringerne som de kommer.
Jeg har en del tid, når jeg starter på VUC har jeg kun timer om formiddagen som udgangspunkt

Line Pedersen

Jeg er en pige på 21 år, som studerer Pba. Finans på Erhvervsakademiet Lillebælt og jeg bor i Odense med en veninde. Angående børnepasning er jeg nok stadig lidt af et legebarn - der godt kan lide at plaske i vandpytter og jeg hopper med glæde i et prinsessekostume. Dog er det ikke ensbetydende med at jeg mister overblikket.
Jeg har før arbejdet med børnepasning og rengøring. Bl.a. au pair i New Zealand, passet barn med autisme og jeg tager god hånd om rengøring og havearbejde! Jeg går meget op i rengøring, dog ved jeg godt at man bliver nødt til at sætte "rengøringsvanviddet" på pause når der er børn!
Jeg er ca. 15-20 timer i skole om ugen - der vil være uger hvor jeg næsten ikke er i skole. Jeg er næsten ALDRIG i skole efter kl. 15.15! Jeg er fleksibel med arbejdstider og åben for ALT hushjælp!

Camilla Andersen

Jeg er 18 år. Jeg er en stille og rolig pige. Jeg skal ind på Syddansk erhvervsskole som bygningsmaler næste år (2011/2012) Nu går jeg i 10. klasse i Nyborg. Jeg kan lufte hund (har selv haft hund hele livet), gøre rent og male. Jeg vil meget gerne have et fritidsarbejde, da jeg godt kan lide at lave noget :)
Kan godt lide at bestille noget, og lærer hurtigt.
Jeg kan arbejde efter kl. 16, da jeg har min skole passe. Kan arbejde i weekender. Camilla A.

Marilena Radovici

I am a 35 years woman, who is living in Odense and is looking for a job.
Bachelor of Fine Arts – Painting, National University of Arts, Bucharest, Romania (http://www.unarte.org/) AGER (Breakdown artist) / DYER Fabrika DaDa, Bucharest, Romania (http://dada-costumes.com/who-are-we) SCENIC ARTIST (PAINTER) Castel Film Studios, Bucharest, Romania (http://www.castelfilm
I can work weekdays after 14.00 and anytime in weekend.

Nick J

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.
Tømrerlærling samt 5 års personlig erfaring. 2,5 års selvstændig erfaring
08-22

Tommy

Ingen profilbeskrivelse...

Ralle

Maler , tømrer

Max

jeg kan hjælpe dig
alsidig
mellem 16:30 til 22 i hver dagene og finder en tid i weekenderne

Carolineh

Jeg hedder Caroline og bor i Odense C. Jeg er 20 år og skal i gang med at læse en HF pædagog Pakke til august. Udover det er jeg også Besøgsven for ensomme ældre. Jeg er som person en meget glad, smilene og frisk type. Jeg elsker at kunne tilbyde en hjælpende hånd til dem der har brug for det. Jeg er nem at snakke med. Der kan altid findes en løsning på et problem.
Jeg har ikke haft et rigtig arbejde endnu, da jeg ikke har haft mulighed for det. Mit drømmejob er at arbejde som socialpædagog på et opholdssted. Jeg lærer hurtigt, falder nemt til i nye omgivelser og er frisk på at kaste mig ud i noget nyt og klar til at give den hele armen.
Jeg foretrækker arbejde efter kl. 13:15 hvor jeg får fri fra skole.

Tjener

Jeg er tjener og kok med over 25 års erfaring og har altid lavet næsten alt. Derudover har jeg hænderne skruet rigtig på og kan derfor bidrage som maler,tømmer og opsætning af DVS.

Madsnielsen1989

Jeg er en ung og energisk mand på 21 år. Jeg holder meget af at knokle og vil beskrive mig selv som en altmuligmand. Jeg har arbejdet som ferieafløser i en anlægsgartnerfirma, så kan lidt af det hele i haven. Jeg er uddannet elektriker, så alt hvad der er med el kan jeg lave. Håber i kan bruge min hjælp i jeres hjem.

Anja Nydam

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.
Jeg har tidligere arbejdet med lidt af hvert, har passet børn i flere år, fra ble alderen og op. Har gjort rent i mange år lige så. Har arbejdet i Canada med at lave mad, holde hus ordne have m.m. og gør gerne alt dette. Arbejder pt. med at sælge fliser og badeværelses møbler men dette giver ikke helt nok timer, derfor ønsker jeg noget suplerende.
Jeg har ingen foretrukne tider, da det hele kommer an på skolen, dog kan lørdag og første søndag i mdr. før kl. 15 være et problem.

Abdullah

Jeg er 28 år gammel, har hænderne skruet rigtigt på, kan hjælpe med alt fysiskhårdt arbejde og er ikke bange for udfordringer. og har B kørekort
Jeg er uddannet lærer, men har arbejdet en del forskelligt fra flyttemand til gartneri og brolægger. Jeg søger et job da jeg lige er blevet færdig med min uddannelse og mangler lidt mønt før jeg kan gå på dagpenge.
0-24. ingen begrænset arbejdstid