Anmeldelse:

Dennis Rasmussen hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Kan også gulvslibe

Karolina Bobinska hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Rengøring altid i bedste kvalitet. Der vil altid sørges for produkter der skal bruges, og der vil altid være 2 rengøringshjælpere til stede. I betaler kun timepris kun for den ene.

Jeg har erfaring med at hjælpe folk, som har brug for min hjælp, på mange forskellige områder. Jeg håber at kunne hjælpe nogle af jer, så jeg kan få en del gode anmeldelser min vej og flere kan hjælpes :)

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Anmeldelse:

Jesper Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Jeg har rigtig meget erfaring og går op i kavit bare kunden er glad er jeg glad går ik før i er glade, jeg bruger altid det rigtig ud styr for løse de bedste opgaver

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard P hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver indfor have og anlæg. Kendskab til biler haves også. Lægning af gulv. Have / anlæg Mindre tømmeropgaver Malerarbejde

Erfaring i rengøring af trapper i et lejlighedsselvskab

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg kan gøre rent alt efter aftale.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er pæn og organiseret. Jeg gøre rent hurtig men fint.

Ingen profilbeskrivelse...

Holger Lenz hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

53 år gammel. Far, bedstefar. Er glarmester, havemand, lettere træarbejde, små forefaldende opgaver. Masser af livserfaring. Livsglad og altid positiv.

Marie eg De boyett hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Uddannet sygeplejerske siden 2003, men arbejder ikke længere som dette. Mor til tre og har hus og stor have, som jeg passer med stor glæde. Har stort staudebed og dyrker mange grøntsager og Bærbuske og træer. Har egen bil

Jeg har alm. Grundviden indenfor rengøring. Er meget omhyggelig.

Jeg er en handyman i sig selv. Til dagligt driver jeg min virksomhed, som scene og monterings teknikker. Jeg har masser af erfaring med have arbejde, renovering af møbler og huse.

Jens Skov hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Jeg er uddannet klejnsmed, men vil gerne udfører opgaver som krydser mine faggrænser. Som person er jeg loyal, og jeg står inde for det jeg lover. Kort sagt er jeg ikke expert men har et godt grundlag for at lave lidt af hvert.

Kate Plougmann hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Er stabil, omhyggelig, omgængelig og udfører arbejdet til alles tilfredshed. Ingen opgaver er for store eller små. Har lidt arbejde i MCH og Skarrildhus signatur hotel, men vil gerne have noget mere.

Natalie Nykjær hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Halil Ibrahim Øzdemir hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Er selvstændig rengørings virksomhed med mange års erfarring. I kan se mere på www.cservice.dk Har udført mange flytterengøringer samt det daglige rengøring til private.

Simona Nedu hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Driver,taxi driver,cleaner,worker in alimentation

Felix Fraai hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Alt mulig mand. Har erfarring i Mange forskellige områder. Har været husejer i over 30 år hvor jeg har gjort næsten alt selv. Det er ikke noget som jeg ikke har prøvet bortset fra svejsning.

Abdisamad Egal hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Liana Costea hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

I have graduated the social/humans courses within the University of Oradea Qualified as a primary school teacher Qualified as a librarian Possess driving licence cat. B

Suzan Pokhrel hjælper med rengøringshjælp i Ikast og omegn

tI am energetic and enthusiastic person currently studying AP degree in Dania Academy. I have completed my school up to 10 +3 in Nepal in management.