Karolina Bobinska hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

4år erfaring i rengøring

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har før gjort rent hos en familie, og er derfor vant til en del forskellige rengøringsopgaver.

Ingen profilbeskrivelse...

Jakob Andersen hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Vi er et multi-service firma, der klar de fleste opgaver i hus og have. Det vi ikke selv kan, har vi samarbejds partner til at hjælpe os med. vi lever højt på at have glade og tilfredse kunder.

Kennie pagaard hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Jeg er ung frisk fyr, der har masser af energi og power, der gerne vil give en hjælpende hånd til dem, som har brug for det. Jeg er let til smil og snaksalig, så du er velkommen til at tage en snak samtidig med jeg arbejder.

Allaroundhandymand kidde hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Jeg kan tilbyde hjælp med diverse fx. have, brolægning, bil, hus,PC og landbrug. Kort sagt mangler der en hånd eller to så tag kontakt her eller gå ind på www.pkidde.webs.com

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.

Kate Plougmann hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Er stabil, omhyggelig, omgængelig og udfører arbejdet til alles tilfredshed. Ingen opgaver er for store eller små. Har lidt arbejde i MCH og Skarrildhus signatur hotel, men vil gerne have noget mere.

Jeg har alm. Grundviden indenfor rengøring. Er meget omhyggelig.

Jeg er en handyman i sig selv. Til dagligt driver jeg min virksomhed, som scene og monterings teknikker. Jeg har masser af erfaring med have arbejde, renovering af møbler og huse.

Marie eg De boyett hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Uddannet sygeplejerske siden 2003, men arbejder ikke længere som dette. Mor til tre og har hus og stor have, som jeg passer med stor glæde. Har stort staudebed og dyrker mange grøntsager og Bærbuske og træer. Har egen bil

Michala Mosegaard hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Jeg kan passe dine børn eller dyr, jeg kan rengøre hele hytten imens du sidder med benene oppe eller jeg kan servere til din fest. Jeg er lynhurtig og selvstændig så du mærker virkelig fordelen ved at lade mig gøre det for dig :)

Daniel S hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Camilla Windfeld hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Jeg er uddannet pædagog med et godt snilde til rengøring. Har flere kunder men ønsker flere. Jeg er smilende, effektiv og pligtopfyldende. Ønsker helst at finde en fast dato ift planlægning.

Anders Milter Dalgaard Sørensen hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Krzysztof Sitarz hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Murer

Askin Nur Yavuz hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Martin Jørgensen hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Halil Ibrahim Øzdemir hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Er selvstændig rengørings virksomhed med mange års erfarring. I kan se mere på www.cservice.dk Har udført mange flytterengøringer samt det daglige rengøring til private.

Abdisamad Egal hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Suzan Pokhrel hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

tI am energetic and enthusiastic person currently studying AP degree in Dania Academy. I have completed my school up to 10 +3 in Nepal in management.

Jasmina Smajic hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Jeg er pligtopfylde, stabil medarbejder og interessere mig for at få mulighed for at lære såvel som at blive en del af et solidt team og være med til at tage ansvaret i arbejdsopgaverne

Mike Ag hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

Vi laver alt i hus og have :-) og vi påtager os kun opgaver vi ved vi kan udføre med 100 procent tilfredshed. Og vi møder altid i godt humør og med et smil på læben.

Mig og min køne har næsten 20 års erfaring med rengøring..privat,erhverv, institutioner,.... vi gør også andet havearbejde.. Vi er stabil,smilende, meget socialt og fleksibel med arbejdstider.

Ingen profilbeskrivelse...

JAY MTOLO hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

I am a student currently studying Master of Science in Public Health at the University of Southern Denmark.I also posses a bachelors degree in Global Nutrition and Health.

Работа рабочая hjælper med rengøringshjælp i Lem St og omegn

fjfj fg d h jfdh fdjh dhld jlkhjfldh lfkh jflh jfldkh jdlk hjlk hjlfd hjfd hld hjld hlfhjflh fl hldhlh ldhjl hlf hjfldkh jldh lkd hlk hlfdkh jfdlkh flkh jflkh jflkh jlkd