Anmeldelse:

Lukas Mikolaitis hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

I spent a lot of time working in my own coutry house, I performed jobs from planting trees to laying roofs. So my qualificiations are not standart. If I know that I can't do the job, I won't apply for it.

Anmeldelse:

Diana Bulduk hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Jeg er en kvinde på 31 år med eget rengøring firma og Jeg har mange års erfaring med rengøring .Vi er pålidelige og ærlige mennesker. Alt hvores arbejde udføres med et smil.

Anmeldelse:

Jesper Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Jeg har rigtig meget erfaring og går op i kavit bare kunden er glad er jeg glad går ik før i er glade, jeg bruger altid det rigtig ud styr for løse de bedste opgaver

Anmeldelse:

Har arbejdet som rengøring på skoler, industri, privat. Bla Pierre autolaker, Fredericia kommune folkeskoler mv.

Den klassiske jyske altmuligmand, opvokset på landet i gammelt bondehus med 2 ha jord til. Masser af erfaring med havearbejde samt servicering af IT.

Karolina Bobinska hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Leo Alijaj hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Hanne Vegeberg hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Har fået god tid, som pensionist. Har stadigt en masse energi, og har mange års erfaring inden for næsten alt: Syning, madlavning, letter rengøringsarbejder, oprydning, børnepasning, reservebedste, ledsagelse af voksne, indkøb-(har egen bil), pasning af dyr - assistance til madlavning og servering/oprydning ved fest

Anmeldelse:

Berit Petersen hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard P hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver indfor have og anlæg. Kendskab til biler haves også. Lægning af gulv. Have / anlæg Mindre tømmeropgaver Malerarbejde

Cristy Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Jeg er en kvinde på 31 år, kommer fra filipinerne. Jeg har stor erfaring med rengøring og ardejdede som au pair pige i 2010. Jeg er en glad pige og meget positiv.

Elisabeth Slot-Henriksen hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Jeg er lærer og har arbejdet som lærer siden 2001. Pt. har jeg ikke et lærer job, men arbejder som afløser på et plejehjem. Jeg har selv 4 børn og jeg kan lidt af hvert.

div rengøring, gulvvask tør støv af med mere

Ingen profilbeskrivelse...

1.5 års erfaring med privat og industri rengøring.

Ingen profilbeskrivelse...

Sune Splidsboel hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Jeg er en handy fyr på 21 år, der elsker at have noget og lave og hjælpe andre. Jeg har en god sjat erfaring med diverse opgaver gennem min familie som har haft brug for hjælp til alt fra bil, have, tømrer, VVS og it

Troels Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Har udstyr til at klare mange opgaver Efterlader kun ordentligt arbejde Er hurtigt arbejdende og effektiv Kvalitetsbevidst Selvstændigt arbejdende efter aftale er i hus.

Arbejdet meget med rengøring og har kursus inden for faget (;

Er moden og mødestabil Ser muligheder frem for Begrænsninger Forlader aldrig hjemmet før arbejdet er iorden Rengøring kursus på AMU i Kolding Arbejdet forskellige steder med rengøring

Allaroundhandymand kidde hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Jeg kan tilbyde hjælp med diverse fx. have, brolægning, bil, hus,PC og landbrug. Kort sagt mangler der en hånd eller to så tag kontakt her eller gå ind på www.pkidde.webs.com

Kennie pagaard hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Jeg er ung frisk fyr, der har masser af energi og power, der gerne vil give en hjælpende hånd til dem, som har brug for det. Jeg er let til smil og snaksalig, så du er velkommen til at tage en snak samtidig med jeg arbejder.

4år erfaring i rengøring

Ingen profilbeskrivelse...

Kate Plougmann hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Er stabil, omhyggelig, omgængelig og udfører arbejdet til alles tilfredshed. Ingen opgaver er for store eller små. Har lidt arbejde i MCH og Skarrildhus signatur hotel, men vil gerne have noget mere.

Michala Mosegaard hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Jeg kan passe dine børn eller dyr, jeg kan rengøre hele hytten imens du sidder med benene oppe eller jeg kan servere til din fest. Jeg er lynhurtig og selvstændig så du mærker virkelig fordelen ved at lade mig gøre det for dig :)

Jeg har alm. Grundviden indenfor rengøring. Er meget omhyggelig.

Jeg er en handyman i sig selv. Til dagligt driver jeg min virksomhed, som scene og monterings teknikker. Jeg har masser af erfaring med have arbejde, renovering af møbler og huse.

Daniel S hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ejer eget rengørings firma med mange års erfaring indenfor dagligdags rengøring, håndværker og slut rengøring.

Uddannet anlægsgartner med grå som speciale, har arbejdet de sidste 13 år hos entreprenør virksomhed, har bred erfaring indenfor, have anlæg, kloakering osv. Ejer eget vinduespolering og rengørings firma, tidligere et ejendomsservice firma.

Liana Costea hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

I have graduated the social/humans courses within the University of Oradea Qualified as a primary school teacher Qualified as a librarian Possess driving licence cat. B

Har tidligere gjort rent for folk i private hjem men også haft jobs hvor rengøring var involveret.

Ingen profilbeskrivelse...

Adnan Hadziosmanovic hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Jeg er førtidspension, stabil, engageret og ærlig person. Jeg er dyreelsker og ejer selv en hund. Diplomuddannelse i økonomi. Har erfaringer med at klippe hæk og grasslåning. Jeg har erfaringer med at lave træterrase.

Marc Nørgaard Hansen hjælper med rengøringshjælp i Sønder Omme og omegn

Jeg føler mig kvalificeret til alle opstående opgaver. Jeg er mødestabil og fleksibel hvis der er brug for det. Jeg er ambitiøs og kreativ med alle opgaver jeg får for.