Anmeldelse:

Myre Flittig hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Har udført en masse forefaldende opgaver inden for mange felter og kan tage fat. Jeg kører gerne rundt og har prøvet lidt af hvert. Typisk havearbejde, malerarbejde men en lang række andre ting også, eks. opsætning af drivhus

Anmeldelse:

Rengøring

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jeg har 10 års erfaring.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Hamza Kader hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Lis Larsen hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Er udd socialogsundhedsass har gjort rent 15 år på Rødby færge samt haft mange reng opgaver. Har Arb i private firmaer landet over. Er kvinde på 52 år

Dalgaard service Service hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Hej Har multifirma så kan og klare mange opgaver. Så mangler du hjælp så kontakt. Mig Og få et tilbud på din opgave Kære alt fra hæk klipning til hus og have service

Jimmi k andersen hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

jeg er møde stabil og grundig i mit arbejde og hvis kunden ik er tilfras laver jeg det selvfølig om, jeg er posetiv over for alle opgaver og er glad og smilne har masser af humer.

Casper Hansen hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Frisk fyr 22 år klar på at arbejde Kan arbejde alle dage efter aftale Har alledrede lavet masseder havearbejde Der bliver lavet et flot og fornuftigt arbejde

Myre Flittig hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

********************************************* Alt forefalde arbejde ********************************************* *********************************************

Anmeldelse:

Jimmy Lunau hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Jeg er en 44 årig mand som er ung og frisk med massere af gå på mod til at arbejde. Jeg er sund og og stærk og kan lave forskelligt forfaldende arbejde.

Salman Musawi hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tom Hansen hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Maler, murer, renovering, nedrivning, tømrer, rengøring, have m.m....... Spørg gerne på din opgave og hør om det er noget jeg kan hjælpe med........

Camilla Wagner hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mette Hansen hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

48 år single-kvinde, bor i Rødby. Uddannet SSA i 2001. Positiv og åben. Serviceminded - ansvarsbevidst - høj standard i kvaliteten af det arbejde, der udføres. Er meget alsidig og flexibel.

Jeg har bred erfaring med rengøring, og elsker at gøre rent jo mere beskidt, jo bedre tilfredsstillelse er der ved det.

Uddannet it supporter fra Teknisk skole Ringsted Diplomer i Adobe og Sony samt cisco Malersvend gennem 6år Handymand og glad for at komme i mål .......................................................

Emilie Børresen hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Som person er jeg godt til at samarbejde, jeg er smilende, imødekommende og tålmodig. Jeg ser mig selv som pligtopfyldende, ambitiøs og jeg er meget koncentreret om de ting jeg fortager mig.

Jeg er meget detalje orienteret og grundig

Jeg er uddannet gartner, og har arbejdede på gartnerier og en planteskole. Jeg er venlig og hjælpsom som person. Jeg har bil og kørekort. Mit skema a forholdsvis fleksibelt.

Jonas Jakobsen hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Er en sund og rask mand på 26 år der ikke er bange for at tage fat og lave lidt har lavet lidt af hvert de seneste 10 år så vil bestemt ikke mene nogen af de ting jeg har sat kryds ved af uden for mine kompetencer

Hjulpet med rengøring på blandt andet efterskole og hus

Ingen profilbeskrivelse...

Mathias Roslyng hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Jeg arbejder normalt til dagligt i et køkken og laver mad til 40-50 personer hver dag og klar rengøringen og opvask også efter spisningen så har jeg hjulpet en havemand med foreskellige have opgaver.

Alberte Pitter hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Er en udadvendt og pålidelig pige på 18 år, der er vant til at tage fat, da jeg hele mit liv har boet på en gård. Har haft et fritidsjob siden jeg var 14 år, fordi jeg elsker at arbejde. Har kørekort + bil.

Maja Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Jeg er uddannet optiker med sans for detaljer. Jeg sætter en ære i at hjælpe andre mennesker. Jeg holder meget af husholdning.

Yder mange års kvalitet rengøring til private hjem og erhverv. Kvalitet behøver ikke altid være dyrt!

Jeg er Fleksibel, gå på mod er villig til at udføre nye som gamle opgaver er imødekommende og holder altid aftaler er troværdig ærlig og meget grundig og præcis i det jeg laver. Har mange års erfaring Prøv mig og du fortryder ikke!

F Jørgensen hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Har gennem en årrække arbejdet som politiassistent, men går snart på pension. Er åben for mange arbejdsopgaver, nu hvor der er tid til det. Jeg bor i Nykøbing Falster.

Ronni Jensen hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Normalt rengøring i private hjem, erhverv og sommerhuse. Har 5 års erfaring og kun gode anbefaler.

Flere års erfaring inden for rengøring, både som selvstændig og ansat i firma. Brænder for glade og tilfredse kunder, rengøringen udføres kun af mig og jeg sender ikke andre.

Kasper Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Søllested og omegn

Ingen profilbeskrivelse...