Anmeldelse:

Henrik Kure hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Med hænderne rigtigt skruet på, gå på-mod og godt humør har udgangspunktet altid været, at der ikke er noget, jeg ikke kan klare.

Mekaniske og små elektroniske reperationer på alle biler

Automontør Rudeskift Undervogn, motor, kobling, bremse Jeg er uddannet automontør, dvs. Uddanet i motorrepeatiober samt reperationer på undervogn og bremse system

Anmeldelse:

Numan Ibeideh hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Jeg er kvalificeret til at kunne tilpasse de fleste opgaver der ikke kræver en autorisation. Jeg er god til at integrer mig i det miljø jeg befinder mig i. Derfor kan du være sikker på at jeg arbejder ud fra dine forventninger som vi aftaler inden arbejder påbegyndes!

Anmeldelse:

Louis Noel hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

kvik handymand, som kan lidt af det hele

Anmeldelse:

Peter Lehnert hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Anmeldelse:

Roberto Bressan hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Min omgangskreds siger at jeg er: Flittig, meget tålmodig, grundig, ihærdig, dygtig, kan alt... Altså en rigtig Handy mand/gør det selv mand :-)

Anmeldelse:

Defrim Ja hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Hej :) Hvis du søger hjælp til hus/haven/hjemmet/bil mm. så skriv med glæde. jeg er en ung mand på 29 år fra Hvidovre. Jeg har efter mit normale arbejde masser af overskud til at tjente ekstra penge og hjælpe andre. Jeg kan rigtig mange ting, så kontakt mig og jeg vil hjælpe dig . mvh Defrim

Anmeldelse:

Lasse Madsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

ét år som selvstændig handyman/altmuligmand. Laver pt en del ejendomsservice, herunder græsslåning, bortkørsel af affald, nedrivning, samling af IKEA møbler osv.

Anmeldelse:

Kemal Aytekin hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman

Anmeldelse:

Bjarne Hinsch hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Har stor erfaring med næsten alt håndværksmæssigt, dog ikke vvs. Har haft 40 års virke i branchen med opgaver i mange forskellige slags job. Også have, terrasse og fliselægning

Anmeldelse:

Mohammad Saleh hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

jeg har lavet flere succesfulde handyopgaver, små og store opgaver... og jeg har altid fået ros for den arbejdsindsats... jeg har en del værktøjer som jeg tager med til opgaverne...

Anmeldelse:

Lars H hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Anmeldelse:

Henrik Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Handymand kan alt laver alt Samling af møbler, lettere tømre arbejde, have arbejde, hæk klipning, lægger også fliser, maler arbejde

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Khalil Abdulrazek hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Vi er et team af fagfolk som er uddannet og kvalificeret i fagene indenfor nedrivning, VVS, tømre, maler, elektriker, murer. Vi laver både store og små opgaver.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Martin Thorsson Falkenberg hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Uddannet Landmand Klare de fleste opgaver, med fokus på kvalitet og service i højsædet. Vedligeholdelse af haver, af alle typer. Udvendig vedligeholdelsesopgaverne som fuge arbejde, maling af vinduer og evt andre småting Klare også kørsel med entreprenør maskiner Kørekort til stor trailer. Samling af møblering og montering, kan give fast pris på dette.

Christian Nørregren hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Anmeldelse:

Paweł Staniecki hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

specialiserer sig i gartneri, træfældning og kunstnerisk opskæring af hække. Jeg er en certificeret gartner med gode anbefalinger, jeg har de nødvendige værktøjer og en bil med trailere. Jeg udfører de sværeste opgaver. Skriv venligst til min mail, pawel.staniecki@gmail.com

Christoffer gubbertsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Kan gøre di have til en pæn have eller installere dvs ting som springvand 3ller vedligeholdelse af haven. Jeg arbejder ellers som nedriver med asbest og pcb

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Nicolaj Rasmussen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper Andersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Jeg er Matematisk student, ubefaren matros og igang med at uddanne mig til automatik tekniker (industri elektriker) Mere end 10 års erfaring som tjener.

Rune møller jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Jeg er uddannet smed og landmand, og har alle dage været vant til og bruge hænderne, så har du et problem er du meget velkommen til og kontakte mig! Også selv om jeg ikke har nævnt din opgave

Sandie Terkelsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Børnepasning, rengøring, samle møbler, madlavning, hundelufter (da jeg selv er hundeejer) personvognsmekaniker, maler og andre diverse hverdags opgaver.

Jacob Bronlow hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Danny Peschinoff hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Ingen uddannelse i noget men selv lært og har bygget 2 huse fra bunden Kan VVS el der er inden for loven . Fliser male. Stort set alt hvad en rigtig mand skal kunne. Bore spartle fuge fliser. Nye lamper op eller gamle ned klare jeg også

Anders Baudtler hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Jeg er uddannet lærer og har bl.a. linjefag i håndværk og design (tidligere sløjd og håndarbejde). Hænderne er godt skruet på og iveren er stor så jeg er klar på at løse de fleste opgaver.

Hanno Minnaar hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Jeg har arbejdet i service branchen i 7 år, arbejder normal som dykker instruktør. Derudover har jeg arbejdet i surfboard reparationsbutik. Og generelt udført en masse hands-on opgaver. Jeg har ikke nogen specifik uddannelse indenfor håndværk, men massere af erfaringer med det.

Asger Hauberg hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Jeg er super god til at give 110% for at klare opgaver! - jeg er flexibel, og kan næsten altid klare en hver tjans. Jeg er super god til havearbejde, og når noget skal se godt ud, så skal det gøres ordenligt.

Emil Rasmussen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Jeg er uddannet Datatekniker men er generelt en handyman inden for almindelige opgaver i hjemmet. Jeg kan hjælpe med at hænge hylder op, lamper op. mv. Jeg har desuden både bil og kørekort.