Frolund

Ingen profilbeskrivelse...

Alexander

Jeg hedder Alexander og er 19 år gammel. Jeg står i lære som vvs’er og har været igang i lidt over et år

Eftermiddage mellem 16-18

Sebastian

Jep
Jep
Jep

Jesper

- Tømrer og snedkerarbejde - Murerarbejde - Til og ombygning - Nybygning - Forandring af eksisterende planløsning - Energibesparelse Se mere på www.byg4.dk eller følg os på Facebook :-)
Se vores projekt afsnit på www.byg4.dk
man - tors 08:00-17:00 fre 08:00-1300 lør Lukket søn Lukket

Rdredanz

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper Valbo

Jeg bor i Næstved, med min kæreste og vores datter på fem år. Mit job har jeg sagt op for at bygge om på huset. Derfor er det rart med lidt småjobs ind i mellem. Søger du hjælp fra en mand med skruer i lommerne, eller bare en hånd i overskud, så kan jeg hjælpe dig.
Jeg har gået sammen med en murer og pudset vægge, støbt trapper mv. Jeg har været ude hos kunder med en tømrer og monteret og bygget diverse projekter. Så har jeg endevendt et flerfamiliershus jeg selv ejer, som bliver udlejet, efterhåndet som det bliver færdigt.
Jeg er meget fleksibel med arbejdstider. Jeg er god til at komme i gang tidligt og jeg kan også arbejde i weekender.

Mark

alt vvs arbejde, som eksempel; utætte vandrør/samlinger badeværelser blandings batterier. vand og varme installationer
jeg er uddannet vvs og energispecialist og har 2 års erhvervserfaring, og er igang med en videre uddannelse som vvs-installatør
onsdag eftermiddag fredag eftermiddag lørdag og søndag.

Troels

Hej jeg er en ung mand på 39 år som pt. studere til ingeniør. Da jeg for tiden har få ugentlige undervisningstimer, tilbyder jeg min arbejdskraft til div. opgaver.
Jeg er udlært maskinarbejder men har ligeledes arbejdet med vvs og tømmer/snedker arbejde.
Hverdage 8-18 Evt. Weekend

Søren

Frisk fyr på 24år, udlært energispecialist inden for VVS og kloak arbejde.
Den hjælp jeg kan tilbyde er: VVS arbjede - EL arbjede - hjælp til ombygning- tømrer arbejde - Grave arbjede - belægning - træfældning - frakørsel m. tiptrailer.
hverdage efter 16.00 eller weekend

Sebastian

Jeg er en imødekommen ung fyr på 17 år snart 18 som godt kunne bruge lidt penge på lommen og jeg er meget smilene og glad så jeg løser gerne dine opgaver med et smil selvom det er noget L O R T nogengange
Jeg kan lave det meste
Jeg kan eftermiddag efter 15 for det meste og ellers nogen weekender

Mikkel

Jeg er en frisk 18 årig dreng som til hverdag arbejder som nedriver, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer.
Har prøvet en masse som tømre og som gartner og lidt murer og flytte mand, men som sagt der er en løsning på alt og den løsning skal jeg finde og stå inde for de folk jeg nu skulle komme til at bruge i gældende opgave. Kørekort haves ikke endnu.
Jeg fortrækker fra mellem kl. 16-22 hvis det er nødvendigt og ellers alle weekender. Jeg ikke så pivet med lange dage.

Thor Frost

Jeg er en ung fyr på 24 år. kommer fra Langeland, opvokset på en gård hvor vi har lavet en masse arbejde fra vvs, el, tv, netværk, tømmer og snedker. er lige flytte til København kunne godt tænke mig at hjælpe til, og tjene lidt penge.
Jeg er Elektriker i min hverdag. Har erfaringer i vvs, tømmer, snedker og tv og netværk, kender snedker og tømmer til hjælp hvis der er brug for det til støre.
alt efter kl 16,00 i hverdage. stort set alle weekender alle tidsrum. Så i ringer bar hvis i har brug for en hånd. 51 18 33 29.

Kim

Lidt om mig og hvad jeg tilbyder  Jeg er en frisk fyr på 25 år, der bor i eget hus i farum. Jeg arbejder i hverdagen som smed, men mangler et job i fritiden til at tjen
Har bygget alt fra trapper til go karts.
Morgen og formiddag passer bedst.

Bpotoc

Ingen profilbeskrivelse...

Kent

Kent S Kristensen - Er prof. Handyman, mange års erfaring. Certificeret drone pilot, Ejen minigraver, tiptrailer, græsmaskiner mm. Fra opsætning af lamper til nedgravning af faskiner mm.
Pro.handyman - Altmuligmand.
00 til 00.

Thomas

Frisk og praktisk fyr på 50 år, Elsker godt håndværk og mine hænder er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have, såsom: Ophæng af snedkerarbejde, samling af skabe, køkken, lamper, hylder m.m., malerarbejde, fliselægning, ect. Bare send en SMS. Inden opgaver for små.
Meget lang erfaring
Det kan vi tale om, meget fleksibel.

Robert

Hi I'm Robert, I am 26 years old, I live in Tølløse and I can be your handyman. I can help you with your garden, furniture and other things in your house and also from your yard. I can speak and understand a little danish, I am at the 3rd module.
I'm a Technician in construction and I have worked with many people from different countries, I have worked 2 years in a furniture company, assembling all kind of furniture, I take care of my own big garden, flowers and my house. I have also experience as a cleaner, bartender and waiter.
Jeg er frisk på arbejde hverdag fra: klokken 09:00 til klokken 19:00 .

Zigis

Alle slags vvs og blikenslæger arbejde
20 år
efter aftale

Murermester-sea

Udfører renoveringer, ombygninger, tilbygninger, nybyggerier, restaureringer og vedligeholdelse. Løser konkrete problemstillinger for varmetab, fugt, ventilation og kuldebro
Jeg har via mit praktiske virke som murer og som selvstændig erhvevrsdrivende opnået et højt erfaringsgrundlag på bygningshåndværk.
Arbejder fra kl. 5.00 - 13.00 efter en nærmere planlægning og aftale.

Frank Bjarke Pedersen

Jeg er 42 år, bor i Valby. Har lært det meste håndværk via gør det selv arbejde, hvor jeg har sat mig grundigt ind i tingene inden udførsel. Har en forkærlighed for brug af gamle metoder Udlært inden for skovbrug, og har erfaring for beskæring af træer
Jeg her erfaring fra at sætte flere lejligheder i stand, hvilket omfatter el og vvs (lovligt gørdetselv opgaver) murereparationer og pudsning, tømre og nedrivning. maleropgaver
Jeg kan arbejde hverdage, typisk efter kl 12, og i weekender.

Jacob

Tilbyder alt hjælp til (håndværk) fra Tag til rensning af fliser til udskiftning af tagrender utæthedder tagpap udskiftning af træværk.
Udlært Blikkenslager/tag expert m.m Flere store og små projerkter udført med stor tilfredshed Flere års erfaring
Fra 8-19 inkl Lørdag

Michael

tilbyder min hjælp til diverse opgaver, maling spartling primært
jeg har erfaring inden for malerfaget
hele døgnet

Kan Nielsen

Hej. Jeg er en ung gut på 38 somre og jeg er udlært vvs mand, og ønsker at tjene lidt ekstra, og jeg kan rigtig mange ting så kontakt mig så ser vi om jeg ikke kan det du søger.
Vvs mand. Edb. Dygtig. Udlært massører
Sen eftermiddag eller weekend

Sigheim

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus

Frisk hurtig og stærk
Div arbejdsmand. Flyttemand. Håndværker. MM.
Meget forskelligt

Szabolcs

Hej , Jeg er indehaver ved ecoshine rengørings service firma.. Vi har som dygtige ansættes og altid klar at hjælper med mig.. Hvis du har lyst en dage vi kan mødes og lige snakke om at muligheder.. Her i vores webside : www.ecoshine.dk
Vi er i branche senest om 2 år , vi har haft tid at lære alt med jobbet ..
Vi er meget fleksibel , vi følger altid i vores kunde.. Vi arbejde når du siger .

Morten Kristensen

Hos MK Multiservice tilbyder vi professionel pasning af alle typer ejendomme Primært i Nordsjælland. Vores ejendomsservice kan lette jeres hverdag, vi har en bred erfaring fra hus til have, til en fornuftig pris.
Malerarbejde · Håndværkerrengøring · Flyttearbejde og hjælp til nedpakning · Facaderengøring · Rensning af tagrender · Græsslåning · Hækkeklipning · Ukrudtsbekæmpelse · Vedligeholdelse af udendørsarealer
7:00 -20:00

Mikkel

Jeg er 29 og tilbyder alt fra himmel til jord. Hvis jeg er i tvivl om jeg udføre arbejdet siger jeg nej
Håndværker i 10 år
Ring og hør

Kasper

Jeg er elektriker i en større virksomhed der har tilbagevendende kunder(erhverv)
Kabeltræk og montering i alle typer materialer
Weekend

Mohammad Freha

Jeg er en frisk fyr på 29 år, der bor på Frederiksberg med min kone og en datter. Jeg arbejder i hverdagen som smed, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. jeg taler rimelig dansk, men jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have, såsom: Ophæng af lamper, hylder m.m., malerarbejde, fliselægning og flytte.
Jeg bliver uddannet som maler i januar 2019. Jeg har erfaring med særlig maler arbejde. Jeg tager alle udfordringer med ro og fokus.
Jeg kan arbejde hverdage efter kl. 15.00 - og de fleste weekender. Kontakt mig gerne for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd.