Mikael A

Udlært tømrer 2003 Uddannet bygningskonstruktør 2008
Renoverer eget hus Arbejdet med forefaldende arbejde sideløbende med uddannelse
Weekender og aften

Jesper

Uddannet lastvogns mekanikker 6 års arfaring indenfor vvs/smede arbejde Nuværende job som vvs montør
Husbyg med alt tilhørende til det.
06-21

Nichlas

Ingen profilbeskrivelse...

Daniel

Mekaniker Anlæggartner Murer Maler Tomer Elektriker Altmulig mand
14 i alle disse ting
24 T i 7 dage

René

Ingen profilbeskrivelse...

Kenn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.
Har haft ejet firma de sidste 5 år, hvor vi har hjulpet ca. 4-500 mennesker og firmaer. Med alt fra nedrivning, til have arbejde
Mellem 07-18

Kristian

Uddannet datafagtekniker, IT supporter og elektriker og generelt handyman indenfor en bred kam af arbejdsområder.
21 års erfaring med alt indenfor PC verdenen, netværk og konfiguration. Specielt på Windows platformen. Ved siden af IT har jeg arbejdet med mange former for opgaver indenfor tømrer, maler, elektriker og vvs fagene og valgte at tage uddannelse nr. to som elektriker. Så jeg har erfaring med komplette elektriske boliginstallationer, arbejde med vinduer og døre samt køkkener, lettere VVS opgaver, maleropgaver ude som inde samt fliselægning/opsætning.
9-16

Tim

Enterprise
Vi har bygget og vedligeholdt stort set alt mellem himmel og jord siden 2003. vore motto er kvalitet til tiden.
6.00 til 17.00

Juliusz

Handymand med bred erfaring indenfor hus/lejlighed renovering (VVS, el-arbejde, malerarbejde, tømrer), samt have arbejde. Jeg har også forstand på små bil reparationer som bremseskift (skiver,klodser, kaliber), olie og filter skift (brændstof, luft, pollen, olie filter), hjulskift.
Handymand med bred erfaring indenfor hus/lejlighed renovering (VVS, el-arbejde, malerarbejde, tømrer), samt have arbejde. Jeg har også forstand på små bil reparationer som bremseskift (skiver,klodser, kaliber), olie og filter skift (brændstof, luft, pollen, olie filter), hjulskift.
Fredag - Søndag

Joachim

Ventilationsopgaver, herunder montage, service, fejlfinding, indregulering, opstart af anlæg samt meget mere. Mindre byggeopgaver Hegn, Skur, terrasse mv. Maleropgaver EL arbejde. Mindre VVS opgaver. Døre, vinduer og køkkener flyttehjælp Opsætning af indbo
Er faglært VVS & Ventilationstekniker Tidl. selvstændig med Handymans virksomhed ( Dog lukket pga. manglende tid) Flere års erfaringer inden for byggebranchen.
Jeg arbejder alle hverdage mellem 07-20 Samt weekender og Helligdage 08-18 mod mindre tillæg

Mikkel

Alt forefaldende udføres med stor omhu. Arbejde med bil og trailer udføres også

Sakis

Ingen profilbeskrivelse...

Frolund

Ingen profilbeskrivelse...

Alexander

Jeg hedder Alexander og er 19 år gammel. Jeg står i lære som vvs’er og har været igang i lidt over et år

Eftermiddage mellem 16-18

Frank

Jeg løser opgaver indenfor: Tømrer og snedker, El , Vvs (autoriseret), handyman samt topkapning og fældning af træer. Med andre ord næsten alt. Jeg sætter en ære i at udføre et fagmæssigt korrekt stykke arbejde. Fuldt udstyret servicevogn, hvilket i sidste ende sparer dig for tid og penge. Forsikret og momsregistreret. Ring gerne på 20680113 for et uforpligtende tilbud. M. V. H. Djurs Handyman V/Frank Grunske
40 års erfaring med håndværk i alle dets afskygninger.
Mellem 8:00 og 16:00 eller efter aftale.

Sebastian

Jep
Jep
Jep

Jesper

- Tømrer og snedkerarbejde - Murerarbejde - Til og ombygning - Nybygning - Forandring af eksisterende planløsning - Energibesparelse Se mere på www.byg4.dk eller følg os på Facebook :-)
Se vores projekt afsnit på www.byg4.dk
man - tors 08:00-17:00 fre 08:00-1300 lør Lukket søn Lukket

Rdredanz

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper

Selvlært tømrer-murer-elektriker-maler-blikkenslager-havemand.
Jeg kan ikke alt, men jeg kan lidt af hvert. Istandsætter pt. mit eget hus. Har gået sammen med en murer og pudset vægge, støbt trapper mv. Jeg har arbejdet for flere forskellige tømrere og monteret og bygget diverse projekter. Så har jeg endevendt et flerfamiliershus jeg selv ejer, og som bliver udlejet, efterhåndet som det bliver færdigt.
Arbejdstid 9-16 / Dagspris kr. 1600 + moms / Se www.valbo.dk

Mark

alt vvs arbejde, som eksempel; utætte vandrør/samlinger badeværelser blandings batterier. vand og varme installationer
jeg er uddannet vvs og energispecialist og har 2 års erhvervserfaring, og er igang med en videre uddannelse som vvs-installatør
onsdag eftermiddag fredag eftermiddag lørdag og søndag.

Troels

Hej jeg er en ung mand på 39 år som pt. studere til ingeniør. Da jeg for tiden har få ugentlige undervisningstimer, tilbyder jeg min arbejdskraft til div. opgaver.
Jeg er udlært maskinarbejder men har ligeledes arbejdet med vvs og tømmer/snedker arbejde.
Hverdage 8-18 Evt. Weekend

Søren

Frisk fyr på 24år, udlært energispecialist inden for VVS og kloak arbejde.
Den hjælp jeg kan tilbyde er: VVS arbjede - EL arbjede - hjælp til ombygning- tømrer arbejde - Grave arbjede - belægning - træfældning - frakørsel m. tiptrailer.
hverdage efter 16.00 eller weekend

Sebastian

Jeg er en imødekommen ung fyr på 17 år snart 18 som godt kunne bruge lidt penge på lommen og jeg er meget smilene og glad så jeg løser gerne dine opgaver med et smil selvom det er noget L O R T nogengange
Jeg kan lave det meste
Jeg kan eftermiddag efter 15 for det meste og ellers nogen weekender

Mikkel

Jeg er en frisk 19 årig dreng som elsker at arbejde, det er noget SF det bedste jeg ved. Jeg hedder Mikkel Olsen og kommer fra Nordsjælland og til hverdag arbejder som nedriver og gartner, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer og jeg kan også klare rengøring da jeg kender nogle som er virkelig dygtige til at gøre rent.
Har prøvet en masse som tømre og som gartner og lidt murer og flytte mand, men som sagt der er en løsning på alt og den løsning skal jeg finde og stå inde for de folk jeg nu skulle komme til at bruge i gældende opgave. Jeg kommer selv fra en håndværker familie og har lært en masse dygtige mennesker at kende gennem tiden så mon ikke det nok skal løses.
Jeg fortrækker fra mellem kl. 17:00-22:00 i hverdagene og ellers alle weekender fra 08:00-20:00 Jeg ikke så pivet med lange dage.

Thor Frost

Jeg er en ung fyr på 24 år. kommer fra Langeland, opvokset på en gård hvor vi har lavet en masse arbejde fra vvs, el, tv, netværk, tømmer og snedker. er lige flytte til København kunne godt tænke mig at hjælpe til, og tjene lidt penge.
Jeg er Elektriker i min hverdag. Har erfaringer i vvs, tømmer, snedker og tv og netværk, kender snedker og tømmer til hjælp hvis der er brug for det til støre.
alt efter kl 16,00 i hverdage. stort set alle weekender alle tidsrum. Så i ringer bar hvis i har brug for en hånd. 51 18 33 29.

Kim

Lidt om mig og hvad jeg tilbyder  Jeg er en frisk fyr på 25 år, der bor i eget hus i farum. Jeg arbejder i hverdagen som smed, men mangler et job i fritiden til at tjen
Har bygget alt fra trapper til go karts.
Morgen og formiddag passer bedst.

Bpotoc

Ingen profilbeskrivelse...

Kent

Kent S Kristensen - Er prof. Handyman, mange års erfaring. Certificeret drone pilot, Ejen minigraver, tiptrailer, græsmaskiner mm. Fra opsætning af lamper til nedgravning af faskiner mm.
Pro.handyman - Altmuligmand.
00 til 00.

Thomas

Frisk og praktisk fyr på 50 år, Elsker godt håndværk og mine hænder er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have, såsom: Ophæng af snedkerarbejde, samling af skabe, køkken, lamper, hylder m.m., malerarbejde, fliselægning, ect. Bare send en SMS. Inden opgaver for små.
Meget lang erfaring
Det kan vi tale om, meget fleksibel.

Robert

Hi I'm Robert, I am 26 years old, I live in Tølløse and I can be your handyman. I can help you with your garden, furniture and other things in your house and also from your yard. I can speak and understand a little danish, I am at the 3rd module.
I'm a Technician in construction and I have worked with many people from different countries, I have worked 2 years in a furniture company, assembling all kind of furniture, I take care of my own big garden, flowers and my house. I have also experience as a cleaner, bartender and waiter.
Jeg er frisk på arbejde hverdag fra: klokken 09:00 til klokken 19:00 .