Tim A

VVS montør. 7 års erfaring, vicevært medhjælper. 9 måneders erfaring.
Alt VVS arbejde, dog har jeg ikke meget erfaring på tag, og facade området. Har arbejdet som medhjælper hos en vicevært gennem 3 somre. Hækkeklipning, græsslåning, beskæring af træer og buske mm.
Mandag - Fredag 16:00-22:00 Lørdag og søndag 10:00-22:00 Mandag og torsdag kan jeg ikke i tidsrummet. Mandag: 18-20:30 Torsdag: indtil kl 20:00

Michael

Velkommen til Jysk HS Velkommen... Som du sikkert allerede ved så er der megen forskel på priserne nå man skal have en professionel håndværker til at ordne sin lejlighed, villa, have mm. Mine priser ligger helt sikkert i den billige ende af skalaen. jeg har besluttet mig for at vi vil være konkurrencedygtige samtidig med at jeg vil levere et flot og veludført stykke arbejde hver gang. Søger du en billig og dygtig håndværker så er det mig du skal vælge. Vælg en billig håndværker, vælg mig.... Med Venlig Hilsen Michael
Jeg er udlært Klejnsmed og har over 25 års erfaring med alt håndværksmæssige arbejde i og omkring huset og haven. Og jeg har i de seneste 10 år + levet af det.
Jeg har ikke nogle bestemt tider der passer bedst.

Morten

Udlært tømrer- og snedker 1980. Har siden arbejdet, både indenfor det fag, og - næsten - alle andre håndværksfag. Maler, VVS, elektriker, ventilationsmontør, gartner, brolægger mv.
Tømrer- og snedkerarbejde, montage, flytninger, lettere el- og vvs-arbejde. Siden 2008, selvstændig indenfor ovennævnte, samt havearbejde (det grove....Jeg nusser ikke om dine stauder)....Samt nedrivning og bortskaffelse af affald...Og en masse andet.
Når det passer dig og mig.

Mikael A

Udlært tømrer 2003 Uddannet bygningskonstruktør 2008
Renoverer eget hus Arbejdet med forefaldende arbejde sideløbende med uddannelse
Weekender og aften

Kim P

Udfører alt indenfor stort set alle håndværksgrupper. Er uddannet VVS montør
Har efterhånden arbejdet med det meste. Både VVS, lettere murer, tømrer, el og maleropgaver. Samling af møbler. Osv.
Eftermiddag, aften og weekend

Abvvs

Uddannet Vvs’er og tag/facade montør
30 års erfaring

Jesper

Uddannet lastvogns mekanikker 6 års arfaring indenfor vvs/smede arbejde Nuværende job som vvs montør
Husbyg med alt tilhørende til det.
06-21

Allan

Uddannet landmand, men har gode evner indenfor træ-, smed-, VVS-, el og mere. For mig er inden opgaver for store eller for små. Er ikke færdig før den anden part er tilfreds.
Som uddannet landmand og født på gård, er det nærmest påkrævet at man skal kunne klarer mange ting selv. Kan tilbyde hjælp med: -tømrer -murer -mindre el arbejde -kloak -landbrug -flytte hjælp -grave arbejde -samt meget mere
Efter kl 16 på hverdage. Weekenderne er åbne.

Flemming Sofus

Uddannet elektriker - har lavet det meste i mit hus selv at tømre og mureropgaver.

Kristian

Uddannet datafagtekniker, IT supporter og elektriker og generelt handyman indenfor en bred kam af arbejdsområder.
21 års erfaring med alt indenfor PC verdenen, netværk og konfiguration. Specielt på Windows platformen. Ved siden af IT har jeg arbejdet med mange former for opgaver indenfor tømrer, maler, elektriker og vvs fagene og valgte at tage uddannelse nr. to som elektriker. Så jeg har erfaring med komplette elektriske boliginstallationer, arbejde med vinduer og døre samt køkkener, lettere VVS opgaver, maleropgaver ude som inde samt fliselægning/opsætning.
9-16

BergurStrøm

Tilbyder IT service/assistance/support/reparation indenfor alle operativsystemer og til alle enhedstyper. Undersøgelse, diagnose og fejlrettelse af enhver PC eller mobil. Hvis det kan fikses uden reservedele, gør jeg det. Kræves dele gives tilbud på rep. inkl. reservedel. Mangler penge da mine SU klip er opbrugte og har derfor interesse for al type arb.
8 års erfaring hos anerkendt værksted. HW og SW rep/support. Alle tænkelige IT & små elek. apparater opg. påtages. Andre kompetencer fra egen erfaring (Lektiehjælp el. Projektarb): Flair for sprog, Matematik, Kodning, PhotoS, Sang (Rock, Pop). Fodbold (træner) & praktiske DIY i hjemmet.
alle dage fra kl. 8 - 24 For mere info, tjek LinkedIN: www.linkedin.com/in/bergurstrom

Niels N

Teknisk snilde og assistance til dem der ikke selv kan, eller har råd til at betale dyrt for småting. Omfatter også f.eks. dækskift og hjulafbalancering, olie-, tændrør- og luftfilterskift på bil/knallert/plæneklipper. Samling af div. møbler og andre saml-selv ting plus lovligt el-arbejde under fuld sikkerhed. Specialopgaver som kræver lidt opfindsomhed, herunder reparationer. Ikke tunge løft.
Alt forekommende DIY arbejde i hjemmet plus al bilvedligeholdelse, herunder skift af vinter/sommerdæk. Speciale i lejlighedsopfindelser, hvor den rigtige løsning ikke kan købes, og hvor en kær ting er gået i stykker og skal repareres.
Efter 16-17 til hverdag, ellers weekend, dog hele dagen på visse hverdage

Vedbæk byg & vvs

Sætter stor pris på at udføre et ordenligt stykke VVS-arbejde og har mange tilfredse kunder, se mine gode bedømmelser herunder. Hvis du er seriøs, og ønsker at få løst din opgave, kommer jeg gerne ud og giver et samlet tilbud Min timepris er som angivet i buddet. For ikke at spilde tid - vær opmærksom på at Blive pålagt min 1/2 Time til kørsel afhængig a afstanden
Jeg er meget alsidigt og kan lave stort set det hele indenfor VVS, gas, vand, varme samt afløbsinstallationer. Specialer: Naturgas Rørarbejde Fjernvarme Afløbsinstallationer Fejlfinding Montering Service VVS arb.
8-22 ikke weekenden

Claus

Som alsidig håndværker, tilbyder jeg alt inden for reparationer, renoveringer og byggeopgaver.
Mange! Jeg har gennem mange år opbygget en meget bred vifte af færdigheder og erfaringer. Spørg om jeg kan og jeg vil sige ja!
Det snakker vi om. Alt efter behov.

Michael. Munch

Siger selvfølgelig desværre hvis jeg ikke kan løse opgaven, for ikke at få lavet noget der ikke du'er
Har gode folk til at spørge hvis jeg skulle komme i tvivl
Aftales

Jesper

Selvlært tømrer-murer-elektriker-maler-blikkenslager-havemand.
Jeg kan ikke alt, men jeg kan lidt af hvert. Istandsætter pt. mit eget hus. Har gået sammen med en murer og pudset vægge, støbt trapper mv. Jeg har arbejdet for flere forskellige tømrere og monteret og bygget diverse projekter. Så har jeg endevendt et flerfamiliershus jeg selv ejer, og som bliver udlejet, efterhåndet som det bliver færdigt.
Arbejdstid 9-16 / Dagspris kr. 1600 + moms / Se www.valbo.dk

Henrik

Reparationer - Opsætning / Nedtagning - Nedpakning / Udpakning - Interne flytninger - Adskillelse & Samling - LED løsninger. Grønne arialer - Græsslåning - Hækkeklip - og meget mere.
Har arbejdet med Handy løsninger siden, 1999 Dagligt fra 2005
06-17

John

Pensioneret smed/montør. alle opgaver som kan forekomme i dagligdagen. vvs -lovligt el.- samle møbler- ophæng tv-male -tapetsere/væv-har selv monteret komplet køkken med alt tilbehør.tilslutte opvask og vaskemaskine. kontakt om alt.
arbejdet over 35 år som servicemedarbejder i medicinal industrien og har også stor erfaring med vandbehandlings anlæg.
Dine planer kan følges da tiden er til at tale om.

Roman

Organised and responsible, team player, sociable, enthusiastic, self-critical spirit, creativity, accuracy.
Mehcanical Inspector Jul 2012 - Jul 2013 Sc AutoBrescia Srl Brasov Electromechanical Assembler Nov 2010 - Apr 2012 Preh Romania Dish Washer And Bartender Helper Apr 2008 - Jul 2009 Sc Ski Tenis Club Srl
Any time

Anders

Opsætning af hylder, billeder, lamper med mere. Samling af møbler. Stort set alle opgaver der skal løses i hjemmet.
10 års arbejde som pedel. Jeg er 59 år gammel og har samlet erfaringer i massevis.
Når kunden ønsker det. Helst ikke meget tidlig morgen eller aften. Gerne weekend.