Anmeldelse:

Alt VVS arbejde, som må gøres af privat personer.

Til dagligt arbejder jeg med handicappede. Jeg har hænderne skruet godt på og derfor haft en masse projekter. Har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt opsat, og at lytte til hvad kundens ønsker er.

Andreas Kruhøffer hjælper med VVS arbejde i Gilleleje og omegn

Er uddannet elektriker, har ordnet haver i flere år, samt opsat en masse forskellige former for hegn. Vintertjenester er også en mulighed. Har alle maskiner og værktøj store som små og kan klare næsten alle opgaver

Anmeldelse:

Jeg er uddannet maskinmester og har en masse teoretisk samt praktisk erfaring tekniske installationer. Jeg kan derfor hjælpe med udskifte samt reparerer alt hvad loven tillader inden for dette område. Desuden kan jeg i forbindelse med evt. arbejde guide dem i sikre og økonomiske løsninger.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med VVS arbejde i Gilleleje og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kemal Aytekin hjælper med VVS arbejde i Gilleleje og omegn

Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman ..Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman ..

Anmeldelse:

7 års arbejde med vvs. Alt fra sanitetsarbejde og spjæld, til montering af varmepumper og gaskedler m.m

Arbejder til dagligt som energispecialist og køre i Nordsjælland og Københavns området. 7 års vvs erfaring Har samarbejde med både mure tømre og elektriker.

Anmeldelse:

Har 22 års erfaring inde for vvs branchen og gør meget ud af opfylde mine kunders ønsker og behov og sørger for at holde de aftaler rydde pænt op efter mig så kunden er mindst mulig generet Er specielt god til Ejndomservice og alle former for service og arbejde og alt i VVS

VORES VÆRDIER Med mere end 22 års erfaring bag mig kan du hos MB Varme Tekniq forvente solide og holdbare løsninger. Vi arbejder med vvs/blikkenslager arbejde , så er det os, du skal have fat i. Vi arbejder hver dag hårdt på at levere et godt stykke håndværk, der lever op til vores kunders ønsker og forventninger, så de kan få mest muligt ud af vores samarbejde. Kontakt MB Varme Tekniq og lad os hjælpe dig med udførelsen af dine projekter.

Anmeldelse:

Christian H hjælper med VVS arbejde i Gilleleje og omegn

Håndværker med hænderne godt skruet på. Jeg tager gerne fat i større opgaver og udfordringer - med et åbent og positivt sind. Kan det meste inden for håndværk.

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med VVS arbejde i Gilleleje og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Jeg har bygget mit eget hus og har en del erfaring derfra.

Jeg er uddannet ingeniør i telekommunikation og ved derfor en masse om elektronik i det hele taget. Desuden nyder jeg at arbejde med træ og at udføre arbejde i haven. Jeg er altså handyman af natur.

Thomas NORTH HOUSE FLISER AS www.northhousefliser.dk hjælper med VVS arbejde i Gilleleje og omegn

Keramiske fliser og installatør af natursten. Badeværelsesbrusere, køkkenfliser, floortiler Tjenester: Ombygning af køkken - Ombygning af badeværelse - Ombygning af kælder - Åbne koncepter - tilføjelser - Alle tjenester

Ibo Can hjælper med VVS arbejde i Gilleleje og omegn

Jeg kan få udført alt belægning arbejde til haven, parkering, indkørsel, samt hvis da er brug for tag rensning eller fliserens til rimelige priser ......

Martin Larsen hjælper med VVS arbejde i Gilleleje og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Er igang med at blive udlært som vvs’er så ka det meste inde for faget

Er i lære som vvs’er og er god med hænderne, laver næsten alt selv og hjælper gerne med det som du har brug for, i må bare skrive en besked og så la os finde ud af noget

Stefan Stankovic hjælper med VVS arbejde i Gilleleje og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

udskiftning af toilette og håndvæsker

Ingen profilbeskrivelse...