Hundelufter

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Hundeluftere til alle dine behov

Går tur med hunden

Passe din hund

Klippe din hund

Fodre hunden

Meget mere…

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Kærlig dyrepasser med masser af kærlighed at give ud af

Sønderborg

Jeg er en ung kvinde på 21 år der har haft kæledyr hele mit liv. Herunder 3 golden retrievere samt 3 katte. I øjeblikket er jeg en heldig ejer af 2 fantastiske mainecoon-blandings katte som jeg holder meget af. Jeg drømmer dog om en hund når jeg er færdig med uddannelse. Jeg går i øjeblikket på HF på Vuc og i min fritid arbejder jeg 8 timer ugentligt hos Maxi Zoo i Sønderborg. Da jeg elsker dyr og nyder at bruge tid med dem har jeg derfor valgt at oprette en profil herinde i håbet om at kunne få mere tid med dyr selvfølgelig men også hjælpe andre der kunne bruge det :) Jeg kan følgende: Gå med din hund Fodre Bade/pelspleje Tilbyde overnatning og/eller besøge når du/I ikke er hjemme. Jeg kan arbejde tidligt om morgenen inden kl 08:00 Eller om eftermiddagen til om aftenen. Samt nogle weekender. Vi kan aftale nærmere tidspunkt.

Søger hundetræning

Horsens

Søger nogen til at træne mig som en hund 🙂 lønnet selvfølgelig. Erfaring behøves ikke. Du vil skulle kalde mig en god hund og kaste bolde jeg skal løbe efter og aflevere til dig træne mig til at gå pænt i snor og sådan 🙂 er 26 år og meget nede på jorden Fleksibelt

Søger hundetræning

Horsens

Søger nogen til at træne mig som en hund 🙂 lønnet selvfølgelig. Erfaring behøves ikke. Du vil skulle kalde mig en god hund og kaste bolde jeg skal løbe efter og aflevere til dig træne mig til at gå pænt i snor og sådan 🙂 er 26 år og ja.. det er nok lidt mærkeligt undskyld Fleksibelt

Luftning af hund 3 gange om dagen hver dag

2,000 kr

Søborg

Jeg er syg og kan ikke lufte min dejlige lille hund, elsker ham meget højt

Hundelufter søges

Værløse

Luftning af Golden retriver af en times varighed Hver mandag onsdag og fredag (ugentlig)

Luftet hund

Taastrup

Luftning af hund ca 1 time engang om dagen. Gerne i min 14 dage. Hunden hedder Buller, 5 år, border colie blanding. Han er god af natur og kan med andre hunde.

Pasning af vores 11 år gamle Golden retriver fra 13 sep til 18 sep

1,420 kr

Viborg

Da vi skal på ferie, søger vi en der kan passe vores hund Molly Om morgenen skal Molly have mad og medicin og gå en lille tur på ca 10 til 15 minutter. Ved middagstid skal den luftes i haven i ca 30 til 40 minutter Om eftermiddagen/aften ved 18 tiden, skal den igen have mad, og en gå tur på ca 30 minutter

Hundeluftning

Værløse

Hej Da min far pga sit helbred ikke kan lufte sine to hunde i øjeblikket søger vi en der kan komme dagligt og lufte dem i ca 20-30 min. Det kan være når som helst i løbet af dagen men ikke tidligere end kl 9. Min far bor i Jonstrup og hundene er to doodler i mellemstørrelse. Meget søde sociale og nemme. Den ene har dog tendens til at trække lidt i snoren. Dagligt

Jeg skal have luftet min border terrier hanhund man-fre i ulige uger start uge 35

350 kr

Rødovre

Min lille hanhund skal luftes i tidsrummet 7.20 og 30-45 min frem.

Hvad tilbyder hundeluftere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

 • For at oprette en opgave hos Handyhand og få klaret hundeluftningen, følger du disse enkle trin:

  1. Opret din opgave: Gå ind på Handyhands platform og opret din opgave. Beskriv i detaljer, hvad du ønsker hjælp til, og hvornår du gerne vil have hundeluftningen til at finde sted.
  2. Angiv et budget: Overvej, hvad du er villig til at betale for servicen, og angiv det som dit budget. Dette vil give handyhanderne en idé om dine forventninger, og på den måde kan de bedre byde på opgaven.
  3. Modtag tilbud: Dygtige hundeluftere sender dig deres bud på din opgave.
  4. Vælg din hundelufter: Du kan nu gennemse og sammenligne tilbuddene og vælge den hundelufter, der imødekommer dine behov og forventninger bedst.
  5. Start opgaven: Når du har accepteret et tilbud, kan hundeluftningen begynde. 

 • Betalingen af handyhanderen, der lufter din hund for dig, foregår sådan:

  • Reservation: Efter at have accepteret og bekræftet et bud fra en handyhander trækkes det pågældende beløb fra din konto og reserveres af Handyhand. 
  • Betaling: Når hundeluftningen er overstået, og opgaven er markeret som udført, overføres beløbet direkte til handyhanderen, der hjalp dig.

  I tilfælde af at opgaven annulleres, bliver beløbet returneret til ejeren af opgaven, altså til dig, som en kredit, du kan vælge at få udbetalt. 

  Foregår betalingen uden om Handyhand, går du glip af den beskyttelse og støtte, som platformen tilbyder i tilfælde af uforudsete situationer.

 • Du modtager bud og henvendelser fra hundeluftere på baggrund af den opgave, du har oprettet, hvor du har skrevet, hvornår du gerne vil have opgaven udført. Det betyder, at du som udgangspunkt kan regne med, at de handyhandere, du hører fra, har tid. 

 • Hvis du ønsker at fortryde eller annullere en hundelufteropgave, afhænger proceduren af, om det er før eller efter, du har sagt ja til et tilbud fra en handyhander:

  Før du har accepteret et bud:

  1. Log ind på Handyhand.
  2. Gå til “Mine opgaver”. 
  3. Vælg den pågældende opgave.
  4. Vælg “Flere muligheder”.
  5. Tryk “Aflys opgave”.

  Efter du har accepteret et bud:

  1. Log ind på Handyhand.
  2. Gå til “Mine opgaver”. 
  3. Vælg den pågældende opgave.
  4. Vælg “Flere muligheder”.
  5. Tryk “Aflys opgave”.
  6. Udfyld formularen og forklar, hvorfor opgaven skal annulleres.
  7. Send anmodningen af sted.
  8. Afvent hundelufterens godkendelse af aflysningen inden for 48 timer.

   

  Reagerer hundelufteren ikke på anmodningen, godkendes den automatisk efter 48 timer. Afslås anmodningen, sendes den til en manuel gennemgang hos Handyhand.

  Når annulleringen er gået igennem, vil pengene blive sat ind som kredit på din Handyhand-profil. Her kan de overføres til det kort, de oprindeligt blev indbetalt fra. Du modtager en mail om dette, når annulleringen er gennemført. Du er også meget velkommen til at genopslå opgaven på platformen, hvis du igen får brug for hjælp.

  Handyhand er altid klar til at hjælpe med eventuelle aflysninger, men det anbefales først og fremmest at håndtere en aflysning som beskrevet. Du kan også se en video om, hvordan man annullerer, efter at man har accepteret et bud, enten på hjemmesiden eller på mobilen.

 • Ja, hundeluftningsopgaven er forsikret via Handyhand i tilfælde af, at der skulle opstå uheld eller skader direkte i forbindelse med udførelsen af opgaven. Handyhands forsikring er en kombineret all-risk og selvrisikoforsikring. Du kan finde en mere detaljeret oversigt over betingelserne, og hvad der dækkes og ikke dækkes, på Handyhands forsikringsside.

 • Handyhand benytter sig af to primære metoder. Først og fremmest kan du på platformen se handyhanderens anmeldelser fra tidligere kunder, som giver et indblik i, hvordan kunder før har oplevet samarbejdet med dem. Derudover kan man se oplysninger såsom 'udførelsesrate', som viser procent af accepterede opgaver, der er blevet udført. Tilsammen giver det et godt billede af pålideligheden hos den enkelte hundelufter, du finder via Handyhand.

 • Vil du i kontakt med os her i Handyhand, er der flere måder at gøre det på:

  • Kontaktformular: Besøg os online og send os en besked.
  • Telefon: Ring til os, og vi hjælper dig med det samme. 
  • E-mail: Send os en detaljeret e-mail, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Vi står klar til at hjælpe med mange typer af spørgsmål - alt fra teknisk assistance på hjemmesiden og i appen til betalingsproblemer eller uoverensstemmelser mellem dig og handyhanderen. Vi tager også gerne i mod feedback, så vi hele tiden kan forbedre vores service.

 • Du kommunikerer nemt og sikkert med personen, du hyrer til at lufte din hund, gennem Handyhands interne beskedsystem. Al jeres dialog bliver dokumenteret her, og du kan altid finde oplysningerne om aftalen. Skulle der opstå ændringer, kan I hurtigt få fat i hinanden.

  Det er vigtigt at undgå kommunikation uden om Handyhand. Dette sikrer, at vi i Handyhand kan træde til og hjælpe bedst muligt, hvis der skulle blive brug for det.

 • Inde på Handyhand-platformen kan du give en anmeldelse af personen, der luftede din hund, når opgaven er fuldført. På den måde har du mulighed for at dele din oplevelse og bedømme handyhanderens indsats. Andre kunder vil fremover også kunne få glæde af at se denne feedback fra dig.

 • Du lægger selv ud med at angive et budget for opgaven, når du opretter den - det vil sige, at du oplyser om din forventning til prisen. Herefter vil forskellige handyhandere give deres bud på opgaven. Disse bud svarer til faste priser, ikke timepriser. 

  På den måde kan du nu vælge lige netop den hundelufter, hvis tilbud matcher dine behov bedst. Selve betalingen foregår gennem Handyhands sikre betalingssystem.

 • På baggrund af de anmeldelser, bedømmelser og indikationer af mødestabilitet og effektivitet med mere, som er tilgængelige inde på den enkelte handyhanders profil på platformen, har du selv mulighed for at vurdere, hvem der er den bedste til at tage sig opgaven med at lufte din hund. På den måde kan du træffe et velovervejet valg.

Værd at vide

Læs mere

Hvorfor hyre en hundelufter med Handyhand?

Når du finder din hundelufter via Handyhand, sikrer du dig en lang række fordele:

 • Effektivt: Du kan nemt og hurtigt oprette din opgave, hvorefter du straks kan modtage tilbud fra hundeluftere i nærheden af dig.
 • Sammenlign: Du kan nemt sammenligne tilbuddene fra de forskellige handyhandere, så du frit kan vælge det tilbud, der passer dig bedst.
 • Billigt: Med vores konkurrenceprægede budsystem kan du finde lave priser på kvalitetshundeluftning.
 • Fleksibelt: Handyhand er indrettet til at imødekomme mange forskellige behov - uanset om du har særlige ønsker til arbejdets udførelse.
 • Gennemsigtigt: Idet du har adgang til anmeldelser og bedømmelser fra tidligere kunder, får du bred indsigt i handyhandernes tidligere arbejde og deres kvalifikationer.
 • Forsikring: For at give ekstra tryghed er alle opgaver, der udføres via Handyhand, dækket af en forsikring. 
 • Sikker betaling: Overfør trygt penge gennem Handyhands betalingssystem, som er både nemt og sikkert at bruge.
 • Lokalt fokus: Vores netværk af lokale hundeluftere er afsæt for en service tilpasset lige netop dine ønsker og behov. 
Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!