Indretningsarkitekter

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Indretningsarkitekter til alle dine behov

Klientkonsultation

Udarbejdelse af planer

Designudvikling

Endelig inspektion

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste indretningsarkitekter

Opgaveejer for løst opgaver online

Bassel C.

København N

5.0
(93)

Seneste Anmeldelse

"God kommunikation, punktlighed og super tilfreds med resultatet!"

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Ny køkkenindretning med eksisterende elementer, undtagen bordplade, sokkel, 1-2 skabe ex låger

3,000 kr

Skagen

Vi ønsker uforpligtende tilbud for hjælp til indretning, ny sokkel, bordplade og skabselementer skal indkøbes. Køkken skal opsættes. Vi har skabe og låger, som vi ønsker at benytte. Køkken er ca 10 m2, vi har ca 10 stk elementer.

Opstilling af nyt køkken

Roskilde

Ønsker tilbud på hjælp til opstilling af nyt køkken...opstilling som eksisterende på billed ...dog med ovn i højskab + kogeplade i bordplade istedet.. 1 langside på ca.3.40m 1 langside på ca.300m Så hurtigt som muligt..

Rette køkken

3,500 kr

Frederiksberg

Ønsker et uforpligtende tilbud på at få rettet et køkken, som har en skæv sokkel, der gør flere skabe er lidt skæve samt mellemrum mellem køkkenbordplade og vaskemaskine, pga dårlig udført sokkel og dårlig opsætning af køkken. Ønsker også at få lavet sokkel til opvaskemaskine samt ny til vaskemaskine. Der er ydeligere småting, som er svære at beskrive, men som skal ses. Hvis det er muligt ønsker vi, at tømreren uforpligtende og gratis kan komme forbi og give et mere præcist bud, da vi desværre ikke kan forklare opgaverne på skrift.

Mindre køkkenrenovering: Påsætning af sokkel og udskiftning af låge til opvaskemaskine

1,500 kr

Frederiksberg

Vi har fået lavet nyt køkken, men der mangler et par sidste detaljer. Der skal blandt andet påsættes sokkel og udskiftes låge til opvaskemaskinen. Derudover er der en skabslåge, som også skal rettes til, hvis muligt.

Montering af nyt køkken

15,000 kr

København NV

Vi skal have monteret nyt køkken og søger i den forbindelse hjælp til 2 ting: 1. Fjerne en lille køkkenvæg rundt om det nuværende køkken (se billede) 2. Montering af nye køkkenskabe, skuffer og låger i køkkenet, herunder: a. Fjerne gamle køkkenskabe/skuffer/låger b. Installere nye køkkenskabe/skuffer/låger c. Montere ny bordplade inkl. ny køkkenvask og ny kogeplade De nye køkkenelementer indkøbes fra IKEA. Køkkenplantegning kan fremsendes. Vi skal have arbejdet udført i løbet af juli måned. Lejligheden er beliggende på 5. sal, der er elevator, i København NV. Vi vil gerne modtage et umiddelbart og uforpligtende tilbud på opgaven. Det vil være muligt at komme ud og se lejligheden før afgivelse af endeligt tilbud. Bh, Kristoffer

Opsætning af køkken

Online

Jeg har brug for en som kan sætte mit kommende nye køkken op. Der er ingen højskabe. Der er 7 underskabe og 6 overskabe. Der skal bruges noget af bordpladen til at lave hylder. Formentlig skal der laves rørkasse til at skjule eksisterende rør. Rummet er ca. 8 m2. Forventet tidspukt er start/midt maj

Opsætning af køkken.

Frederiksberg

Vi ønsker hjælp til komplet opsætning af nyt køkken inkl. hårde hvidevarer. Det gamle køkken bliver taget ned inden. Der er tale om IKEA køkkenskabe og låger skuffer og tilsætninger fra Reform. Billedet er en grundtegning over køkkenet. Vi vil gerne at arbejdes kan startes op i starten af uge 19.

Montering af køkken

7,500 kr

Frederiksberg

Hej. Vi ønsker tilbud på følgende opgaver ; - Nedtagning af gammel køkkenplade (Ca. 70 x 260 cm.) - Afhentning + montering af ny køkkenbordplade (Silvan, Nørrebro. Er ikke købt endnu) - Tilskæring til vask og kogeplade Afhentning + montering af ny kogeplade og ovn (Er købt i Punkt1, Søtorvet, København) - Montering af vask + ny vandhane (Er købt)

Montering af køkkenskab/element

Online

Jeg har et underskab der skal monteres. Jeg har også bordpladen der skal oven på men jeg mangler soklen. Skabet har før været i køkkenet men har været pillet ned. Soklen har vi mistet men ellers er skabet komplet med låger hylder og en lille bordplade der skal ligge oven på. Det er skabet til højre på billedet. Opgaven må gerne udføres så hurtigt som det er jer muligt da det er en lejlighed der snart skal overdrages. Tidspunkt på dagen er underordnet.

Køkkenmontering

10,000 kr

København NV

Vi skal have monteret nyt IKEA køkken i vores nye lejlighed. Det gamle køkken er revet ned og væggene er malet. Køkkenet består af 3 overskabe, 2 højskabe, 6 underskabe og bordplade (vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn, køleskab og kogeplade) - billede er vedhæftet. Vi kan sagtens selv stå for at samle alle skabene - så kom gerne med et bud på montering med og uden samling af skabene. Der hænger et afløbsrør langs væggen hvor køkkenet skal sættes op. Alle underskabene skal derfor placeres omkring 10 cm ud fra væggen (enten på ben eller et træskelet hvorpå skinnen kan hænge). Vi modtager køkkenet d. 21/8 og det skal gerne være monteret inden 15/9. Medbring selv relevant værktøj. Alle bud er meget velkomne.

Indretning og istandsættelse af to små altaner

500 kr

København SV

Vi har to små altaner til vores lejlighed. Vi har brug for hjælp til at indrette dem og gjort dem forårs-fine. Vi kan aftale nogle blomster, der skal købes ind og omplantes. Vi har lidt rod på altanerne og nogle tomme potter der skal ordnes. Det kan være, at der skal laves tomatbed.

Altangulv på 12 m2

FREDERIKSBERG C

Nyt gulv på inddæmmet altan på 12 m2. Jeg kunne måske også godt tænke mig at få bygget en slagbænk. Og så skal der bores ophæng til planter. Vi bor på 5. sal men der er elevator. Jeg er meget åben for ideer og materialevalg. Fra mandag 3. maj - så hurtigt som muligt

Lille have til andelshus skal anlægges på ny så den bliver nem og hyggelig

Aabenraa

Jeg har lige købt en andelsbolig med en lille have. Der er en terrasse som er ok - men haven består derudover af en uplejet græsplæne og et kedeligt firkantet uinteressant bed hvor rabarber purløg klematis og bonderoser mv står tilfældigt mellem hinanden. Jeg forestiller mig en nem have med højbede til blomster krydderurter og evt rabarber - måske et lille almindeligt bed med stedsegrønne buske så jeg kan klippe til dekorationer. På længere sigt vil jeg gerne have opstillet en åben pavillon - og det betyder at der ikke er så meget plads tilbage. Den resterende plads kunne måske være græsplæne hvor der etableres en robot plæneklipper- eller alternativt kunne der lægges skærver eller nogle andre sten. Jeg flytter til boligen den 25. Maj og tænker at det er fint hvis opgaven påbegyndes kort derefter.

Havehjælp

9,050 kr

Kolind

Etablering af træterasse med 2 trin til have. vi rydder nuværende væk og kan selv købe materialer

Trægulv og rullegardiner begge på altan

Vejle

Lægge trægulv på altan og lave gulv så den bliver hævet op. Altanen måler ca B 120x L 500 cm. Desuden tilskæring og ophæng af 5 rullegardiner samme sted. Det skal laves så det ser godt ud da jeg er perfektionistisk. Fast pris aftales. Vi snakker om indkøb af materialer som du helst står for. Kan feks. foregå i hverdagene i dagtimerne. Inden sommer.

Træterrasse

10,000 kr

Lynge

Vi havde en fliseterrasse, som vi gerne ville have træ på. Det er nødvendigt at lave den i to niveauer, da der er to døre i forskellige niveauer. Den ene (den “høje”) har vi selv lavet, men kunne godt bruge hjælp til at blive færdige med den lille/“lave” del (ca 12 kvm) Umiddelbart skal fliserne her fjernes og et fundament skal støbes. Vi har selv træet (termowood), skruer (undersænkede) og kiler, men mangler reglar til fundamentet. Vi vil gerne bede om et tilbud på hvor lang tid det tager, hvornår det kan påbegyndes og en pris. Vi ønsker færdigmelding af hele vores byggeprojekt til banken d 1/11, derfor denne deadline.

Omlægning af fliser samt opsætning af hegn

Viby J.

Jeg har to opgaver der kan laves hver for sig: 1. Opsætning af trådhegn omkring lille terrase. ca. 8m i længe. Stolper og rionet er købt. Eksisterende surbær buske skal flyttes og sættes igen. 2. Udvidelse af terrase af sorte chaussissten med med ca. 2 kvm samt etableeing af grillplads med også ca. 2 kvm. Sten + sand skal leveres. Herudover omlægning af kant af herregårdssten. ca. 6 m. 2 rækker sten. Opgave 1 skal laves i efteråret. Opgave 2 så snart som muligt.

Udvidelse af terrasse

Slagelse

Vi har et højbed afgrænset af sten som vi gerne vil gøre ca 1 m smallere. Dvs. Vi har brug for hjælp til at fjerne nogle planter og noget jord. Gerne så hurtigt som muligt

Terasse + Havehjælp

Glostrup

Vi har købt et kolonihavehus og har pt. Brug for hurtigst muligt at få anlagt en lille Terasse på omkring. 12-15 kvm. Derudover har vi behov for hjælp til at få haven op at stå generelt da den har været lidt tilgroet. Vi ønsker en god fast kontakt da vi også løbende får behov for hjælp til hækklipning o.a. Vh Mette Hurtigst muligt Det ville være skønt hvis Terassen kunne være helt klar til d. 31.05.15 da vi holder fødselsdag der.

Opførelse af overdækket terrasse

Taastrup

Vi bor i et rækkehus i Taastrup hvor vi gerne vil have bygget en overdækket terrasse. Den skal være ca. 12 m2 der skal være termotag en tagrende i siden samt hegn i begge sider. Vi ønsker kun at have stolper i siderne dvs. en i hver side. Vi har vedhæftet et billede af et af rækkehusene herude der har en overdækket terrasse som stemmer nogenlunde overens med det vi ønsker os. Vi vil gerne have opgaven udført så snart der er mulighed for det.

Inspiration til indretning af mit hjem

600 kr

Herlev

Jeg vil gerne have forslag til indretning /udsmykning af mit hus. Mest stue

Hvad tilbyder indretningsarkitekter

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Nogle vigtige faktorer at overveje ved indretning af et rum inkluderer funktionalitet, æstetik, belysning, farver, møblering, rumopdeling og akustik. Det er også vigtigt at tage hensyn til rummets formål, størrelse og individuelle behov for at skabe et behageligt og funktionelt miljø.

  • Farver som varme nuancer af brun, beige og grå kan skabe en hyggelig atmosfære i et hjem. Materialer som træ, uld og bløde tekstiler som bomuld og fløjl kan også bidrage til hyggen. Det er vigtigt at skabe en afbalanceret kombination af farver og materialer for at opnå den ønskede hyggelige atmosfære.

  • For at skabe en funktionel og stilfuld arbejdsplads derhjemme kan du starte med at vælge et roligt og dedikeret område til dit hjemmekontor. Sørg for at have en ergonomisk stol og et skrivebord med tilstrækkelig plads til dine arbejdsbehov. Organiser dine materialer og værktøjer, så de er let tilgængelige. Brug farver og dekorationer, der inspirerer og motiverer dig. God belysning er vigtig, så sørg for at have naturligt lys eller gode lamper. Endelig, hold din arbejdsplads ren og ryddelig for at skabe en behagelig og produktiv atmosfære.

  • Nogle møbler og indretningsgenstande, der kan give et rum et moderne udseende, inkluderer minimalistiske sofaer, rene linjer og geometriske former, moderne kunstværker, skulpturelle lamper, glas- eller metalborde, skinnende overflader, neutrale farver med pops af levende farver og innovative opbevaringsløsninger.

  • En måde at skabe en rummelig og organiseret opbevaringsløsning i et lille rum er ved at udnytte vertikalt rum. Brug hylder, skabe og opbevaringskasser, der kan monteres på væggen. Udnyt også under sengen og vælg møbler med indbygget opbevaring. Hold rummet ryddeligt ved at sortere og organisere tingene i kategorier og bruge opbevaringsløsninger som kurve, bokse og skuffer.

  • Man kan opnå en elegant og luksuriøs indretning uden at sprænge budgettet ved at følge nogle smarte tips. Først og fremmest kan man fokusere på at skabe en minimalistisk stil med rene linjer og få, men kvalitetsmøbler. Brug af farver som hvid, grå og sort kan også tilføje et sofistikeret touch. Genbrug og opcykling af møbler og dekorationer kan være en økonomisk måde at tilføje personlighed og unikhed til rummet. Endelig kan man investere i nogle få luksuriøse detaljer som bløde tekstiler, elegante belysningselementer og kunstværker for at skabe et eksklusivt udseende.